روانشناسي

 
 
رفتار و كرداري مناسب با خانواده همسر
| نظرات (0)

يكي از مباحثي كه جوانان امروزي هميشه درباره آن پرسش هايي در زهن خود دارندشيوه صحيح برقراري ارتباط با خانواده همسر مي باشد. برخي نيز در مورد ضرورت آن سوالي مي كنند و بعضي در مورد حدود اين روابط مسئله دارند.

در خانواده هسته اي، بايد صميمانه ترين ارتباط ها بين زوجين برقرار باشد. در اين روابط صميمانه، آنها با يكديگر رازگويي داشته، به همديگر اعتماد دارند و علاوه بر آن احساس خوشبختي مي كنند، بر كلمات آنها رنگ گرم محبت نشسته و همديگر را دوست مي دارند و دوستي آنها دو سويه و طرفيني است. وجود سر زندگي در خانواده اي بالنده و متعادل، نشان از روابطي عاطفي دارد چنان كه اريك فروم كه از پيروان مكتب روانكاري است مي گويد: اگر به ديگري در حد جاذبه جسماني علاقمند شوي، يعني جاذبه جسماني زمينه ساز علاقه توبه ديگري باشد، نام آن «شيفتگي» است و مي گويد: اما عشق بالاتر از شيفتگي است. يعني شيفتگي همراه با گذشت و صداقت و ايثار و صميميت است كه عشق را پديد مي آورد و حصار بين انسان ها را فرو مي ريزد و با فرو ريختن حصار بين دو انسان، هر دوخود را يكي مي بينند.

به همين خاطر زن و شوهري كه رابطه اي عاشقانه و بسيار نزديك با هم دارند با طيب خاطر در كنار هم روزگار سپري مي نمايند و از زندگي با هم رضايت خاطر دارند و يكديگر خوش و خرم مي باشند. حتي در ساده زيستي و قناعت و كمبود امكانات.

فرزندان دوست دارند كه به ديدار والدين خويش نايل آيند و خاطرات دوراني كه با والدين خود به سر مي بردند، برايشان شيرين است.
فرزندان با حضور در خانه والدين خويش احساس امنيت و آرامش مي كنند و دوران كودكي و خاطرات دوره نوجوان و جواني براي آنان زنده مي شود. هر كسي دوست دارد كه به ديدار والدين خويش مي رود و همسر وي نيز همراهش باشد، زيرا اگر دختري پس از ازدواج، به تنهايي به منزل والدين خويش مراجعه كند، اولين سوالي كه در ذهن والدين او مطرح مي شود، اين است كه مگر با همسرت دچار مشكلي شده اي كه او به همراه تو نيامده است. حال آنكه اگر با همسر به مهماني والدين برود چنين شبهه اي ايجاد نمي شود.

زن و شوهر جواني كه تازه ازدواج كرده اند در زندگي جديد خود با دو نوع وابستگي عاطفي روبه رو هستند؛ يكي وابستگي به والدين و اعضاي خانواده خود مانند خواهران و برادران .ديگري وابستگي به همسر و خانواده جديد.

نكته اينجاست كه افراط در هر چيزي موجب زيان هاي شده و اعتدال در هر كاري موجب رشد خواهد شد.انسان ها وقتي ازدواج مي كنند، بايد بدانند كه مسئوليت هاي جديدي عهده دار شده اند. آنها پس از ازدواج مسئول زندگي زناشويي هستند، هر كدام بايد وظيفه خود را به نحو احسن انجام دهند؛ آنها بايد بياموزند حفظ رابطه عاطفي با پدر و مادر ضروري است ولي نبايد روابط عاطفي بين خود و همسر را ضعيف كنند و تحت الشعاع قرار دهند. رعايت اعتدال و توازن بين اين دو طيف عاطفه يكي از هنرهاي زندگي مشترك است. اين هنر را بايد با اراده و تمرين كسب نمود.

منبع:مشاوره ازدواج-رفتار و كرداري مناسب با خانواده همسر



:: موضوعات مرتبط: آموزش روانشناسي

:: برچسب‌ها: همسر، رفتار با خانواده همسر، خانواده همسر،
نویسنده : Maryam
تاریخ : ۳۰ مهر ۱۴۰۲
زمان : ۰۸:۲۱:۲۶
[ ]


 

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی