روانشناسي

 
 
مواد مخدر را حرفه اي تشخيص دهيم
| نظرات (0) | ادامه مطلب...

مواد مخدر، عوارض، علائم و نحوه درمان

امروزه در ميان افراد جامعه مصرف مواد مخدر به حد زيادي افزايش يافته است و افراد آگاهي هاي لازم را در اين زمينه ندارند و به همين دليل براي آن كه از اعتياد خود و فرزندشان پيشگيري نمايند بايد اطلاعات خود را در اين خصوص افزايش دهند.

بسياري از افراد بر اين باورند كه مواد اعتياد آور، مخدر مي باشند اما مواد مخدر گروه خاصي هستند كه اعتياد آورند. اين مواد از خشخاش به دست مي آيند كه آن ها را به نام افيون و شبه افيون مي شناسند.

هنگامي كه اين مواد استفاده مي شود در فرد احساساتي مانند بي حسي، كرختي، تسكين درد و خواب آلودگي ايجاد مي كند و فردي كه به مواد مخدر اعتياد پيدا مي كند دچار وابستگي جسمي و رواني شده و به همين دليل ترك آن به تنهايي امكان پذير نمي باشد و بايد از متخصص كمك بگيرد.

در ادامه اين مقاله به بررسي و معرفي مواد افيوني و شبه افيوني، عوارض مصرف، علائم و نشانه هاي وابستگي به مواد مخدر مي پردازيم تا در اين زمينه اطلاعات شما افزايش يابد.

مواد مخدر در تعريف عمومي و تخصصي
در تعريف عمومي، مردم به همه موادي كه وابستگي جسمي و رواني به وجود مي آورند و به عبارتي باعث مي شوند تا فرد به آن مواد اعتياد پيدا كند. بر اساس تعريف ترياك، شيشه، هروئين، ماريجوانا، حشيش، مواد توهم زا و الكل همگي مواد مخدر مي باشند.

اما در اصطلاح تخصصي و دارو شناسي مواد مخدر تعريف نوع ديگري تعريف مي شود و متخصصان به مواد افيوني كه به صورت طبيعي از گياه خشخاش به دست آمده باشد يا به صورت صنعتي در آزمايشگاه ايجاد شده باشد، مخدر مي گويند. كه از آن مي توان به ترياك، شيره، سوخته، هروئين، ترامادول و متادون اشاره كرد.

در اين مقاله منظور از مواد مخدر افيون ها و شبه افيون ها مي باشند.

مواد مخدر افيوني و شبه افيوني
موادي كه از خشخاش به دست مي آيند به عنوان مواد مخدر شناخته مي شوند و ماده ي اصلي همه اين مخدر ها مورفين مي باشد. و ميزان خلوص و مقدار مورفين در اين مواد متفاوت است و به همين دليل هر مواد علائم و نشانه هاي متفاوتي دارند، انواع مواد مخدر عبارت اند از هروئين، ترياك، شيره و غيره كه هر كدام درصدهايي متفاوتي از مورفين را دارند.

به طور كلي مواد مخدر به دو دسته تقسيم بندي مي شوند كه عبارت اند از:

افيون ها: موادي كه به عنوان افيون ها شناخته مي شوند مستقيما از گياه خشخاش به دست مي آيند و در توليد آن ها مواد صنعتي هيچ نقشي ندارد و نمونه هايي از آن ها عبارت اند از مورفين، ترياك و شيره.
شبه افيون ها: از تركيب مواد صنعتي با مواد مخدر شبه افيون ها به دست مي آيند كه مي توان به مواردي مانند هروئين، متادون، ترامادول، بوپرونورفين يا ب ۲ و قرض دراگون نام برد.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-مواد مخدر را حرفه اي تشخيص دهيم



:: موضوعات مرتبط: آموزش روانشناسي

:: برچسب‌ها: مواد مخدر، عوارض اعتياد به مواد مخدر، علائم اعتياد به مواد مخدر،
نویسنده : Maryam
تاریخ : ۳ شهريور ۱۴۰۰
زمان : ۱۱:۰۲:۵۵
همسر معتاد
| نظرات (0) | ادامه مطلب...

همسر معتاد، برخورد و رفتار مناسب با زن يا شوهر معتاد

با همسر معتاد ( زن يا شوهر) چگونه بايد رفتار كرد؟ اگر همسرتان معتاد است اما باز هم به همسرتان علاقه داريد و تصميم گرفته ايد كه با او زندگي كنيد در اين صورت نكاتي را بايد رعايت كنيد تا از آسيب ديدن به خود و فرزندانتان پيشگيري شود و انگيزه لازم براي ترك در همسرتان به وجود آيد.

اگر چه پاك شدن و تغيير فرد معتاد به انگيزه و خواست خودش ربط دارد اما در اين شرايط نقش خانواده بسيار مهم مي باشد و زماني كه ديگران رفتار نامناسبي داشته باشند اعتياد فرد شدت مي يابد و در صورتي كه در مورد نحوه برخورد با معتاد آگاهي لازم را داشته باشيد مي توانيد به او كمك كنيد تا فرايند ترك با سهولت بيشتري پشت سرگذاشته شود.

در ادامه اين مقاله توضيحاتي در مورد رفتار با همسر معتاد ارائه مي دهيم و همچنين خانواده ها بايد آگاهي خود را در زمينه اعتياد و ترك آن افزايش دهند تا به فرد معتاد بتوانند كمك كنند.

چگونگي ارتباط با همسر ( زن يا شوهر) معتاد؟
براي آن كه با فردي كه معتاد است بتوانيد به زندگي تان ادامه دهيد بايد اطلاعات و مهارت هاي لازم در اين زمينه را فرا بگيريد و همچنين براي ارتباط برقرار كردن با همسرتان در هنگام اعتياد نكات زير را در نظر بگيريد و به آن ها توجه كنيد:

ارتباط با همسر معتاد، قاطع باشيد اما سرزنش نكنيد.
در صورتي كه همسرتان معتاد است به احتمال زياد رفتار او شما را آزار داده است و خرج كردن پول زيادي براي تهيه مواد، وقت نگذاشتن با خانواده و يا رفتار غير طبيعي بعد از مصرف باعث مي شود تا شما عصباني شويد اما در آن هنگام نبايد او را مورد سرزنش قرار دهيد و به خاطر آسيب هايي كه به وجود آورده تحقيرش كنيد زيرا اين كار باعث تخريب شخصيت همسرتان مي شود.

بعد از سرزنش و تحقير شدن همسرتان احساس گناه مي كند و خشمگين مي شود و در اين موقعيت عصبانيت و احساس گناه را تنها با مواد مي تواند جبران كند زيرا قبلا ياد گرفته كه با اين روش خودش را آرام كند و از اين طريق به آرامش مي رسد.

پس نه تنها براي ترك كردن انگيزه اي پيدا نمي كند بلكه مصرفش را بيشتر مي كند بنابراين بهتر است به جاي سرزنش و توهين، صادقانه و به طور قاطع به او بگوييد كه از رفتار ش ناراحتي مي شويد و همچنين به او بگوييد كه مشكلش را درك مي كنيد و در اين زمينه مي توانيد به او كمك كنيد در اين صورت به او نشان خواهيد داد كه با خود او مشكلي نداريد و اعتياد همسرتان شما را اذيت مي كند و برايتان ناراحت كننده است.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-همسر معتاد



:: موضوعات مرتبط: آموزش روانشناسي

:: برچسب‌ها: همسر معتاد، دلايل اعتياد زنان، شوهر معتاد،
نویسنده : Maryam
تاریخ : ۱ شهريور ۱۴۰۰
زمان : ۰۹:۲۷:۵۵
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ]


 

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی