روانشناسي

 
 
تشخيص اعتياد – چگونه با فرد معتاد رفتار كنيم؟
|

اعتياد مقوله اي پيچيده و چند بعدي است كه مي تواند نشانگان جسمي، رفتاري و احساسي خاصي را در فرد مبتلا ايجاد كند.

به عنوان اعضاي خانواده ي يك فرد معتاد، با تشخيص اعتياد مي توانيد زودتر براي كمك پيش قدم شويد.

همچنين در صورتي كه دوست و يا شريك عاطفي تان، علايمي از اعتياد را نشان دهد، با آگاهي از آن ها مي توانيد او را براي ترك مواد و بازگشت به زندگي سالم مورد حمايت و توجه قرار دهيد.

از آنجا كه آگاهي از اعتياد در مراحل ابتدايي از اهميت ويژه اي برخوردار است بنابراين آشنايي با علايم جسمي، رواني و عاطفي فرد معتاد از اهميت ويژه اي برخوردار است و مي تواند روند درمان را تسهيل كند.

تشخيص اعتياد - چگونه با فرد معتاد رفتار كنيم؟
تشخيص اعتياد – چگونه با فرد معتاد رفتار كنيم؟
آيا تمامي انواع اعتيادآورها، علايم مشتركي دارند؟
ممكن است تصور كنيد اعتياد همواره با علايم مشخصي مانند:

كج خلقي،
عصبانيت،
بي حوصلگي و
خواب آلودگي
همراه است اما در حقيقت انواع مختلف اعتيادآور ها، باعلايم مختلف و متفاوتي همراه هستند كه آگاهي از آن ها مي تواند بسيار راهگشا باشد.

به عنوان مثال اگر چه مواد مخدر افيوني از جمله ترياك، شيره و هروئين فرد را به حالت سكون و رخوت فرو مي برد اما مواد اعتياد آور جديد از جمله حشيش، ماريجوانا و شيشه چنين حالتي ندارند.

از آنجا كه اين دسته از مواد جزء دسته ي روانگردان ها قرار مي گيرند، از تغيير ايجاد تغيير در ساز و كارهاي مغز، منجر به تحريك پذيري، فعاليت بيشتر و علايمي برعكس مواد مخدر سنتي مي شوند.

مهم ترين علايم اعتياد به ترياك، هروئين و شيره
معتادين به مواد افيوني ذكر شده طيف وسيعي از علايم جسماني و رواني را به شكل زير بروز مي دهند:

علايم جسماني تشخيص اعتياد
تغيير در حالت مردمك چشم،
تيره شدن لب ها و پوست،
لاغر شدن به دليل كاهش اشتها،
ايجاد نقاط سياه و يا آبي بر بخش هايي از بدن از جمله ساق ها و پشت،
احساس رخوت و سستي،
سنگيني،
خشكي دهان،
خارش هاي پوستي،
يبوست مزمن
علايم جسماني تشخيص اعتياد
علايم جسماني تشخيص اعتياد مشاور كو
علايم رواني فرد معتاد
بي حوصلگي،
تحريك پذيري و كج خلقي،
نوسانات خلقي،
تمايل به انزوا و كناره گيري،
كاهش توجه و تمركز
و شكايت هايي مبني بر كاهش حافظه،
بي قراري،

منبع:مشاوركو:مركز مشاوره روانشناسي و مشاوره آنلاين-تشخيص اعتياد – چگونه با فرد معتاد رفتار كنيم؟



:: ات مرتبط:

:: برچسب‌ها:
نویسنده : ravanshenas4455
تاریخ : 1401/3/27 
زمان : ۱۸
اعتياد كودكان به مواد مخدر، علائم اعتياد در كودكان
|

اعتياد كودكان به مواد مخدر، علائم اعتياد در كودكان

در مورد اعتياد كودكان به مواد مخدر چه مي دانيد؟ اعتياد يكي از آسيب هاي اجتماعي است كه افراد در همه سنين گرفتار آن مي شوند، اعتياد به عنوان يك بيماري مغزي مزمن و عود كننده تلقي مي شود و زماني كه مواد مصرف مي شود تغييراتي در مغز انسان رخ مي دهد و اين عمل باعث مي شود تا رفتار اختياري به رفتاري اجباري تبديل شود.

در نتيجه اعتياد از همين طريق به مدت طولاني در فرد ادامه پيدا مي كند و باعث به وجود آمدن اختلالات زيادي در جسم و روان فرد مي شود، يكي از آسيب ترين گروه هاي سني در برابر اين بيماري اعتياد، كودكان هستند، چرا كه در بسياري از موارد آن ها بدون آگاهي و اختيار، تحت تاثير والدين يا محيط نامناسبي قرار مي گيرند و با اين مشكلات رو به رو مي شوند.

در ادامه اين مقاله به بررسي اين موضوع مي پردازيم در اين خصوص بهره بردن از مشاور ترك اعتياد كمك مي كند تا كودك در كم ترين زمان و به درستي از اين معضل رها شود.

مخدر چيست؟
مخدرها گروهي از مواد اعتياد آور مي باشند كه به صورت طبيعي از گياه خشخاش به دست مي آيند و يا در آزمايشگاه با افزودن برخي از مواد شيميايي توليد مي شوند از جمله مواد مخدر مي تواند به مواردي مانند ترياك، شيره، سوخته، هروئين، كدئين، مورفين، ترامادول و متادون اشاره كرد، البته در اصطلاح عموم به ماده اي كه عوارض اعتيادي داشته باشد و وابستگي ايجاد كند مواد مخدر مي گويند.

اعتياد كودكان به مواد مخدر، كودكاني كه معتاد به دنيا مي آيند!
وضعيت سلامت جسمي و رواني مادر در دوران بارداري و شيردهي به طور مستقيما با سلامت نوزاد در ارتباط مي باشد، فرزنداني كه مادرشان دچار اعتياد هستند از همان ابتداي تولد علائم اعتياد در آن ها نشان داده مي شود، اين علائم شامل موارد زير مي باشد:

بي قراري و نا آرامي هاي شديد
عدم تمايل به شير خوردن
اسهال و استفراغ
كم خوابي
بعد از اين كه كودك به دنيا مي آيد دچار سندروم محروميت از مواد مخدر مي شود زيرا موادي كه مادر در دوران بارداري مورد استفاده قرار داده است سيستم عصبي كودك را تحت تاثير قرار داده و از همان دوران جنيني باعث معتاد شدن او شده است.

اين كودكان بعد از به دنيا آمدن در امان نيستند و ممكن است زماني كه نوزاد از شير مادر تغذيه مي كند علائم و نشانه هاي اعتياد شدت يابد. به طور كلي مادران معتاد نمي توانند مراقب هاي خوبي براي نوزادشان باشند به خصوص براي نوزاداني كه با علائم سندروم محروميت از مواد متولد شده اند زيرا اين نوزادان احتمال دارد بي قراري و ناآرامي هاي بسياري داشته باشند و همين امر باعث شود تا كودك را مورد آزار و اذيت از جمله آزارهاي جسمي قرار دهند.

هم چنين مادران معتاد به خاطر بيماري و شرايط خودشان در بسياري از مواقع از نيازهاي نوزاد غافل مي شوند به همين دليل بايد اين نوزادان توسط افرادي كه واجد شرايط هستند تحت مراقبت قرار گيرند و از شير مادر تغذيه نكنند و در صورتي كه در كودك علائم سندروم محروميت از مواد مخدر ديده شد بايد هر چه سريع تر تحت درمان پزشكي قرار گيرد.

اعتياد كودكان به مواد مخدر، گرفتاري به اعتياد در دوران كودكي
عوامل بسياري مي تواند منجر شود تا كودكان گرفتار اعتياد شوند براي مثال كودكاني كه در محيط هاي آلوده و نامناسبي رشد مي كنند ممكن است بسياري از آن ها به وسيله خانواده شان به اعتياد كشيده شوند زيرا بسياري از خانواده هاي معتاد، كودكان شان را به عنوان ابزاري براي گدايي استفاده مي كنند و به همين خاطر اين والدين به كودكاني آرام و ساكت در طول روز نياز دارند. و براي همين امر مقداري مواد به كودك مي دهند و خودشان كودكان را معتاد مي كنند.

منبع:كانون مشاوران ايران-اعتياد كودكان به مواد مخدر، علائم اعتياد در كودكان



:: ات مرتبط:

:: برچسب‌ها:
نویسنده : ravanshenas4455
تاریخ : 1400/11/26 
زمان : ۰۷
همسر معتاد
|

همسر معتاد، برخورد و رفتار مناسب با زن يا شوهر معتاد

با همسر معتاد ( زن يا شوهر) چگونه بايد رفتار كرد؟ اگر همسرتان معتاد است اما باز هم به همسرتان علاقه داريد و تصميم گرفته ايد كه با او زندگي كنيد در اين صورت نكاتي را بايد رعايت كنيد تا از آسيب ديدن به خود و فرزندانتان پيشگيري شود و انگيزه لازم براي ترك در همسرتان به وجود آيد.

اگر چه پاك شدن و تغيير فرد معتاد به انگيزه و خواست خودش ربط دارد اما در اين شرايط نقش خانواده بسيار مهم مي باشد و زماني كه ديگران رفتار نامناسبي داشته باشند اعتياد فرد شدت مي يابد و در صورتي كه در مورد نحوه برخورد با معتاد آگاهي لازم را داشته باشيد مي توانيد به او كمك كنيد تا فرايند ترك با سهولت بيشتري پشت سرگذاشته شود.

در ادامه اين مقاله توضيحاتي در مورد رفتار با همسر معتاد ارائه مي دهيم و همچنين خانواده ها بايد آگاهي خود را در زمينه اعتياد و ترك آن افزايش دهند تا به فرد معتاد بتوانند كمك كنند.

چگونگي ارتباط با همسر ( زن يا شوهر) معتاد؟
براي آن كه با فردي كه معتاد است بتوانيد به زندگي تان ادامه دهيد بايد اطلاعات و مهارت هاي لازم در اين زمينه را فرا بگيريد و همچنين براي ارتباط برقرار كردن با همسرتان در هنگام اعتياد نكات زير را در نظر بگيريد و به آن ها توجه كنيد:

ارتباط با همسر معتاد، قاطع باشيد اما سرزنش نكنيد.
در صورتي كه همسرتان معتاد است به احتمال زياد رفتار او شما را آزار داده است و خرج كردن پول زيادي براي تهيه مواد، وقت نگذاشتن با خانواده و يا رفتار غير طبيعي بعد از مصرف باعث مي شود تا شما عصباني شويد اما در آن هنگام نبايد او را مورد سرزنش قرار دهيد و به خاطر آسيب هايي كه به وجود آورده تحقيرش كنيد زيرا اين كار باعث تخريب شخصيت همسرتان مي شود.

بعد از سرزنش و تحقير شدن همسرتان احساس گناه مي كند و خشمگين مي شود و در اين موقعيت عصبانيت و احساس گناه را تنها با مواد مي تواند جبران كند زيرا قبلا ياد گرفته كه با اين روش خودش را آرام كند و از اين طريق به آرامش مي رسد.

پس نه تنها براي ترك كردن انگيزه اي پيدا نمي كند بلكه مصرفش را بيشتر مي كند بنابراين بهتر است به جاي سرزنش و توهين، صادقانه و به طور قاطع به او بگوييد كه از رفتار ش ناراحتي مي شويد و همچنين به او بگوييد كه مشكلش را درك مي كنيد و در اين زمينه مي توانيد به او كمك كنيد در اين صورت به او نشان خواهيد داد كه با خود او مشكلي نداريد و اعتياد همسرتان شما را اذيت مي كند و برايتان ناراحت كننده است.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-همسر معتاد



:: ات مرتبط:

:: برچسب‌ها:
نویسنده : ravanshenas4455
تاریخ : 1400/6/1 
زمان : ۰۶
اعتياد نوزاد و علت مبتلا شدن نوزادان به اعتياد چيست؟
|

اعتياد نوزاد و علت مبتلا شدن نوزادان به اعتياد چيست؟

ابتدا با علت مبتلا شدن نوزادان به اعتياد آشنا شده و راه هاي درمان اعتياد نوزاد آورده شده است. و به سوال اعتياد پدر و مادر چه تاثيري روي فرزندان مي گذارد پاسخ داده شده است.

وقتي كودكي معتاد به دنيا مي آيد باعث نگراني افراد مي شود و در سالهاي اخير بسيار زياد شده است وقتي كودكي با اعتياد به دنيا مي‌آيد و مادرشان به آنها اهميت نمي‌دهد وضعيتي دردناك دارند .

در بسياري از موارد حتي با مراقبت باز هم اين نوزادان وارد محيط نامناسب مي شوند و دو مرتبه دچار اعتياد مي شوند.

در نوزادان باعث مي‌شود كه فرصت رشد را به خودشان ندهند و از لحاظ جسمي و ذهني دچار مشكل شوند كه در اين صورت خانواده‌ها بايد خيلي سريع به دنبال حل مشكل باشند كه در اين موارد مشاوره خانواده و مشاوره اعتياد در كنار هم بايد مشكلات را برطرف كنند .

علائم مربوط به اعتياد نوزاد
اگر مادراعتياد داشته باشد موادي كه مصرف مي كند از جفت عبور مي كند به كودك مي رسد و او را تحت تاثير قرار مي دهد و وقتي كه متولد مي شود به دليل اينكه از مواد محروم شده است دچار مشكلات جسمي ميشود .كه به آن علائم سندروم محدوديت موادگفته مي‌شود.

سندرم محروميت از مواد بعد از اينكه كودك متولد مي شود موادي كه داخل خونن مادر بوده است ديگر به بدن كودك نمي‌رسد و باعث مي‌شود كه مشكلات جسمي در كودك به وجود بيايد كه سندذوم محروميت از مواد گفته مي‌شود كه علائمي مثل گريه هاي غير طبيعي، خواب زياد، لرزش، تشنج، تنگي نفس، اسهال و استفراغ مي شود. كه شدت آن بستگي به ميزان مصرف مواد توسط مادر دارد.

اثرات اعتياد مادران و نوزادان علاوه براينكه آنها را دچار سندروم محروميت از مواد مي كند در كوتاه مدت و بلند مدت دچار علائم ديگري هم خواهند شد كه مهمترين آنها عقب ماندگي هاي جسمي و ذهني است كه برخي از مواد اعتياد آور باعث مي‌شود كه روند رشد جنين در رحم به درستي انجام نشود و باعث اختلال در جسم يا ذهن كودك مي شود مثلا مادري كه الكل در دوران بارداري استفاده كند نوزاد با آسيب مغزي و قلبي به دنيا مي‌آيد براي همين مهم است كه در طول دوران بارداري از مصرف مواد مخدر به شدت پرهيز كنيد.

آسيب پذيري مصرف مواد
در آينده كودكاني كه از مادر معتاد به دنيا مي‌آيند و خود گرفتار اعتياد مي شوند سيستم عصبي و مغزي آنها دچار مشكل مي شودو اگر در محيطي نامناسب قرار بگيرند احتمال استفاده از مواد در آنها بيشترمي شود.

اعتياد نوزاد و بروز مشكلات رشدي
با توجه به تحقيقات انجام شده روانشناسان به اين نتيجه رسيدند كه نوزاداني كه از مادران معتاد متولد مي شوند گرفتار مشكلات رشدي مي شوند .

از جمله مشكلات رشدي مي‌توان به اختلال زبان و گفتار، بي توجهي و پيش‌فعالي اشاره كرد.

منبع: مركز مشاوره ستاره ايرانيان-اعتياد نوزاد و علت مبتلا شدن نوزادان به اعتياد چيست؟



:: ات مرتبط:

:: برچسب‌ها:
نویسنده : ravanshenas4455
تاریخ : 1399/12/25 
زمان : ۱۴
دوست پسر زنم
|

پژوهش ها حاكي از اين است كه يك سوم از زنان متاهل روابط نامشروع دارند و نمي دانند چگونه بدرفتاري مي كنند.

سوابق ازدواج و طلاق در سال هاي اخير توسط ارگان هاي مربوطه ثبت شده است.

اين رقم ها در سال اخير در مقايسه با سال قبل كاهش ده درصدي نرخ ازدواج را نشان مي دهد.

اين در حالي است كه نرخ طلاق همچنان افزايش مي يابد. در دهه گذشته، نرخ طلاق همچنان افزايش يافته است.

اين آمار نشان مي دهد كه در ايران از هر پنج ازدواج سه مورد طلاق گرفته شده است.

براساس اين آمار، طلاق در شهرهاي بزرگ مانند تهران بالاتر از شهرهاي كوچك تر و نيز نواحي روستايي مي باشد.

و پايين ترين طلاق در نواحي عشايري ثبت شده است.

همچنين نرخ طلاق مختلف براي زمينه هاي مختلف اقتصادي و فرهنگي وجود دارد.

طلاق به تنهايي از سوي جامعه آسيب ديده رخ مي دهد.
و از سوي ديگر بسياري از آسيب هاي اجتماعي در طلاق ريشه دارد.
ازدواج به صورتي غيرقابل حل است و جوانان صرفا به دنبال ازدواج هستند .
و اين موضوع را درك نمي كنند. رسانه ها نيز غير قابل انكار هستند.
مقالات سايت توسط تيم تخصصي مشاوران و روانشناسان “كانون مشاوران ايران “تهيه و پشتيباني شده است.

 

دوست پسر زنم
دلايل طلاق
مهم ترين دلايل طلاق عبارتند از: ناتواني جنسي مردان، ازدواج اجباري، سن بيشتر دختر از پسران، اختلافات در سال هاي اوليه ازدواج.

طلاق مد شده است و هر كس دليل خاص خود را دار مثلا برخي مي كونيد رابطه دوست پسر زنم با او باعث جدايي ما شده است.

هنگامي كه مردم پس از طلاق در جامعه جشن مي گيرند، نمي توانند انتظار داشته باشند كه اخلاق پايدار باشند و روابط پايدار را برقرار كنند.

يكي از دلايل عدم طلاق، خوشبختي در جامعه است. در جامعه اي كه خوشبختي وجود ندارد، طلاق رو به افزايش است.

همراه با رسانه ها، مانند تلويزيون، كه دائما خشونت و غم و اندوه را تحريك مي كنند، به جاي يك مكالمه كه روابط را تقويت مي كند.

منبع : كانون مشاوران ايران-دوست پسر زنم



:: ات مرتبط:

:: برچسب‌ها:
نویسنده : ravanshenas4455
تاریخ : 1399/6/5 
زمان : ۱۵
اعتياد پيداكردن به اينترنت
|

اعتياد پيداكردن به اينترنت :محيط مجازي تمام وقت جوانان را مي گيرد ،

هر چيزي كه بيش تر از حد مورد استفاده قرار گيرد اعتياد به بار مي آورد و محيط مجازي جزو همين دسته محسوب مي شود.

محيط مجازي براي همه افراد ضرورت دارد ، اگر اينترنت به صورت بي نهايت مورد استفاده نگيرد اعتياد نتيجه آن نمي شود.

معتاد بودن به اينترنت
معتاد بودن به اينترنت ، به نوعي اختلال عدم نظم وسواسي مي باشد كه بعضي خصوصيات آن آسيب پذير

است . در حقيقت زماني فرد را مي توان گفت دچار اعتياد شده است كه علائم خسته بودن ، تنهايي،

گوشه گيري و غيره را دارا باشد. در صورت ادامه پيدا كردن براي آينده فرد خطر بزرگي مي باشد كه مركز

مشاوره خوب راه حل مناسبي مي باشد.

آسيب هاي تكنولوژي اينترنت
آسيب هاي امروزي آسيب هايي هستند كه استفاده بيش از حد از تكنولوژي نوجوانان و جوانان امكان دارد

براي او به وجود آيد و مسير تربيت ، آتيه و تربيت را از او دور سازد. براي پيشگيري از اين گونه آسيب ها

توجه بيشتري به تربيت و مسائل ديني نوجوانان از طرف والدين و مسئولان صورت گيرد. در ضمن نبايد

مديريت والدين را در طرز صحيح اين امر غفلت كرد.

منبع :كانون مشاوران ايران-اعتياد پيداكردن به اينترنت



:: ات مرتبط:

:: برچسب‌ها:
نویسنده : ravanshenas4455
تاریخ : 1399/4/31 
زمان : ۰۳
كودك معتاد به بازي ديجيتالي/ جديدترين راه تشخيص و درمان كودكان
|

كودك معتاد به بازي هاي رايانه اي اخيرا به عنوان نوعي اختلال شناخته شده است.

در سال ۱۳۹۷، سازمان بهداشت جهاني (WHO) اختلال بازي را در رده بندي بين المللي بيماري ها طبقه بندي كرد.

يك ليست از بيماري ها و شرايط پزشكي كه بهداشت حرفه اي است كه از مرحله تشخيص و طرح درمان است.

با توجه به ليست سازمان بهداشت جهاني، افراد مبتلا به اختلال بازي با كنترل زمان بازي هاي ديجيتالي يا بازي هاي ويدئويي، مشكل دارند.

آنها همچنين بازي هاي بيشتري را انجام داده و بر فعاليت هاي ديگر آن ها تاثير مي گذارد و اثرات منفي در رفتار آنان دارد.

سازمان بهداشت جهاني تصميم به طبقه بندي شرايط پس از بررسي تحقيق و مشاوره با متخصصان رفته است.

سازمان بهداشت جهاني ادعا مي كند كه اين طبقه بندي باعث افزايش تمركز بر اختلال بازي و پيشگيري و درمان آن مي شود.

 

اختلال بازي داراي شباهتي با اختلال بازي در اينترنت
اختلال بازي داراي شباهتي با اختلال بازي در اينترنت (IGD) است.

انجمن روانپزشكي آمريكا در حال حاضر اختلال بازي در اينترنت را به عنوان اختلال رسمي تشخيص نمي دهد.

در اين مقاله، ما بحث در مورد علائم و نشانه هاي كودك معتاد به بازي ديجيتالي پرداخته ايم.

منبع: مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-كودك معتاد به بازي ديجيتالي/ جديدترين راه تشخيص و درمان كودكان



:: ات مرتبط:

:: برچسب‌ها:
نویسنده : ravanshenas4455
تاریخ : 1398/7/16 
زمان : ۰۶
بدون اينكه خودتان معتاد شويد به فرد معتاد كمك كنيد
|

ارتباط با كسي كه اعتياد دارد
هيچ كس به طور اتوماتيك وار نمي داند كه به چه نحوي با يك معتاد – فردي كه با اعتياد زندگي مي كند – صحبت كند. هر چند افرادي كه با افراد معتاد زندگي و يا همكاري مي كنند، مي توانند روش هاي موثري را براي برقراري ارتباط پيدا كنند، ولي انجام اين كار همواره سخت است، چرا كه اعتياد منجر به ايجاد حالت پريشاني و اضطراب در فرد معتاد و اطرافيان وي مي شود.

در صورتي كه شما با شوك مربوط به معتاد شدن شخص محبوبتان مواجه شويد، شايد به شما توصيه شود كه ارتباط خودتان را با وي، به سطح حداقلي برسانيد.

ولي روش هاي ارتباطي موثري وجود دارد و درصورتي كه شما قادر باشيد كه از فرد معتاد حمايت كنيد و اجازه بدهيد كه وي به رفتار اعتيادي خودش ادامه دهد، اين كار منجر به نتايج بهتري مي شود كه فراتر از انتظار ما در رابطه با سختي ارتباط با شخص معتاد مي باشد. ممكن است كه افراد معتاد با انكار كردن يا دروغ گفتن به شما، اين فرآيند را با مشكلاتي مواجه كنند.

تغيير در روش ارتباط شما با شخص معتاد، منجر به اتمام رابطه شما با وي خواهد شد، هر چند كه شما همچنان نگران وي باشيد.

همواره نسبت به شخص معتاد مهربان باشيد
نگراني خود را از روي رفتارتان نشان دهيد – همواره به صورت مهربان و دلسوزانه رفتار كنيد. اين عامل، اغفال كننده مخفي براي ارتباط موفق با يك فرد معتاد مي باشد.

همچنين، در جامعه ما اعتياد به عنوان يك برچسب منفي در نظر گرفته مي شود، و افرادي كه معتاد هستند انتظار دارند كه افراد ديگر به آنها انتقاد كنند، دشنام بگويند و آنها را تحقير كنند، و خانواده و دوستان فرد معتاد، او را طرد كنند.

با پذيرفتن اين افراد، حتي در صورتي كه كل رفتار او را قبول نداشته باشيد، مي توانيد مرحله به مرحله براي فراموشي اعتياد و بهبود وي اقدام كنيد.


تاثير گروه درماني در درمان فوبياها
اختلال رواني
ترس, درمان انواع فوبيا, درمان فوبيا, فوبياي اجتماعي, فوبياي خاص, گروه درماني
بدون ديدگاه
آيا درمانگر شما، گروه درماني را به عنوان بخشي از برنامه درمان تان براي فوبيا پيشنهاد داده است؟ اين مورد غير نرمال نخواهد بود. يك گروه آموزش روان شناسي عبارت…
بيش تر بخوانيد
اگر كاري براي شما لذت بخش باشد،اعتياد نيست؟
اگر كاري براي شما لذت بخش باشد،اعتياد نيست؟
اختلال رواني
اعتياد, تشخيص, درمان, مشاوره
بدون ديدگاه
اعتياد – علائم، درمان براي يك دوره زماني طولاني مدتي، اعتياد به معناي يك رفتار غير قابل كنترل در رابطه با استفاده از الكل و ساير داروها در نظر گرفته…
بيش تر بخوانيد
حداقل به اندازه اي كه صحبت مي كنيد، به صحبت هاي فرد معتاد گوش كنيد
صرف نظر از اينكه فرد معتاد، شخص محبوب شما باشد يا نباشد، در صورتي كه بدون ايجاد اختلال و يا انتقاد به صحبت هاي وي گوش دهيد، به احتمال خيلي زيادي اين فرد معتاد به شما و هدف شما براي كمك به وي، اعتماد خواهد كرد. حتي در صورتي كه با رفتار وي موافق نباشيد، بايد در نظر داشته باشيد كه اعتياد يك دليلي دارد.

با مطالعه مطالب مرتبط در وب سايت هاي مختلف، نسبت به اعتياد آنها شناخت بيشتري پيدا كنيد و سعي كنيد كه ديدگاه و شرايط يك فرد معتاد را به صورت صحيحي درك كنيد.

كارتان استمرار داشته باشد
در هر زماني كه با يك فرد معتاد باشيد، از طريق واكنش ها و صحبت هاي خود با وي ارتباط برقرار كنيد.

سعي كنيد كه پيام هايتان مستمر باشد، تا آن فرد در مورد انتظارات شما از وي، يك درك دستي داشته باشد. براي مثال، نگوييد كه فكر مي كنم والدين شما مشكل مصرف مشروب داشتند، و بعد از ناهار، يك شيشه مشروب را با هم مصرف كنيد.

مركز روانشناسي و روانپزشكي مگاروان
مشاوره طلاق رايگان
مشاور كودك خوب
مشاوره تلفني فوري
مشكلات جنسي زناشويي
اختلال رواني شخصيت
اعتياد مواد مخدر اينترنت
روانپزشك خوب
سعي كنيد كه قابل پيش بيني باشيد
افراد معتاد در صحبت ها و رفتارهايشان غير قابل پيش بيني هستند، ولي ايجاد يك مثال و نمونه خوب، مي تواند باعث شود كه آنها تغيير كنند.

در زماني كه يك شخص معتادي در كنار شما باشد، در صحبت ها و واكنش هاي خودتان قابل پيش گويي باشيد – ايجاد حالت هاي تعجب آور منجر به استرس مي شود و استرس منجر به تشديد اعتياد مي شود.

عشق يا نگراني غير مشروط را ابراز كنيد
به آنها بفهمانيد كه همچنان دوستشان داريد و يا نگران آنها هستيد، و ميزان شدت اعتياد آنها براي شما اهميتي ندارد. در صورتي كه اين امر واقعي و يا امكان پذير نباشد، حداقل ترين وضعيت اين است كه صرف نظر از كمك كردن يا نكرن، به آنها علاقمند هستيد.

با اين وجود، اين امر بدان معنا نيست كه هر كاري را براي آنها انجام خواهيد داد.

به شخص معتاد بفهمانيد كه نمي خواهيد اعتيادش همچنان ادامه داشته باشد، و هيچ ترسي نسبت به ايجاد محدوديت ها براي وي نداشته باشيد، نشان دهيد كه تهديدهاي شما واقعي مي باشد و آنها را به دليل رفتار هاي اعتيادي خودشان، از نظر روان شناختي مجازات كنيد.

درمان فرد معتاد
از فرآيند تغيير حمايت كنيد
به شخص معتاد بفهمانيد كه هدف شما حمايت از تغيير وي مي باشد، براي مثال، در مشاوره خانوادگي يا زوجين به همراه وي باشيد. هر چند كه انگيزه شما براي تغيير مي تواند بيشتر از انگيزه فرد معتاد براي تغيير باشد، ولي اين كار مي تواند نقطه شروعي براي درك مزيت هاي مشاوره توسط فرد معتاد باشد و همچنين نشان مي دهد كه شما به وي اهميت مي دهيد و مي خواهيد كه وضعيت وي تغيير يابد.

مركز مشاوره مگاروان
اين كار را بر مبناي روش آنها انجام دهيد
هر چند كه شما بايد نسبت به موارد غير قابل پيش بيني در رفتار فرد معتاد آگاه و محتاط باشيد – براي مثال، مشروب خواري در سنين پايين و يا استفاده از داروها در خانه شما – ولي مي توانيد در رابطه با نحوه انجام اين تغييرات مهم، انعطاف پذير باشيد. سعي كنيد به روشي كه آنها دوست دارند، كمك خودتان را انجام دهيد و هيچ كاري را براي آنها الزام نكنيد.

تا زماني كه شما نتايج دلخواه را به دست مي آوريد، و استراتژي فرد معتاد براي تغيير هيچ مشكلي را براي شما پيش نياورد، اجازه دهيد كه آنها به روش خودشان اقدام كنند.

براي دستيابي به مراكز ارائه خدمت، اطلاعاتي را بدست بياوريد
اغلب افراد به دليل اعتياد خودشان احساس خجالت مي كنند، و از اينكه به پليس و يا مقامات ديگر گزارش شوند، مي ترسند؛ اين امر مي تواند بزرگترين مانع براي فرد معتادي باشد كه به دنبال كمك گرفتن است. مراكزي را كه به افراد معتاد كمك مي كنند را پيدا كنيد و به آنها معرفي كنيد.

در صورتي كه اعتياد فرد رو به كاهش باشد، سعي كنيد كه به كمك به خودتان متمركز شويد. همزمان با كمك به خودتان براي مقابله با شرايط، ديدن كمك و بهبود خودتان براي وضعيت رواني و عملكردي تان، مي تواند يك عامل الهام بخشي براي فرد معتاد باشد و وي تغيير را به عنوان يك كار محتمل در نظر بگيرد.

همواره به فرد معتاد اجازه دهيد تا محدوديت هاي شما را بشناسد
در صورتي كه فرد معتاد تمايلي به تغيير نشان ندهد، و شما به اين نتيجه برسيد كه نمي توانيد با اعتياد آنها كنار بياييد، به آرامي وضعيت خودتان را به آنها بفهمانيد. مشاوره مي تواند براي انجام اين كار مفيد باشد. تا زماني كه افرا معتاد به اين شناخت دست نيابند كه رفتار آنها شما را اذيت مي كند، هيچ دليلي براي تغيير نخواهند داشت.

منبع: مركز روانشناسي و روانپزشكي مگاروان - بدون اينكه خودتان معتاد شويد به فرد معتاد كمك كنيد



:: ات مرتبط:

:: برچسب‌ها:
نویسنده : ravanshenas4455
تاریخ : 1398/3/22 
زمان : ۱۵
[ ]