روانشناسي

 
 
دعواي والدين ✔️ تاثيرات وحشتناكي كه نمي دانيد
| نظرات (0) | ادامه مطلب...

دعواي والدين يكي از چالش‌هاي مهمي است كه مي‌تواند بر زندگي كودكان تأثير منفي بگذارد. كودكان از والدين خود به عنوان منبع اصلي امنيت و حمايت عاطفي ياد مي‌كنند. زماني كه والدين با يكديگر دعوا مي‌كنند، اين احساس امنيت و حمايت از بين مي‌رود و كودك دچار احساسات منفي مانند ترس، اضطراب، خشم و نااميدي مي‌شود.

در دعواي والدين اغلب فرزندان بازنده هستند. اين مقاله تأثير خطرناك دعواي والدين بر كودكان را بررسي مي‌كند و نكاتي را براي مديريت سازنده دعوا ارائه مي‌كند. فرزندپروري يك مهارت است. ما اين مهارت را با روش‌هاي مختلف مانند الگوبرداري از سبك فرزندپروري والدين خود، تماشاي والدين ديگر و اطلاعات ساير منابع رسمي و غيررسمي توسعه مي‌دهيم.

مغز انسان به گونه اي طراحي شده است كه تشخيص درست از نادرست در حالت عصبانيت براي ما دشوار است. اين وضعيت زماني پيش مي‌آيد كه والديني كه درگير دعوا هستند قادر به درك تأثير اعمالشان بر فرزندانشان نيستند.

گاهي اوقات ممكن است والدين براي حل تعارضات خود مشكل پيدا كنند. در چنين مواقعي مي توانند از متخصصان كمك بگيرند و آرامش را در خانه تضمين كنند. زيرا، محيط خانه منفي بر وضعيت عاطفي كودكان تأثير مي گذارد. براي صحبت با برترين متخصص خانواده مي توانيد با شماره هاي ۰۲۱۲۲۳۵۴۲۸۲ و ۰۲۱۸۸۴۲۲۴۹۵ تماس بگيريد.

تاثير دعواي والدين بر كودكان
ذهن در دوران نوزادي و اوايل كودكي به تعامل بين مراقبين حساس است. والدين با درگير شدن در يك مشاجره پس از عشق و محبت به فرزندان خود، اطلاعات ضد و نقيضي براي آن ها ارسال مي كنند.

دعواي والدين مي‌تواند تأثيرات مخربي بر جنبه‌هاي مختلف زندگي كودكان داشته باشد، از جمله:

سلامت روان: كودكاني كه در معرض دعواي والدين قرار مي‌گيرند، بيشتر در معرض ابتلا به مشكلات رواني مانند اضطراب، افسردگي، اختلالات خواب، پرخاشگري و اختلالات رفتاري هستند.
رشد عاطفي: كودكاني كه شاهد دعواي والدين خود هستند، ممكن است احساس كنند كه مقصر هستند يا كه آنها باعث اين دعواها مي‌شوند. اين احساسات مي‌تواند منجر به احساس گناه، شرم، ناامني و اعتماد به نفس پايين در كودك شود.
روابط اجتماعي: كودكاني كه در معرض دعواي والدين قرار مي‌گيرند، ممكن است در برقراري روابط اجتماعي با ديگران دچار مشكل شوند. آنها ممكن است از برقراري ارتباط با ديگران اجتناب كنند يا در روابط خود دچار مشكل شوند.
پيشنهاد مشاور: پرخاشگري كودكان در سنين مختلف


دعواي والدين

تحصيلات: كودكاني كه در معرض دعواي والدين قرار مي‌گيرند، ممكن است در مدرسه دچار مشكل شوند. آنها ممكن است تمركز خود را از دست بدهند، در انجام تكاليف خود دچار مشكل شوند و نمرات خود را كاهش دهند.
ثابت شده است كه دعواي والدين از نظر رواني براي كودكان مخرب است. دعواي طولاني مدت والدين مي تواند منجر به اعتماد به نفس پايين، احساس تنهايي، افسردگي، اضطراب، استرس، خواب و مشكلات يادگيري شود.
وقتي شدت مشاجره افزايش مي يابد، كودكان احساس ناامني و ترس مي كنند. در نتيجه، آنها تمايل دارند بيشتر اوقات هوشيار بمانند، كه مانع از تمركز آنها بر روي مدرسه و فعاليت هاي همسالان مي شود.
كودكاني كه شاهد درگيري هاي درون خانواده خود هستند، درگيري هاي رواني خود را به شكل شكايات جسمي مكرر نشان مي دهند. اينها بچه هايي هستند كه معمولاً از ” شكمم درد مي كند!” شكايات رايج اين گونه كودكان شامل سردرد، درد عضلاني، معده درد، سرماخوردگي و حساسيت هاي پوستي، كمبود وزن يا اضافه وزن است.
كاهش تأثير دعواي والدين بر كودكان
اهميت پيوند بين همسران براي تقويت احساس امنيت در كودكان. درگيري‌هاي آشكار خانوادگي، پرخاشگري مكرر، طغيان خشم و اختلال در روابط خانوادگي تأثيرات مخرب بلندمدتي بر سلامت جسمي و رواني كودكان دارند.

اگر شما در حال حاضر با دعواي والدين خود دست و پنجه نرم مي‌كنيد، مي‌توانيد با انجام اقدامات زير تأثير اين دعواها را بر كودكان خود كاهش دهيد:

دعواهاي خود را در حضور كودكان انجام ندهيد. اگر نمي‌توانيد از دعوا كردن خودداري كنيد، سعي كنيد اين دعواها را در مكاني خارج از دسترس كودكان انجام دهيد.
در مورد دعواي خود با كودكان صحبت نكنيد. كودكان نمي‌توانند درك كنند كه دعواي والدين آنها به خاطر آنها نيست. صحبت كردن در مورد دعواي خود با كودكان ممكن است باعث ايجاد احساس گناه و ناامني در آنها شود.
به كودكان خود اطمينان دهيد كه آنها دوست‌داشتني و مورد حمايت هستند. به كودكان خود بگوييد كه آنها مقصر دعواي والدين خود نيستند و كه شما آنها را دوست داريد.
از كمك متخصصان استفاده كنيد. اگر نمي‌توانيد دعواي خود را مديريت كنيد، از كمك متخصصان مانند مشاوران خانواده يا روان‌شناسان استفاده كنيد.
دعواي والدين يك مشكل جدي است كه مي‌تواند تأثيرات مخربي بر كودكان داشته باشد. اگر شما در حال حاضر با دعواي والدين خود دست و پنجه نرم مي‌كنيد، اقدامات لازم را براي كاهش تأثير اين دعواها بر كودكان خود انجام دهيد.

منبع:كانون مشاوران ايران-دعواي والدين ✔️ تاثيرات وحشتناكي كه نمي دانيد



:: موضوعات مرتبط: آموزش روانشناسي

:: برچسب‌ها: دعواي والدين، تاثير دعواي والدين بر نوزاد، تاثير دعواي والدين بر كودكان،
نویسنده : Maryam
تاریخ : ۲ بهمن ۱۴۰۲
زمان : ۰۷:۳۳:۳۴
بازگشت به مدرسه ✔️ ۱۵ نكته طلايي
| نظرات (0) | ادامه مطلب...

بازگشت به مدرسه مي تواند هم براي دانش آموزان و هم براي والدين يك چالش باشد. بعد از يك تابستان طولاني، ممكن است سخت باشد كه دوباره به روال مدرسه برگرديم. با اين حال، با كمي برنامه ريزي و آماده سازي، مي توانيد يك شروع موفق داشته باشيد.

در اينجا چند نكته براي بازگشت به مدرسه آورده شده است:

از قبل براي كلاس هاي خود آماده شويد. قبل از شروع مدرسه، فهرستي از كلاس هاي خود و منابع مورد نياز خود را تهيه كنيد. اين به شما كمك مي كند تا از همگام بودن با مطالب عقب نمانيد.
يك برنامه منظم براي خود تعيين كنيد. تعيين يك برنامه منظم براي مطالعه و انجام تكاليف به شما كمك مي كند تا بر روي كار خود تمركز كنيد.
با معلمان خود ارتباط برقرار كنيد. اگر در مورد چيزي مشكل داريد، با معلم خود صحبت كنيد. آنها مي توانند به شما كمك كنند تا بر مشكل غلبه كنيد.
با دوستان و خانواده خود ارتباط برقرار كنيد. صحبت با دوستان و خانواده مي تواند به شما كمك كند تا از نظر عاطفي حمايت شويد.

بازگشت به مدرسه
كودكاني كه براي اولين بار مي خواهند وارد مدرسه شوند و يا كودكاني كه مي خواهند به مدرسه ي جديدي وارد شوند بايد خود را با شرايط جديدي سازگار كنند، حتي رفتن به كلاس بالاتر نيز براي كودك مسائلي را پيش رو دارد مانند روبرو شدن با سطح تحصيلي بالاتر و درس هاي علمي تر، معلم جديد، و يك دايره ي اجتماعي متغير. خبر خوب اين است كه با مقداري آماده سازي و سازماندهي مي توانيد بازگشت به مدرسه را براي كودكتان لذت بخش كنيد و اولين هفته ي تحصيلي را براي خودتان و فرزندتان آسان تر سازيد.در ادامه چند راه براي آسان كردن اين مسئله آمده است:

پيشنهاد مشاور: اضطراب جدايي در مهد كودك ✔️۱۳ راهكارهاي روانشناسي

۱. از اينكه كودكتان با مدرسه اش آشناست اطمينان حاصل كنيد
اگر كودكتان سال قبل نيز در همين مدرسه بوده است اين خيلي خوب است ولي بايد خود را براي بازگشت به مدرسه آماده كنيد ! شما تنها لازم است تغييراتي را كه امسال اتفاق مي افتد را براي كودكتان توضيح دهيد. «حالا تو اولين سطح تحصيلي ات را شروع مي كني، تو بايد در زمين بازي بچه ها بازي كني، و با بچه هاي ديگر در سالن ناهار خوري غذا بخوري.» «حالا تو سال سومي هستي، تو هر روز بايد تكاليفت را انجام بدهي.» «حالا تو وارد دوره ي راهنمايي شده اي، تو خودت بايد به مدرسه بروي. نياز است كه با هم رد شدن از خيابان را تمرين كنيم.»

ولي اگر اين اولين سال تحصيلي كودكتان باشد، پس لازم است كه شما با كودكتان به انجا سر بزنيد. حتي اگر اين آشناسازي ابتدايي يك روز قبل از شروع مدرسه باشد، به مدرسه برويد و با محيط آن آشنا شويد. اگر مي توانيد وارد زمين بازي شويد، اين يك مزيت است كه كودكتان را با آنجا آشنا كنيد. و اگر نمي توانيد وارد زمين بازي شويد از پشت حصار زمين را به او نشان دهيد و او را نسبت به آن هيجان زده كنيد.

۲- از هر فرصتي براي آشنايي بيشتر كودك استفاده كنيد
بسياري از مدارس براي كودكاني كه اولين بار وارد آن مدرسه مي شود موقعيت هايي را تدارك مي بينند كه كودك بتواند با آنجا آشنا شود. اگر مدرسه برنامه ي خاصي براي اين منظور ندارد، از آنها بخواهيد كه يك روز شما و كودكتان قبل از شروع مدرسه به آنجا برويد و با معلم جديد ملاقات داشته باشيد. معلم ها قبل از شروع مدرسه مشغول آماده كردن اتاقشان هستند، ولي هر معلم باتجربه اي از ملاقات با يك دانش اموز جديد و به وجود آوردن احساس خوب در دانش آموز خوشحال مي شود، معلم ها مي دانند كه بايد به دانش آموزانشان براي شروع سال تحصيلي جديد كمك كنند.

۳- كاري كنيد كه كودك راحت تر با معلمش ارتباط برقرار كند
همه ي كودكان نياز دارند كه از ارتباط با معلمشان در كلاس درس احساس راحتي كنند. تا زماني كه اين مشكل حل نشود كودك براي يادگيري آماده گي ندارد. معلمهاي با تجربه اين مسئله را مي دانند و شرايطي را مهيا مي كنند كه دانش آموز از نظر احساسي براي شروع سال تحصيلي جديد آماده گي لازم را به دست بياورد. قطعا، اگر شما شرايطي را فراهم كنيد كه كودك با معلم بيشتر آشنا شود، هر كاري كه مي توانيد در اين زمينه انجام دهيد: راه هاي زيادي براي اينكه كودكتان بتواند معلمي را كه قبلا نديده را بشناسد و اين احساس در او به وجود آيد كه او را مي شناسد.

اگر شما متوجه شديد كه كودكتان در اولين روز مدرسه نمي تواند با معلمش ارتباط برقرار كند، سعي كنيد بلافاصله بين كودكتان و معلمش ارتباط برقرار كنيد. فقط به معلم توضيح دهيد كه كودكتان قبل از شروع مدرسه هيجان زده بود ولي حالا به نظر مي رسد كه هنوز نتوانسته با اين مسئله كنار بيايد. شما اميدوار هستيد كه معلم بتواند شرايط ويژه اي را براي برقراري ارتباط با كودكتان به وجود بياورد و احساسي در كودك به وجود بيايد كه انگار در خانه است.

اضطراب جدايي در روز اول مدرسه
۴- اسان كردن برقراري ارتباط فرزندتان با بچه هاي ديگر در مدرسه
كودكان هميشه در مورد معلم جديدشان مضطرب هستند، ولي در صورتي كه آنها ديگر همكلاسي هايشان را بشناسند، آنها احساس راحتي بيشتري مي كنند. اگر شما تازه وارد شهري شده ايد، سعي كنيد با ديگر كودكان كه در همسايگي شما هستند آشنا شويد. اغلب مدارس مايلند كه آشنايي بيشتري به وجود بياورند، سعي كنيد كه قبل از شروع مدرسه كودكتان با ديگر دانش آموزان ارتباط برقرار كند و با آنها آشنا شود.

۵- خداحافظي كردن را با كودكتان تمرين كنيد.
براي بسياري از كودكان، بزرگترين چالش اين است كه از شما جدا شوند. با به وجود آوردن شرايطي سعي كنيد كه به صورت منظم و كوتاه از كودكتان جدا شويد كه اين شرايط بتواند تمريني براي جدايي شما از كودكتان باشد.

شما ممكن است به كودكتان چيزي بدهيد كه آن را نگه دارد چيزي كه شما را به ياد او مي اندازد، مانند يك شكل قلب كه بر روي آن كلمه ي عشق نوشته شده است، دستمالتان، يا تكه سنگ كوچكي شما با يكديگر در ساحل پيدا كرده ايد، چيزي كه او بتواند در جيبش بگذارد و با خودش ببرد و زماني كه بر مي گردد آن را به شما پس دهد. بيشتر كودكان دوست دارند كه در كيفشان عكسي از خانواده داشته باشند

۶- از مدرسه بخواهيد كه به شما و كودكتان اجازه دهد كه داخل كلاس شويد
مشخص كنيد كه چه مقدار از زمان مي توانيد در آنجا بمانيد. اگر متوجه شديد كه بازگشت به مدرسه براي كودكتان دشوار است با معلمش ملاقات داشته باشيد و با همديگر برنامه اي را تدارك ببينيد كه جدا شدن از شما براي اولين هفته ي مدرسه براي او سخت نباشد.شايد شما بايد هر روز صبح يك داستان براي كودكتان بخوانيد و سپس او را به معلم بسپاريد و از كودكتان خداحافظي كنيد بنابراين معلم مي تواند شرايطي را به وجود اورد كه كودك احساس راحتي بيشتري داشته باشد.

۷- شروع به صحبت كردن در مورد كلاس بالاتر و يا سال تحصيلي جديد كنيد.
بهترين كار انتخاب كتاب هايي است كه به كلاس او مربوط مي شود. كتابخانه يا معلم مي توانند در اين مورد به شما كمك كنند. كودكتان را در مورد چيزي كه بايد انتظار را داشته باشد هيجان زده كنيد، كه شامل خوراكي، زمين بازي، خواندن، كامپيوترها، آواز خواندن و هنر مي شود. اگر شما كودكان ديگري را كه با او همكلاسي هستند و يا اينكه به همان مدرسه مي روند را مي شناسيد مطمئن شويد كه او با آنها را ببيند يا با آنها بازي كند. خاطرات خوب خودتان را در مدرسه براي كودكتان تعريف كنيد.

پيشنهاد مشاور: ۱۱ دلايل گريه كودك | تمامي دلايل را پيش از خطر بررسي كنيد

۸- اگر يك خواهر يا برادر كوچكتر در خانه با شماست
اگر خواهر يا برادر كوچكتر كودكتان در خانه با شماست، اطمينان حاصل كنيد كه كودكتان بداند كه چقدر خانه بدون او كسل كننده است و چقدر نسبت به او حسودي مي كند كه نمي تواند مانند يك بچه ي بزرگ به مدرسه برود. هر روز بعد از مدرسه شما ساعات بخصوصي را با فرزند بزرگترتان صرف مي كنيد و خوراكي مي خوريد و در مورد روزش با او صحبت مي كنيد.

منبع:كانون مشاوران ايران-بازگشت به مدرسه ✔️ ۱۵ نكته طلايي



:: موضوعات مرتبط: آموزش روانشناسي

:: برچسب‌ها: بازگشت به مدرسه، مدرسه رفتن، اضطراب جدايي،
نویسنده : Maryam
تاریخ : ۱ بهمن ۱۴۰۲
زمان : ۱۰:۵۳:۵۷
تربيت دختري با اعتماد به‌ نفس ✔️ ۱۱ نكته طلايي
| نظرات (0) | ادامه مطلب...

تربيت دختري با اعتماد به‌ نفس يكي از مهم‌ترين ويژگي‌هاي شخصيتي است كه مي‌تواند تأثير زيادي بر موفقيت فرد در زندگي داشته باشد. دخترهايي كه اعتماد به‌ نفس دارند، معمولاً در مدرسه و دانشگاه عملكرد بهتري دارند، روابط اجتماعي سالم‌تري برقرار مي‌كنند و در شغل خود موفق‌تر هستند. در اين مقاله، به بررسي راه‌هاي تربيت دختري با اعتماد به‌ نفس مي‌پردازيم.

اهميت تربيت دختري با اعتماد به‌ نفس
اعتماد به نفس يك مهارت حياتي است كه مي تواند در همه زمينه هاي زندگي مفيد باشد. دختران با اعتماد به نفس، به احتمال زياد:

در مدرسه و شغل خود موفق خواهند شد.
روابط سالم‌تري خواهند داشت.
عزت نفس سالم‌تري خواهند داشت.
از خود مراقبت خواهند كرد.
در برابر آسيب‌هاي عاطفي و جسمي مقاوم‌تر خواهند بود.
هنگام تربيت دختري با اعتماد به‌ نفس، پيامي قدرتمند دريافت مي كند: «تو ارزشمند و توانمند هستي.» اين پيام مي تواند به او كمك كند تا در برابر فشارهاي اجتماعي مقاومت كند و در مسيري قرار بگيرد كه او را به موفقيت مي رساند.


تربيت دختري با اعتماد به‌ نفس

چگونه اعتماد به نفس دخترم را بالا ببرم
همه ما دوست داريم دخترانمان با اعتماد به نفس و عزت نفس قوي بزرگ شوند. در ادامه بخوانيد تا ببينيد چگونه مي توانيد اعتماد به نفس دخترتان را تقويت كنيد.

۱. عشق و حمايت بي‌قيد و شرط
يكي از مهم‌ترين عواملي كه در تربيت دختري با اعتماد به‌ نفس نقش دارد، عشق و حمايت بي‌قيد و شرط والدين است. دخترهايي كه احساس مي‌كنند والدينشان آنها را دوست دارند و به آنها باور دارند، بيشتر احتمال دارد كه به توانايي‌هاي خود اعتماد داشته باشند.

براي نشان دادن عشق و حمايت خود به دخترتان، مي‌توانيد كارهاي زير را انجام دهيد:

به او بگوييد كه او را دوست داريد و به او افتخار مي‌كنيد.
در فعاليت‌هاي او شركت كنيد و از او حمايت كنيد.
به او گوش دهيد و به نظرات او احترام بگذاريد.
۲. تشويق و تحسين
تشويق و تحسين دخترتان مي‌تواند كمك كند تا تربيت دختري با اعتماد به‌ نفس بالا داشته باشيد. وقتي دخترتان كاري را خوب انجام مي‌دهد، به او بگوييد كه كارش را دوست داريد و از او تشكر كنيد. اين كار به او كمك مي‌كند تا بداند كه شما به او باور داريد و او را ارزشمند مي‌دانيد.

 

۳. كمك به دخترتان براي شناخت نقاط قوت خود
هر كس نقاط قوت و ضعفي دارد. مهم است كه به دخترتان كمك كنيد تا نقاط قوت خود را شناسايي كند و روي آنها تمركز كند. وقتي دخترتان نقاط قوت خود را مي‌شناسد، بيشتر احتمال دارد كه به توانايي‌هاي خود اعتماد داشته باشد.

براي كمك به دخترتان براي شناخت نقاط قوت خود، مي‌توانيد كارهاي زير را انجام دهيد:

از او بپرسيد كه در چه كارهايي مهارت دارد.
به او كمك كنيد تا فعاليت‌هايي را پيدا كند كه از انجام آنها لذت مي‌برد.
به او نشان دهيد كه شما به توانايي‌هاي او باور داريد.
۴. آموزش مهارت‌هاي حل مسئله و مقابله با چالش‌ها
دختراني كه مهارت‌هاي حل مسئله و مقابله با چالش‌ها را دارند، بيشتر احتمال دارد كه در برابر مشكلات و شكست‌ها مقاوم باشند. اين مهارت‌ها به آنها كمك مي‌كند تا از پس چالش‌هاي زندگي برآيند و اعتماد به‌ نفس خود را حفظ كنند.

براي آموزش مهارت‌هاي حل مسئله و مقابله با چالش‌ها به دخترتان، مي‌توانيد كارهاي زير را انجام دهيد:

به او ياد دهيد كه چگونه مشكلات را شناسايي كند و راه‌حل‌هاي ممكن را پيدا كند.
به او كمك كنيد تا با شكست‌ها كنار بيايد و از آنها درس بگيرد.
به او نشان دهيد كه شما به او باور داريد و مي‌توانيد از او حمايت كنيد.

منبع:كانون مشاوران ايران-تربيت دختري با اعتماد به‌ نفس ✔️ ۱۱ نكته طلايي



:: موضوعات مرتبط: آموزش روانشناسي

:: برچسب‌ها: اعتماد به نفس كودك، اعتماد به نفس فرزند دختر، تربيت دختر،
نویسنده : Maryam
تاریخ : ۱ بهمن ۱۴۰۲
زمان : ۱۰:۵۲:۱۰
[ ۱ ][ ۲ ]


 

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی