روانشناسي

 
 
بهترين فاصله سني بين فرزندان با توجه به علم روانشناسي
| نظرات (0) | ادامه مطلب...

بهترين فاصله سني بين فرزندان با توجه به علم روانشناسي

بهترين فاصله سني در ميان فرزندان چقدر باشد خوب است؟ چه موقع بهتر است تا فرزند دوم به دنيا بيايد؟ طبيعي است سوالات اين مدلي در ذهن پدر و مادرها بسيار وجود دارد بسياري از والدين معتقدند كه بايد فاصله سني در ميان فرزندان كم باشد تا آن ها با هم بزرگ شوند و عده اي ديگر اعتقاد دارند تا فاصله سني آن ها بايد كمي بيشتر باشد تا در ميان شان تنش و مشكلي به وجود نيايد، در اين مورد اختلاف نظرهاي بسياري وجود دارد.

بسياري از روانشناسان فاصله سني ۳ تا ۵ سال را مناسب مي دانند زيرا آن ها مي گويند در اين بازه بايد بدن مادر زمان كافي براي كسب آمادگي جسمي و روحي را براي فرزند دوم داشته باشد و كودكان نيز به رشد شناختي نسبي رسيده باشند. اگر در مورد فاصله سني مناسب آگاهي كاملي داشته باشيد مي توانيد تصميم هاي درستي در مورد اين موضوع بگيريد، همچنين با كمك مشاوره كودك مي توانيد در اين خصوص اطلاعات كسب كنيد.

فاصله سني بين فرزندان، مضرات فاصله سني كم
اختلاف سني فرزندان با يكديگر از مسائلي است كه بايد مورد بررسي قرار گيرد اگر فاصله بين زايمان ها كم باشد براي مادر آسيب ها و عوارضي به همراه خواهد داشت در صورتي كه مادر كمتر از سه سال از بارداري اول اقدام به بارداري دوم كند در اين هنگام احتمال كم خوني در مادر و فرزند بسيار زياد است.

علائم و نشانه هاي كم خوني تا قبل از بارداري پنهان مي ماند و بيشتر در دوران بارداري خودش را نشان مي دهد، همچنين احتمال دارد كودك زودتر از زمان طبيعي اش به دنيا بيايد.

نوزاداني كه فاصله سني آن ها كمتر از سه سال مي باشد دچار مشكلاتي مانند كمبود وزن مي شوند و هم چنين اختلالات رفتاري، حركتي و يادگيري در آن ها افزايش مي يابد. بنابراين در صورتي كه قصد داريد به بچه دوم فكر كنيد بهتر است در اين خصوص با روانشناس متخصص كمك بگيريد و در مورد وضعيت خود با او مشورت كنيد.

تصور اشتباه در مورد فاصله بارداري دو فرزند
برخي گمان مي كنند كساني بايد فاصله سه سال را رعايت كنند كه فرزند اول آن با سزارين به دنيا آمده باشد در صورتي كه آن ها بايد اين نكته را در نظر بگيرند كه هيچ رابطه اي ميان فاصله سني دو فرزند و نوع زايمان وجود ندارد و مادر نياز دارد تا ميان زايمان هايش فاصله اي باشد تا ويتامين هاي مورد نياز بدنش تامين شود و سلامت جنين به خطر نيفتد.

براي اين كه مادر يك بارداري سالمي را تجربه كند بايد توده بدني، انرژي و ذخاير بدن خود را جايگزين نمايد و ثابت شده است بارداري هاي متوالي و با فاصله سني كم سلامت مادر و جنين را با خطراتي رو به رو مي كند و منجر به كاهش سلامت آن ها مي شود.

مهارت تاب آوري
درباره مهارت تاب آوري چيزي شنيده ايد؟
فاصله سني بين فرزندان، عوارض فاصله سني بسيار زياد بين فرزندان
زماني كه فاصله بين بارداري زياد باشد ممكن است مادر دچار مسموميت بارداري شود كه در اين صورت خطراتي مانند افزايش فشارخون، ورم دست و پا و دفع پروتئين از طريق ادرار در دوران بارداري مادر را تهديد مي كند، هم چنين بالا رفتن سن مادر و تولد نوزاد نارس، سقط جنين، كم شدن توان مادر از نظر قدرت باروري و احتمال هماهنگي كودك با والدين سن بالا از عوارض است كه به دليل فاصله زياد ميان فرزندان به وجود مي آيد و باتوجه به عوارض احتمالي كه وجود دارد بايد اقدام براي بارداري بين ۳ تا ۵ سال با بارداري اول باشد.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-بهترين فاصله سني بين فرزندان با توجه به علم روانشناسي



:: موضوعات مرتبط: آموزش روانشناسي

:: برچسب‌ها: فاصله سني بين فرزندان، فاصله بارداري، فاصله سني،
نویسنده : Maryam
تاریخ : ۲۹ اسفند ۱۴۰۰
زمان : ۰۹:۲۰:۰۶
مادر عصباني | مادر عصبي چه جور الگويي براي فرزندش مي شود
| نظرات (0) | ادامه مطلب...

مادر عصبي چه جور الگويي براي فرزندش مي شود

همه مادران در بسياري از شرايط از دست فرزندشان عصبي مي شوند و كنترلشان را از دست مي دهند اما برخي از مادران به عنوان مادر عصباني شناخته مي شوند و هميشه در حال فرياد زدن و ناراضي بودن هستند و زماني كه عصباني مي شوند احساس مي كنند كه مادر بدي هستند زيرا هيچ كس به اندازه آن ها شادي و خوشحالي فرزندشان را نمي خواهد.

عصبي شدن از دست فرزندان امري طبيعي مي باشد اما در صورتي كه والدين نتوانند عصبانيتشان را كنترل كنند اين امر طبيعي نمي باشد و در وهله اول به خودتان آسيب وارد مي كند در اين صورت شما به عنوان تربيت كنندگان و الگوي كودكانتان بهتر است مهارت هاي كنترل عصبانيت و حفظ آرامش را ياد بگيريد.

مادر عصباني
مادران هميشه دوست دارند كه براي فرزندشان محيطي امن و شاد به وجود آورند اما طبيعي است كه لحظات خسته كننده و عذاب آور زيادي در دوران فرزندپروري خود تجربه مي كنند و در بسياري از اوقات به مادران عصباني تبديل مي شوند، براي مثال تصور كنيد كه هوا سرد است و كودكتان لباس مناسبي نپوشيده است و شما هزار كار نكرده در منزل داريد و در اين فكر هستيد كه سريع كودكتان را به خانه برگردانيد و نگران سرما خوردن او هستيد در حالي كه كودكتان دوست ندارد به خانه برگردد و جيغ و فرياد مي زند، در چنين شرايطي خستگي، نااميدي و عصباني شدن امري طبيعي مي باشد.

براي اين كه خشم خود را در مقابل كودك كنترل كنيد به آگاهي، مهارت و تمرين نياز داريد و قبل از آن بايد علت هاي عصباني شدن را بشناسيد و براي حل آن اقداماتي را انجام دهيد.

خشم از پدر و مادر
خشم از پدر و مادر يا صداقت با والدين | چه راهكاري را انتتخاب كنيم
الگوهاي ذهني مادر عصباني
والدين گاهي اوقات به خاطر ناآگاهي و نداشتن مهارت هاي برخورد با كودكان، الگوهاي ذهني اشتباهي در ذهنشان وجود دارد كه آن ها را پرورش مي دهند و بر اساس همان الگوهاي ايجاد شده با كودكشان رفتار مي كنند، مادران عصباني گمان مي كنند كه در هنگام رو به رو شدن با رفتارهاي ناخوشايند كودكان حق دارند كه با آن ها عصبي شوند به عنوان مثال مي گويند فرزندشان آينه را شكسته است و آن ها حق دارند كه سر او داد بزنند.

مادراني كه عصباني هستند در اكثر موارد تلاش هايشان را بي نتيجه مي بينند و به همين دليل هميشه ناراضي هستند و خسته به نظر مي رسند به عنوان مثال به فرزندشان مي گويند.” من هميشه در حال مرتب كردن و اتو كردن لباس ها هستم اما تو هميشه لباس هاي مدرسه ات را چروك مي كني. ” مورد ديگري كه مادران عصباني گمان مي كنند كه با عصباني شدن و فرياد زدن زودتر به نتيجه دلخواه خود مي رسند به عنوان مثال آن ها گمان مي كنند تا سر فرزندشان داد نزنند و يا عصباني نشوند او اسباب بازي هايش را جمع نمي كند.

اصلاح الگوهاي ذهني مادر عصباني
براي اين كه باورهاي ذهني اشتباه خود را اصلاح كنيد راهكارهاي بسياري وجود دارد و هر مادري كه دلش مي خواهد فرزند سالمي پرورش دهد توصيه مي شود اين راهكارها را مورد مطالعه قرار دهد.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-مادر عصباني | مادر عصبي چه جور الگويي براي فرزندش مي شود



:: موضوعات مرتبط: آموزش روانشناسي

:: برچسب‌ها: مادر عصباني، كنترل عصبانيت، الگوهاي ذهني مادر عصباني،
نویسنده : Maryam
تاریخ : ۲۸ اسفند ۱۴۰۰
زمان : ۰۹:۵۱:۵۰
عشق اشتباه، هر احساسي عشق نيست ( + چند نمونه)
| نظرات (0) | ادامه مطلب...

انتخاب عشق اشتباه امري است كه بسياري از افراد در طول زندگي آن را تجربه كرده اند، عشق يك احساس پيچيده مي باشد كه مي تواند انسان را بسيار گمراه كند و با احساسات مختلفي اشتباه گرفته شود، عشق در صورتي كه حقيقي باشد باعث تكامل و قوي تر شدن افراد مي شود اما عشق و عاشقي اشتباهي زمينه تخريب و نابودي انسان را به وجود مي آورد.

اولين اصلي كه بايد به آن توجه كرد عاشق شدن به زمان نياز دارد و عشق يك شبه و در يك نگاه ايجاد نمي شود، افرادي كه كم تجربه و كم سن و سال هستند در ارتباط با ديگران سريع تر درگير عشق نادرست مي شوند و در صورتي كه فرد در مورد احساسات اشتباه آگاهي داشته باشد راحت تر مي تواند اعمال و رفتارش را كنترل كند، در ادامه اين مقاله به بررسي كامل موضوع عاشقي غلط و احساسات مشابه با آن مي پردازيم.

انتخاب عشق اشتباه
در ابتدا بايد عناصر عشق واقعي را بشناسيد و بدانيد كه عشق واقعي چگونه مي باشد زيرا بسياري از احساسات هستند كه شبيه عشق اند ولي با عشق واقعي فاصله بسياري دارند كه در اين مقاله برخي از اين احساسات اشتباه را بيان مي كنيم.

شهوت
شهوت يا به عبارتي ميل جنسي زنان و مردان احساسي مي باشد كه برخي از افراد آن را به اشتباه عشق در نگاه اول مي دانند، اما بايد توجه داشته باشيد كه شهوت احساس شديد و ناگهاني مي باشد و به دليل جاذبه بسيار زيادي كه دارد با عشق اشتباه گرفته مي شود و هم چنين شهوت بر مبناي جاذبه هاي فيزيكي مي باشد و به مراحل اوليه رابطه مربوط مي شود.

براي اين كه دو نفر واقعا عاشق يكديگر شوند به زمان نياز دارد و عشق واقعي در زمان كوتاه به وجود نمي آيد و جاذبه هاي فيزيكي و شهوت بخش مهمي از رابطه عاشقانه مي باشد. نبايد آن ها را محدود كرد، عشق واقعي شامل شهوت مي شود ولي مدت زمان بيشتري براي شناخت و عشق واقعي لازم است و در صورتي كه مي خواهيد با احساسات خود آشنا شويد و آن ها را عميق تر بشناسيد بايد از مشاوره جنسي كمك بگيريد.

عشق وسواسي
افرادي كه دچار عشق وسواسي مي شوند، احساسات اشتباه و بي اساس خودشان را به صورت منطقي تحليل مي كنند و آن ها فكر مي كنند اگر كسي هميشه در فكر آن هاست يعني عاشق او شده است اين احساس تا حدودي شبيه به شهوت مي باشد اما از آن مخرب تر است به طوري كه بعد از مدتي شهوت از بين مي رود اما عشق وسواسي هم چنان به قوت خود باقي مي ماند.

فردي كه تمام انرژي اش را صرف علاقه وسواسي مي كند به تدريج هويت خود را فراموش كرده و بيش از پيش به فرد مقابل خود وابسته مي شود، اگر درگير رابطه اي هستيد كه فكر مي كنيد خودتان را گم كرده ايد و همواره به دنبال خوشحال كردن طرف مقابل تان هستيد ( در حالي كه او مثل شما برخورد نمي كند) بدانيد كه درگير يك رابطه وسواسي شده ايد.

رابطه برگشتي
رابطه برگشتي به رابطه اي مي گويند كه به سرعت و بعد از رابطه عاشقانه ديگر شروع مي شود، در اين رابطه فرد به خاطر لذت و امنيتي كه در رابطه قبل تجربه كرده است تمايل دارد همواره عاشق باشد و خودش را متقاعد مي كند كه عاشق فرد جديدي شده است، در صورتي كه رابطه قبلي تمام نشده است و فرد رابطه جديد را با رابطه قبلي مقايسه مي كند و سعي مي كند تا مشكلات رابطه قبلي را حل نمايد.

به عبارت ديگر رابطه قديمي مانع از پيشرفت رابطه جديد مي شود و رابطه برگشتي حسي شبيه به عشق در فرد به وجود مي آورد اما در واقع اين احساسات تحت تاثير احساسات ناراحت كننده رابطه قبلي مي باشد در صورتي آگاهي خود را در مورد عشق بيشتر كنيد مي تواند در روابطتان تصميمات صحيح تري را بگيريد.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-عشق اشتباه، هر احساسي عشق نيست ( + چند نمونه)



:: موضوعات مرتبط: آموزش روانشناسي

:: برچسب‌ها: عشق اشتباه، عشق نادرست، عاشقي غلط،
نویسنده : Maryam
تاریخ : ۲۸ اسفند ۱۴۰۰
زمان : ۰۷:۳۲:۰۵
وابستگي زن به خانواده بعد از ازدواج
| نظرات (0) | ادامه مطلب...

وابستگي زن به خانواده بعد از ازدواج از دغدغه هاي بسياري از مردان مي باشد، زيرا وابستگي زنان به خاطر رفت و آمد بيش از حد به خانه پدري، عدم دلبستگي به زندگي زناشويي و از بين رفتن صميميت در ميان زوجين شدت مي يابد.

وابستگي زن به خانواده اش به دلايل بسياري به وجود مي آيد اما در صورتي كه به دليل اختلال شخصيت خانم ايجاد شود در صورت وجود اين مشكل حتما بايد به روانشناس مراجعه كرد تا اين اختلال مورد بررسي قرار گيرد.

با مراجعه به روانشناس و انجام برخي از راهكارها مي توانيد به كاهش وابستگي همسرتان كمك كنيد، لازم به ذكر است كه دريافت مشاوره خانواده براي بررسي هنجار يا ناهنجار بودن نوع ارتباط و يافتن راهي براي رسيدن به تعادل در زندگي مشترك لازم مي باشد.

دلايل وابستگي زن به خانواده
برخي از زنان، حتي سال ها پس از ازدواج شان نمي توانند از محله مادري شان دل بكنند و ترجيح مي دهند در نزديكي خانه پدر و مادرشان زندگي كنند، اين موضوع عاملي بسياري از اختلاف ها و دعواها در ميان زوجين مي باشد.

اين مشكلات زماني بيشتر مي شود كه زن همچنان به زندگي در نزديكي خانواده اش اصرار داشته باشد و بدون اين كه به خواسته هاي همسرش توجه كند شرايط دلخواه خود را بر او تحميل نمايد.

در اين شرايط ممكن است زن باعث به وجود آمدن مشكلات مالي در زندگي زناشويي شود، براي رفع اين مشكل بايد علل وابستگي زن به خانواده اش شناخته شده و مورد بررسي قرار گيرد.

عدم ارتباط با افراد مختلف
برخي از زنان به خصوص زناني كه كمتر در اجتماع حضور دارند وابستگي بسياري به خانواده شان دارند زيرا آن ها نتوانسته اند وابستگي و تعلقاتي با افراد غير از خانواده داشته باشند و همين مسئله باعث به وجود آمدن مشكلاتي در ميان زوجين مي شود.

در واقع زندگي با شخصيت وابسته چالش هاي بسياري به همراه خواهد داشت و مشكلاتي را به وجود مي آورد.

دلايل وابستگي زن به خانواده
مشاورانه مشاوره ازدواج
وابستگي زن به خانواده، نداشتن تجربه مستقل بودن
زناني كه به خاطر تحصيل يا كار زندگي مستقل را تجربه كرده اند و دور از خانواده بوده اند تا حدودي وابستگي به خانواده را مديريت كرده و مي توانند دور از خانواده زندگي و ازدواج نمايند.

در زمان گذشته زياد استقلال زنان مورد توجه قرار نمي گرفت و مورد رضايت مردان نبود، زيرا زنان مستقل، كمتر تحت سلطه مردان قرار مي گرفتند. اما امروزه استقلال مالي زنان و استقلال شخصيتي آن ها باعث شده كه در زندگي زناشويي پيشرفت داشته باشد.

تربيت خانواده
برخي از خانواده ها، به دليل سبك هاي تربيتي يا شرايط فرهنگي، فرزنداني وابسته به خانواده تربيت مي كنند، فرزندان اين چنيني نمي توانند مستقل باشند و در تصميم گيري شان استقلال نداشته و قدرت استدلال و منطق آن ها بسيار ضعيف مي باشد.

اين افراد در مورد مسائل خصوصي خود و همسرشان با خانواده صحبت كرده و قادر نيستند حد و مرز روابط شان را به خوبي مشخص كنند.

ويژگي هاي بيان شده عمدتا منفي هستند و نشانه وابستگي فرد مي باشد و آن ها نمي توانند مشكلات روابط زناشويي شان را به خوبي مديريت كنند.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-وابستگي زن به خانواده بعد از ازدواج



:: موضوعات مرتبط: آموزش روانشناسي

:: برچسب‌ها: دلايل وابستگي زن، ازدواج، وابستگي زن،
نویسنده : Maryam
تاریخ : ۲۸ اسفند ۱۴۰۰
زمان : ۰۷:۲۶:۰۸
روش دلبري معجزه آسا| رازهاي دلبري از مردان و زنان
| نظرات (0) | ادامه مطلب...

روش دلبري | آشنايي با راه و شيوه هاي دلبري از مرد و زن را بياموزيد.

آشنا شدن با روش هاي دلبري كردن نقش بسيار مهمي در عمق بخشيدن به روابط زناشويي و پايدار ماندن زندگي مشترك دارد.

براي اين كه مهارت دلبري خودتان را تقويت كنيد بايد در ابتدا آگاهي خود را در مورد علايق همسرتان، خواسته ها و تمايلات او افزايش دهيد هم چنين نيازهاي عاطفي همسرتان را بشناسيد تا بتوانيد به خوبي آن ها را رفع كنيد.

عوامل مختلفي در مهارت دلبري كردن از همسر تاثيرگذار مي باشد اما مهم ترين آن مي توان به برقراري رابطه جنسي اشاره نمود. براي مردان صميميت در روابط جنسي از اهميت بسياري برخودار است و اين طريق مي توانند به روابط عاطفي برسند.

در صورتي كه با مهارت هاي دلبري و ظرافت هاي زنانه آشنا نباشيد به مرور زمان زندگي شما به سمت يكنواختي و سردي روابط مي رود كه منجر به روابط فرازناشويي و حتي طلاق مي شود.

در اين شرايط براي اين كه از پيامدهاي تلخ در روابط زناشويي جلوگيري كنيد بايد از مشاور جنسي كمك بگيريد تا در اين زمينه اطلاعات كافي در اختيار شما بگذارد و آگاهي شما را افزايش دهد.

 

مركز مشاوره مشاورانه

روش دلبري و راز دلبري از مردان
دلبري مهارتي است كه براي جذب شوهر مي توان به صورت كلامي و غيركلامي مورد استفاده قرار گيرد، ابتدا بايد تفاوت هاي زن و مرد را به خوبي بشناسيد و از آن آگاه باشيد تا بتوانيد ارتباط خوبي با همسرتان برقرار كنيد و نكات مهمي كه باعث جذب شوهرتان مي شود را بشناسيد.

در صورتي كه در مورد تفاوت هاي زن و مرد اطلاعاتي داشته باشيد بسياري از سوء برداشت ها از ميان برداشته مي شود و مي توانيد روابط خود را به درستي مديريت كنيد.

در ابتدا نقش شما به عنوان يك زن براي تداوم رابطه بسيار مهم است زيرا شما به دليل مهارت هاي ارتباطي قوي تر بهتر از شوهرتان مي توانيد در جهت توليد عشق ماندگار و زيبا حركت نماييد. ابراز عشق و علاقه در مردان به زمان بيشتري نياز دارد و آن ها به مرور زماني مي توانند عواطف خود را در رابطه نشان دهند.

سوالات پرسيده شده: آموزش دلبري براي دوست پسر چگونه است؟

روش هاي دلبري از همسر
چگونه دلبري كنيم؟ در ادامه اين مقاله به مهم ترين نكاتي كه باعث دستيابي و تقويت مهارت دلبري مي شود، اشاره مي كنيم:

از غر زدن و ايرادگيري هاي دائمي بپرهيزيد
يكي از عواملي كه باعث فراري دادن بسياري از مردان مي شود، ايرادگيري ها و سرزنش هاي مداوم زنان مي باشد.

در صورتي كه مي خواهيد در مورد مسئله اي با همسرتان حرف بزنيد بايد سعي كنيد آرامش خودتان را حفظ كنيد و زماني بحث را شروع كنيد كه از لحاظ روحي آمادگي داشته باشيد به عنوان مثال زماني كه همسرتان خسته از سركار مي آيد و يا به تماشاي برنامه ورزشي و يا اخبار مي پردازد، وقت مناسبي نمي باشد.

آراستگي و اهميت دادن به ظاهر
اهميت دادن به ظاهر به اين معنا نيست كه هميشه در حال آرايش باشيد و هر ماه رنگ مويي خاص داشته و يا آن را عوض كنيد، بلكه تميز بودن و آراسته بودن بسيار مهم مي باشد به طوري كه همسرتان با ديدن شما لذت ببرد و دوست داشته باشد زمان بيشتري را با شما بگذراند.

از يكي از مهم ترين عواملي كه باعث ترشح هورمون عشق يعني اكسي توسين مي شود مي توان به جذابيت ظاهري اشاره نمود. پس آراستگي از اهميت بسياري برخوردار است.

منبع:كانون مشاوران ايران-روش دلبري معجزه آسا| رازهاي دلبري از مردان و زنان



:: موضوعات مرتبط: آموزش روانشناسي

:: برچسب‌ها: روش دلبري، مهارت هاي دلبري، رازهاي دلبري،
نویسنده : Maryam
تاریخ : ۲۴ اسفند ۱۴۰۰
زمان : ۰۷:۴۸:۰۳
انواع ازدواج |اسرار ازدواج در ايران و جهان
| نظرات (0) | ادامه مطلب...

انواع ازدواج، ازدواج را تعريف كرده و شكل آن را بكشيد!

انواع ازدواج و پيمان زناشويي به هر شكلي كه باشد نشان دهنده شراكت عاطفي و احساسي در ميان زوجين است. در حالت معمولي و عرفي جامعه ازدواج بستري است كه زن و مرد با يكديگر محرم، متعهد و شريك مي شوند و خانواده را تشكيل مي دهند.

امروزه اشكال مختلفي از ازدواج وجود دارد كه اهداف ازدواج عرفي را زير سوال برده است، مانند ازدواج سفيد و ازدواج هاي غير متعارف دو همجنس.

افراد بايد در مورد ازدواج آگاهي خودشان را افزايش دهند تا با شرايط و مسئوليت هايي كه در ازدواج بر روي دوش زوجين قرار مي گيرد بيشتر آشنا شود، شناخت ازدواج مستلزم آگاهي و بينش مي باشد. امروزه با گستردگي مفهوم ازدواج با متخصصان در حوزه زناشويي و ازدواج مشورت كرده و مي توانيم بهترين تصميم ها را در اين خصوص بگيريم.

انواع ازدواج كدامند؟
ازدواج انواع مختلفي دارد كه به دليل تفاوت در ديدگاه و فرهنگ افراد به وجود مي آيد، از طرفي به خاطر تفاوت هاي فرهنگي و اجتماعي و يا قومي برخي از افراد انواع ديگري از ازدواج ها براي آن ها اتفاق مي افتد.

به طور كلي مي توانيم انواع و اشكال ازدواج را به ترتيب زير بيان كنيم:

متاسفانه جواناني كه با انواع ازدواج آشنايي ندارند، در دوران جواني دچار مشكلات قانون و رواني مي شوند. برخي ازدواج ها از نظر فرهنگي و ديني مشكل ساز مي شوند و برخي ديگر مشكلات قانوني براي زوجين ايجاد مي كند.

.ازدواج موقت و دائم
ازدواج موقت كه به عنوان صيغه شناخته مي شود ازدواجي است كه زن و مرد براي مدت معيني به يكديگر محرم مي شوند و در اين مدت مهريه اي براي زن مشخص مي شود، ازدواج موقت يا صيغه به راحتي باطل مي شود و در صورتي كه زمان آن تمام شد اين رابطه زناشويي خود به خود فسخ مي شود.

ازدواج دائم بدون زمان مشخص است و تا زماني كه زوجين طلاق نگيرند ادامه دارد. اين ازدواج به زوجين كمك مي كند تا در يك رابطه پايدار قرار گيرند، نياز جنسي خود را به صورت دائم برطرف كنند و فرزندان خود را در بستري امن تربيت كنند.

البته اين ازدواج بايد با شناخت و تفاهم، آموزش هاي دوران ازدواج و مشاوره خانواده همراه باشد.

ازدواج مجدد
افرادي كه طلاق گرفته اند و يا همسرشان را از دست داده اند به طور معمول دوباره تصميم به ازدواج مي گيرند. ازدواج مجدد در افرادي كه طلاق گرفته اند بسيار بيشتر از كساني مي باشد كه همسرشان را از دست داده اند.

بر اساس تحقيقات انجام شده ازدواج مجدد براي سلامت جسمي و روحي افراد بعد از طلاق و بيوه شدن بسيار مفيد مي باشد البته بايد توجه داشته باشيد كه ازدواج مجدد در جامعه با چالش هايي همراه است و حساسيت هاي خاصي را به همراه دارد.

معمولا ازدواج دوباره به دليل اين كه از ازدواج قبلي تجربه تلخي داشته ايد با مشكلاتي رو به رو مي شود و هم چنين مواردي مانند وسواس فكري در انتخاب همسر، غم و اندوه و خاطرات تلخ ازدواج قبل مي تواند شرايط را براي ازدواج مجدد سخت كند و در اين شرايط فرد نياز به توجه و صرف انرژي بيشتري دارد.

ازدواج فاميلي
ازدواج هايي كه زن و مرد با يكديگر جد مشتركي داشته باشند به عنوان ازدواج فاميلي معروف است به عنوان مثال دختر عمو و پسر دايي، دختر عمو و پسر عمو و غيره.

اين نوع ازدواج در خاورميانه نسبت به نقاط ديگر دنيا رايج تر مي باشد. البته در ازدواج فاميلي امكان معلول شدن فرزند بيش تر از ساير ازدواج ها مي باشد و قبل از اين كه با يكديگر ازدواج كنند بايد از مشاوره ژنتيك كمك بگيرند تا آزمايش هاي لازم انجام گيرد.

بيماري هاي ازدواج فاميلي يكي از مشكلاتي است كه در ازدواج فاميلي شايع مي باشد و براي پيشگيري از آن بايد اقدامات پيشگيرانه پزشكي صورت گيرد.

مشاورانه : مشاوره ازدواج

ازدواج اجباري يكي از انواع ازدواج است؟!
ازدواج اجباري يعني اين كه يكي از طرفين را براي ازدواج مجبور كنيم در اين حالت يكي از طرفين به وسيله فشار رواني يا فشار و سوء استفاده جسمي و فيزيكي مجبور به ازدواج مي شود، در بيشتر موارد قربانيان اين نوع ازدواج زنان هستند.

انواع ازدواج سفيد
در ازدواج سفيد، زوجين بدون اين كه ازدواج خود را ثبت قانوني كنند و عقد شرعي بخوانند، زندگي مشترك شان را آغاز مي كنند.

در برخي كشورها ازدواج سفيد پيش زمينه اي براي ازدواج رسمي مي باشد اما در ايران ازدواج سفيد در ايران مورد قبول نمي باشد و مردم نسبت به آن ازدواج ديدگاه منفي دارند. و اين نوع ازدواج را به رسميت نمي شناسند.

منبع:كانون مشاوران ايران-انواع ازدواج |اسرار ازدواج در ايران و جهان



:: موضوعات مرتبط: آموزش روانشناسي

:: برچسب‌ها: اسرار ازدواج، انواع ازدواج، ازدواج،
نویسنده : Maryam
تاریخ : ۲۴ اسفند ۱۴۰۰
زمان : ۰۷:۴۵:۳۳
اعتياد به الكل (الكليسم) و سوء مصرف الكل
| نظرات (0) | ادامه مطلب...

اعتياد به الكل (الكليسم) و ​​سوء مصرف الكل

آيا شما كسي را مي شناسيد كه اعتياد به الكل داشته باشد؟ در اين مقاله ياد مي گيريد كه چگونه علائم هشدار دهنده را تشخيص دهيد.

آيا اعتياد به الكل داريد؟
نوشيدن الكل در بسياري از فرهنگ‌ها رايج است و تأثيرات آن از فردي به فرد ديگر بسيار متفاوت است، بنابراين تشخيص اينكه آيا مصرف الكل شما دردسرساز شده يا نه، دشوار است.

با اين حال، اگر براي كنار آمدن با مشكلات رواني، الكل مصرف مي‌كنيد، در شرايط خطرناكي هستيد. البته توجه داشته باشيد كه مصرف الكل به هر اندازه دردسر ساز و مخالف توصيه هاي ديني مي باشد.

علائم اعتياد به الكل:
احساس گناه يا شرمندگي از نوشيدن الكل.
دروغ گفتن به ديگران يا مخفي كردن عادت هاي خود در مصرف الكل.
نياز به نوشيدن الكل براي استراحت يا احساس بهتر.
فراموش كردن كاري كه در حين مستي انجام داده ايد.
به طور منظم بيش از حد الكل بنوشيد.
نكته اصلي اين است كه الكل چگونه و چه زمان بر شما تأثير مي گذارد. اگر مشروبات الكلي باعث ايجاد مشكل و اختلال در زندگي شما مي شود، پس شما مشكل اعتياد به الكل داريد.

مشكلات اعتياد به الكل ممكن است پنهان باشد، بنابراين مهم است كه از علائم هشداردهنده سوء مصرف الكل آگاه باشيد و در صورت شناخت آن ها، اقدامات لازم براي كاهش مصرف را انجام دهيد. درك مشكل اولين گام براي غلبه بر آن يا ترك كامل آن است.

اثرات اعتياد به الكل و سوء مصرف الكل

اعتياد به الكل
اعتياد به الكل تمام جنبه هاي زندگي شما را تحت تاثير قرار دهد. مصرف طولاني مدت الكل عوارض جدي بر سلامتي ايجاد كند و تقريباً بر هر ناحيه از اندام بدن شما بخصوص مغز شما تأثير مي گذارد.

مشروب خواري همچنين به ثبات عاطفي، موقعيت مالي و شغلي و توانايي شما براي ايجاد و حفظ روابط رضايت بخش آسيب مي رساند. اعتياد به الكل همچنين بر خانواده، دوستان و افرادي كه با آن ها كار مي كنيد، تأثير مي گذارد.

اثرات سوء مصرف الكل بر افرادي كه دوستشان داريد
عليرغم آسيب هاي شديدي كه نوشيدن زياد الكل به بدن وارد مي كند، از جمله سرطان، مشكلات قلبي و بيماري هاي كبدي، پيامدهاي اجتماعي آن به همان اندازه ويرانگر است.

مصرف كنندگان مشروبات الكلي احتمال بيشتري دارد كه طلاق بگيرند، خشونت خانگي داشته ، بيكار باشند يا در فقر زندگي كنند.

اما حتي اگر بتوانيد در كار موفق شويد يا ازدواج خود را با هم حفظ كنيد، نمي توانيد از تأثيراتي كه اعتياد به الكل بر روابط شخصي شما مي گذارد، فرار كنيد. مشكلات اعتياد به الكل فشار زيادي بر نزديك ترين افراد زندگي شما وارد مي كند.

اغلب، اعضاي خانواده و دوستان نزديك خود را موظف مي دانند كه براي فردي كه اعتياد به الكل دارد، پوشش قرار دهند. بنابراين آنها آرام كردن آشفتگي هاي شما، دروغ گفتن بخاطر شما يا كار بيشتر براي گذران زندگي را بر عهده مي گيرند.

تظاهر به اينكه هيچ اشتباهي رخ نداده و پنهان كردن همه ترس ها و رنجش ها تلفات زيادي را به همراه دارد. مخصوصا كودكان در اين زمينه حساس ترند و زماني كه والدين يا سرپرست آن ها مشروب الكلي مصرف كنند، آسيب هاي عاطفي طولاني مدتي را متحمل مي شوند .

نياز داريد با كسي صحبت كنيد؟
شماره تماس جهت رزرو وقت مشاوره ازدواج در مركز مشاوره ستاره ۰۲۱۲۲۳۵۴۲۸۲و ۰۲۱۲۲۲۴۷۱۰۰ و به وسيله موبايل از طريق شماره هاي ۰۹۰۳۵۶۷۳۰۵۰و ۰۹۱۰۸۳۴۷۵۹۷امكان پذير است.

عوامل اعتياد به الكل
بسياري از عوامل مرتبط مانند ژنتيك، نحوه بزرگ شدن، محيط اجتماعي و سلامت عاطفي مي تواند از عوامل اعتياد به الكل باشد. برخي از گروه هاي نژادي، مانند سرخپوستان آمريكايي و بوميان آلاسكا، بيش از سايرين در معرض خطر ابتلا به مشكلات اعتياد به الكل هستند.

علاوه بر اين ديده شده است كه افرادي كه سابقه خانوادگي اعتياد به الكل دارند يا افرادي كه زياد الكل مصرف مي كنند، بيشتر در معرض مشكلات الكلي قرار دارند.

در نهايت، كساني كه از مشكل سلامت روان مانند اضطراب، افسردگي يا اختلال دوقطبي رنج مي برند نيز در معرض خطر هستند، زيرا الكل اغلب توسط فرد براي خوددرماني نيز استفاده مي شود.

سوء مصرف الكل تا اعتياد به الكل
همه مصرف كنندگان الكل به معتاد الكلي كامل تبديل نمي شوند، اما مصرف الكل نشانه خطر بزرگي است. گاهي اوقات اعتياد به الكل براي كاهش به يك تغيير استرس زا، مانند جدايي، بازنشستگي يا فقدان ديگري ايجاد مي شود. درموارد ديگر، با افزايش تحمل شما نسبت به الكل، مصرف الكل به تدريج به يك عادت براي شما تبديل مي شود، بنابراين اگر زياد الكل و مشروب مي خوريد، خطر ابتلا به اعتياد الكل در شما بيشتر است.

منبع:كانون مشاوران ايران-اعتياد به الكل (الكليسم) و سوء مصرف الكل



:: موضوعات مرتبط: آموزش روانشناسي

:: برچسب‌ها: اعتياد به الكل، الكليسم، نشانه هاي اعتياد به الكل،
نویسنده : Maryam
تاریخ : ۲۳ اسفند ۱۴۰۰
زمان : ۰۸:۳۳:۴۳
تست استرس، استرس خود را ارزيابي و درمان كنيد.
| نظرات (0) | ادامه مطلب...

تست استرس، استرس خود را ارزيابي و درمان كنيد.
تست استرس پاسخي فيزيولوژيكي به احساس تهديد بيروني يا دروني و تنش است.

در واقع زماني كه احساس مي كنيم كنترل و تغيير محيط از دست مان خارج شده دچار فشار روحي و استرس مي شويم.

همه ما در مقاطع مختلفي از زندگي دچار استرس شده ايم، اما برخورد و واكنشي كه در اين موقعيت هاي پرتنش از خود نشان داده ايم، متفاوت بوده

استرس در صورت شديد و مزمن بودن مي تواند باعث آسيب پذيري فيزيكي و رواني ما شود؛ بنابراين در شرايط كنوني آن چه كه اهميت اساسي دارد مهارت مديريت بر استرس است.

اگرچه كسب مهارت درست در مقابل استرس معمولا در اكثر افراد به صورت تجربه شخصي و غير مستقيم صورت مي گيرد و جامعه و والدين از آموزش اين مهارت ها غافل اند…

راه كارهايي كه افراد در مقابل استرس به كار مي گيرند مي تواند شامل اجتناب يا فرار، تحمل شرايط، حل مسئله و مقابله و مواجهه باشد.

يادگيري جانشيني يا غير مستقيم يعني مشاهده و يادگيري واكنش افراد نزديك، خانواده يا رسانه ها در برابر استرس، مي تواند در پاسخ ما به اين موقعيت ها نيز تاثيرگذار باشد.

بنابراين خانواده هايي كه با منطق و چاره انديشي در شرايط استرس زا واكنش نشان مي دهند به احتمال بالاتري، فرزندان شان نيز از اين راهبرد هاي مقابله اي استفاده مي كنند.

رفتارهاي عادتي مانند سيگار كشيدن، پرخوري، مصرف مشروبات الكلي، مواد مخدر و قرص هاي آرام بخش، از جمله روش هاي ناسازگار در مقابل استرس است كه پيامد هاي زيادي نيز دارد.


تست استرس
تست استرس
تست خودشناسي استرس، ( آيا مي توانيد استرس خود را مهار كنيد؟ )
اين تست كوتاه به شما كمك مي كند تا ببينيد كه در شرايط استرس زا چه عكس العملي را از خود نشان مي دهيد؛

آيا زير فشار هاي وارده به هم مي ريزيد و تسليم آن مي شويد يا اين كه با صبر و اعتماد به نفس در برابر مشكلات تان مي ايستيد.

*تصور كنيد كه كارفرماي تان شما را براي برخي توضيحات به دفترش احضار كند و بعد با لحن تندي با شما برخورد نمايد. در اين حالت شما:

5_ دوباره مشغول كار خود مي شويد و سعي مي كنيد آن را فراموش كنيد.

7_با يكي از دوستان تان موضوع را در ميان مي گذاريد و سعي مي كنيد راه حلي براي اين مشكل بيابيد.

منبع:كانون مشاوران ايران-تست استرس، استرس خود را ارزيابي و درمان كنيد.



:: موضوعات مرتبط: آموزش روانشناسي

:: برچسب‌ها: تست استرس، تست استرس و افسردگي، روانشناسي استرس،
نویسنده : Maryam
تاریخ : ۲۳ اسفند ۱۴۰۰
زمان : ۰۸:۲۸:۱۷
صميميت بين خواهر و برادر | راه هاي بهبود رابطه خواهر و برادر
| نظرات (0) | ادامه مطلب...

صميميت بين خواهر و برادر، راه هاي بهبود رابطه خواهر و برادر

صميميت خواهر و برادر در بسياري از خانواده ها مورد توجه بوده و براي اين كه اين صميميت در ميان آن ها نقش بندد بايد هر كدام از اعضاي خانواده تلاش كنند.

روابط خواهر و برادر نقش مهمي در رفتارهاي ضد اجتماعي و اجتماع پسند كودكان و برخي ابعاد شخصيت، هوش و پيشرفت آن ها دارد. سازگاري خواهر و برادرها و كنار آمدن با يكديگر باعث مي شود تا احساس امنيت به ديگران انتقال داده شود.


صميميت بين خواهر و برادر
كودكان در روابط تنگاتنگ و صميمي خود با خواهر و برادرشان مهارت هاي اجتماعي و شناختي را كسب مي كنند، بسيار مهم است تا بين آن ها روابط صميمانه وجود داشته باشد.

در ادامه اين مقاله عوامل موثر بر صميميت بين خواهران و برادران، نقش والدين در ايجاد صميميت و راه هاي افزايش صميميت بين فرزندان را بيان مي كنيم، هم چنين در اين خصوص مي توانيد از مشاوره تخصصي كمك بگيريد تا به كاهش هاي تنش ها ميان فرزندان خود كمك كنيد.

صميميت بين خواهر و برادر – چرا خواهر برادرها با هم دعوا مي كنند؟
برخي از عوامل بر روي روابط صميمانه خواهر و برادر تاثير مي گذارد و آن ها را بهتر مي كند، به طور مثال اگر فاصله سني ميان فرزندان بيش از چهار سال باشد احتمال صميميت در ميان آن ها بيشتر است. هم چنين روابط دو خواهر و يا دو برادر داراي صميميت بيشتري نسبت به روابط خواهر برادري است.

برخي از عوامل باعث به وجود آمدن نقش مثبت و نقش منفي در كيفيت روابط خواهر و برادر دارند، كه در ادامه اين مقاله پررنگ ترين عوامل تاثيرگذار بر صميميت خواهر برادر را مورد بررسي قرار مي دهيم:

برخورد متفاوت والدين با هر يك از فرزندان
اكثر پدر و مادرها اعتقاد دارند كه با فرزندانشان، رفتارهاي يكساني دارند، اما در حقيقت به دليل تفاوت هايي كه كودكان با يكديگر دارند ( سن، جنسيت، خلق و غيره) والدين رفتار يكساني با فرزندانشان ندارند.

در صورتي كه والدين دو فرزند هم سن داشته باشند ممكن است تا حد زيادي رفتارهاي آن ها يكسان باشد در غير اين صورت احتمال يكسان بودن رفتارهاي والدين كاهش مي يابد.

براي مثال مادري كه با فرزند كوچكتر خود مهربان تر است و بر روي رفتار و اعمال او كنترل بيشتري دارد، در اين صورت خواهر و برادرهاي بزرگتر حساس مي شوند و احساس بي ارزشي مي كنند.

زماني كه كودك برخورد متفاوت والدين و فرق گذاشتن بين فرزندان را به دليل بي توجهي والدين و دوست داشتني نبودن خودش بداند در اين حالت اختلاف در ميان خواهر و برادر بيشتر مي شود، در حالي كه پدر و مادر ها اگر با همه بچه هاي خود مهربان باشند و به آن ها رسيدگي كنند اختلاف ميان خواهر و برادر به شدت كاهش مي يابد.

خواهر برادر، خلق و خوي بچه ها
هر كودكي خلق و خوي منحصر به فرد خودش را دارد، كودكاني كه رفتارهاي هيجاني دارند و ميزان تحرك و رفتارهاي تكانشي آن ها بالا است روابط منفي تري با خواهر و برادرشان خواهند داشت.

بر اساس مشاهدات انجام شده، خصوصيات فرزند اول تعيين كننده حال و هواي روابط ديگر خواهر و برادران خواهد بود. خلق و خوي بد فرزند اول بر روي فرزندان ديگر اثر مي گذارد بدون آن كه به خلق و خوي فرزندان كوچك تر توجه شود كه چگونه بوده است.

منبع:كانون مشاوران ايران-صميميت بين خواهر و برادر | راه هاي بهبود رابطه خواهر و برادر



:: موضوعات مرتبط: آموزش روانشناسي

:: برچسب‌ها: رابطه بين خواهر و برادر، رابطه خواهر و برادر، صميميت بين خواهر و برادر،
نویسنده : Maryam
تاریخ : ۲۱ اسفند ۱۴۰۰
زمان : ۰۸:۲۰:۴۵
ميزان خواب كودكان | كودكان چند ساعت بايد بخوابند؟
| نظرات (0) | ادامه مطلب...

ميزان خواب كودكان، كودكان چند ساعت بايد بخوابند؟


ميزان خواب كودكان
خواب كودكان بسيار مهم است و بر روي رشد و سلامت آن ها تاثير مي گذارد، و به اندازه غذا خوردن و تغذيه ضروري مي باشد. در صورتي كه كودكتان خواب كافي نداشته باشد بر روي هوش، عملكرد روزانه و خلق و خوي او اثر منفي مي گذارد.

كودكان نياز خوابشان متفاوت است و همين مسئله بر روي برنامه خواب والدين تاثير مي گذارد و خوابشان را دچار تغييراتي مي كند.

اين تفاوت ها باعث دشواري در داشتن يك برنامه منظم و متداول براي خواب كودك مي شود اما به دليل اين كه ميزان خواب كودكان بسيار مهم است و حساسيت خاصي در ميزان خواب آن ها وجود دارد بسياري از والدين برنامه هاي زندگي شان را بر اساس نيازهاي فرزندشان مي چينند.

در ادامه مقاله براي اين كه برنامه ريزي بهتري براي ساعات خواب كودكتان داشته باشيد ميزان خواب كودكان، فوايد و روش هاي خواب كافي در كودكان را بيان مي كنيم هم چنين در اين خصوص مي توانيد از مشاوره كودك كمك بگيريد تا در اين زمينه اطلاعات لازم را در اختيار شما قرار دهند و به شما كمك كنند.

ميزان خواب كودكان – فوايد خواب كافي براي كودكان
خواب كافي بر روي كارايي ذهني و جسمي افراد تاثير مستقيم مي گذارد، كودكاني كه در ساعت منظمي مي خوابند نسبت به كودكاني كه خواب كافي و منظمي ندارند داراي هوش و سرعت يادگيري بالاتري هستند، هم چنين خواب كافي در كودكان فوايد ديگري دارد كه برخي از آن ها به شرح زير است:

تقويت سيستم ايمني
افزايش قدرت يادگيري در طول روز
رشد طبيعي و مناسب
خلق و خوي خوب در طول روز
توجه كنيد خواب كودكان بسيار مهم مي باشد و از جمله نيازهاي اساسي و اوليه كودكان است كه به طور مستقيم بر روي مغز آن ها اثر مي گذارد، در صورتي كه فرزندتان در سنين كودكي به دلايل مختلفي خواب كافي و با كيفيتي نداشته باشد در آينده با مشكلات بسياري رو به رو خواهد شد.

ميزان خواب مناسب در سنين مختلف كودكان
نيازهاي انسان در طول مراحل رشد در حال تغيير مي باشد و به همين دليل ميزان خواب مورد نياز كودكان در سنين مختلف متفاوت مي باشد و والدين بايد بر اساس اين تفاوت ها برنامه ريزي داشته باشند.

در ادامه اين مقاله خواب هر كدام از سنين را مورد بررسي قرار مي دهيم. اين برنامه خواب به طور كلي براي كودكان ثابت است ولي هر كودكي ويژگي منحصر به فرد خودش را دارد و ممكن است به خواب كمتر يا بيشتري نياز داشته باشد.

ميزان خواب نوزاد
خواب نوزاد به طور كلي ۱۶ تا ۲۰ ساعت مي باشد و هر چه به يك سالگي نزديك مي شود ميزان خواب او كمتر شده و به ۱۰ تا ۱۳ ساعت مي رسد، نوزاد خواب پيوسته و مشخصي ندارد.

هر وقت گرسنه شود از خواب بيدار مي شود و شير مي خورد و دوباره به خواب مي رود. اين چرخه به علت وزن گيري نوزاد مي باشد.

نوزاد معمولا به طور پيوسته ۴ تا ۵ ساعت مي خوابد، براي اين كه كودكان در شب خواب خوبي داشته باشد بهتر است قبل از خواب شب او را به حمام ببريد و در هنگام بيداري كودك را در معرض نور خورشيد قرار دهيد و با او بازي كنيد.

ميزان خواب در دو سالگي
در دو سالگي معمولا كودك به ۱۰ الي ۱۲ ساعت خواب در طول شب و تقريبا ۱ الي ۳ ساعت در طول روز نياز دارد، معمولا كودكاني كه بازيگوش هستند نسبت به خوابيدن تقلا مي كنند و والدين بايد سعي كنند با روش هاي مختلف آن ها را بخوابانند.

والدين بايد توجه داشته باشند كه زماني كه كودك ياد مي گيرد از گهواره بيرون آيد تمايل دارد تا روي تخت و در كنار والدينش بخوابد، از همان ابتدا بايد به اين موضوع توجه داشته كنند زيرا كودك به خوابيدن در كنار والدينش عادت مي كند و جدا خوابيدن براي كودك بسيار سخت مي شود و به راحتي از والدين جدا نخواهد شد.

منبع:كانون مشاوران ايران-ميزان خواب كودكان | كودكان چند ساعت بايد بخوابند؟



:: موضوعات مرتبط: آموزش روانشناسي

:: برچسب‌ها: ميزان خواب كودك، خواب نوزاد، خواب كودكان،
نویسنده : Maryam
تاریخ : ۲۱ اسفند ۱۴۰۰
زمان : ۰۸:۱۷:۲۸
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ]


 

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی