روانشناسي

 
 
مشاوره سوگ : تحمل مرگ عزيزان
| نظرات (0)

تحمل مرگ عزيزان و كنار آمدن با غم از دست دادن آن ها

از دست دادن عزيزان و تحمل غم كساني كه دوست شان داريد بسيار سخت مي باشد و اين غم احساس تنهايي، خلاء بي پايان، سردرگمي و ناباوري را در ما ايجاد مي كند اما بايد راهي پيدا كنيم تا از اين احساس ها دور شويم و بتوانيم با غم و اندوه به وجود آمده كنار بياييم و آن را تحمل كنيم. اما چگونه بايد اين غم را تحمل كرد؟

تحمل مرگ عزيزان و غلبه بر اين غم و اندوه كار آساني نمي باشد اما صبر و گذر زمان مي تواند مرهمي براي تسكين غم ها باشد.

در برخي از مواقع افراد خيلي دير با اين غم ها كنار مي آيند و فرآيند بهبود با تاخيراتي رو به رو مي شود، در اين صورت عملكرد اجتماعي مختل مي شود.

و بايد در اين شرايط از خدمات روانشناسي كمك گرفت تا راهكارهاي لازم براي درمان را در اختيار شما قرار دهد و از وخيم شدن اوضاع و شرايط به وجود آمده جلوگيري نمايد و هم چنين كمك كند تا درگير اختلالاتي مانند افسردگي نشويد.

چگونگي مواجهه با غم و اندوه و تحمل مرگ عزيزان
زماني كه با رنج عاطفي و مرگ عزيزان رو به رو مي شويد به طور طبيعي غم و اندوه به سراغ شما مي آيد، و اين مسئله در فرآيند زندگي تان اختلالاتي به وجود مي آورد و سلامت جسم و روح تان را به خطر مي اندازد هم چنين در غذاخوردن، خوابيدن و حتي فكر كردن با اختلالاتي رو به رو خواهيد شد.

البته براي تحمل مرگ عزيزان و كنار آمدن با اين غم راهكارهايي وجود دارد كه تا حدودي ميزان ناراحتي شما را در مراحل سوگ كاهش مي دهد و سعي مي كنيد هدف جديدي در زندگي خود پيدا كنيد.

مواجه شدن با فقدان و از دست دادن عزيزان براي همه افراد به وجود مي آيد و افراد بايد توانايي لازم براي گذر از اين دوران سخت را داشته باشند و بتوانند غم و اندوه به وجود آمده را قبول كرده و با آن كنار بيايند.

درد عاطفي به وجود آمده، احساسات غيرمنتظره اي را در فرد ايجاد مي كند و واكنش به غم در هر شخصي متفاوت است، برخي از افراد منزوي و گوشه گير مي شوند و بعضي از آن ها دچار اختلال كنترل تكانه شده و رفتارهاي پرخطر و تكانش گرانه اي را نشان مي دهند.

در اين شرايط اطرافيان بايد سعي كنند به فرد داغديده توجه كنند و او را دلداري دهند هم چنين مراقبت هاي جسمي و رواني از اهميت بسياري برخوردار است.

زيرا جسم و روان ارتباط تگاتنگي با يكديگر دارند و زماني كه جسم خوب باشد روان هم خوب است و بالعكس. هم چنين به حمايت هاي اطرافيان خود توجه كنيد و بگذاريد براي كاهش اين غم به شما كمك كنند.

مراحل غم و اندوه
در اين خصوص مطالعات بسياري انجام شده است و بر اساس مطالعات انجام شده، غم و اندوه داراي چند مرحله مي باشد و در صورتي با اين مراحل آشنا باشيد و آگاهي كامل در اين خصوص داشته باشيد مي توانيد راحت تر با اين غم و اندوه كنار بياييد، اين مراحل بر اساس احساسات بيماراني كه در معرض بيماري هاي لاعلاج هستند عبارتند از:

انكار
خشم
چانه زني
افسردگي
پذيرش
مراحل كنار آمدن با فوت همسر و استرس ناشي از آن چه كنيم؟
مراحل كنار آمدن با فوت همسر و استرس ناشي از آن چه كنيم؟
علائم غم و اندوه
در صورتي كه فرد با غم و اندوه رو به رو مي شود درگير علائمي مانند گريه كردن، گوشه گيري، پرخاشگري و افسردگي مي شود كه تقريبا همه افراد در اوايل حادثه اين علائم را تجربه مي كنند. زماني كه علائم غم و اندوه شدت مي يابد ممكن است فرد احساسات زير را تجربه نمايد:

بي فايده بودن
تنها شدن
بي انگيزگي براي بازگشت به زندگي
از دست دادن اعتقادات خود

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-مشاوره سوگ : تحمل مرگ عزيزان



:: موضوعات مرتبط: آموزش روانشناسي

:: برچسب‌ها: مرگ عزيزان، تحمل مرگ عزيزان، سوگ،
نویسنده : Maryam
تاریخ : ۱۴ خرداد ۱۴۰۱
زمان : ۰۹:۴۵:۴۵
[ ]


 

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی