روانشناسي

 
 
ازدواج فقط به خاطر فرار از تنهايي ممنوع!
|

اهداف ازدواج مشخص شده و دلايل اين امر الهي واضح است درست است كه ايناهداف براي هر فردي با فرد ديگر متفاوت است اما كليت و ماهيت آن معلوم و بدون تغيير است. يكي از اهداف ازدواج كه نقش كمرنگي در اين امر دارد حس داشتن تكيه گاه و يا به نوعي فرار از تنهايي است. كسي كه ازدواج مي كند خوب است كه احساس مي كند ديگر تنها نبوده و مي تواند همه جانبه به روي فردي ديگر تكيه كند اما برخي ازدواج مي كنند تا از محيط خانواده دور شده و ديگر تنها نباشند درواقع آنان به هر قيمتي كه شده خواستار ازدواج بوده و فرار از تنهايي را دليل اصلي ازدواج بيان مي كنند.

اين افراد كه اغلب دختران تشكيل دهنده آنان هستند، به جنبه هاي ديگر ازدواج كه همان مسئوليت پذيري مديريت در زندگي مي باشد فكر نكرده و پس از ازدواج دچار مشكل مي شوند. آنان به دليل عدم آمادگي و همچنين عدم توانايي در مديريت مشكلات زندگي خوبي را تجربه نكرده و علاوه بر احساس تنهايي دوباره و اينبار در مشكلات، احساس شكست در زندگي را نيز تجربه خواهند كرد.


ازدواجبراي فرار ازتنهايي
تنها بودن و تنهايي مقوله هاي جداگانه اي هستند: «تنها بودن يك پديده اجتماعي است: شما با ديگران نيستيد. از سوي ديگر، تنهايي يك پديده رواني است. شما مي توانيد حتي در ميان صدها نفر احساس تنهايي كنيد و مي توانيد با هم احساس تنهايي كنيد.

درست است كه ازدواج به كاهش احساس تنهايي براي بيشتر افراد كمك مي كند و افراد متاهل از نظر آماري كمتر از افراد مجرد احساس تنهايي مي كنند.تضميني براي ازدواج و رهايي از تنهايي وجود ندارد.

ازدواج حتي مي تواند به يك تله تبديل شود: “به عنوان يك فرد متاهل، شما گاهي اوقات فرصت هاي كمتري براي ايجاد ارتباطات ديگر داريد.

آيا افراد معروف هم درگير اين حس مي شوند؟
موفقيت، شهرت، تحسين هم كمكي به حل اين حس نمي كند و نمونه هاي آن: چارلي چاپلين، جودي گارلند، مرلين مونرو، مارلون براندو، پرنسس دايانا.

حس تنهايي
تنهايي جهنم استاحاطه شدن توسط افرادي كه به آنها تعلق نداريد يا افرادي كه احساس مي كنيد توسط آنها طرد شده ايد، باعث درد عميق و وجودي مي شود، كه در نهايت بدترين نوع دردي طولاني مدتي است كه مي توانيم احساس كنيم. آزمايش‌ها نشان مي‌دهند كه ما طرد اجتماعي را به روشي مشابه با درد فيزيكي تجربه مي‌كنيم، و هر دو به روشي مشابه در مغز پردازش مي‌شوند: هم در درد فيزيكي و هم در درد اجتماعي، ناحيه‌اي از مغز فعال است كه با درد عاطفي ارزيابي تأثيرات و تجربيات حسي.(منبع Im Gefängnis der Einsamkeit) مرتبط است.

اميدوارم نه براي هميشه
معمولاً تنهايي يك وضعيت موقتي است. اغلب در مراحل انتقالي دشوار زندگي رخ مي دهد،

براي مثال پس از تغيير شغل يا خروج فرزندان از خانه والدين. ما از دست دادن را احساس مي كنيم و براي آن سوگواري مي كنيم.

اما حتي درد پس از مرگ در مجاورت هم معمولاً در نقطه‌اي فروكش مي‌كند، پس از يك مرحله كناره‌گيري، فرد احساسات را از بين مي‌برد و خود را دوباره در زندگي اجتماعي ادغام مي‌كند.

با اين حال، زماني كه تنهايي از بين نمي رود، زماني كه به يك بيماري مزمن تبديل مي شود، بد مي شود. چگونه اين اتفاق مي افتد؟

بخشي از حساسيت به تنهايي در ذات فرد است و محصول ژن ها و اجتماعي شدن است. دورت بومسما، ​​متخصص ژنتيك رفتاري و تيمش در دانشگاه آزاد آمستردام در مطالعات دوقلو مشخص كردند كه دامنه تنهايي در جامعه ما حدود ۴۸ درصد ژنتيكي است . مارتين هاتزينگر همچنين مشاهده كرده است كه افراد از نظر نياز به ارتباط، تعلق و نزديكي درك شده با ديگران متفاوت هستند.

هاوتزينگر مي گويد افرادي كه به شدت به قضاوت ديگران وابسته هستند، به ويژه در معرض خطر تنهايي هستند. با اين حال، كاچيوپو خاطرنشان مي‌كند كه به درجات مختلف، همه ما اينطور هستيم: «براي ما بي‌نهايت مهم است كه ديگران در مورد ما چه فكري مي‌كنند – تصادفي نيست كه سه مورد از ده فوبياي رايجي كه افراد براي درمان آن‌ها اقدام مي‌كنند، مربوط به اضطراب اجتماعي است.: ترس از صحبت كردن در جمع، ترس از جمعيت و ترس از غريبه ها .

منبع:مشاوره ازدواج-ازدواج فقط به خاطر فرار از تنهايي ممنوع!



:: ات مرتبط:

:: برچسب‌ها:
نویسنده : ravanshenas4455
تاریخ : 1402/8/24 
زمان : ۱۶
چرا اينترنت باعث مي شود ما تنهاتر از هر زمان ديگري شويم
|

در طي دهه هاي طولاني، توانايي ما براي ارتباط برقرار كردن با مردم در سراسر جهان، به حالت انفجاري رسيده است. در واقع، اينترنت به ما اجازه داد چت كنيم، به گروههاي خبري بپيونديم يا به هر كسي در جهان ايميل ارسال كنيم.

اختراع موبايل ها به ما اين اجازه را داد تا زماني كه دور از ميزكار و يا محيط خانه هستيم با مردم صحبت كنيم.

بنابراين، شبكه هاي اجتماعي به ما اين اجازه را دادند تا با همسايه هاي خود، دوستان دوران كودكي، همكاران و دوستان خود با يك كليك ارتباط برقرار كنيم و صحبت كنيم.

نهايتا اين كه گوشي هاي همراه بيش از هر از زمان ديگري ارتباط برقرار كردن را با هر فردي را الساعه و در لحظه آسان تر مي كند. پس ممكن است شما فكر كنيد كه احساس خوبي را در مورد زندگي اجتماعي خواهيد داشت؟

با اين همه، هيچ وقت در تاريخ جهان ارتباط برقرار كردن به اين آساني و سرعت نبوده است.

با اين حال متاسفانه، اينترنت به ما كمك نكرده است تا حس ارتباط بيشتري با افراد داشته باشيم.

مطالعات نشان مي دهند كه تقريبانيمي از ما حس تنهايي و انزوا مي كنيم.

زمان آنلاين بودن ما قدرت خود را براي ديدن نشانه هاي اجتماعي از دست مي دهيم
ما مي دانيم كه زمان آنلاين بودن با قابليت افراد براي ديدن و خواندن نشانه هاي اجتماعي در تقابل است.

حتي مطالعه اي انجام يافته است كه نشان مي دهد كودكان با دوري پنج روزه از وسايل ديجيتال خود بهتر مي توانند احساسات افراد ديگرا بخوانند.

به نظر مي رسد كه زمان آنلاين بودن و زمان گذراندن با گوشي و تپلت حتي با قابليت افراد بزرگسال براي هوش اجتماعي اشان در تقابل است. با اين همه، ارتباط برقرار كردن با ايموجي ها خيلي متفاوت با يك مكالمه ي رو در رو است.

شما مي توانيد مسائل بسياري را در مورد اين كه فرد چه چيزي در فكرش مي گذرد و يا چه احساسي دارد را تنها با خواندن حالات صورتش و نه كلامش را بفهميد.

اما اگر صورتتان دائما پشت گوشي يا تپلت باشد يا اگر زمان بسيار زيادي را براي استفاده از وسايل ديجيتال خود بگذرانيد، نميتوانيد اين موراد را بفهميد.

۳٫ تاكيد بر كميت ارتباطات است و نه كيفيت آنها
هر كاربر فيس بوك به طور متوسط ۳۳۸ دوست اينترنتي دارد. اما به طور واضح، داشتن هزاران دوست در شبكه هاي اجتماعي باعث نمي شود كه حس تنهايي كمتري بكنيد.

در حقيقت، برخي از مطالعات نشان مي دهد كه هر چه دوستان بيشتري داشته باشيد، به همان ميزان احتمالا استرس بيشتري نيز خواهيد داشت.

اين تا حدي بخاطر اين حقيقت است كه شما احتمالا آنگونه كه با مادربزرگ خود صحبت مي كنيد با همكار خود صحبت نمي كنيد. اين تعداد ارتباطات نيست كه اهميت داردف بلكه اين كيفيت ارتباطات است كه مهم است.

داشتن پنج دوست واقعي براي سلامت روان شما خيلي بهتر از داشتن ۵۰۰ دوست در رسانه ها و شبكه هاي مجازي است.

۴٫ اعتياد به گوشي هاي جديد در تقابل با تعاملات رو در رو است
چند بار شده كه ديده باشيد در رستوران ها و يا محيط اطراف خانواده ها و يا افراد همديگر را ناديده مي گيرند و با گوشي هاي خود مشغول ميشوند؟

و يا چند بار شده كه شما با يك فردي در حال صحبت باشيد در حالي كه او مشغول پيام دادن با گوشي بوده است؟ مطالعات نشان داده اند كه افراد گوشي خود را به طور ميانگين بين ۳۵ تا ۷۴ بار در روز چك مي كنند.

افراد جوان تر به احتمال زياد بيشتر از اين چك مي كنند. مشخص است كه افراد در شبكه هاي مجازي براي اين وقت مي گذرانند تا ببينند كه افراد ديگر چه كاري مي كنند، بجاي اينكه ببينند افراد جلوي چشمشان در حال انجام چه كاري هستند.

زماني كه شما لحظه به لحظه مشغول تلفن همراه خود هستيد، نمي توانيد از تعاملات رو در رو بهره ببريد.


چرا_اينترنت_اعتياد به گوشي
۵٫ دوركاري مي تواند تنهايي و ايزوله شدن را افزايش دهد
اينترنت قابليت ما را براي دوركاري افزايش داده است. اين براي سلامت ذهني ما به طرق مختلفي مي تواند مفيد باشد- مانند كاهش زمان رفت و آمد. اما دور كاري همچنين به معناي كاهش تعامل با همكارانتان مي باشد.

منبع:كانون مشاوران ايران-چرا اينترنت باعث مي شود ما تنهاتر از هر زمان ديگري شويم



:: ات مرتبط:

:: برچسب‌ها:
نویسنده : ravanshenas4455
تاریخ : 1401/10/3 
زمان : ۰۳
چگونه دلمرده نمانيم؟ غول افسردگي را شكست دهيم
|

افسردگي و دلمرده بودن يكي از شايع ترين مشكلات رواني است.
ميزان شيوع اين مساله تا حدي است كه از آن با عنوان سرماخوردگي رواني نيز ياد مي شود.

اين مطلب به اين معناست كه افسردگي مي تواند بسيار فراگير باشد و علي رغم ظاهر ساده و مزمن خود، تاثيرات قابل توجهي بر سلامت جسمي و رواني تان داشته باشد.

آيا احساس دلمردگي مي كنيد و دلمرده هستيد؟

در صورتي كه با افسردگي دست به گريبان هستيد، ممكن است احساس كنيد زندگي بيش از حد سخت و طاقت فرسا شده است و حتي جذاب ترين فعاليت ها نيز قادر به خوشحال كردن تان نيست.

در صورتي كه در چنين وضعيتي قرار گرفته ايد و احساس خستگي، دلمردگي، پوچي، تنهايي و دلمردگي بر زندگي تان سايه افكنده است با ادامه ي مطلب همراه شويد تا شما را با مهم ترين راه هاي غلبه بر غول افسردگي آشنا كنيم.

به دنبال ناجي نمانيد.
با قرار گرفتن در وضعيت افسردگي ممكن است احساس كنيد رمق انجام كوچك ترين كارها را نيز نداريد.

كارهايي كه قبلا به راحتي از عهده ي آن ها بر مي آمديد مي تواند براي تان بيش از حد سخت و بزرگ جلوه كنند و تمايل داشته باشد تا در لاك تنهايي تان باقي بمانيد.

اما واقعيت آن است كه براي مبارزه با افسردگي نيازمند آن هستيد كه خودتان دست به كار شويد.
از آنجا كه رخوت، سستي و بي حوصلگي در وجود خود شما لانه كرده است براي رهايي از آن نيز حضور هيچكس به اندازه ي خودتان موثر و لازم نيست.

بنابراين با خودتان گفت و گو كنيد و براي مبازه با افسردگي يك تصميم گيري نو داشته باشيد.

مي توانيد با خودتان بگوييد

” شادي، نشاط و سرزندگي حق من از زندگي است و تصميم دارم شجاعانه و با جسارت هر چه تمام تر با رخوت و سستي بجنگم. من از اين جنگ لذت مي برم چرا كه زندگي چيزي جز تلاش و تكاپو نيست و مي توانم در آن پيروز شوم”.

NinaAmir
چگونه دلمرده نمانيم؟ غول افسردگي را شكست دهيم - مشاور كو
چگونه دلمرده نمانيم؟ غول افسردگي را شكست دهيم – مشاور كو
از قدرت طبيعت بهره ببريد.
درست است كه افسردگي مي تواند بسيار نفس گير باشد و در پاره اي از موارد منجر به كاهش روابط اجتماعي تان نيز شود، اما عوامل طبيعي زيادي وجود دارند كه مي توانيد در مسير غلبه بر افسردگي از آن ها كمك بگيريد.

منبع:مشاوركو:مركز مشاوره روانشناسي و مشاوره آنلاين-چگونه دلمرده نمانيم؟ غول افسردگي را شكست دهيم



:: ات مرتبط:

:: برچسب‌ها:
نویسنده : ravanshenas4455
تاریخ : 1401/3/29 
زمان : ۱۵
نگذاريد احساس تنهايي در رابطه عاطفي شما را خفه كند
|

با احساس تنهايي در رابطه عاطفي چه كنيم؟ ( راه حل كاربردي)

حس تنهايي در رابطه عاطفي يك مسئله آزاردهنده مي باشد كه بسياري از زوجين با آن رو به رو مي شوند اين احساس تنهايي در حالي كه شما در كنار يكديگر هستيد مي تواند به علت هاي مختلفي به وجود آمده و به مرور شكل گرفته باشد.

يكي از مهم ترين دلايلي كه باعث احساس تنهايي مي شود كمبود مهارت هاي ارتباطي مي باشد.

كمبود مهارت هاي ارتباطي در برخي از موارد ريشه در وجود خود فرد دارد كه بايد اين مسئله مورد بررسي و درمان قرار گيرد. در صورتي كه شما درگير اين مشكل مي باشد در ادامه اين مقاله توضيحات جامعي در مورد اين موضوع بيان شده است كه مطالعه آن مي تواند براي شما مفيد باشد.

در انتهاي متن مي توانيد در مورد موارد زير پرسش و پاسخ و مشاوره رايگان انجام دهيد:

تنهايي اجتماعي چيست
درمان تنهايي
رهايي از تنهايي
عوارض تنهايي شديد
تنهايي و افسردگي
روانشناسي تنهايي
علت احساس تنهايي
احساس تنهايي در رابطه عاطفي
احساس تنهايي در رابطه عاطفي زماني به وجود مي آيد كه شما و فرد مقابل تان در يك مكان و در كنار يكديگر زندگي مي كنيد اما نمي توانيد با يكديگر ارتباط برقرار كنيد و هر دو شما از اين كه نمي توانيد ارتباط فيزيكي و رواني مناسبي را با يكديگر ايجاد كنيد احساس ناخوشايندي داريد.

نداشتن دوست صميمي و خوب هم مي تواند مزيد بر علت باشد بالاخره بايد در زندگي كسي باشد كه آدم با او احساس راحتي و درد دل كند.

همه اين دلايل باعث مي شود تا شما و همسرتان روز به روز از يكديگر دورتر شويد و صميميت عاطفي شما و شريك تان بيش از پيش كمرنگ تر شود و در ميان شما سردي و فاصله بيشتري به وجود آيد.

در اين شرايط شما به تدريج احساس تنهايي در كنار يكديگر خواهيد داشت و بايد در اين شرايط بر احساس تنهايي تان غلبه كنيد زيرا شما با فردي رابطه عاطفي دارد و تنهايي براي شما و طرف مقابل دشوار خواهد بود.

منبع:كانون مشاوران ايران-نگذاريد احساس تنهايي در رابطه عاطفي شما را خفه كند



:: ات مرتبط:

:: برچسب‌ها:
نویسنده : ravanshenas4455
تاریخ : 1400/9/1 
زمان : ۱۴
افسردگي يا سرماخوردگي رواني و تفاوت آن با احساس غم چيست؟
|

در زندگي روزمره در كنار تمام احساس هاي خوشايند و خواستني، غم حسي آشنا براي همه ما است.

خيلي وقت ها از زبان خود يا ديگران شنيده ايم كه مي گويند: (امروز افسرده ام، اصلا حوصله ندارم فعلا دپرسم و غيره)

در واقع در اكثر مواقع آن چه كه ما تجربه مي كنيم احساس غم و دلتنگي است نه اختلال افسردگي.

اما چه تفاوتي بين احساس غم و افسردگي وجود دارد؟
مي توان گفت افسردگي از دو بعد مدت و شدت با احساس غم تفاوت دارد.

در اختلال افسردگي حداقل دو هفته، فرد نشانه هاي آن را دارد، در حالي كه احساس غم معمولا گذرا و كوتاه مدت است.

از نظر شدت نيز اختلال افسردگي شامل چندين نشانه اساسي (شناختي، جسماني، هيجاني، رفتاري) مي باشد كه در احساس غم ممكن است صرفا يك يا چند نشانه اصلي اما خفيف وجود داشته باشد.

با اين وجود خيلي از اختلالات رواني، صرفا ابعاد شديد يك خلق يا ويژگي عادي در افراد است.

البته به جز اختلالات سايكوتيك كه نشانه هاي غير عادي مثلا توهم و هذيان را شامل مي شود.

بنابراين لازم است بدانيد كه اگر در طول هفته گاهي صرفا يك حالت گذرا و خفيف غم را تجربه مي كنيد اين نشانه غيرعادي نبوده

و در آن سوي اين طيف، اگر همواره احساس غم و ملال داريد يا تغييرات جسماني و رفتاري هم سو با اين روحيه را در خود مي بينيد نسبت به اين مشكل و درمان آن جدي تر باشيد.

منبع: مركز مشاوره ستاره ايرانيان-افسردگي يا سرماخوردگي رواني و تفاوت آن با احساس غم چيست؟



:: ات مرتبط:

:: برچسب‌ها:
نویسنده : ravanshenas4455
تاریخ : 1399/9/15 
زمان : ۱۸
آيا درست است كه زنان مجرد، و مردان متأهل بهتر عمل ميكنند؟
|

در سال 1972 ميلادي جسي برنارد جامعه شناس با اظهار اين مساله كه ازدواج براي زنان و مردان متفاوت است، و اينكه ازدواج مردها بهتر است، سر و صداي زيادي كرد. اكنون بعد از حدود 45 سال هنوز هم بخشي از عقل متعارف ما باور دارد كه زنان دوران مجردي را بهتر ميگذرانند حال آنكه مردان در وقت تأهل اوضاعشان بهتر است.

اما نكته بحث برانگيز ديگري نيز مطرح است، چيزي كه بيشتر مورد پذيرش مي باشد: فردي كه مدعي است ازدواج كردن براي هركس بهتر است زيرا كه مردم را شادتر و سالمتر و در ارتباط بيشتر باهم ديگر ميسازد، و حتي طول عمرشان را بيشتر ميكند. بيشتر دو دهه ي گذشته را صرف اين كرده ام كه نشان دهم اين ادعاها به طور برجسته اي اغراق آميز يا آشكارا غلط هستند. وليكن سازمانهاي قدرتمندي وجود دارد كه طرفدار ازدواج (يعني ازدواج قراردادي مرسوم) هستند و بر هميشگي كردن اسطوره ي تاثير دگرگون كنندهوي زناشويي براي هردوي زنان و مردان سرمايه گذاري كرده و بسيار هم موفق بوده اند.

از زماني كه برنارد كتابش را منتشر كرد، اگر نه به دهها هزار، به هزاران نسخه ي مطالعاتي درباره ازدواج رسيده است. براي اينكه بطور قطعي بدانيم تحقيق در مورد تفاوت جنسيتها چه ميگويد، لازم است نگاهي به فراتحليل ها بيندازيم –يك جور مطالعه مروري كه نتايجِ هر مطالعه ي مربوط را كه تاكنون انجام شده به شكل آماري تركيب ميكند. چنين بازبينيِ به روزي وجود ندارد، و حتي اگر وجود داشت، مشكلاتي مي داشت، زيرا بسياري از مطالعات عميقا به آن خدشه وارد ميكنند.

آنچه اينجا پيشنهاد ميشود تنها يك نمونه از آن چيزي است كه برخي تحقيقات نشان ميدهد. فراموش نكنيد كه نتايج مطالعات، هميشه بينابين است، و تجارب همه كس را در نظر نميگيرد. استنتاجات من بيش از آنكه قطعي فرض شوند، بايد به عنوان پيشنهاد فرض شوند.

زنان و ازدواج: آنها فقط براي اين نيستند كه ازدواج كنند

برخي از مهم ترين مطالعات و بازبيني ها هيچ تفاوت مبتني بر جنسيت را نيافته است، و هنگام وجود تفاوت، ظاهرا بيشتر، زنها هستند كه با ازدواج از خواب غفلت بيدار ميشوند.

يك نمونه از تحقيق كه هيچ تفاوت جنسيتي نيافته است، مطالعه ي اندازه گيري طول عمر بوده است كه تاكنون از 1912 ادامه داشته است. نتايج نشان ميدهد كه مردمي كه طول عمر دراز داشتند كساني بودند كه مجرد ماندند و نيز كساني كه متأهل ماندند. افراد مطلقه، همچنين آنها كه طلاق گرفته و سپس مجددا ازدواج كردند، زندگي كوتاهتري داشتند. آنچه اهميت داشت سازگاري بود، نه وضع مربوط به زناشويي، و در اين بين، هيچ تفاوت جنسيتي وجود نداشت.

نوع ديگري تحقيق كه در آن، حكم زنان و مردان در موردش يكسان است مطالعاتي است كه افراد يكساني را در طول زمان دنبال مي كند به طوريكه از تجرد به تأهل مي روند. بازبينيِ 18 تا از اينگونه مطالعات دريافته است كه افراد اساساً بعد از اينكه ازدواج كردند خوشحال تر نمي شوند. در بهترين حالت، آنها در زمانهاي نزديك به عروسي خود تنها كمي خرسندتر ميشوند؛ پس از آن به احساس زمان مجردي خود برميگردند و به همان اندازه ي سابق احساس خشنودي (يا ناخشنودي) ميكنند. اين الگو در مورد زنان و مردان مثل هم است.

منبع: مركز مشاوره ستاره ايرانيان-آيا درست است كه زنان مجرد، و مردان متأهل بهتر عمل ميكنند؟



:: ات مرتبط:

:: برچسب‌ها:
نویسنده : ravanshenas4455
تاریخ : 1399/7/25 
زمان : ۱۱
درمان گوشه گيري
|

همه چيز درباره ي درمان گوشه گيري در كودكان، نوجونان و بزرگسالان آورده شده است.

براي همه ي ما پيش آمده كه لحظاتي نياز به تنهايي و خلوت كردن با خود داشته باشيم.

در مواجه با مشكلات يا زمان تصميم گيري و فكر كردن اين تمايل به خلوت گزيني و گوشه گيري شديد تر مي شود.

اما گوشه گيري در بعضي افراد يك خصوصيت بارز است به نحوي كه ديگران در محيط هاي رسمي و غير رسمي فرد را با همين ويژگي مي شناسند.

درمان گوشه گيري
گوشه گيري به معناي تمايل دائمي فرد به خلوت گزيني و تنها بودن است كه معمولا با خجالتي بودن همراه مي باشد.

البته اين بدان معنا نيست كه فرد از وضعيت كنوني خود راضي بوده و از آن لذت مي برد.

در بيشتر مواقع فرد گوشه گير سعي در مقابله با گوشه گيري و انزواي خود داشته اما به دليل خجالتي و كم رو بودن تلاش جدي در پيوستن به گروه هاي اجتماعي از خود نشان نمي دهد.

ارزيابي مثبت يا منفي از اين ويژگي يعني گوشه گيري تا حدي به زمان و فرهنگي كه فرد در آن زندگي مي كند بستگي دارد.

مثلا در فرهنگ آسياي شرقي كه جمع گرايي و احترام در مقابل برون گرايي و استقلال ارجح مي باشد، ممكن است خجالتي بودن فرد به عنوان يك ويژگي مثبت تلقي گردد.

اما در كل گوشه گيري و انزواطلبي مشكلات و پيامدهاي بسياري به همراه دارد.

منبع: مركز مشاوره ستاره ايرانيان-درمان گوشه گيري



:: ات مرتبط:

:: برچسب‌ها:
نویسنده : ravanshenas4455
تاریخ : 1399/7/9 
زمان : ۰۵
ازدواج به چه قيمتي؟ قبل از تصميم به ازدواج بدانيد
|

همه روزه با مراجعان زيادي رو به رو هستيم كه از ترس آينده و فكر كردن در مورد ازدواج و تاهل نداشته، افسرده، مضطرب و بيمار شده اند.

در حقيقت در جامعه ي كنوني ما تعداد افراد تحصيل كرده و گاها بيكاري كه به دليل عدم استقلال مالي، فكري و عاطفي، در تلاش اند تا هر چه سريع تر ازدواج كنند و از طريق ايجاد وابستگي به شخصي ديگر، اضطراب شان را تخليه كنند كم نيست.

امروزه افزايش سن و زندگي مجردي براي تعداد زيادي از افراد تا حدي آزاردهنده شده كه حاضرند معيارهاي اساسي خد را تا حد زيادي تنزل دهند و از اين طريق از برچسب هايي مانند مجرد، ترشيده، در خانه مانده و .. رها شوند.

كاملا طبيعي است كه همبستگي بالاي آمار طلاق ازدواج هاي اين چنيني نيز در صدر آمارهاي مربوط به ازدواج قرار داشته باشد.

آيا شما هم جزء افرادي هستيد كه در آستانه ي ازدواج قرار داريد و برچسب هاي اجتماعي، نگراني تان را تا حد قابل توجهي افزايش داده است؟

مطالعه ي اين مقاله مي تواند در ايجاد يك جهان بيني جديد و كاهش نگراني هاي تان مفيد واقع شود.

آيا شما نيز موميايي هستيد؟
در صورتي كه تمامي اتفاقات زندگي تان حول محور ازدواج مي چرخد، لازم است بدانيد كه يك موميايي هستيد.

اگر منتظر هستيد تا كسي پيدا شود و شما را به خواسته هايت برساند نيز تبديل به موميايي شده ايد.

اگر چنين فكر مي كنيد كه تنهايي تان ظرفي است كه تنها همسرتان قادر به پر كردن آن است، ازدواج تان مي تواند بسيار پر خطر باشد و نيازمند بازنگري است.

بنابراين در اين شرايط بهتر است كمي با خودتان خلوت كنيد و قبل از تصميم گيري براي ازدواج، رشد شخصي تان را در اولويت قرار دهيد.

مراحل كنار آمدن با فوت همسر و استرس ناشي از آن چه كنيم؟
مراحل كنار آمدن با فوت همسر و استرس ناشي از آن چه كنيم؟
0 ديدگاه/فوريه 17, 2020
ادامه مطلب ...
مهم ترين سوالاتي كه لازم است براي شان پاسخي بيابيد را در زير خواهيد خواند:

ديدگاه تان در مورد تنهايي چيست؟
آيا در صورتي كه براي مدتي تنها باشيد، مي توانيد از بودن با خودتان لذت ببريد يا در صورت نبود ديگران، مضطرب و افسرده مي شويد؟

اگر در دوران مجردي، فردي خوشحال نباشيد و از شرايط زندگي تان لذت نبريد، با ازدواج نيز نخواهيد توانست فردي خوشحال شويد و ارتباطي سالم برقرار كنيد.

ازدواج با انگيزه ي غلبه بر احساس تنهايي، سطح زيادي از وابستگي و همجوشي ناسالم در پي خواهد داشت كه در دراز مدت مي تواند منجر به دلزدگي طرف مقابل تان شود.

بنابراين بهتر است دست از تفكرات افسرده وار در زمينه ي ازدواج برداريد و براي لذت بردن از احساس تنهايي تان برنامه ريزي كنيد.

به ياد داشته باشيد كه ارتباط زناشويي تنها در صورتي منجر به رشد خواهد شد كه خودتان نيز فردي رشد يافته باشيد.

مهم ترين انگيزه تان براي ازدواج چيست؟
ازدواج با انگيزه ي غلبه بر تنهايي، رفع نياز مالي،رفع مشكلات روحي، رها شدن از فشار خانواده، نيازهاي جنسي و چشم و همچشمي مي تواند بسيار پر خطر باشد.

بهترين انگيزه براي ازدواج آن است كه احساس كنيد به سطحي از بلوغ و پختگي رسيده ايد كه مي توانيد در ارتباطي انحصاري و بي مانند با فردي ديگر، چيزهاي زيادي براي ارايه دادن داشته باشيد.

منبع: مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-ازدواج به چه قيمتي؟ قبل از تصميم به ازدواج بدانيد



:: ات مرتبط:

:: برچسب‌ها:
نویسنده : ravanshenas4455
تاریخ : 1398/11/29 
زمان : ۰۵
10 روش فوق العاده رهايي از تنهايي
|

آيا تا بحال براي شما پيش آمده است كه در يك اتاق پر از افراد ديگر قرار داشته باشيد و احساس تنهايي بكنيد؟

واقعيت اين است كه شما در هر جايي و در هر زماني مي توانيد احساس تنهايي داشته باشيد.

در ادامه يك سري راهنماهايي بيان شده است كه با استفاده از آنها مي توانيد احساس ارتباط بيشتري را با ساير افراد پيدا كنيد.

۱٫ از موارد كوچك شروع كنيد
بهترين روش براي خارج شدن از گرداب تنهايي اين است كه با يك سري تعاملات اجتماعي كوچكي شروع كنيد.

سعي كنيد يك مكالمه كوچكي با صندوق دار يك سوپرماركت داشته باشيد يا يك پيامي را به دوستتان بفرستيد.

بله، ممكن است در مرحله اول احساس كنيد كه اين كار بي فايده مي باشد، ولي اين تعاملات كوچك مي توانند به شما كمك كنند تا احساس تنهايي و انزواي كمتري داشته باشيد.

۲٫ يك زمان خاصي از وقت خودتان را صرف بودن در كنار افراد همفكر بكنيد
مشغول چه كاري هستيد: بازي هاي ويدئويي، موسيقي، كتاب ها؟

ملحق شدن به يك كلوب عبارت از يك راه مناسبي براي ملاقات داشتن و ارتباط برقرار كردن با افراد همفكر مي باشد.

مدرسه شما يا مركز انجمن محلي شما مي تواند كلوب هاي زيادي داشته باشد، بنابراين در صورتي كه يك كلوب براي شما مناسب باشد، حتما آن را بررسي كنيد.

يك گزينه ديگري كه داريد عبارت از ملاقات داشتن مي باشد. اين ملاقات باعث مي شود افرادي كه از موارد يا فعاليت هاي مشابه لذت مي برند، در كنار يكديگر قرار بگيرند.

اين موارد لذت بخش مي تواند باشگاه ورزشي، عكاسي، تكنولوژي يا هر چيز لذت بخش ديگري باشد. شما در انتخاب اين موارد آزاد هستيد و هزينه اي هم بابت آن نمي پردازيد!

با چند تكنيك آسان ، يك رابطه زناشويي فوق العاده بسازيم
با چند تكنيك آسان ، يك رابطه زناشويي فوق العاده بسازيم - همدلي كردن
0 ديدگاه /خرداد ۱۸, ۱۳۹۸
ادامه مطلب ...
۳٫ فعال باشيد
ورزش يك مورد مناسبي براي كاهش استرش مي باشد، ولي آيا شما اين مورد را به عنوان روشي براي ملاقات با افراد جديد در نظر مي گيريد؟

يك مورد مناسبي كه در مورد ورزش وجود دارد، عبارت از منظم بودن آن مي باشد – بنابراين ممكن است كه مدتي طول بكشد، ولي شما با گذشت زمان مي توانيد روابط خودتان را ايجاد كنيد و در عين حال فشار زيادي بر روي شما وجود نداشته باشد.

شما مي توانيد به يك كلاس ورزشي ملحق شويد، در يك ورزش رقابتي شركت كنيد، يا اينكه رئيس باشگاه محلي خودتان باشيد. همچنين در صورتي كه دوستان علاقمندي داشته باشيد، مي توانيد با آنها به پياده روي برويد يا با هم بدويد.

۴٫ روابط آنلايني داشته باشيد
صحبت كردن آنلاين با افراد ديگر يك روش مناسبي براي مبارزه با تنهايي مي باشد، چرا كه به شما اين اجازه را مي دهد تا در يك فضاي راحت و ايمني (همانند اتاق خودتان) قرار بگيريد و همچنان با دنياي بيرون ارتباط داشته باشيد.

هر چند كه اين مورد در برخي مواقع مي تواند منجر به ارتباط داشتن با افراد بدخواهي شود، ولي يك مقدار تحقيق مي تواند منجر به ايجاد يك پناهگاه آنلاين مناسبي براي شما و افرادي همانند شما شود.

مكانهاي ارتباطي يك فضاي حمايت كننده، ايمن و بي نامي مي باشد كه افراد نسبت به موارد صورت گرفته نسبت به خودشان مراقبت مي كنند، چرا كه خودشان هم در آنجا قرار دارند.

۵٫ در برنامه ريزي خودتان، تا يك حدي جنبه هاي اجتماعي را هم مد نظر قرار بدهيد
در برخي مواقع كه در مدار تنهايي بي انتهايي قرار مي گيريد، مي توانيد از فرصت هاي مربوط به اجتماعي شدن استفاده كنيد، حتي در صورتي كه متوجه آنها نشويد.

سعي كنيد براي بيرون رفتن و اجتماعي شدن حداقل به ميزان يكبار در طول هفته، خودتان را به چالش بكشيد.

در يادداشت هاي روزمره خودتان بنويسيد كه حداقل يك بار بايد داراي فعاليت اجتماعي هفته اي منظمي باشيد و زمان خودتان را برنامه ريزي كنيد تا فراموش نكنيد.

10 روش فوق العاده رهايي از تنهايي - احساس تنهايي
مشاورانه
مشاوره خانواده
مشاوره ازدواج
مشاوره تلفني
مشاوره آنلاين
تست روانشناسي
مشاوره روانشناسي
مشاوره جنسي
اختلال رواني
استخدام روانشناس و روانسنج
۶٫ قرار ملاقات داشته باشيد
آيا در هنگام درخواست كردن يك فرد براي بغل كردن شما، احساس راحتي نمي كنيد؟

اين مورد عادي مي باشد. يك كتاب مناسب، يك پازل متقاطع كلماتي صبحگاهي يا يك مجله ورزشي را برداريد و خودتان را مشغول كنيد.

هيچ نيازي نيست كه خلاقيت زيادي داشته باشيد، فقط يك مكاني را پيدا كنيد كه بتوانيد براي يك ساعت در آنجا راحت باشيد.

اين مكان مي تواند يك قهوه خانه محلي، يك پارك سگ، يك گالري يا نزديك ترين ساحل باشد.

در بار اول كه به تنهايي پرواز مي كنيد، مي توانيد يك مقدار احساس ناراحتي بكنيد.

حتي ممكن است اين نگراني را داشته باشيد كه افراد ديگر در مورد شما قضاوت مي كنند – ولي ما به شما قول مي دهيم كه ساير افراد اين كار را انجام نمي دهند.

همچنين داشتن يك مكان ثابت مي تواند به شما كمك كند تا افراد جديدي را مشاهده كنيد.

در صورتي كه به اندازه كافي به آن مكان مي رويد، به مرور زمان متوجه يك سري چهره هاي آشنا خواهيد شد و حتي ممكن است دوستاني براي خودتان پيدا كنيد.

۷٫ بنويسيد
نوشتن يك روش بسيار مناسبي براي مبارزه كردن با تنهايي مي باشد، چرا كه باعث مي شود تفكرات خودتان را مشخص كنيد، احساسات خودتان را پردازش كنيد و شناخت بهتري نسبت به خودتان به دست بياوريد.

روزنامه شما مي تواند به بهترين دوست شما تبديل شود:

نوشتن يك فضاي ايمني را براي بيرون ريختن همه موارد موجود در ذهن تان ايجاد مي كند و اين فضا مختص شما خواهد بود.

همچنين شما مجبور نيستيد كه فقط روزنامه نويسي را داشته باشيد – نوشتن يك شعر، يك داستان كوتاه يا حتي برخي از شعر هاي مربوط به آهنگ ها هم مي تواند يك روش مناسبي براي مقابله با تنهايي باشد.

همچنين شما مي توانيد از يك برنامه روزنامه نويسي، همانند دِي وان استفاده كنيد.

مشاوره فردي و سلامت
۸٫ يك زماني را صرف بودن در كنار ساير موجودات بكنيد
حيوانات باعث مي شوند كه ما به يك احساس مرتبط شدن و مانوس شدن مناسبي دست پيدا كنيم.

بر اساس يك مقاله اي با عنوان “قدرت تقويت كنندگي ذهن انسان از طريق سگ ها ” ، “سگ ها به صورت قابل توجهي مي توانند استرس، اضطراب و افسردگي را كاهش دهند (و) فرد را از تنهايي در بياورند.

” در صورتي كه آمادگي مناسبي براي مالكيت يك حيوان خانگي نداشته باشيد، مي توانيد به مراكز نگهداري حيوانات خانگي برويد.

از همسايگان و دوستان خودتان بپرسيد كه: آيا آنها سگي دارند كه شما برخي وقت ها بتوانيد با آن پياده روي كنيد، يا آيا گربه و يا حيوان خانگي ديگري دارند كه برخي مواقع بتوانيد آن را ببينيد.

در صورتي كه هيچ يك از اين روشها كارايي نداشته باشد، به پارك سگ ها برويد!

۹٫ استفاده كردن از كلاه داوطلبي
زماني كه احساس تنهايي مي كنيد، داوطلب شدن كمك خواهد كرد تا وارد دنيا شويد، با جامعه ارتباط برقرار كنيد و با مشغول كردن خودتان، ذهن خودتان را از مشكلات خودتان آزاد كنيد.

يك سري صندوق هاي خيريه در منطقه محلي شما قرار دارند كه به افراد داوطلب نياز دارند. در خانه هاي پرستاري محلي، مراكز مراقبت از كودك، يا مغازه هايي همانند وينيز مشغول شويد.

همچنين سايت Govolunteer.com.au يك نقطه شروع مناسبي مي باشد.

۱۰٫ كمك بگيريد
در صورتي كه چند مورد از اين مراحل را امتحان كرده باشيد و همچنان نتوانسته باشيد كه با افراد ديگر ارتباط برقرار كنيد، از مراجعه كردن به يك كمك تخصصي ترس نداشته باشيد.

در صورتي كه به كمك نياز داشته باشيد، GP شما مي تواند يك برنامه سلامت درماني را براي شما تنظيم كند كه باعث مي شود بتوانيد به مشاوره دست پيدا كنيد يا با يك روان شناس ملاقات داشته باشيد.

براي برخوردار شدن از حمايت مورد نياز، هيچگونه ترسي نداشته باشيد.

فراموش نكنيد كه بخش قابل توجهي از افراد در برخي مواقع احساس تنهايي مي كنند، بنابراين فقط شما نيستيد كه احساس تنهايي مي كنيد.

حتي استفاده كردن از برخي موارد بيان شده در بالا مي تواند به شما كمك كند تا ميزان تنهايي خودتان را كاهش دهيد و همچنين به شما كمك خواهد كرد تا شروع به داشتن احساس بهتري بكنيد.

منبع: مركز مشاورانه و روانشناسي مشاورانه - 10 روش فوق العاده رهايي از تنهايي



:: ات مرتبط:

:: برچسب‌ها:
نویسنده : ravanshenas4455
تاریخ : 1398/3/21 
زمان : ۱۳
10 موردي را كه هنگام احساس تنهايي بايد انجام داد
|

آيا تا بحال براي شما پيش آمده است كه در يك اتاق پر از افراد ديگر قرار داشته باشيد و احساس تنهايي بكنيد؟

واقعيت اين است كه شما در هر جايي و در هر زماني مي توانيد احساس تنهايي داشته باشيد.

راه هاي فرار از احساس تنهايي
در ادامه يك سري راهنماهايي بيان شده است كه با استفاده از آنها مي توانيد احساس ارتباط بيشتري را با ساير افراد پيدا كنيد.

از موارد كوچك شروع كنيد
بهترين روش براي خارج شدن از گرداب تنهايي اين است كه با يك سري تعاملات اجتماعي كوچكي شروع كنيد.

سعي كنيد يك مكالمه كوچكي با صندوق دار يك سوپرماركت داشته باشيد يا يك پيامي را به دوستتان بفرستيد.

بله، ممكن است در مرحله اول احساس كنيد كه اين كار بي فايده مي باشد، ولي اين تعاملات كوچك مي توانند به شما كمك كنند تا احساس تنهايي و انزواي كمتري داشته باشيد.

10 موردي را كه هنگام احساس تنهايي بايد انجام داد - مشاوركو
۱۰ موردي را كه هنگام احساس تنهايي بايد انجام داد – مشاوركو
يك زمان خاصي از وقت خودتان را صرف بودن در كنار افراد همفكر بكنيد
مشغول چه كاري هستيد:

بازي هاي ويدئويي،
موسيقي،
كتاب
ملحق شدن به يك گروه عبارت از يك راه مناسبي براي ملاقات داشتن و ارتباط برقرار كردن با افراد همفكر مي باشد.

مدرسه شما يا شوراياري ها، گروه هاي كاري يا تورهاي تفريحي مي تواند گروه هاي زيادي داشته باشد، بنابراين در صورتي كه يك كلوب براي شما مناسب باشد، حتما آن را بررسي كنيد.

يك گزينه ديگري كه داريد ” ملاقات كردن” مي باشد.

اين ملاقات باعث مي شود افرادي كه از موارد يا فعاليت هاي مشابه لذت مي برند، در كنار يكديگر قرار بگيرند و اين موارد لذت بخش مي تواند باشگاه ورزشي، عكاسي، تكنولوژي يا هر چيز لذت بخش ديگري باشد.

شما در انتخاب اين موارد آزاد هستيد و هزينه اي هم بابت آن نمي پردازيد!

فعال باشيد
ورزش يك مورد مناسبي براي كاهش استرش مي باشد، ولي آيا شما اين مورد را به عنوان روشي براي ملاقات با افراد جديد در نظر مي گيريد؟

يك مورد مناسبي كه در مورد ورزش وجود دارد، عبارت از منظم بودن آن مي باشد – بنابراين ممكن است كه مدتي طول بكشد، ولي شما با گذشت زمان مي توانيد روابط خودتان را ايجاد كنيد و در عين حال فشار زيادي بر روي شما وجود نداشته باشد.

شما مي توانيد به يك كلاس ورزشي ملحق شويد، در يك ورزش رقابتي شركت كنيد، يا اينكه رئيس باشگاه محلي خودتان باشيد.

همچنين در صورتي كه دوستان علاقمندي داشته باشيد، مي توانيد با آنها به پياده روي برويد يا با هم بدويد.

رهايي از احساس تنهايي و پوچي - دكتر عبيدي
رهايي از احساس تنهايي و پوچي – دكتر عبيدي
روابط آنلايني داشته باشيد
صحبت كردن آنلاين با افراد ديگر يك روش مناسبي براي مبارزه با تنهايي مي باشد، چرا كه به شما اين اجازه را مي دهد تا در يك فضاي راحت و ايمني (همانند اتاق خودتان) قرار بگيريد.

همچنان با دنياي بيرون ارتباط داشته باشيد.

هر چند كه اين مورد در برخي مواقع مي تواند منجر به ارتباط داشتن با افراد بدخواهي شود، ولي يك مقدار تحقيق مي تواند منجر به ايجاد يك پناهگاه آنلاين مناسبي براي شما و افرادي همانند شما شود.

مكانهاي ارتباطي يك فضاي حمايت كننده، ايمن و بي نامي مي باشد كه افراد نسبت به موارد صورت گرفته نسبت به خودشان مراقبت مي كنند، چرا كه خودشان هم در آنجا قرار دارند.

در برنامه ريزي خودتان، تا يك حدي جنبه هاي اجتماعي را هم مد نظر قرار بدهيد
در برخي مواقع كه در مدار تنهايي بي انتهايي قرار مي گيريد، مي توانيد از فرصت هاي مربوط به اجتماعي شدن استفاده كنيد، حتي در صورتي كه متوجه آنها نشويد.

سعي كنيد براي بيرون رفتن و اجتماعي شدن حداقل به ميزان يكبار در طول هفته، خودتان را به چالش بكشيد.

در يادداشت هاي روزمره خودتان بنويسيد كه حداقل يك بار بايد داراي فعاليت اجتماعي هفته اي منظمي باشيد و زمان خودتان را برنامه ريزي كنيد تا فراموش نكنيد.

قرار ملاقات داشته باشيد
آيا در هنگام درخواست كردن يك فرد براي بغل كردن شما، احساس راحتي نمي كنيد؟

اين مورد عادي مي باشد.

يك كتاب مناسب، يك پازل متقاطع كلماتي صبحگاهي يا يك مجله ورزشي را برداريد و خودتان را مشغول كنيد.

هيچ نيازي نيست كه خلاقيت زيادي داشته باشيد، فقط يك مكاني را پيدا كنيد كه بتوانيد براي يك ساعت در آنجا راحت باشيد.

اين مكان مي تواند يك قهوه خانه محلي، يك پارك حيوانات، يك گالري هنري يا نزديك ترين ساحل باشد.

در بار اول كه به تنهايي پرواز مي كنيد، مي توانيد يك مقدار احساس ناراحتي بكنيد.

حتي ممكن است اين نگراني را داشته باشيد كه افراد ديگر در مورد شما قضاوت مي كنند – ولي ما به شما قول مي دهيم كه ساير افراد اين كار را انجام نمي دهند.

همچنين داشتن يك مكان ثابت مي تواند به شما كمك كند تا افراد جديدي را مشاهده كنيد.

در صورتي كه به اندازه كافي به آن مكان مي رويد، به مرور زمان متوجه يك سري چهره هاي آشنا خواهيد شد و حتي ممكن است دوستاني براي خودتان پيدا كنيد.

بنويسيد
نوشتن يك روش بسيار مناسبي براي مبارزه كردن با تنهايي مي باشد، چرا كه باعث مي شود تفكرات خودتان را مشخص كنيد، احساسات خودتان را پردازش كنيد و شناخت بهتري نسبت به خودتان به دست بياوريد.

روزنامه شما مي تواند به بهترين دوست شما تبديل شود:

نوشتن يك فضاي ايمني را براي بيرون ريختن همه موارد موجود در ذهن تان ايجاد مي كند و اين فضا مختص شما خواهد بود.

همچنين شما مجبور نيستيد كه فقط روزنامه نويسي را داشته باشيد – نوشتن يك شعر، يك داستان كوتاه يا حتي برخي از شعر هاي مربوط به آهنگ ها هم مي تواند يك روش مناسبي براي مقابله با تنهايي باشد.

همچنين شما مي توانيد از يك برنامه روزنامه نويسي، همانند دِي وان[۱] استفاده كنيد.

يك زماني را صرف بودن در كنار ساير موجودات بكنيد
حيوانات باعث مي شوند كه ما به يك احساس مرتبط شدن و مانوس شدن مناسبي دست پيدا كنيم.

“حيوانات به صورت قابل توجهي مي توانند استرس، اضطراب و افسردگي را كاهش دهند (و) فرد را از تنهايي در بياورند.”

بر اساس يك مقاله اي با عنوان “قدرت تقويت كنندگي ذهن انسان از طريق سگ ها[۲]” ،
در صورتي كه آمادگي مناسبي براي مالكيت يك حيوان خانگي نداشته باشيد، مي توانيد به مراكز نگهداري حيوانات خانگي برويد.

از همسايگان و دوستان خودتان بپرسيد كه:

آيا آنها پرنده اي دارند كه نگهداري كنيد يا سگي دارند كه شما برخي وقت ها بتوانيد با آن پياده روي كنيد، يا آيا گربه و يا حيوان خانگي ديگري دارند كه برخي مواقع بتوانيد آن را ببينيد.

در صورتي كه هيچ يك از اين روشها كارايي نداشته باشد، به خانه حيوانات (محل نگهداري حيوانات كه بيشتر در شهرهاي بزرگ هستند) برويد! يا به يك باغ وحش برويد.

10 موردي را كه هنگام احساس تنهايي بايد انجام داد - مشاوركو
۱۰ موردي را كه هنگام احساس تنهايي بايد انجام داد – مشاوركو
استفاده كردن از كلاه داوطلبي
زماني كه احساس تنهايي مي كنيد، داوطلب شدن كمك خواهد كرد تا وارد دنيا شويد، با جامعه ارتباط برقرار كنيد و با مشغول كردن خودتان، ذهن خودتان را از مشكلات خودتان آزاد كنيد.

يك سري صندوق هاي خيريه در منطقه محلي شما قرار دارند كه به افراد داوطلب نياز دارند.

در خانه هاي پرستاري محلي، مراكز مراقبت از كودك يا امور خيريه مشغول شويد.

اين روش بيشتر براي افراد سالمند توصيه مي شود.

برخي مساجد نيز چنين خدماتي دارند.

تكنيك هاي سبك زندگي و موفقيت در زندگي فردي و اجتماعي، بهبود وضعيت تحصيلي و شغلي

مشاوره بگيريد
در صورتي كه چند مورد از اين مراحل را امتحان كرده باشيد و همچنان نتوانسته باشيد كه با افراد ديگر ارتباط برقرار كنيد، از مراجعه كردن به يك كمك تخصصي ترس نداشته باشيد.

در صورتي كه به كمك نياز داشته باشيد، مشاوره شما مي تواند يك برنامه سلامت درماني را براي شما تنظيم كند كه باعث مي شود بتوانيد به مشاوره دست پيدا كنيد يا با يك روان شناس ملاقات داشته باشيد.

براي برخوردار شدن از حمايت مورد نياز، هيچگونه ترسي نداشته باشيد. ۰۲۱۲۲۳۵۴۲۸۲

فراموش نكنيد كه بخش قابل توجهي از افراد در برخي مواقع احساس تنهايي مي كنند، بنابراين فقط شما نيستيد كه احساس تنهايي مي كنيد.

حتي استفاده كردن از برخي موارد بيان شده در بالا مي تواند به شما كمك كند تا ميزان تنهايي خودتان را كاهش دهيد و همچنين به شما كمك خواهد كرد تا شروع به داشتن احساس بهتري بكنيد.

مشاوركو : مركز مشاوره روانشناسي و مشاوره آنلاين
آموزش مهارت ارتباطي به منظور دستيابي و توان ارتباط با جنس مخالف به منظور ازدواج و ارتباط كاري و درسي در دانشگاه
كسب موفقيت و انگيزه در كار و تحصيل و دستيابي به زندگي موفق با درآمد بالا كه زير مجموعه مشاوره شغلي است.
رشد فرد و خودشناسي به منظور بهره برداري حداكثري از توان و استعداد فردي و شناسايي توانمندي ها و مهارت هاي لازممشاوره تحصيلي و درسي به منظور موفق در مدرسه ، دبيرستان و دانشگاه ، روش هاي مطالعه و برنامه ريزي به منظور دستيابي به رتبه
نويسنده: مشاوركو
تمامي حقوق براي مشاور كو : مشاوره روانشناسي آنلاين محفوظ بوده و هرگونه كپي برداري از محتواي انجمن پيگرد قانوني دارد و استفاده با ذكر نام منبع و لينك سايت بلامانع است.

منبع: مشاوركو : مركز مشاوره روانشناسي و مشاوره آنلاين-10 موردي را كه هنگام احساس تنهايي بايد انجام داد



:: ات مرتبط:

:: برچسب‌ها:
نویسنده : ravanshenas4455
تاریخ : 1398/3/13 
زمان : ۰۴
[ ]