روانشناسي

 
 
پيدا كردن والدين اصلي – پدر و مادر واقعي من كيست؟
|

در صورتي كه شما توسط خانواده فعلي پذيرفته شده باشيد، شايد به مرحله اي از زندگي خودتان برسيد كه بخواهيد والدين اصلي خودتان را پيدا كنيد.

اكثر افراد اين كار را انجام مي دهند؛ اين يك مورد كاملا نرمالي مي باشد.

شما مي توانيد در تصميم گيري كمك بگيريد و همچنين در مسير پيدا كردن مورد حمايت قرار بگيريد.

همچنين يك سري منابعي در دسترس شما قرار دارند كه با استفاده از آنها مي توانيد والدين اصلي خودتان را پيدا كنيد.


پيدا-كردن-والدين-اصلي-مشاور
اين مقاله مي تواند در شرايط زير كاربرد داشته باشيد:
شما در كودكي توسط خانواده فعلي پذيرفته شده باشيد
در صورتي كه بخواهيد والدين اصلي خودتان را پيدا كنيد، يك تصميم گيري سختي خواهيد داشت
شما بخواهيد كه والدين اصلي خودتان را پيدا كنيد.
پيدا كردن والدين اصلي – پدر و مادر واقعي من كيست؟
آيا مي خواهيد اطلاعات بيشتري را در مورد والدين اصلي خودتان پيدا كنيد؟
در صورتي كه در كودكي توسط خانواده فعلي خودتان پذيرفته شده باشيد، شايد احساس كنيد كه مي خواهيد با پيدا كردن خانواده اصلي خودتان و به دست آوردن اطلاعات بيشتر در مورد آنها، به يك تصوير كامل تري از خودتان دست پيدا كنيد.

هر احساسي كه داشته باشيد، طبيعي است
در برخي مواقع تمايل به ارتباط برقرار كردن با والدين اصلي در زماني ايجاد مي شود كه شما متوجه مي شويد كه يك فرزند پذيرفته شده هستيد.

همچنين اتفاقات مهم زندگي، همانند ترك كردن خانه يا ازدواج كردن، مي تواند شما را تحريك كند كه در مورد والدين اصلي خودتان سوالاتي بپرسيد.

همچنين اين امكان وجود دارد كه شما با بي خبر ماندن از والدين اصلي خودتان وضعيت راحتي داشته باشيد و اين مورد هم نرمال مي باشد.

به دليل تمايل خودتان براي فهميدن، احساس گناه نكنيد.
اين يك حالت نرمالي مي باشد

اين امكان وجود دارد كه در مورد والدين اصلي خودتان فكر كنيد.

حتي ممكن است كه به دليل تمايل خودتان نسبت به مطلع شدن در مورد آنها، احساس گناه بكنيد، چرا كه مي ترسيد نسبت به والدين انتخابي خودتان (كه شما را پذيرفته اند) يك نوع خيانت بكنيد.

در صورتي كه نگران آسيب رساندن به احساسات والدين انتخابي خودتان هستيد، در مورد اين موضوع با آنها صحبت كنيد.

دليل اهميت مربوط به پيدا كردن والدين اصلي خودتان را به آنها توضيح بدهيد. شايد اينكار باعث شود كه آنها از ايده شما حمايت كنند.

تصميم گيري كردن
تصميم گيري براي انتخاب والدين اصلي خودتان يك تصميم بزرگي مي باشد و نگران شدن در مورد نحوه پيش رفتن اين كار يك نگراني عادي است.

بهزيستي عاطفي و همچنين سلامت رواني خودتان را مد نظر قرار دهيد و تا زماني صبر كنيد كه احساس كنيد قدرت كافي براي مقابله با هر شرايطي را داريد، چرا كه ممكن است موارد صورت گرفته كاملا عاطفي باشند.

پدر-و-مادر-واقعي-من-كيست؟
پدر-و-مادر-واقعي-من-كيست؟
حمايت لازم را دريافت كنيد
در صورتي كه احساس مي كنيد آمادگي لازم را براي تحقيق در مورد پدر و مادر واقعي خودتان داريد، نسبت به داشتن يك شبكه حمايتي مناسب اطمينان كسب كنيد.

منبع:مشاوركو:مركز مشاوره روانشناسي و مشاوره آنلاين-پيدا كردن والدين اصلي – پدر و مادر واقعي من كيست؟



:: ات مرتبط:

:: برچسب‌ها:
نویسنده : ravanshenas4455
تاریخ : 1401/4/2 
زمان : ۱۹
پنج باور اشتباه درباره عشق چيست؟
|

پنج باور اشتباه درباره عشق چيست؟

ما انسان ها درمورد عشق و داستان هاي عاشقانه باورهاي نادرستي داريم و اين باورها باعث مي شوند ما در زندگي خود انتخاب درستي نداشته باشيم و هوشمندانه انتخاب نكنيم.

اين باورهاي غلط و رفتارهاي نادرست باعث خواهد شد كه علائم و نشانه هاي غلطي درباره ازدواج در ما به وجود آيد و اين باورها ممكن است به دليل تماشاي فيلم ها عاشقانه، كتاب هاي و رمان هاي عاشقانه و نداشتن اطلاعات كافي در مورد عشق باشد و اين كه فرد آموزش هاي كافي در مورد عشق نداشته است.

بسياري از افراد بر اساس همين باورهاي اشتباه ازدواج مي كنند و ممكن است در ازدواج با مشكلاتي رو به رو شوند كه منجر به طلاق و جدايي شود.

اين باورها اشتباه شامل موارد زير مي باشد كه در زير مورد بررسي قرار مي دهيم:

عشق واقعي مشكلات را از بين مي برد !
بسياري از افراد وقتي عاشق مي شوند چشم خود را بر روي ويژگي هاي منفي فرد مي بندد و اعتقاد دارند كه اگر آن ها واقعا عاشق يكديگر باشند در اين صورت به راحتي مي توانند با مشكلات كنار بيايند و خوشبخت خواهند شد.

آن ها هنگامي كه عاشق مي شوند به خاطر عشق بسياري كه دارند خيلي از مشكلات را ناديده مي گيرند چون مي گويند ما عاشق يكديگر هستيم و اين مشكلات مهم نمي باشد. برخي از اين مشكلات عبارت اند از:

مصرف مواد مخدر و مشروبات الكلي
بيكار بودن و نداشتن شغل
خلق و خوي بد و بي ثبات
ناتواني در بيان احساسات
مشكل داشتن با خانواده
فراموش نكردن نامزد و ارتباط قبلي
اختلاف سن زياد
فاصله دور ازهم
اختلاف مذهبي
نداشتن جاذبه جنسي
و موارد ديگر
عشق – تعهد و تفاهم
اما اين مشكلات در آينده ممكن است تعارض ها و اختلاف هاي بسياري براي افراد به وجود آورد و اختلافاتي در زندگي مشترك آن ها به وجود آورد كه ازدواج درست و موفقي نداشته باشند، آن ها بايد قبل از ازدواج اين مسائل را بررسي كنند تا با انتخاب درست زندگي موفقي داشته باشند.

در بعضي از روابط و زندگي مشترك هيچ گونه محبتي وجود ندارد و فرد مي گويد اگر به او محبت كند شايد بتوانم او را تغيير دهم و به خوبي زندگي خود را ادامه دهم.

بايد اين نكته را در نظر بگيريد كه وجود عشق تنها در زندگي لازم نيست و فرد بايد علاوه بر عشق بايد تعهد و تفاهم نيز داشته باشد تا بتواند زندگي عاشقانه و موفقي براي خود به وجود آورد.

منبع:كانون مشاوران ايران-پنج باور اشتباه درباره عشق چيست؟



:: ات مرتبط:

:: برچسب‌ها:
نویسنده : ravanshenas4455
تاریخ : 1400/8/24 
زمان : ۱۷
توقعات نوجوانان از والدين
|

توقعات نوجوانان از والدين

نوجواني سن خاصي است و در اين سن نوجوان نيازمند توجه و تحسين مي باشد. اين بدين معني است كه نوجوان نياز دارد كه مورد توجه قرار گيرد و از او قدرداني شود اما بسياري از والدين نكات مثبت فرزندشان را نمي بينند و به آن اشاره نمي كنند و فقط نسبت به نكات منفي فرزندشان واكنش نشان مي دهند.

والدين بايد به خوبي به نوجوانشان توجه كنند مثلا اگر فعاليت مثبتي از طرف فرزندشان مي بينند او را مورد تحسين قرار دهند تا در آن زمينه پيشرفت بيشتري داشته باشد.

در دوران نوجواني افراد اعتماد به نفس ضعيفي دارند به همين دليل بايد مورد توجه والدين قرار گرفته و به خوبي مورد تشويق و تحسين قرار بگيرند و پدر و مادر كارهاي مثبت او را مهم در نظر بگيرند و آن ها مورد تشويق قرار دهند.

والدين بايد نيازهاي فرزندشان را به خوبي بدانند و بفهمند كه نوجوانشان از آن ها چه توقعاتي دارند، در اين صورت مي توانند رابطه بهتر و موثرتري با فرزندش داشته باشد و با يكديگر رابطه اي صميمانه و دوستانه تري برقرار كنند. اين مقاله به بررسي توقعات نوجوانان از والدين مي پردازد.

توقعات نوجوانان از والدين -محبت و ياري
در دوران نوجواني فرد توقع دارد تا او را بفهمند و دوست دارد در كنار كساني باشند كه مي داند در شرايط بحراني مي توانند از او حمايت كرده و پشتيبانش باشند. در اين دوره نوجوان توقع دارند تا به آن ها محبت شود و رابطه دوستانه با ديگران داشته باشد و در صورت كمك به او ياري برسانند.

در اين سن والدين و مربيان بايد به نوجوان بيشتري نزديك شوند و با آن ها روابط دوستانه اي داشته باشند و او را به عنوان يك نوجوان بپذيرند و قبول كنند كه ديگر بچه نيست و كم كم وارد دوران بزرگسالي مي شود.

با انتقال حس خوب به نوجوان مي توانيد همراه خوبي براي او باشيد و به او كمك كنيد تا به آساني از اين دوران عبور كند.

دانش و تخصص
اگر والدين در يك زمينه دانش و تخصص لازم را داشته باشد در اين صورت براي نوجوان بسيار جذاب خواهد بود كه مي توانند در زمينه اي با والدينش به صحبت و مصاحبت بپردازد و احساس مي كند تنها نيستند.

آن ها با سوال پرسيدن از والدينش مي توانند به بسياري از سوالات اساسي و علمي كه براي آن ها بي پاسخ مانده است جواب بدهند و از سردگمي و ابهاماتي كه براي آن ها پيش آمده است رها شود.

تفاوت هاي فردي
افراد از همان ابتدا كه متولد مي شوند با يكديگر متفاوت هستند و اين تفاوت هاي فردي از زمان تولد تا پيري در همه انسان ها وجود دارد و در همه مراحل زندگي آن ها موثر مي باشد.

اما در زمان نوجواني اين تفاوت ها شدت بيشتري دارد. اين دوره باعث مي شود تا تنوع و اختلافاتي در منش ظاهر شود.

پس معلم ايد به اين نكته توجه كند و بيشتر از قبل تنوع و تفاوت را در پيش گيرد و شرايط فردي را در نظر گرفته و تربيت خود را با طبيعت هاي فرد سازگار و متناسب سازد.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-توقعات نوجوانان از والدين



:: ات مرتبط:

:: برچسب‌ها:
نویسنده : ravanshenas4455
تاریخ : 1400/1/11 
زمان : ۰۷
خود واقعي من
|

خود واقعي من

تمام ما تصوري از آن چيزي كه هستيم را داريم.
نتيجه تجربه ها و پيامدها و طرز فكر ما در زندگي مي باشد.
اين تصور يا اين پندار از خود را “خود واقعي” مي‌گوييم.
منظور از خود واقعي
خود واقعي همان مسئله اي مي باشد.

كه اكنون هستيد و همه نقاط مثبت و منفي شما مي باشد.

شما مي توانيد داراي اين حالات باشيد .

اضطراب.
افسردگي.
مشتاق بودن براي كمك كردن به اطرافيان.
مهربان بودن.
خودبين .
ضعيف بودن در رابطه با بيان كردن نه گفتن .
برخورد قاطعانه .
در برابر، خود آرماني همان چيزي مي باشيد كه شما آرزو كرده ايد يا اين احساس را داريد كه بايد وجود داشته باشيد.

مانند اينكه من بايد به صادق بودن بپردازم .

منبع: مركز مشاوره ستاره ايرانيان-خود واقعي من



:: ات مرتبط:

:: برچسب‌ها:
نویسنده : ravanshenas4455
تاریخ : 1399/7/21 
زمان : ۱۷
داستان‌هاي واقعي اجتماع : اعتياد
|

راننده اورژانس اجتماعي ما را مستقيم به كوچه‌اي مي‌برد كه منزل موردنظر در آن قرار دارد و ما بايد جايي پياده شويم كه نزديك محل اعلام شده نباشد، بچه‌هاي اورژانس فكر آبروي ساكنان خانه را مي‌كنند مبادا ميان همسايه‌ها برايشان حرف در بيايد كه فلاني‌ها…
پيرمردي با چهره مهربان در آپارتمان را باز مي‌كند. به قيافه‌اش نمي‌آيد اهل آزار و اذيت كودكان باشد. سماوات اسم اميرسام را مي‌برد و پيرمرد تاييد مي‌كند كه كودك در خانه است و اجازه ورود مي‌دهد. پدر و مادر كودك هم در خانه هستند. اعتياد در چهره هر دوشان پيداست و معلوم مي‌شود دليل تماس چه بوده. پدر رفت لباس مرتب‌تري بپوشد، اما فريده مادر پسرك همان‌طور با لباس خانه، جلوي ما نشست و به سوالات مددكار و روان‌شناس تيم جواب داد.
سن و سالش حدود ۳۰ است و سه سال پيش در خيابان با همسرش آشنا شده. از همان اول مي‌دانسته شوهرش معتاد است و تصميم مي‌گيرد انگيزه‌اي شود تا شوهرش اعتياد را ترك كند كه پدرش را از دست مي‌دهد و در همين ناراحتي‌ها، براي رسيدن به آرامش، به مصرف مواد گرايش پيدا مي‌كند. چند باري تفريحي استفاده مي‌كند تا اين‌كه گرفتار مي‌شود. يك سال و نيم هم شيشه مصرف كرده و بعد ترك مي‌كند، تا دو هفته پيش كه به قول خودش «مثل سگ» متادون را هم ترك كرده. سه ماه و نيم از بارداري‌اش گذشته بوده و او تازه متوجه بچه مي‌شود، اما پزشكش به او اجازه نمي‌دهد كه متادون را كنار بگذارد.
پسرش حدود دو ماه پيش، معتاد متولد شد و دو هفته براي ترك در بيمارستان مفيد بستري بوده. بعد از مرخصي، عمه‌اش او را مي‌برد كه پيش خودش از او نگه‌داري كند و خيالش راحت باشد كه نوزاد سالم مي‌ماند. پدر هم تحت نظر پزشك ترك كرده و متادون مصرف مي‌كند.
خواهرهاي آقا با ازدواج او و فريده مخالف بودند، بعد از ازدواج آنها و معتاد شدن فريده ديگر نور علي نور مي‌شود و بهانه حسابي دست خواهرها مي‌افتد و آنها هم چندين بار به خانه آنها مي‌آيند تا او را از خانه برادرشان بيرون كنند، اما برادر با اين‌كه معتاد است، هنوز هوش و حواسش را از دست نداده و همسرش را دوست دارد و مي‌گويد به هيچ قيمتي از او جدا نمي‌شود. حالا كه بچه آمده هر دو انگيزه بيشتري براي ساختن زندگي سالم پيدا كرده‌اند، اين را فريده مي‌گويد و پسرش را با قربان صدقه بغل مي‌گيرد و اضافه مي‌كند كه اگر اميرسام نباشد، باز برمي‌گردد به مواد.

پشت در پشت، ميراث شيشه
پرونده ديگري كه تيم سيار اورژانس اجتماعي براي بررسي آن رفت، در منطقه‌اي در جنوب پايتخت بود. طبق معمول تيم در خيابان اصلي و دور از منزل مورد نظر پياده شد و در كوچه‌ها به دنبال پلاك موردنظر گشت.
وارد منزل شديم، آپارتماني تقريبا ۴۰ متري در طبقه سوم ساختمان. تماس گيرنده، مادربزرگ مهسا بود كه ۱۲ سال دارد و طبق قانون هنوز كودك به حساب مي‌آيد. بدون اين‌كه كسي سوال كند، مادربزرگ كه دل پُري داشت شروع به گفتن جريان كرد. مادر، پدر و عموي مهسا هر سه به شيشه اعتياد دارند و در خانه‌اي در كرج زندگي مي‌كنند. پدرش تعادل رواني ندارد، آن‌قدر كه همان سال‌ها هم كه معتاد نبوده از خدمت سربازي معافش كرده‌اند. او مهسا و مادرش را هميشه به شدت كتك مي‌زند و گاهي هم از خانه بيرون مي‌كند. خرج تحصيل و خريد مايحتاج مهسا را مادربزرگ كه پرستار ۲۴ ساعته است مي‌دهد و مهسا هر وقت تعطيل باشد به خانه آنها مي‌آيد. شاگرد زرنگ كلاس اول راهنمايي مدرسه است. او كه با چشم‌هاي روشن و نگران حواسش به حرف‌هاي مادربزرگ است كه چيزي را از قلم نيندازد، مي‌گويد: «بيشتر وقت‌ها با صورت و تن كبود به مدرسه مي‌روم و بعضي وقت‌ها هم پدرم مدت‌ها نمي‌گذارد درس بخوانم، اما مدرسه هيچ وقت به من كمك نكرد كه از اين وضع راحت شوم.»


مادربزرگ مهسا مي‌خواهد حضانت او را بر عهده بگيرد، پسرش هم مخالفتي ندارد، اما مادر نمي‌گذارد. مهسا مي‌گويد از طريق او بعضي از خيرين به خانواده‌اش كمك مي‌كنند، اما يك قران از اين پول خرج او نمي‌شود و پدر و مادر و عمويش با اين پول‌ها شيشه مي‌خرند و با هم دود مي‌كنند.
مادربزرگ مي‌گويد بارها پسرهايش را بستري كرده كه ترك كنند، اما آنها باز هم به اعتياد برگشته‌اند. مادر مهسا هم هر بار مادرشوهرش خواسته كمكش كند، يا رگش را زده يا هرچه را دم دستش بوده شكسته. گويا اعتياد در اين خانواده ماندگارترين ميراث به حساب مي‌آيد. پدربزرگ مهسا هم زماني كه زنده بود به هروئين و ترياك اعتياد داشت تا هشت سال پيش كه اُوردوز مي‌كند و بر اثر سكته قلبي و مغزي فوت مي‌كند.
شخصي براي آنها توضيح مي‌دهد كه با وجود اين‌كه عدم صلاحيت پدر و مادر براي نگه‌داري مهسا معلوم است، اما مادربزرگ بايد به اداره سرپرستي مراجعه كند، اعتياد پدر و مادر را ثابت كند و بخواهد كه سرپرستي نوه‌اش را برعهده بگيرد. و بعد از مدتي مي‌تواند نامه‌اي بگيرد كه حتي اين اختيار را به او مي‌دهد كه ديگر مهسا را به والدينش تحويل ندهد. براي كمك به اثبات اعتياد والدين هم به او اطمينان دادند كه اورژانس اجتماعي كرج به خانه مهسا مراجعه مي‌كند و گزارش اعتياد آنها را به اداره سرپرستي مي‌دهد.

بي‌قراري‌هاي ساعت ۹
توي مطب دندان‌پزشكي نشسته‌ام. دكتر آمپول بي‌حس‌كننده‌اي توي لپم زده و منتظرم تا اثر كند. روبه‌رويم سه تا خانم نشسته‌اند. يكي‌شان يك خانم تقريبا ۷۰ ساله است كه با دختر حدودا ۴۵ ساله‌اش آمده‌اند اينجا. كارشان تمام شده و منتظر هستند تا آژانس بيايد دنبالشان. خانم سومي يك خانم ۵۰ ساله است كه او هم لپش را گرفته. شبكه سوم دارد تصاوير مردم سيل‌زده پاكستان را نشان مي‌دهد. خانم منشي كانال را عوض مي‌كند. هر سه خانم روبه‌رويي بي‌قرار به نظر مي‌رسند. گاهي به تلويزيون نگاه مي‌كنند، گاهي به ساعتشان، گاهي به من، گاهي به منشي دكتر.
خانم ۵۰ ساله رو به من مي‌پرسد: «شما هم بي‌حسي زده‌ايد؟» سرم را تكان مي‌دهم كه يعني بله. بعد او هم سري تكان مي‌دهد و افسوس‌خورانه مي‌گويد: «پس نوبت شما قبل از منه.» مي‌گويم: «اگر شما عجله داريد، اول شما بفرماييد.»
لبخندي از سر رضايت مي‌زند و تشكر مي‌كند. نمي‌دانستم تعارفم را اين‌قدر زود مي‌پذيرد. با خودم مي‌گويم: «عيبي ندارد، حتما عجله دارد!» خانم مُسن همچنان بي‌قرار است. به دخترش مي‌گويد: «يه زنگ بزن ببين چرا آژانس نيومد؟» دخترش هم حال و روز بهتري ندارد.

منبع :مركز مشاوره و روانشناسي ايران-داستان‌هاي واقعي اجتماع : اعتياد



:: ات مرتبط:

:: برچسب‌ها:
نویسنده : ravanshenas4455
تاریخ : 1399/1/6 
زمان : ۰۷
كشف سبك دلبستگي، دريچه اي به زندگي واقعي (بخش دوم)
|

در بخش اول، به توضيح مفهوم دلبستگي، انواع آن و اين مساله پرداختيم كه آيا سبك دلبستگي ناايمن قابل تغيير است يا خير.

در اين بخش از مطلب شما را با بخشي از كاربردي ترين فنوني آشنا مي كنيم كه با آگاهي از آن ها، مي توانيد مانع از تاثير منفي سبك دلبستگي ناايمن بر روابط، شغل و ابعاد مختلف زندگي حال و آينده تان شويد.

پيش از مطالعه اين مقاله، بخش اول مقاله را مطاله كنيد


مدل دلبستگي بزرگسالان
بارتلوميو در سال ۱۹۹۰، مدل دو بعدي سبك زندگي بزرگسالان را مطرح كرد.

بر اساس اين مدل، سبك دلبستگي هر فرد از دو بعد مستقل به نام “تصوير خود” و “تصوير ديگران” تشكيل شده است.

هر دوي اين تصاوير مي توانند مثبت يا منفي باشند.

اگر قصد داريد مدل دلبستگي خود را بر اساس اين مقياس كشف كنيد، لازم است به اين سوال پاسخ دهيد كه تصويري كه از خود و ديگران در ذهن داريد، مثبت است يا منفي؟

بر اساس اين مدل، كساني كه هم از خود و هم از ديگران تصويري مثبت در ذهن دارند، داراي “سبك ايمن” خواهند بود.

تصوير مثبت از خود و تصوير منفي از ديگران، بيان كننده ي سبك دلبستگي ناايمن از نوع “اجتنابي و طرد كننده” است.

اين در حالي است كه در حالت بر عكس، كساني كه تصوير منفي از خود و تصوير مثبتي از ديگران در ذهن دارند، سبك دلبستگي “آشفته” را به دوش مي كشند.

در صورتي كه تصوير ذهني شما هم از خودتان و هم از ديگران منفي باشد، سبك دلبستگي شما از نوع “ترس آگين” خواهد بود.

تكنيك هاي مهم تغيير سبك دلبستگي
باتوجه به اينكه سبك زندگي هر فرد در دوسال اوليه زندگي و با توجه به كم و كيف ارتباط او با والدش شكل مي گيرد، بايد گفت تغيير آن تا مدت ها امري دشوار تلقي مي شد.

امروزه رويكدهاي جديد دلبستگي محور معتقدند اگرچه سبك دلبستگي هر فرد ريشه در كودكي دارد.

اما مي توان از طريق تمرين هايي مانع از تاثير سبك دلبستگي ناايمن بر روابط بين فردي و عاشقانه ي افراد در حال و آينده شد.

بر اساس اين شيوه اگر فرد دلبسته ي ناايمن، شيوه ي جديدي از رفتار را بياموزد مي تواند بر اساس گذشته عمل نكند .

تصويري مثبت و قابل اعتماد از خود و ديگران را پرورش دهد كه منجر به كاهش تعارضات، بهبود ارتباطات بين فردي و سلامت روان خواهد شد.

خودشفقت ورزي را تمرين كنيد
آيا شما هم جزء آن دسته از افراد هستيد كه در مواقع درد، رنج، ناراحتي و يا حتي اشتباهي كه از ديگران سر زده آن ها را به خوبي حمايت مي كنيد .

اشتباه كردن را حق طبيعي هر انسان مي دانيد اما براي خود بسيار سخت گير و بي رحم ايد؟

تا چه اندازه با ديگران مهربان تر از خودتان هستيد؟

پژوهش هاي دلبستگي نشان مي دهند كه شفقت ورزي نسبت به خود يكي از مهم ترين متغيرهاي خنثي كننده ي تاثيرات منفي سبك هاي ناايمن است.

به عبارت ديگر اگر سبك دلبستگي شما اضطرابي، اجتنابي، دو سو گرا و يا آشفته است، براي كاهش اثرات اين سبك بر زندگي حال و آينده، نياز به تمرين خودشفقت ورزي داريد.

بنابراين سه گام اساسي در جهت يادگرفتن مهرباني و شفقت به خود را در ادامه ي متن به دقت مطالعه كنيد.

گام اول: با خودتان مهربان باشيد و دست از قضاوت خود برداريد.
افراد دلبسته ي ناايمن به دليل برداتش منفي نسبت به خود، معمولا با خود مهربان نيستند.

آن ها در موقعيت اشتباه و استرس، دست به خودسرزنشي و تحقير خود مي زنند و از اين طريق به مشكلات دامن مي زنند.

اگر قصد داريد به اصلاح سبك دلبستگي تان بپردازيد اولين گام، مهربان بودن با خودتان است.

بجا قضاوت در برابر كاستي ها و ضعف هاي تان، ان ها را در آغوش بگيرد و بپذيريد.

لازم است بدانيد كه تغيير دقيقا از جايي آغاز مي شود كه خودپذيري را آغاز مي كنيد.

در اين حالت يك دلبسته ي اضطرابي، بجاي سرزنش خود . چسبيدن به طرف مقابلش، به خود حق ناقص بودن و اشتباه مي دهد و براي حل موثر مساله بدون تحقير و سرزنش دروني دست به كار مي شود.


گام دوم: اشتراكات انساني را بپذيريد و از انزوا بيرون بياييد.
اين بدين معناست كه اگر در موقعيتي دچار اشتباه و شكست شديد، هيچ اشكالي ندارد.

وجه مشترك تمامي انسان ها اشتباه كردن است و باور به اينكه ” من نبايد اشتباه كنم”، به معناي آن است كه شما چيزي غير از انسان هستيد.

دلبسته هاي اجتنابي غالبا از ورود به روابط دوري مي كنند و سعي دارند تا حد امكان متكي به خود باشند.

اين افراد احساس تنهايي زيادي را تجربه مي كنند و به دليل غير قابل اعتماد برداشت كردن ديگران، اشتباهات شخصي خود را غيرقابل جبران و فاجعه آميز تلقي مي كنند.

اين در حالي است كه اجتنابي ها نيز به عنوان انساني طبيعي حق اشتباه دارند و تا وقتي به خود فرصت اشتباه كردن را ندهد، جهان روز به روز تيره تر و غير قابل تحمل تر خواهد شد.

اضطرابي ها نيز، ممكن است كوچك ترين اشتباه را مساوي با طرد شدن، از دست دادن رابطه اي مهم و يا بيكار شدن تلقي كنند و به همين دليل به خود حق اشتباه كردن ندهند.

واقعيت آن است كه لازم است مجسمه ي ذهني خود بي عيب و نقص تان را بشكنيد و تصوير جديدي از خود بنا كنيد كه اشتباه كردن نيز جزيي از آن است.

تست جنسي ، مركز مشاوره ايران ، مركز روانشناسي ايران، مشاوره شغلي آنلاين، مركز مشاوره خانواده ، نوروفيدبك چيست ، تست تفاهم زن و شوهر

گام سوم: مشكلات را از چشم فرد سومي هوشيار ببينيد و مراقب غرق شدن ناآگاهانه باشيد.
فرد داراي دلبستگي ايمن در مواجهه با درياي بي پايان مشكلات، داراي يك تيوپ ضد غرق شدگي است.

منبع: مركز مشاوره و روانشناسي ايران-كشف سبك دلبستگي، دريچه اي به زندگي واقعي (بخش دوم)



:: ات مرتبط:

:: برچسب‌ها:
نویسنده : ravanshenas4455
تاریخ : 1398/10/13 
زمان : ۱۵
خود واقعي چيست؟
|

خود واقعي چيست؟ هنگامي كه شما متولد شديد، شما كامل و بي نقص بوديد.

هيچكس انتظار اين را نداشت، شما نيازي به دعا نداشتيد .

يا اينكه چيزهايي مانند يوگا و مراقبه را براي برقراري ارتباط با خدا را انجام دهيد.

خود واقعي كودكي
شما كودكي تان را از دست نداديد و نيازي به پيدا كردن خود نداشتيد!

شما به طبيعت متصل بوديد و روحتان را لمس كرديد.خود واقعي چيست

شما كاملا آزاد بوديد، در خانه برقصيديد.

و آواز خواندن با هر صدايي را كه دوست داشتيد تمرين نموديد.

شما لباس هاي بنفش با نوارهاي قرمز و احساس فوق العاده اي در مورد خودتان داشتيد.

شما چيزي مانند تمام جهان را بررسي كرديد.
از آنجا كه واقعا بود! شما از خودآگاهي مطلع بوديد.
نمي ترسيديد عبور كنيد، و شما زندگي خود را لمس كرديد.
اما بيشتر ما در اين دنيا زندگي مي كنيم.خود واقعي چيست
بيشتر ما از ضررهاي طبيعي خود را از دست مي دهيم.
و بيشتر احساسات ما نابود مي شوند.
مركز ” مشاوره ستاره ايرانيان” تنها كلينيك شبانه روزي تخصصي و روانشناسي در ايران.

هيجان يادگيري
با شروع كارهاي كوچك، ما كاري را انجام مي دهيم كه والدين ما را خجالت مي دهد.

ما با نمرات بد به خانه مي رويم و متوجه مي شويم .خود واقعي چيست

كه تلاش هاي ما به اندازه كافي خوب نيست: اين بار ما بايد سخت تر كار كنيم.

ما ياد مي گيريم كه داشتن هيجان زيادي قابل قبول نيست: آرامش!

سنگين باش، مودب باش! كارتان را درست انجام دهيد، عجيب نيست!

اين پيام ها از محيط ما، والدين ما، معلمان، تلويزيون و اينترنت است.

ما ياد مي گيريم انگيزه هايمان را خاموش كنيم.

ما خودمان را شكست مي دهيم و در نهايت تصميم مي گيريم .
شخص ديگري باشيم كه حتي ممكن است به پذيرش آن اقدام نكنيم.
ما از خود مي پرسيم، چه كسي را بايد دوست داشته باشيم؟
تفاوت را ببين ؟! ما ياد مي گيريم كه نگوييم چه كسي هستم؟
اما بايد بگويم كه چه كسي بايد باشيم؟
پيدا كردن خود واقعي
اين فقط زماني است كه ما تماس با روح خويش را از دست مي دهيم و زندگي ما غلط است.

چه كسي براي هر يك از ما متفاوت است و بستگي به انگيزه خانواده ما دارد.

چگونه والدين ما رفتار مي كنند و آنچه ما به آن توجه مي كنيم.خود واقعي چيست

زماني كه من يك بچه خوب هستم، پدرم من را خوشحال مي كند.

بنابراين من خوب هستم و مي توانم اعتبار زيادي داشته باشم، اين كار من است.

وقتي كه نمرات خوب دريافت مي كنم مامان به من بستني مي دهد.

مي خواهم دوباره انجامش بدهم.

من باهوش هستم و همچنان به دريافت نمرات خوب براي پاداش.
و حفظ اين نگاه افتخارآميز در چهره والدين ادامه خواهم داد.
وقتي والدين پول ندارند، با آنها مبارزه مي كنند.
بنابراين پول بيشتر به معناي شادي است.
من هرگز پولي نخواهم داشت.
من همه چيز را مي خواهم تا پول بيشتري دريافت كنم.
و ديگر در مورد هيچ چيز نگران نباشم.
موفق شدن خودواقعي
من موفق خواهم شد و آنچه را مي خواهم به دست خواهم آورد.

روز به روز، تجربه پشت تجربه، در نهايت به پيدا كردن اينكه چه نوع شخصيتي هستيم منجر خواهد شد.

در اين فرايند، ما تبديل به افرادي مي شويم كه نيستند.

يك الگوي و راهي براي ساختن كه ما آن را “من” مي ناميم.

و اين محدود به كل شخصيت مي باشد.

اما پتانسيل واقعي ما خيلي بيشتر از آن است.خود واقعي چيست

شما كي هستيد؟ زمان آن است كه اين شخصيت را دگرگون كنيد و كشف كنيد.

كه چه كسي هستيد و چه چيزي در مورد خودتان پنهان و ناشناخته باقي مانده است.

هنگامي كه ما يك كودك بوديم، ما ياد گرفتيم .
كه چگونه از احساسات ناراحت كننده اجتناب كنيم.
تا وانمود كنيم كه همه چيز رو به راه است.
ما مشروط به سركوب درد بوديم.خود واقعي چيست
به ياد داشته باشيد زماني كه والدين ما براي آرام كردن ما گفتند:
«گريه نكنيد، چيزي نيست»؟
يعني همه اين ها احساس خوبي نيست و شما بايد آنها را پنهان كنيد.
خود واقعي چيست1

پنهان كردن احساس واقعي
هنگامي كه ما متولد مي شويم، ما مانند يك برگ كاغذ بزرگ هستيم.
كه هيچ چيزي در مورد آن نوشته نشده است.
شما باهوش و با ارزش هستيد و اين احتمال زيادي دارد و پس از آن زندگي آغاز مي شود.
آنها مي گويند شما فرياد نمي زنيد و بخشي از زندگي شما پنهان مي شود.
چيزي نيست كه ديگر شبيه آن ورق كاغذ باشد. فقط يك توپ كاغذ خرد شده است .
كه شما يك بار دوست داشتيد دستانتان را باز كنيد و به جهان بگوئيد:
“اين من هستم!” هنگامي كه ما سعي مي كنيم خود را به يك شخصيت تحميل كنيم.
ما تمام بخش هايي از خودمان را كه براي اين شخصيت مناسب نيستند.
سركوب مي كنيم: براي اينكه يك پسر خوب باشيد، بايد خشم را سركوب كنيد.

لذت بردن واقعي
اگر مي خواهيد لذت ببريد، بايد بخش هوشمندانه و جدي خود را ترك كنيد.

شما بايد تمام شادي خود را براي يك زندگي سخت فراموش كنيد.

شما بايد چيزهايي را كه باعث عصبانيت شما مي شوند، دنبال نكنيد.

در فرايند كشف شخصيت خود، بايد ذات خود را فراموش كنيد.خود واقعي چيست

انرژي زيادي را براي صرفه جويي در مصرف انرژي، صرفه جويي در هزينه.

حفظ ظاهر خود و تلاش براي گفتن چيزهايي كه باعث خجالت مي شوند، صرف كنيد.

شما بايد با تمام جنبه هاي خودتان ارتباط برقرار كنيد.خود واقعي چيست

هرچه زندگي شما تا به حال پيشرفت كرده است.

اگر شما خجالتي، برون گرا، اجتماعي، حواس پرت يا غيرقابل پيش بيني هستيد.
بايد بدانيد كه اين بالقوه نهايي شما نيست.
اين كاراكترها تنها الگوهايي هستند.
كه تا به امروز آموخته ايد تا آن را به آخر برسانيد.
اين ممكن است پاسخي در سن پنج، ده يا پانزده باشد.
و هنگامي كه شما به دنبال حمايت والدين هستيد.
خود واقعي بودن ارزش صرف وقت را دارد.
پس براي چه چيزي منتظريد ؟ از هم اكنون آغاز كنيد!

منبع: مركز مشاوره ستاره ايرانيان : مركز مشاوره خانواده - خود واقعي چيست؟



:: ات مرتبط:

:: برچسب‌ها:
نویسنده : ravanshenas4455
تاریخ : 1398/2/29 
زمان : ۰۷
[ ]