روانشناسي

 
 
تربيت كودك ۶ تا ۱۲ سال | چرا كودك در اين دوران شكننده است؟
| نظرات (0)

تربيت كودك ۶ تا ۱۲ سال، دوره حساس پايان كودكي (+ نكات تربيتي)

تربيت كودك ۶ تا ۱۲ سال از دوره هاي دشوار تربيتي به حساب مي آيد زيرا در اين سن دوران كودكي به پايان مي رسد، والدين براي تربيت و پرورش كودك ۶ تا ۱۲ سال وارد مرحله جديد و شگفت انگيزي مي شود، فرزندتان در اين سن به مدرسه مي روند و فعاليت هاي علمي، ورزشي و هنري را به طور جدي آغاز مي كنند.

انجام دادن اين فعاليت ها باعث مي شود تا از لحاظ شناختي و تفكر به سطح بالايي ارتقا يابند و اين مسئله والدين را مجبور مي كند تا در تربيت فرزندشان به نكات بيشتري توجه كنند و مسائل آموزشي و پرورشي را مدنظر قرار دهند.

در اين مقاله ما به بررسي مسائل رشدي و نيازهاي كودك مي پردازيم و هم چنين يك سري از نكات تربيتي را بيان مي كنيم كه مطالعه آن ها براي شما سودمند خواهد بود، در اين سن حساس مي توانيد از مشاور كودك كمك بگيريد تا در زمينه تربيتي به شما كمك كنند و يار همراه شما در تربيت درست فرزندتان باشند.

تربيت كودك ۶ تا ۱۲ سال، آگاهي از جنبه هاي گوناگون رشد
در صورتي كه والدين در مورد رشد كودك و تغييرات آن آگاهي داشته باشند بهتر مي توانند با نيازهاي تربيتي كودك شان آشنا شوند و در اين زمينه با ديد روشن تري اقداماتي را انجام مي دهند، سن تربيت كودك شيوه و روش والدين را تحت تاثير قرار مي دهد در اين خصوص شما مي توانيد از كتاب هاي مفيدي استفاده كنيد و از روانشناس متخصص كمك بگيريد تا در خصوص تربيت فرزندتان موفق شويد، در ادامه اين مقاله مهم ترين تغييرات رشدي كودك در مقطع سني ۶ تا ۱۲ سال مورد بررسي قرار مي گيرد.

رشد و تغييرات شناختي در تربيت كودك ۶ تا ۱۲
از جمله مهم ترين تغييراتي كه در سطح شناخت و تفكر كودك در سنين مدرسه رخ مي دهد اين است كه او مي تواند به تفكر منطقي تري دست يابد و به خوبي روابط علت و معلولي را درك مي كند و از تاثير رفتار خود بر ساير افراد آگاه مي باشد.

در سن مدرسه توانايي حافظه كودك افزايش مي يابد و كودك مي تواند اشيا و اجسام را بر اساس ويژگي هاي مشترك آن ها طبقه بندي كنند، يادگيري اين ويژگي ها باعث مي شود تا كودك مهارت هاي رياضي را به طور شگفت آوري ياد بگيرد، در نتيجه او قادر است تا مسائل رياضي را ياد بگيرد و آن ها را حل نمايد. از مشاور كودك خود بخواهيد تا روي مسائل شناختي تمركز داشته باشد و به خوبي آن ها را به كودك آموزش دهد.

اهميت رشد مهارت هاي ارتباطي و زباني در تربيت كودك
كودك در سن ۶ تا ۱۲ سال مهارت هاي زباني اش را تكميل مي كند و زبان را براي مقاصد پيچيده تري مورد استفاده قرار مي دهد، در سن ۸ سالگي كودك روزانه ۲۰ كلمه جديد ياد مي گيرد و در انتهاي اين دوره به گنجينه ي كاملي از كلمات دست خواهد يافت.

در ارتباطات مي تواند مكالمات پيچيده اي داشته باشد و شما قادر هستيد تا صحبت هاي او را به خوبي بفهميد، هم چنين فرزند شما در اين دوره از دستورالعمل هاي ساده پيروي مي كند، او مي تواند خاطراتي از شرح فعاليت هاي روزانه اش بنويسد و به تنهايي كتاب هايي كه متناسب با سطح سني او مي باشد را مورد مطالعه قرار دهد، اگر در اين سن كودك شما دچار اختلال زباني و گفتاري بود حتما به مشاور اطلاع دهيد تا براي رفع آن شما را راهنمايي كند.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-تربيت كودك ۶ تا ۱۲ سال | چرا كودك در اين دوران شكننده است؟



:: موضوعات مرتبط: آموزش روانشناسي

:: برچسب‌ها: تربيت كودك، تغييرات هيجاني كودك ۶ تا ۱۲ سال، تربيت كودك ۶ تا ۱۲ سال،
نویسنده : Maryam
تاریخ : ۸ مهر ۱۴۰۰
زمان : ۱۲:۰۶:۱۶
[ ]


 

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی