روانشناسي

 
 
افسردگي اساسي | نشانه ها | علل و نحوه غلبه بر افسردگي ماژور
| نظرات (0)

افسردگي اساسي، نشانه ها، علل و نحوه غلبه بر افسردگي ماژور

يكي از شايع ترين اختلالات رواني و از جمله ناتوان كننده ترين مشكلات بهداشتي- رواني، اختلال افسردگي اساسي مي باشد. امروزه بيماري افسردگي بسيار شايع بوده و گريبان گير افراد بسياري شده است. از پيامدهاي منفي افسردگي اساسي مي توان به موارد زير اشاره نمود:

لذت نبردن از زندگي
بي علاقه شدن به امور مختلف
كاهش تمايل به برقراري روابط با ديگران
افت تحصيلي و شغلي
همچنين اين اختلال درد و رنج بسياري را به همراه دارد و بايد به موقع تشخيص داده شده و مورد درمان قرار گيرد. در اين شرايط با مراجعه به روانشناس و مشاوره مي توان از افسردگي رهايي يافت و يك زندگي جذاب و زيبا را براي خود به وجود آورد.

در اين مقاله نشانه ها، علائم و علل افسردگي اساسي را بيان مي كنيم و در مورد آن توضيحاتي را خواهيم داد.

افسردگي اساسي چيست؟
افسردگي اساسي يا ماژور يكي از شايع ترين اختلالات رواني مي باشد اين نوع افسردگي نسبت به انواع ديگر آن شديدتر مي باشد. در افسردگي اساسي فرد با احساس نااميدي و بلاتكليفي رو به رو مي گردد.

افسردگي اساسي

اختلال خلق فرد به مدت حداقل ۲ هفته طول مي كشد. كاركرد جسمي و اجتماعي فرد با اختلالاتي رو به رو مي شود.

در اين افسردگي به دليل كاهش شديد انرژي و تغيير كاركردهاي مغز بيمار، فرد با چالش هايي در تعاملات اجتماعي و كار و تحصيل رو به رو شده و در اين زمينه افت قابل ملاحظه اي دارد.

علائم و نشانه هاي اختلال افسردگي اساسي
از عواطف غالب در افسردگي ماژور مي توان به نااميدي و درماندگي اشاره كرد، در حقيقت فكر مي كنيد كه ديگران به شما اهميت نمي دهند.

در افسردگي اساسي روحيه فرد با نگاهي تيره و تار داشتن به خود، آينده و جهان با خودگويي هاي منفي در آميخته مي شود و رنج عاطفي بسياري را براي او به وجود مي آورد.

خود سرزنش هاي دائمي باعث مي شود فرد دچار گناه، بي ارزشي و اعتماد به نفس پايين شود. در ادامه برخي از علائم افسردگي را بيان مي كنيم:

در بيشتر ساعات روز دچار خلق افسرده مي شوند و احساس نااميدي، پوچي و غمگيني مي كنند.
براي انجام كارها و فعاليت هاي روزانه هيچ انگيزه و علاقه اي ندارد.
كاهش يا افزايش قابل توجه اشتها و وزن را تجربه مي كنند.
بي خوابي يا پرخوابي
سرآسيمگي يا كندي رواني حركتي
خستگي يا كاهش انرژي
احساس بي ارزشي و احساس گناه
كاهش توانايي تصميم گرفتن و عدم تمركز
افكار مكرر در مورد مرگ و يا اقدام به خودكشي
شيوع افسردگي اساسي
بر اساس مطالعات همه گيرشناسي، اختلال افسردگي اساسي از شيوع حدودا ۳ الي ۴ درصدي در كل دنيا برخوردار است.

البته ميزان شيوع آن در كشورهاي مختلف فرق دارد، براساس تحقيقاتي كه در اين زمينه انجام شده است ميزان ابتلا در كشورهاي در حال توسعه چيزي حدود ۱۱ درصد و در كشورهاي توسعه يافته ۱۵ درصد مي باشد.

هم چنين بر اساس مطالعات انجام شده ميزان ابتلاي زنان به افسردگي ۲ برابر مردان مي باشد. و زنان بيشتر به اين اختلال دچار مي گردند.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-افسردگي اساسي | نشانه ها | علل و نحوه غلبه بر افسردگي ماژور



:: موضوعات مرتبط: آموزش روانشناسي

:: برچسب‌ها: افسردگي اساسي، نشانه هاي اختلال افسردگي، افسردگي،
نویسنده : Maryam
تاریخ : ۹ ارديبهشت ۱۴۰۱
زمان : ۰۹:۴۲:۳۳
[ ]


 

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی