روانشناسي

 
 
روش هاي ايجاد ثبات و امنيت در زندگي افراد
|

ثبات و امنيت دو نياز اساسي انسان هستند كه در تمام مراحل زندگي براي او اهميت دارند. ثبات به معناي آرامش و اطمينان خاطر است و امنيت به معناي دور بودن از خطر و تهديد. ايجاد ثبات و امنيت در زندگي مي تواند به فرد كمك كند تا با آرامش و اطمينان خاطر به اهداف خود برسد و از استرس و اضطراب جلوگيري كند.

امنيت يك مفهوم مهم و پيچيده است كه در بسياري از زمينه‌هاي زندگي انسان نقش دارد. تأمين امنيت افراد، جامعه و محيط زيست يكي از مهم‌ترين اهداف هر حكومت و سازماني است.

در سطح جامعه ثبات امنيت اصطلاحي است كه براي توصيف وضعيتي استفاده مي شود كه در آن خطرات و تهديدات براي امنيت فردي، اجتماعي يا ملي در سطح قابل قبولي كنترل شده است. اين مفهوم اغلب با صلح و آرامش همراه است، اما لزوماً به معناي عدم وجود درگيري نيست. در واقع، ثبات امنيت اغلب مستلزم وجود يك سيستم مديريتي كارآمد براي رسيدگي به درگيري ها و حفظ صلح است.

امنيت چيست
امنيت به معناي آزادي از هرگونه آسيب يا خطر است. امنيت مي‌تواند در مورد افراد، گروه‌ها، جامعه، محيط زيست يا هر چيز ديگري كه در معرض آسيب يا خطر است، مورد بحث قرار گيرد.

امنيت در معناي كلي به معناي احساس آرامش و اطمينان است. وقتي احساس مي‌كنيم كه از ما محافظت مي‌شود و آسيبي به ما نمي‌رسد، احساس امنيت داريم. امنيت مي‌تواند از طريق عوامل مختلفي مانند قانون، حكومت، جامعه، خانواده و حتي خود فرد تأمين شود.

امنيت در معناي خاص‌تر به معناي حفاظت از يك چيز در برابر آسيب يا خطر است. به عنوان مثال، امنيت ملي به معناي حفاظت از يك كشور در برابر تهديدات خارجي است. امنيت سايبري به معناي حفاظت از اطلاعات و سيستم‌هاي رايانه‌اي در برابر حملات سايبري است. امنيت شخصي به معناي حفاظت از افراد در برابر آسيب‌هاي جسمي يا رواني است.

پيشنهاد مشاور:ارتقاي امنيت، صميميت، ثبات و رضايت مندي در رابطه

امنيت در زندگي

ايجاد امنيت در زندگي
در ادامه به برخي از روش هاي ايجاد ثبات و امنيت در زندگي اشاره مي كنيم:

داشتن اهداف و برنامه ريزي: داشتن اهداف و برنامه ريزي براي رسيدن به آنها يكي از مهم ترين عوامل ايجاد ثبات و امنيت در زندگي است. وقتي فرد اهداف مشخصي براي خود دارد، مي تواند مسير زندگي خود را مشخص كند و با برنامه ريزي و تلاش به سمت آنها حركت كند. اين امر به فرد كمك مي كند تا از سردرگمي و بي هدفي جلوگيري كند و احساس آرامش و اطمينان خاطر داشته باشد.
داشتن روابط سالم: روابط سالم با خانواده، دوستان و همكاران يكي ديگر از عوامل مهم ايجاد ثبات و امنيت در زندگي است. وقتي فرد روابط سالمي با ديگران دارد، احساس حمايت و دوست داشته شدن مي كند. اين امر به فرد كمك مي كند تا در شرايط سخت زندگي احساس تنهايي و نااميدي نكند.

منبع:مشاوره ازدواج-روش هاي ايجاد ثبات و امنيت در زندگي افراد



:: ات مرتبط:

:: برچسب‌ها:
نویسنده : ravanshenas4455
تاریخ : 1402/9/4 
زمان : ۱۵
جملات احساسي براي نشان دادن علاقه به همسر
|

تبريك مي گوييم اگر فردي را دوست داريد و دوست داشته باشيد.

چقدر خوب است كه كسي شما را بسيار دوست دارد كه مي خواهيد زندگي خود را با او قسمت كنيد.

با اين حال، گاهي اوقات ممكن است ساده تر از آن باشد كه شما فكر مي كنيد و خوبي و دوستي تبديل به يك نگراني ارتباطي شود.

خوشبختانه راه هاي زيادي براي دوست داشتن همسر شما وجود دارد و ابراز علاقه خود را به كمك آنها براي حفظ عشق خود روشن كرده و ارزشمند بودن همسر خود را نشان مي دهيد.

با بيست و پنج راه براي ابراز علاقه خود به همسرتان، با آنها ارتباط برقرار كنيد. براي دانستن دقيق اين موارد مي توانيد به مركز مشاوره خانواده مراجعه كنيد.

يك فرد كليشه اي نباشيد
هيچ كاري انجام ندهيد كه هر كسي مي كند و ادعا مي كند كه عاشقانه است.

اين ممكن است عجيب و غريب باشد، به خصوص در مواردي كه دوستش داريد، اما به ما اعتماد كنيد.

اگر يك گل خريداري مي كنيد، شكلات و شام گران بها با روحيه تان سازگار نيست، شما مجبور نيستيد اين كار را بكنيد.

خبر مهم تر اين است كه همه دختران هميشه از اين برنامه ها لذت خواهند برد.

همه مثل هم نيستند وقت خود را صرف كنيد، فكر كنيد و سعي كنيد ابراز علاقه خود را به همسر خود طوري نشان دهيد كه هر دو واقعا از آن لذت ببريد.

به عنوان مثال، همسر شما ممكن است بيشتر از داشتن يك هديه از رفتن به طبيعت لذت ببرد.

گاهي اوقات به جاي او در حال انجام مسئوليت هاي سختش باشيم
اين ممكن است براي شما عجيب و غريب باشد، اما در كار سخت مداخله با همسرتان ممكن است براي او بسيار جذاب باشد.

به عنوان مثال، در برخي از شب ها شما مي توانيد ظرف ها را بشوييد و اجازه دهيد او از اين كار تكراري و خسته كننده خلاص شود.

غذاي مورد علاقه همسر خود را آماده كنيد
غذا موثرتر از آنچه مردم فكر مي كنند مي باشد.

بله، اين فقط همين است كه همه ما بايد براي زنده ماندن غذا بخوريم.

اما هدف اين بخش، صرفا خود غذا نيست.

پس چرا شما فكر مي كنيد كه در تمام جشن ها و اپيزودهاي يك عامل غذايي مهم وجود دارد؟

بعد از يك روز طولاني هيچ چيز بهتر از خروج از كار نيست و ديدن همسرتان نه تنها براي شام خوب است، بلكه شام ​​مورد علاقه او مهم است.

مي بينيد؟ گاهي اوقات بيان علاقه به همسر خيلي پيچيده نيست.


جملات احساسي براي نشان دادن علاقه به همسر
سفارش غذا در خارج از منزل
هيچ مشكلي براي سفارش علاقه همسر تان وجود ندارد پس يك رستوران را كه او به غذاي ان علاقه مند است نشان كنيد.

اين روش مي تواند بسيار عاشقانه تر هم باشد.

شما مي توانيد با هم در خانه راحت باشيد و در هنگام غذا خوردن مي توانيد از مسائل روزانه فارغ شويد.

بيرون رفتن دو نفري براي شام
شما هر دو مي توانيد بيرون برويد و از رستوران لذت ببريد.

قصد داشته باشيد او را در عشق خود غرق كنيد يا او را دوست داشته باشيد دوباره مراقب باشيد كه از كليشه ها خارج شويد.

منبع:كانون مشاوران ايران-جملات احساسي براي نشان دادن علاقه به همسر



:: ات مرتبط:

:: برچسب‌ها:
نویسنده : ravanshenas4455
تاریخ : 1402/6/29 
زمان : ۲۰
حس مالكيت در كودكان| ۱۱ درمان قطعي روانشناسي
|

حس مالكيت در كودكان يكي از موضوعات دشوار براي والدين و كودكان مي باشد كه چالش هاي زيادي را به همراه دارد.

اين حس از سن ۲۰ماهگي شروع مي شود و در سن دو و نيم سالگي به اوج مي رسد، در اين سن حساس كودكان به وسايل و اسباب بازي هاي خود احساس مالكيت بسياري دارند و به هيچ عنوان حاضر نيستند آن را با ديگران تقسيم كنند.

والدين در اين هنگام نمي دانند با فرزندشان چطور برخورد كنند و شيوه تربيتي صحيح را نمي دانند به همين دليل اين موضوع منجر مي شود تا جروبحثي ميان والدين و كودك به وجود آيد.

والدين اگر آگاهي درست و كافي را از احساس مالكيت كودك در اين سن خاص داشته باشند به راحتي مي توانند سازگاري و رشد اجتماعي كودك كمك كنند و به او كمك كند تا حس مالكيت كودك را رشد دهد.


حس مالكيت در كودكان چيست؟
كودك در هر دوره از رشد خود ويژگي ها و حالت هاي منحصر به فرد خودش را دارد و او در هر دوره از رشد كودك از نظر اجتماعي، شناختي، هيجاني و جسماني ويژگي هاي خاصي از خود نشان مي دهد.

يكي از ويژگي هاي مهمي كه در رشد اجتماعي كودك به وجود مي آيد احساس مالكيت كودك مي باشد.

كودك در دوره از رشد از سن ۲۰ماهگي تا ۵ سالگي احساس مالكيت خاصي كودك به وسايلش دارد و در سن ۲.۵ احساس مالكيت او به اوج مي رسد.

كودكان نسبت به وسايل و اشيا بيروني و اسباب بازي هاي خود بسيار حساس هستند و احساس تملك و مالكيت خاصي به آن ها دارند و اگر كسي وسايل آن ها را بردارد و يا احساس كنند كه وسايل آن ها در خطر هستند واكنش هايي از خود نشان مي دهند.

واكنش هاي آن ها مي تواند به صورت گريه و زاري و لجبازي كردن باشد و هم چنين مي تواند مقاومت خاصي براي به دست آوردن وسايل خود نشان دهند.

احترام به حس مالكيت كودك
والدين معمولا اطلاعاتي در مورد احساس مالكليت در كودكان و روش هاي صحيح برخورد با كودك در اين زمينه را نمي دانند.

به همين دليل رفتار نادرستي با كودك دارند و اين رفتار نامناسب باعث مي شود تا بر سازگاري و رشد اجتماعي كودك تاثير منفي بگذارد.

والدين بايد در مورد اين موضوع اطلاعات و آگاهي خود را بالا ببرند تا بتوانند در رشد اجتماعي كودك به او كمك كنند چون رشد اجتماعي يكي از عوامل اصلي رشد كودك مي باشد.

بايد درك كنيد كه اين موضوع طبيعي است و براي رشد اجتماعي كودك لازم مي باشد و كودكي كه اين احساس را دارد رفتارهاي ناهنجاري از خود نشان نمي دهد.

برخورد صحيح با حس مالكيت كودكان
طرز برخورد با احساس مالكيت در كودك بسيار مهم است زيرا اگر به حس كودك توجه نشود و به آن احترام گذاشته نشود كودك آزرده خاطر و ناراحت مي شود و ممكن است نسبت به والدينش دلگير شده و حس خوبي نداشته باشد و فكر و نگرش او نسبت به خانواده و اطرافيانش تغيير مي كند.

والدين بايد بهترين و مناسب ترين برخورد را با كودك خود داشته باشند تا به روحيات او لطمه اي وارد نشود، والدين بايد به اين نياز كودك توجه خاصي داشته باشند و به آن احترام بگذارند.

علاوه بر احترام گذاشتن به كودك بايد حس همدلي، دوستي و بخشندگي را به كودك آموزش دهند تا كودك به خوبي رشد كند.

۱. استفاده از وسايل و اسباب بازي به صورت مشترك
در اين سن بايد كودك را با بازي هاي گروهي آشنا كرد تا دوستاني براي خود پيدا كند و با چند كودك با هم بازي كنند و هدف آن ها در بازي يكي باشد.

همچنين مي توان كودك را براي همكاري در كارها دعوت كرد و كارها را با او تقسيم كرد، و به كودك آموزش داد تا به يك هدف مشترك به خوبي برسد.

اگر با كودك برخورد درست و صحيحي داشته باشيد مي توانيد او را با همكاري، رعايت نوبت و بخشندگي به خوبي آشنا كنيد و اين ويژگي ها را در او تقويت كنيد.

۲. حس مالكيت در كودكان، گفتگو با كودك
والدين مي توانند با كودك خود به گفتگو بپردازند و مسائل را براي او توضيح دهند اين برخورد مي تواند مفيد باشد.

اگر نسبت به وسايلش بسيار حساس باشد و تملك خاصي به آن ها داشته باشد مي توانيد دليل اين رفتارش را از او بپرسيد كه چرا اين حس را نسبت به وسايلش دارد.

اين رفتار صحيح باعث خواهد شد تا كودك احساس خود را به خوبي بيان كند و شما متوجه شويد كه كودك به چه دلايلي اين رفتار را از خود نشان مي دهد.


حس مالكيت در كودكان
۳. آموزش به كودك هنگام ندادن اسباب بازي به ديگران
اگر كودك به يكي از اسباب بازي هايش بسيار احساس مالكيت مي كند و تملك خاصي به آن دارد و تحت هيچ شرايطي آن را به دوستان و همبازي ها خود نمي دهد بايد با كودك خود حرف بزنيد و به او فرصت دهيد تا در مورد حرف هاي شما فكر كند.

با اين روش شما مي توانيد او را با مفاهيمي مانند تقسيم كردن وسايل، بازي مشترك و گروهي را براي او بيان كنيد تا دفعه بعد راحتر با همبازي هايش بازي كند.

منبع:كانون مشاوران ايران-حس مالكيت در كودكان| ۱۱ درمان قطعي روانشناسي



:: ات مرتبط:

:: برچسب‌ها:
نویسنده : ravanshenas4455
تاریخ : 1402/1/19 
زمان : ۱۱
۹ بازي احساسات براي كودكان (كودكان ۹ تا ۱۵ سال)
|

بازي احساسات براي كودكان با آموزش كنترل احساسات به كودكان به شما كمك مي كند تا مهارت همدلي، درك متقابل و بيان احساسات را به كودك خود آموزش دهيد بنابراين از آن ها غافل نشويد.

بازي براي بيان احساسات در كودكان| آموزش كنترل احساسات به كودكان
۱. چه احساسي دارم؟
وسايل مورد نياز: كارت هايي كه تصاوير مختلف روي آن چسبيده است.

اهداف
بيان حالات و احساسات
شناخت يكديگر
غلبه بر خجالت كودكان
روش بازي: چند كارت را وسط يك دايره بگذاريد، دو كارت براي هر بازيكن. هركسي يكي از تصاوير را انتخاب مي كند كه احساس مي كند آن را بيش تر دوست دارد يا حالت او را بيان مي كند سپس به ديگران توضيح مي دهد كه چرا آن كارت را انتخاب كرده است.

مثال:
من تصوير يك صندلي انتخاب كردم زيرا خسته هستم و آرزو دارم كه كاش يك صندلي خوب و مناسب براي نشستن پيدا مي كردم.

نكته ها
همه بازيكنان نمي دانند كه در حال حاضر چه احساسي دارند بنابراين به آن ها بگوييد كه لازم نيست حتما احساسات حال حاضر خود را بيان كنند بلكه مي توانند براساس حالاتي كه به تازگي داشته اند صحبت و انتخاب كنند.

ارزيابي:
آگاهي از احساسات خود چه منافعي دارد؟
در چه شرايطي حال يكساني را تجربه مي كنيم؟
بيش تر تحت تاثير احساسات كوتاه مدت هستيد يا بلند مدت؟
چه چيزي در تغيير حالت فعلي شما مي تواند كمك كند؟

بازي احساسات براي كودكان
۲. بازي چراغ قوه| بازي احساسات براي كودكان
اهداف
بيان احساسات در كودكان
معرفي خود و آشنايي با يكديگر
غلبه بر خجالت
روش بازي: ابتدا موضوع خاصي را انتخاب كرده و سپس سعي مي كنند احساسات خود را با توجه به موضوعي كه انتخاب كرده اند بيان كنند. اين كار باعث بيان احساسات كودك مي شود.

مثال:

فرض كنيد موضوع آب و هوا را انتخاب كرده ايد، مي توانيد بيان كنيد كه « احساس مي كنم درونم طوفان شده است.» اگر موضوع درخت است « احساس مي كنم مانند درختي خشك و بي روح هستم.»

نكته:
اگر با كودكاني كار مي كنيد كه مشكلات گفتاري را تجربه مي كنند بهتراست از بازي احساسات براي كودكان استفاده كنيد كه نيازي به ارتباط كلامي ندارند.

ارزيابي:
دوست داريد كه احساسات خود را با ديگران به اشتراك بگذاريد؟
آيا در ميان دوستان خود كسي را مشاهده كرديد كه احساس يكساني مانند شما داشته باشد؟

منبع:كانون مشاوران ايران-۹ بازي احساسات براي كودكان (كودكان ۹ تا ۱۵ سال)



:: ات مرتبط:

:: برچسب‌ها:
نویسنده : ravanshenas4455
تاریخ : 1401/8/4 
زمان : ۱۲
15 نشانه هاي بي توجهي مرد به زن + درمان
|

نشانه هاي بي توجهي مرد به زن، نشانه هاي مرد بي احساس و طرز برخورد با بي توجهي شوهر در هر رابطه اي متفاوت مي باشد اما مي توان برخي از آن ها را كه در اكثر روابط ديده مي شوند نام برد. در اين مقاله به

نشانه هاي مرد بي احساس
1) اودر مورد روزي كه داشتيد سوال نمي كند.
آخرين باري كه شوهرت در مورد روزي كه داشتي از تو پرسيده است يادت مياد؟ اين نشان مي دهد كه همسرت كنجكاو است در مورد اتفاقاتي كه براي تو افتاده است بيش تر بداند. براي اين كه اين كار را تبديل به عادت كنيد حتماً حداقل چند بار در هفته از او بپرسيد كه روزش چطور بوده و واقعاً به آنچه در پاسخ مي گويد گوش دهيد. اين اقدام كوچك مي تواند راه طولاني را براي برقراري ارتباط مجدد با شوهرتان و بازگرداندن عشق به زندگي مشترك شماباشد.

2) او نمي خواهد با شما وقت بگذراند
هنوز هم با يكديگر خوش ميگذرانيد؟ يا احساس مي كنيد كه همسرتان ديگر علاقه اي به گذراندن وقت با شما ندارد؟ آيا خود شما فعاليت هاي مشتركي را فراهم مي كنيد كه هردو از آن لذت ببريد؟

اگر هيچ يك از كارهاي بالا را انجام نمي دهيد بهتراست كه با هم صحبت كنيد، زمان هايي را به فعاليت هاي مشترك اختصاص دهيد و در مورد انجام آن ها سختگير باشيد.

3) نيازهاي عاطفي شما را ناديده مي گيرد
اگر احساس مي‌كنيد كه همسرتان علاقه‌اي به گوش دادن به حرف‌هاي شما يا درك احساس شما ندارد، مي‌تواند نشانه‌اي از اين باشد كه رابطه شما سرد شده است و از يكديگر فاصله گرفته ايد. اين مورد بسيار مهم مي باشد اگر احساس مي كنيد كه نيازهاي عاطفي و احساسات شما در رابطه درك نمي شود حتما به مشاور مراجعه كنيد.

4) ديگر از شما تعريف نمي كند
بسياري از مردان و زنان احساس مي كنند كه نيازي نيست هرروز و مرتب از همسر خود تعريف كنند اما اين امر اشتباه مي باشد، تعريف از يكديگر به نزديك شدن شما به هم كمك زيادي مي كند. اگر همسرتان غذا درست مي كند از دستپخت او تعريف كنيد، اگر همسرتان هرروز سر كار مي رود از تلاش او براي زندگي مشترك تقدير كنيد. با اين كار به آن ها نشان مي دهيد كه قدر كارهايي كه براي شما انجام مي دهند را مي دانيد.


15 نشانه هاي بي توجهي مرد به زن + درمان
5) از رابطه جنسي دوري مي كند
رابطه جنسي بخش بسيار مهمي از هر رابطه است، بنابراين دوري از آن نتايج بسيار بدي را براي شما به همراه دارد. آخرين بار چه زمان با هم رابطه جنسي داشته ايد؟ آخرين بار كي يكديگر را در آغوش گفته و بوسيده ايد؟

6) از خانه فرار مي كند
سعي كنيد محيط خانه بدون از جنجال باشد تا همسرتان براي حضور در آن لحظه شماري كند، مي توانيد با يكديگر در مورد اينكه چه چيزي باعث مي شود محيط خانه بهتر شود صحبت كنيد.

7)مانند گذشته رمانتيك نيست
رابطه ها به مرور زمان اشتياق و ذوق اوليه را از دست مي دهند اما نبايد به طور كامل رمانتيك بودن را كنار بگذاريد، براي هم گل و هديه بخريد، برخي شب ها براي پياده روي يا ديدن فيلم بيرون برويد و غيره.

سعي كنيد شوق و اشتياق را به زندگي خود برگردانيد تا اتش عشق خاموش شده را دوباره روشن كنيد.

8) در اطراف او احساس عدم جذابيت مي كنيد
هر زني لياقت اين را دارد كه احساس كند زيبا و دوست داشتني باشد، شما هم همينطور! ابتدا به اين فكر كنيد كه چه كارهاي همسرتان باعث مي شود اين احساس را داشته باشيد سپس سعي كنيد در مورد اين احساسات با او يا مشاور حرف بزنيد تا راهكارهايي براي حل آن پيش پاي شما قرار دهند.

9) ديگر به شما گوش نمي دهد
آيا شده است كه احساس كنيد حرف هاي شما براي همسرتان اهميتي ندارد؟در ميان حرف شما مي پرد يا اصلا اهميتي به صحبت هاي شما نمي دهد؟


تنها كاري كه بايد انجام دهيد اين است كه از او سؤالاتي بپرسيد تا مجبور شود بهتر به حرف هاي شما گوش دهد.

10) به نظرات شما احترام نمي گذارد
او دوست ندارد با شما در مورد چيزي بحث كند، نمي‌خواهد در مورد چيزهايي كه دوست داريد و دوست نداريد بداند و علاقه اي هم نشان نمي دهد.

اين يكي از مهم‌ترين نشانه‌هاي يك شوهر بي‌اهميت است كه هرگز به نظرات و عقايد شما گوش نمي‌دهد.

11) عمدا سعي مي كند شما را آزار دهد
اگر شوهرتان مدام سعي مي‌كند شما را عصباني كند يا حرف هايي مي زند كه مي داند نسبت به آن ها حساس هستيد بهتراست با او صحبت كنيد و بدون شوخي به او توضيح دهيد كه حرف هاي او باعث مي شوند چه احساساتي داشته باشيد.

12) همه چيز را به گردن شما مي اندازد
اگر شوهرتان مدام شما را به خاطر هر اشتباهي سرزنش مي كند، حتي عواملي كه خارج از كنترل شما هستند، نشانه واضحي است كه او ديگر به احساسات شما اهميت نمي دهد و نسبت به رابطه سرد شده است.

منبع:كانون مشاوران ايران-15 نشانه هاي بي توجهي مرد به زن + درمان



:: ات مرتبط:

:: برچسب‌ها:
نویسنده : ravanshenas4455
تاریخ : 1401/7/28 
زمان : ۱۷
احساس امنيت چه تأثيري بر سلامت روان تان دارد؟
|

براي شناخت مفهوم امنيت، مي توان به ريشه ي لغوي آن يعني « امن » توجه كرد.
احساس بي خطر بودن، در امان بودن و پناه داشتن، به معناي احساس برخروداري از امنيت است.

كسي كه امنيت دارد، در واقع قلبي مطمئن و آرام دارد و به نوعي احساس آرامش و اطمينان مي كند.
همچنين فردي كه آرام است، ميان انرژي هاي دروني اش يك تعادل و ثبات برقرار است.

منظور از تعادل نيرو هاي دروني اين است كه فرد انگيزه، اميد، توانايي ها و تلاش هاي خود را در مسير هاي رشد و اهدافش به كار مي گيرد؛ بدون اينكه در آن ها افراط يا تفريط داشته باشد.

همچنين، چنين شخصي به جاي فرار از سختي ها و مشكلات، با آن ها رو به رو گشته و آن ها را حل و فصل مي نمايد.

افرادي كه با احساس امنيت زندگي مي كنند، هم خود در آرامش به سر مي برند و هم به ديگران اين احساس خوب را انتقال مي دهند.

با ادامه ي مطلب همراه باشيد تا شما را با روش هاي رهايي از بيقراري و كسب امنيت آشنا كنيم.

وابستگي زن به خانواده
وابستگي زن به خانواده بعد از ازدواج
0 ديدگاه/مارس 19, 2022
ادامه مطلب
آثار امنيت بر زندگي شما چيست؟
 امنيت و آرامش، عامل موفقيت در كارها
برخورداري از حس امنيت قلب را نيرومند مي كند و باعث مي شود تا از نيروي اراده و عقلي متمركز و زيادي برخوردار باشيد.


:: برچسب‌ها:

نویسنده : ravanshenas4455
تاریخ : 1401/1/10 
زمان : ۱۷
تقويت احساسات مثبت با راهكارهاي ساده
|

چند راهكار ساده و موثر براي تقويت احساسات مثبت بياموزيم

در مورد روش هاي تقويت احساسات مثبت چه اطلاعاتي داريد؟ ميزان احساسات مثبت تجربه شده در ميان افراد بر روي سطح زندگي آن ها تاثير بسيار زيادي دارد امروزه اكثر افراد در مورد مثبت انديشي اطلاعات بسياري دارند اما متاسفانه فشارها و استرس هاي روزمره و ناتواني در مديريت باعث شده است تا احساسات مثبت در زندگي شان تا حد زيادي كاهش يابد و جاي آن را احساسات ناخوشايند مانند اضطراب بگيرد.

اين احساسات ناخوشايند به احتمال زياد باعث مي شود رضايتمندي شما در زندگي كاهش يابد و به دنبال راه ها و روش هايي براي تقويت احساسات مثبت خود هستيد در اين مقاله راهكارهايي بيان شده است كه مطالعه آن مي تواند براي شما مفيد باشد، هم چنين بهره بردن از مشاوره روانشناسي در اين خصوص مي تواند باعث تقويت احساسات مثبت در فرد شده و بر روي زندگي او تاثير مثبت و به سزايي دارد.

مزاياي پرورش و تقويت احساسات مثبت
به وجود آمدن احساسات مثبت در فرد اهميت بسياري دارد و هر احساس مثبتي كه در خود ايجاد مي كنيد باعث به وجود آمدن احساسات مثبت ديگري در شخص مي شود و توجه داشته باشيد كه هيجانات خوشايند و مثبت در ارتقا و بهبود كيفيت زندگي تان اهميت بسياري دارد، از جمله مزاياي پرورش و تقويت احساسات مثبت مي توان به موارد زير اشاره نمود.

تقويت احساسات مثبت و توجه و تمركز
يكي از راه هايي كه باعث افزايش تمركز مي شود مي توان به تقويت احساسات مثبت اشاره نمود زماني كه شما احساسات و هيجانات منفي را تجربه مي كنيد توجه و تمركز شما بسيار محدود بوده و به چيزهاي ديگري معطوف مي شود در اين صورت هيجانات منفي شما تشديد مي شود.

در نتيجه شما در دوري باطل گرفتار خواهيد شد و در صورتي كه احساسات شما مثبت و صحيح باشد توجه و تمركز عميق تر و گسترده تري خواهيد داشت و اين احساسات به شما فرصت مي دهد تا با توجه به همه اجزاي محيط بتوانيد برداشت كلي بهتري از وضعيت داشته باشيد.

افزايش مقاومت نسبت به هيجانات منفي
داشتن احساسات مثبت اهميت بسياري دارد و بر روي روابط سازنده و مثبت تاثير مي گذارد براي مثال زوج هايي كه هيجانات ناخوشايندي را تجربه مي كنند به طور معمول رفتارهاي خشكي با يكديگر دارند زيرا تلاش مي كنند تا به شيوه هاي قابل پيش بيني و كاملا ساختارمندي با يكديگر ارتباط داشته باشند.

در حالي كه زوج هايي كه هيجانات مثبت و سرزنده اي دارند در ارتباط عاطفي خود با يكديگر انعطاف پذيري بسيار بيشتري به خرج مي دهند و زندگي مشترك آن ها شاد تر و روابط پوياتر و سازنده تري با يكديگر خواهند داشت.

افزايش مقاومت نسبت به هيجانات منفي
افرادي كه هيجانات مثبتي در زندگي تجربه كرده اند زماني كه با هيجانات و احساسات منفي رو به رو مي شوند مقاومت آن ها بيش تر مي شود و بر اساس تحقيقات انجام شده افرادي كه هيجانات مثبت تري را از خود نشان مي دهند و زندگي شادتري دارند از مهارت هاي سازگاري بالاتري برخوردار خواهند بود و مي توانند در مواجهه با رويدادهاي استرس زاي زندگي راحت تر كنار بيايند و به درستي آن ها را مديريت كنند در اين حالت آن ها از خودشان انعطاف پذيري بسياري نشان مي دهند.

راه هاي تقويت احساسات مثبت در زندگي
روش هاي متعدد و متنوعي توسط متخصصان مطرح شده است و به شما كمك مي كند تا احساسات و هيجانات مثبت تري داشته باشيد و بتوانيد اين حس مثبت را به زندگي تان دعوت كنيد در ادامه اين مقاله روش هايي را بيان مي كنيم، اين روش ها در پژوهش هاي علمي به عنوان روش هاي موثري هستند كه در پرورش احساسات مثبت كارايي بسياري دارند و تائيد شده مي باشند.

منبع:كانون مشاوران ايران-تقويت احساسات مثبت با راهكارهاي ساده



:: ات مرتبط:

:: برچسب‌ها:
نویسنده : ravanshenas4455
تاریخ : 1400/10/3 
زمان : ۱۱
چگونه بيان احساسات را به كودكان آموزش دهيم؟
|

آموزش بيان صحيح احساسات كودك
آموزش بيان صحيح احساسات به كودكان مي تواند يكي از مهم ترين نكات مورد توجه در امر فرزند پروري باشد.

كودكاني كه بيان صحيحي احساسات را مي آموزند، خواهند توانست به درستي از آن به عنوان بخش مهمي از هوش هيجاني در روابط خود استفاده كنند و رابطه اي شفاف، روشن و صريح را شكل دهند.

در نقطه ي مقابل، ناتواني كودك در بيان احساسات كه از آن با عنوان ناگويي هيجاني نيز ياد مي شود مي تواند تبعات درون فردي و بين فردي زيادي را به دنبال داشته باشد.

كودكان ناتوان در بيان هيجاناتي مانند غم، خشم، شادي و ترس، ممكن است واكنش هاي نامناسبي را براي غلبه بر احساسات انتخاب كند كه مشكلات رفتاري درون فردي و بين فردي را رقم مي زند.

در اين مطلب قصد داريم تا شما را با كاربردي ترين شيوه هاي آموزش بيان احساسات به كودكان آشنا كنيم تا بتوانيد فرزنداني با هوش هيجاني بالا پرورش كنيد و از منافع آن بهره مند شويد.

آموزش بيان صحيح احساسات كودك
آموزش بيان صحيح احساسات كودك
پنج احساس اصلي را بشناسيد.
غم، شادي، خشم، ترس و تعجب به عنوان پنج احساس اصلي انسان شناخته مي شود.

احساسات فرعي ديگري از جمله حسادت، نفرت، چندش، شعف، عشق، رضايت، وحشت، تاسف و.. نيز وجود دارند كه هر يك حالات خاصي را در انسان بر مي انگيزد.

براي آموزش صحيح احساسات به فرزندتان لازم است در گام اول آن ها را به خوبي بشناسيد.

در صورتي كه به عنوان يك والد در شناسايي صحيحي اين احساسات با مشكل مواجه هستيد، بهتر است در ابتدا به يادگيري احساسات بپردازيد.

به عنوان مثال در صورتي كه همسرتان پس از طي يك روز كاري سخت به خانه بر مي گردد و شما نمي توايند با توجه به حالات چهره اش، متوجه احساس او شويد، مشخص است كه در درك احساسات نيازمند تمرين هستيد.

چگونه بيان احساسات را به كودكان آموزش دهيم؟
احساسات تان را درست و به جا بروز دهيد.
واقعيت اين است كه فرزندتان بهترين بيننده و ضعيف ترين مفسر است.

او به شيوه ي ابراز احساسات شما توجه مي كند و به الگو برداري كامل از آن مي پردازد.

به عنوان مثال در صورتي كه فرزندتان ببيند در هنگام عصبانيت فرياد مي زنيد، با صداي بلند حرف مي زنيد، سكوت مي كنيد، داخل اتاق تان مي رويد و چيزي نمي گوييد و يا قهر مي كنيد، او نيز با شيوه ي ابراز خشم شما همانند سازي خواهد كرد.

منبع:مشاور كو:مركز مشاوره روانشناسي و مشاوره آنلاين-چگونه بيان احساسات را به كودكان آموزش دهيم؟



:: ات مرتبط:

:: برچسب‌ها:
نویسنده : ravanshenas4455
تاریخ : 1400/4/29 
زمان : ۱۹
تحقير شدن در رابطه ، با احساس حقارت در رابطه چه كار كنيم؟
|

تحقير شدن در رابطه ، با احساس حقارت در رابطه چه كار كنيم؟

احساس تحقير شدن در رابطه يكي از مشكلاتي مي باشد كه بر روي روابط عاطفي تاثير بسياري مي گذارد و به آن آسيب وارد مي كند، اين احساس باعث مي شود تا فرد اعتماد به نفس خود را از دست بدهد و نتواند آن طور كه دوست دارد در زندگي خود عمل كند.

عوامل مختلفي مي تواند باعث به وجود آمدن احساس حقارت در رابطه عاطفي شود كه عبارت اند از اختلاف سطح تحصيلي يا طبقاتي، وجود مشكلاتي در سبك شخصيتي طرفين و نداشتن مهارت هاي ارتباطي نمونه اي از اين عوامل مي باشد.

اگر شما در رابطه اي قرار گرفته ايد كه احساس مي كنيد تحقير مي شويد و براي تلاش مي كنيد تا احساسات منفي شما بهبود يابد مي توانيد اين مقاله را مورد مطالعه قرار دهيد، مطالب آن مي تواند براي شما مفيد باشد.

چه چيزي باعث احساس تحقير شدن در رابطه مي شود؟
رابطه سالم باعث مي شود تا فرد بهداشت رواني سالمي داشته باشد و بر روان او تاثير بسياري مي گذارد، زماني كه رابطه سالم باشد افراد مي توانند صادقانه و بدون قضاوت با يكديگر ارتباط برقرار كنند اما زماني كه طرفين احساس كنند تحت نظر و كنترل مي باشند و همه رفتار هاي آن ها مورد ارزيابي قرار مي گيرد ديگر نمي توانند خود واقعي شان را در رابطه نشان دهند و دائما تلاش مي كنند نقش بازي كنند و خود را پنهان نگه دارند.

در اين شرايط فرد هنگامي كه با ارزيابي هاي منفي رو به رو مي شود اعتماد به نفس او تا حد زيادي كاهش مي يابد و در نتيجه احساس حقارت و پوچي به او دست مي دهد.

علاوه بر قضاوت و ارزيابي هاي نا به جا در رابطه عواملي ديگري وجود دارد كه مي تواند احساس تحقير شدن را رابطه را در فرد ايجاد كند براي مثال بسياري از افراد شخصيتي شكننده دارند و اعتماد به نفس آن ها پايين مي باشد و هر حرف و حركتي را به خودشان مي گيرند و به عنوان تحقير شدن تعبير مي كنند در اين شرايط مشكل از طرف مقابل نمي باشد بلكه ساختار رواني فرد مشكل دارد كه به همه چيز نگاه منفي دارد و آن را به عنوان يك تهديد تلقي مي كند.

در بسياري از اوقات احتمال دارد احساس حقارت در رابطه دوستي يا با شريك عاطفي به قدري زياد باشد كه فرد ديگر قادر نباشد رابطه عاطفي خود را ادامه دهد، در اين شرايط بهتر است با مشاور و روانشناس صحبت شود تا فرد بتواند تصميم درستي بگيرد.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-تحقير شدن در رابطه ، با احساس حقارت در رابطه چه كار كنيم؟



:: ات مرتبط:

:: برچسب‌ها:
نویسنده : ravanshenas4455
تاریخ : 1400/3/11 
زمان : ۰۴
افسردگي يا سرماخوردگي رواني و تفاوت آن با احساس غم چيست؟
|

در زندگي روزمره در كنار تمام احساس هاي خوشايند و خواستني، غم حسي آشنا براي همه ما است.

خيلي وقت ها از زبان خود يا ديگران شنيده ايم كه مي گويند: (امروز افسرده ام، اصلا حوصله ندارم فعلا دپرسم و غيره)

در واقع در اكثر مواقع آن چه كه ما تجربه مي كنيم احساس غم و دلتنگي است نه اختلال افسردگي.

اما چه تفاوتي بين احساس غم و افسردگي وجود دارد؟
مي توان گفت افسردگي از دو بعد مدت و شدت با احساس غم تفاوت دارد.

در اختلال افسردگي حداقل دو هفته، فرد نشانه هاي آن را دارد، در حالي كه احساس غم معمولا گذرا و كوتاه مدت است.

از نظر شدت نيز اختلال افسردگي شامل چندين نشانه اساسي (شناختي، جسماني، هيجاني، رفتاري) مي باشد كه در احساس غم ممكن است صرفا يك يا چند نشانه اصلي اما خفيف وجود داشته باشد.

با اين وجود خيلي از اختلالات رواني، صرفا ابعاد شديد يك خلق يا ويژگي عادي در افراد است.

البته به جز اختلالات سايكوتيك كه نشانه هاي غير عادي مثلا توهم و هذيان را شامل مي شود.

بنابراين لازم است بدانيد كه اگر در طول هفته گاهي صرفا يك حالت گذرا و خفيف غم را تجربه مي كنيد اين نشانه غيرعادي نبوده

و در آن سوي اين طيف، اگر همواره احساس غم و ملال داريد يا تغييرات جسماني و رفتاري هم سو با اين روحيه را در خود مي بينيد نسبت به اين مشكل و درمان آن جدي تر باشيد.

منبع: مركز مشاوره ستاره ايرانيان-افسردگي يا سرماخوردگي رواني و تفاوت آن با احساس غم چيست؟



:: ات مرتبط:

:: برچسب‌ها:
نویسنده : ravanshenas4455
تاریخ : 1399/9/15 
زمان : ۱۸
صدمه به رابطه
|

سه چيز كه به رابطه شما صدمه مي زند. از صدمه به رابطه خود پيشگيري كنيد.

در رابطه معمولا فراز و نشيب هاي زيادي وجود دارد.

در حقيقت برخلاف چيزهايي كه شنيده ايد، بودن در يك رابطه هميشه آسان نيست.

هرچند اين احساس هميشگي نيست ولي ممكن است زمان هايي پيش بيايد كه رابطه شما با چالش مواجه شود.

با اين وجود گاهي هرچقدر تلاش مي كنيد به نتيجه نمي رسيد، حتي پس از مدتي ممكن است تلاش هايتان نتايج اوليه را نداشته باشد و شما ندانيد چرا اين اتفاق مي افتد.

صدمه به رابطه جلوگيري از آسيب به رابطه

صدمه به رابطه
3 دليل زير ممكن است از دلايل صدمه به رابطه باشند.

 

نگه داشتن امتياز
درست است كه عشق بي قيد و شرط وجود خارجي ندارد اما نگه داشتن امتياز هم رابطه شما را مي كشد. به ياد داشته باشيد كه برنده يا بازنده اي در رابطه شما وجود ندارد، شما و شريك زندگيتان در يك تيم قرار داريد. به خاطر داشته باشيد كه هيچ وقت كارها به صورت مساوي تقسيم نمي شود، پس به جاي نگه داشتن امتياز سعي كنيد بر روي كار تيمي و يك هدف مشخص تمركز كنيد.

منبع: مركز مشاوره ستاره ايرانيان-صدمه به رابطه



:: ات مرتبط:

:: برچسب‌ها:
نویسنده : ravanshenas4455
تاریخ : 1399/7/18 
زمان : ۰۷
درمان گوشه گيري
|

همه چيز درباره ي درمان گوشه گيري در كودكان، نوجونان و بزرگسالان آورده شده است.

براي همه ي ما پيش آمده كه لحظاتي نياز به تنهايي و خلوت كردن با خود داشته باشيم.

در مواجه با مشكلات يا زمان تصميم گيري و فكر كردن اين تمايل به خلوت گزيني و گوشه گيري شديد تر مي شود.

اما گوشه گيري در بعضي افراد يك خصوصيت بارز است به نحوي كه ديگران در محيط هاي رسمي و غير رسمي فرد را با همين ويژگي مي شناسند.

درمان گوشه گيري
گوشه گيري به معناي تمايل دائمي فرد به خلوت گزيني و تنها بودن است كه معمولا با خجالتي بودن همراه مي باشد.

البته اين بدان معنا نيست كه فرد از وضعيت كنوني خود راضي بوده و از آن لذت مي برد.

در بيشتر مواقع فرد گوشه گير سعي در مقابله با گوشه گيري و انزواي خود داشته اما به دليل خجالتي و كم رو بودن تلاش جدي در پيوستن به گروه هاي اجتماعي از خود نشان نمي دهد.

ارزيابي مثبت يا منفي از اين ويژگي يعني گوشه گيري تا حدي به زمان و فرهنگي كه فرد در آن زندگي مي كند بستگي دارد.

مثلا در فرهنگ آسياي شرقي كه جمع گرايي و احترام در مقابل برون گرايي و استقلال ارجح مي باشد، ممكن است خجالتي بودن فرد به عنوان يك ويژگي مثبت تلقي گردد.

اما در كل گوشه گيري و انزواطلبي مشكلات و پيامدهاي بسياري به همراه دارد.

منبع: مركز مشاوره ستاره ايرانيان-درمان گوشه گيري



:: ات مرتبط:

:: برچسب‌ها:
نویسنده : ravanshenas4455
تاریخ : 1399/7/9 
زمان : ۰۵
شفافيت احساسي: چگونه ميتوان بدون ايجاد مسائل و مشكلات شفافيت عاطفي داشت؟
|

اگر ميخواهيد با فرد مقابلتان به طرز شگفت انگيزي ارتباط برقرار كنيد و ارتباط عاطفي بي نظيري داشته باشيد، نياز است تا در مورد شفافيت عاطفي و احساسي تعهد داشته باشيد يا عادتي از راست گويي را در خود بپروريد.

وقتي صحبت از اين مورد مي شود ممكن است با خود فكر كنيد هميشه هم گفتن همه حقايق و يا در هر موردي راست گفتن ممكن است خود باعث دردسر شود.

اما اگر به درستي انجام شود، شفافيت احساسي مي تواند خشم هاي پنهان از همديگر را آزاد كند و قلب افراد را بگشايد و ارتباطات عميق و بدون اندوه را در پي داشته باشد.

شفافيت احساسي چرا سخت است؟
حتي اغلب افراد صادق هميشه هم با فرد مقابل خود از شفافيت احساسي برخوردار نيستند.

اين به اين علت است كه اغلب ما ياد گرفته ايم كه چگونه احساسات خود را به منظور حفظ صلح و دوستي يا تقويت اعتقادات قديمي و محدود كننده پنهان كنيم.

اما به منظور ايجاد يك رابطه ي عالي و آگاهانه، پاسخ هايي كه به منظور مخفي كردن احساسات بكار مي روند، بايد از ذهن پاك شوند.

دانستن اين كه چه مواردي دقيقا مانع از درستگويي مي شوند مي تواند كمك كننده باشد. (به ياد داشته باشيد اگر شما ياد گرفته ايد كه براي حفظ رابطه اي چيزي را مخفي كنيد اين اشتباه شما نيست!).

به چيزي كه شما را از گفتن حقايق و شفافيت باز مي دارد توجه نشان دهيد و به خود اجازه دهيد كه اين موارد را رها كنيد.

چگونه آسيب هاي بعد از طلاق را ترميم كنيم؟
روانشناسي اعتماد به نفس از دست رفته
روان شناسي حيرت آور، گزارشي از يك نمونه واقعي
هوش هيجاني و مدل چهارعاملي گلمن
آيا روان شناسان اينترنتي رايگان واقعي هستند؟

چه چيزهايي شما را از صداقت واقعي باز مي دارند؟
شفافيت به لحاظ احساسي در واقع شيوه اي براي رك و راست بودن با خود است. اين به معناي به اشتراك گذاري آن چيزي است كه شما را از صميمت و نزديكي در ارتباط باز مي دارد.

مي تواند ترس، غم و اندوه، خشم و نفرت و غيره باشد. در حقيقت، در عميق ترين سطوح، راستگويي واقعي در واقع به ندرت در مورد موارد ديگر است.

راستگويي منجر شونده به صميميت در مورد گفتن آنچه كه شما در مورد او فكر مي كنيد نيست، بلكه اين در مورد به اشتراك گذاري مشاهدات در مورد خودتان بدون هيچ سرزنش و يا فرافكني است.

اين مستلزم اجتناب از “جملات شامل تو” يا هر مداخله ي دعوا برانگيزي است. هر زمان كه ما در مورد تمايلات فرد مقابل غرو لند مي كنيم و يا او را مورد قضاوت قرار مي دهيم، در واقع وارد قلمرو مشاجرات مي شويم.

ممكن است بپرسيد: اما اگر واقعا چيزي در مورد فرد مقابلم وجود دارد كه مرا اذيت مي كند چه؟”، در اين مورد شما مي توانيد بخواهيد كه مشاهدات خود را با فرد مقابلتان به اشتراك بگذاريد.

اما بايستي خروجي و نتيجه را بپذيريد و قبول كنيد كه ممكن است فرد مقابلتان با شما موافق نباشد.

با اين حال، اگر شما به عكس المعل هاي خود بچسبيد، ممكن است بيشتر مورد پذيرش فرد مقابل واقع شده و از جانب او شنيده شويد چرا كه از بروز حالت تدافعي جلوگيري مي كنيد.

شفافيت احساسي تعهد نياز دارد تا شما مسئول تفاسير خود باشيد تا اينكه به واسطه ي آنها بخواهيد چيزي را كشف كنيد و در واقع شفافيت احساسي در ميان گذاشتن مشاهدات در مورد احساسات است.

اين تلاشي براي تجزيه و تحليل و يا مقابله نيست. اگر اين كار سخت به نظر مي رسد، به ياد داشته باشيد كه متعهد بودن به اين كار چيزي كمتر از تغيير پذير بودن و منعطف بودن نيست.

صادق بودن خشم را روشن مي كند، ارتباط عاطفي را تقويت مي كند و اجازه مي دهد تا ما كاملا ديده شويم. و اين در واقع هسته اصلي يك ارتباط بي نقص است.

در زير چند كليد طلايي براي بينش و ادراك در مورد شفافيت احساسي آورده مي شود:

كليد اول) صداقت، دروازه اي براي شفافيت است
صداقت چيست؟ فرهنگ وبستر صداقت را اينگونه تعريف مي كند: ” عادل بودن و رك بودن يك ارتباط و تعهد به حقيقت”.

ديكشنري هاي ديگر صداقت را اينگونه تعريف كرده اند: ” راست گويي در تمامي انواع مختلف ارتباطات، هم ارتباطات كلامي و هم ارتباطات غير كلامي، بدون سوء قصد بودن”. اما اين تعريف به نظر بسيار مفيد مي آيد: ” صداقت به معناي وفاداري هميشگي به حقيقت است”.

به عبارت ديگر آنچه كه به آن وفادار هستيد… بدون عيچ پرسشي آن را پي مي گيريد….

واژه “وفاداري” در اينجا از اهميت خاصي برخوردار است، چرا كه اين در واقع اين عمل متصل كردن خود (به صورت احساسي يا ذهني) به حوزه اي از يك اقدام يا عمل است.

بنابراين، زماني كه شما نسبت به صداقت وفادار هستيد، هيچ كشمكش و يا درگيري با ذهن خود شما وجود ندارد.

به مدت يك روز مكالمات افراد ديگر را گوش كنيد، و به زودي شما خواهيد فهميد كه آنها به چه ارزش هايي به صورت پنهان پايبند و وفادار هستند.

روشي كه آنها با هم ارتباط برقرار مي كنند، به شما اجازه مي دهد بدانيد كه آيا آنها وفادار به درست كاري، وفادار به برنده شدن، وفادار به تناسب داشتن، و يا وفادار بودن به ايجاد تاثير خوب در ديگران هستند يا نه؟

. افراد صادق بالاتر از تمام ديگر ارزش ها به صداقت وفادار هستند. اين به اين معني است كه اين افراد به منظور اجتناب از صدمه به احساسات افراد دروغ نمي گويند.

براي تحت تاثير قرار دادن افراد ديگر طور ديگري وانمود نمي كنند و آنها دستكاري ذهني نمي كنند و يا از تاكتيك هاي اغواگرانه براي بدست آوردن مزاياي ناعادلانه استفاده نمي كنند.

بنابراين شما چگونه به صداقت وفادار هستيد؟

وفاداري شما به صداقت مي تواند با مداومت شما ارزيابي شود. واژه مداومت در اينجا اهميت دارد چرا كه هر چه شما مداومت بيشتري در وفاداري به صداقت داشته باشيد، به همان ميزان فرد صادقي هستيد.

توجه داشته باشيد، وفاداري مداوم و نه وفاداري صرف و بي چون و چرا! چرا كه صداقت در مورد بي عيب و نقص بودن و تعالي نيست؛ بلكه در مورد مداومت است.

خلاف اين مورد هم درست است. عدم مداومت مي تواند باعث رها كردن راستگويي شود چرا كه ممكن است در بدست آوردن مزايايي و يا در اجتناب از پيامدهاي منفي كمك كننده باشد.

هر چه بيشتر شما در وفاداري خود به صداقت وفاداري كمتري به خرج دهيد، بيشتر به يك فرد غير صادق تبديل مي شويد.

كليد دوم) هيچ صمصميتي بدون شفافيت ممكن نيست
دقيقا به مانند اعتماد كه بدون راستگويي ممكن نيست، هيچ صميميت واقعي نيز بدون شفافيت امكان پذير نيست.

و واقعا يك رابطه ي بدون صميمت و يا اعتماد چيست؟ دقيقا چيزي نيست! صميميت تماما در مورد تمايل به تضمين دسترسي فرد مقابل به تمام ابعاد زندگي و جهان دروني شماست.

دنياي درون شما، جهاني پنهان از رازها، فانتزي ها، انگيزه ها، تمايلات، آرزوها و اعتقادات شماست. چيزي است كه شما هستيد بدون هيچ ماسك و يا وانمودي.

دستيابي به اين سطح از صميميت نيازمند اين است كه شما به لحاظ ذهني و هم به لحاظ احساسي شفافيت داشته باشيد. دقيقا به اين علت است كه هيچ صميميت واقعي بدون شفافيت ممكن نيست.

كليد سوم) اختلال عملكرد در نتيجه ي اقدامات غيرصادقانه است
ناصادق بودن به چه معناست؟ ناصادق بودن دقيقا برعكس صادق و روراست بودن است. با اين حال، اين تعريف به قدري ساده است كه بعضا مفاهيم و طيف هاي مختلف عدم صداقت را نشان نمي دهد.

چرا كه عدم صداقت نه تنها نبود صداقت است بلكه همچنين كتمان حقيقت و مسئوليت در برابر صادق بودن است.

تست جنسي ، مركز مشاوره ايران ، مركز روانشناسي ايران، مشاوره شغلي آنلاين، مركز مشاوره خانواده ، نوروفيدبك چيست ، تست تفاهم زن و شوهر

واقعيت هايي در مورد عدم صداقت:
عدم صداقت شامل بهانه ها و دروغ هاي منطقي بكار رفته براي قصر در رفتن از مسئوليت هايمان است.
كتمان كردن به معني عدم صداقت با خود در مورد يك حقيقت و يا واقعيت است.
آرزو براي متفاوت بودن چيزها هم نوعي از كتمان است (عدم صداقت)، چرا كه واقعيت چيزي است كه وجود دارد و به همان روشي كه همه چيز قبلا بوده است!
عدم صداقت، طور ديگر وانمود كردن احساسات واقعي مان است تا به ديگران و احساساتشان لطمه اي وارد نشود.
اگر عدم صداقت بستني بود، دو طعم مي داشت: عدم صداقت احساسي و عدم صداقت كلامي.

مثال هايي از عدم صداقت كلامي:
دروغ گويي (شامل دروغ هاي كوچ مصلحتي)
اغراق و بزرگ نمايي (بزرگ جلوه دادن حقيقت)
گمراه كردن (حذف كردن، دستكاري كردن و معطل كردن)
بهانه ها توجيه ها (روراست نبودن، ابهام گويي و اجتناب)
وانمود كردن (جعل كردن يك رفتار يا احساس)
مثال هايي از عدم صداقت احساسي:
اجتناب كردن (وانمود به خواستن چيزي كه نميخواهيد، مخفي كردن چيزي كه ميخواهيد)
فرافكني (حمله، شماتت كردن، سرزنش كردن و تلاش براي پوشاندن ترس ها و خشم خودتان)
طور ديگر نشان دادن تمايلات، انگيزه ها، آرزوها و احساسات مغاير با آنچه كه واقعا هستند
توجيه كردن و دليل آوردن (استفاده از هوش براي پنهان كاري و مواجهه با پيامدها )
چيزي كه بايد مد نظر قرار گيرد اين است كه هر گونه از اين موارد عدم صداقت منجر به اختلال عملكرد در ارتباط مي شود.

و يك ارتباط داراي اختلال عملكردي به حد كافي يك رابطه ي سالم نيست تا بتوان در آن شفافيت ايجاد كرد.

بنابراين، اگر مي خواهيد باعث شكوفايي شفافيت شويد، شروع به كاهش و حذف تمام گونه هاي عادات داراي اختلال عملكرد بكنيد به خصوص عدم صداقت.

كليد چهارم) شما بايد براي فرد مقابلتان محيط امني ايجاد كنيد تا بتواند با شما صادق باشد
از نظر سايت “مركز مشاوره خانواده” آيا ميتونم به تو اعتماد كنم و احساسات تو آسيب نبيند؟ اگر مي توانم، پس اين به اين معناست كه صادق بودن با تو براي من ممكن است.

همچنين، بسياري از ما مي گوييم كه ميخواهيم فرد مقابل ما كاملا با ما صادق باشد، اما در واقع تا زماني ميخواهيم كه چيزهايي را بگويند كه مي خواهيم بشنويم.

لحظه اي كه اين كار را نمي كنند، ناراحت مي شويم و آنها را تنبيه مي كنيم. اما اگر ميخواهيد حقيقت را بشنويد، بايد بتوانيد حقيقت را مديريت كنيد و تحمل كنيد.

ايجاد امنيت براي فرد مقابلتان تا بتواند با شما صادق باشد با حذف اين سه عامل مزاحم شروع مي شود:
۱٫ ترس از صدمه به احساسات يكديگر را رها كنيد.

اين يك توجيه كلاسيك براي عدم صداقت در ارتباط است.

در تلاش براي اجتناب از آسيب رساندن به احساسات، زوج ها بجاي صادق بودن با همديگر، چيزهايي را به همديگر مي گويند كه ميخواهند بشنوند.

روشي كه مي توان اين عامل را حذف كرد اين است كه هر دو فرد مسئوليت احساسات خود را به عهده بگيرند.

۲٫ ترس از تنبيه شدن را رها كنيد.

منبع: مركز مشاوره و روانشناسي ايران-شفافيت احساسي: چگونه ميتوان بدون ايجاد مسائل و مشكلات شفافيت عاطفي داشت؟



:: ات مرتبط:

:: برچسب‌ها:
نویسنده : ravanshenas4455
تاریخ : 1398/10/15 
زمان : ۰۹
راه حل طلايي مديريت رابطه زناشويي در حال شكست
|

دانستن زماني كه رابطه شما در معرض مشكل است.

با توجه به روابط استراليا، توجه به علائم هشدار دهنده رابطه شكست مي تواند يك درگيري چند عزم كمك كند.

علائم هشدار دهنده رابطه زناشويي
علائم هشدار دهنده اوليه عبارتند از:

شما اشتراكات زيادي با هم نداريد.
شما استدلال هاي تكراري در مورد موضوعات مشابه داريد كه هرگز حل نشده است.
شما ناراضي هستيد.
شما به چيزهايي نياز داريد كه ممكن است مورد نياز همسرتان نباشد.
يك شريك زمان بيشتري را در مورد منافع و فعاليت هاي خارج از رابطه مشترك شما صرف مي كند.
رابطه گرم و صميمي ميان شما از بين رفته و با ديگران احساس بهتري داريد.
شما احساس خستگي مي كنيد و قادر به پاسخگويي در محل كار و خانه نيستيد.
بحث درباره كودكان ادامه دارد.

راه حل طلايي مديريت رابطه زناشويي در حال شكست

يكي از شما يك مشكل اعتياد دارد كه روي رابطه تاثير مي گذارد.

اين رفتارها مي تواند نشانه هايي از شكست روابط باشد و ممكن است شروع يك زمان تنهايي و نگران كننده را آغاز كند.

چگونگي برخورد با آن زمان به توانايي شما در مديريت افكار و اعمال خود بستگي دارد و زماني كه چيزها از دست شما برآورده مي شوند.

چگونه شكافها مي توانند شما را احساس كنند.

هنگامي كه شما و شريكتان، زندگي جداگانه اي داريد و برخي از مشكلات و هيجان هاي عاطفي هم را درك نمي كنيد.

گاهي اوقات ممكن است در مورد زندگي جديد خود و به صورت بي مورد هيجان زده شويد.

اما احتمالا خيلي احساس غم انگيز و احساس از دست دادن هم وجود دارد.

شما حتي ممكن است كمي احساس ترس كنيد.

اين قابل درك است اگر احساسات منفي را از احساس از دست دادن تجربه كنيد.

 

منبع: مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-راه حل طلايي مديريت رابطه زناشويي در حال شكست



:: ات مرتبط:

:: برچسب‌ها:
نویسنده : ravanshenas4455
تاریخ : 1398/6/26 
زمان : ۱۷
روش هاي روانشناسي معتبر براي ابراز احساسات به عشق
|

اول و مهمتر از همه، فراموش نكنيد كه شما و همسرتان با هم كامل مي شويد.

نقاط قوت و توانايي شما مكمل يكديگرند و اين چيزي است كه شما را جذب مي كند.

اگر به كتاب فروشي ها برويد، كتاب هاي روان شناسي زيادي را درباره بيان عشق به همسر و تفاوت هاي بين مردان و زنان وجود دارد.

در عوض، تعداد فروش آنها بالا است و هر كدام چندين بار مجددا چاپ شده اند.
اما با اين حال، با توجه به آمار روز، علاوه بر اين، طلاق در كشور ما نشان مي دهد كه خواندن اين كتاب ها تنها مي تواند سرانه خواندن را افزايش دهيد.

مشاوره روانشناس و مشاوره خانواده در گفتگو با جامعه بهداشت، توصيه هايي براي مردان براي نشان دادن عشق به همسران خود دارد.

اول و مهمتر از همه، فراموش نكنيد كه شما و همسرتان با هم كامل مي شويد.

نقاط قوت و توانايي شما مكمل يكديگرند و اين چيزي است كه شما را جذب مي كند.

كاملا طبيعي است كه يك زن و شوهر اختلاف نظر داشته باشند.

 

منبع: مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-روش هاي روانشناسي معتبر براي ابراز احساسات به عشق



:: ات مرتبط:

:: برچسب‌ها:
نویسنده : ravanshenas4455
تاریخ : 1398/5/23 
زمان : ۰۵
احساس دلمردگي داري؟ بهترين راه درمان دلمردگي
|

بسياري از افرادي كه به مراكز مشاوره ما مراجعه مي‌كنند يا از طريق مشاوره تلفني با مشاوران مورد نظر خود ارتباط برقرار مي‌كنند از افسردگي و دلمردگي خود در زندگي به عنوان يكي از مهمترين مشكلات شان ياد مي كند.

در اين مقاله به بررسي علل دلمردگي و نيز راهكارهاي بسيار مهم از جنبه هاي گوناگون براي كاهش اين مهم در زندگي مي پردازيم.

آيا تا به حال بهترين روش براي درمان دلمردگي را در نظر گرفته ايد؟
دلمردگي نه تنها كيفيت زندگي شما را كاهش مي دهد، بلكه زندگي افرادي را كه با شما زندگي مي كنند را مختل مي كند و همچنين بر جامعه اي كه در آن قرار دارند تاثير مي گذارد.

اما شما بايد بدانيد كه با بسياري از روش هاي موثر براي درمان دلمردگي، اين مسئله دوامي ندارد.

جلسات روان درماني، درمان دارويي و تغيير شيوه زندگي مي تواند روش هاي درمان دلمردگي باشد كه با توجه به شرايط فرد متفاوت باشد.

هنگامي كه شما دلمرده هستيد، احساس مي كنيد كه هرگز از اين سايه تاريك بيرون نخواهيد آمد.

با اين حال، شما بايد بدانيد كه سخت ترين و شديد ترين دلمردگي مي تواند درمان شود.

بنابراين اگر دلمردگي يك عامل است كه شما را در زندگي با سختي هاي زيادي مواجه مي كند، بدون شك، به دنبال كمك برويد.

دانستن در مورد گزينه هاي درمان دلمردگي به شما كمك خواهد كرد كه انتخاب بهتر براي دلمردگي خود را پيدا كنيد.

از جلسات مشاوره اي تا روان درماني، درمان دارويي، درمان دلمردگي غير دارويي به تغيير شيوه زندگي، درمان هاي موثر اي وجود دارد كه مي توانيد از هر يك از آنها يا تركيبي از آنها براي كنار آمدن با اين مشكل براي به دست آوردن شادي و اميد دوباره استفاده كنيد.

احساس دلمردگي داري؟ بهترين راه درمان دلمردگي
احساس دلمردگي داري؟ بهترين راه درمان دلمردگي

بهترين راه براي درمان دلمردگي چيست؟
درست همانطور كه دو نفر دلمردگي را به همان شيوه درمان نمي كنند، هيچ راهي براي درمان دلمردگي مشابه براي همه وجود ندارد.

يك روش پاسخي به شخص ممكن است به شخص ديگري پاسخ ندهد.

حقيقت اين است كه بهترين راه براي درمان دلمردگي اين است كه از راه هاي موجود آگاهي داشته باشيد و آنها را با توجه به نيازهاي فردي مورد استفاده قرار دهيد.

بهترين راه براي درمان دلمردگي
همانطور كه مي توانيد در مورد دلمردگي خود بدانيد.

مهم اين است كه مشخص شود علائم و نشانه هاي دلمردگي شما به علت بيماري زمينه اي است.

اگر اين درست است، بهتر است ابتدا آن را درمان كنيد.

عامل اصلي بعدي، شدت دلمردگي است، بيشتر از ميزان آن، بيشتر به درمان قوي تر نياز خواهيد داشت.

پيدا كردن راه درست براي درمان دلمردگي زمان گير است.

ممكن است زمان كمي براي پيدا كردن بهترين و موثر ترين راه براي درمان دلمردگي خود داشته باشيد و براي دريافت آن بايد يك آزمايش و خطا داشته باشيد.

به عنوان مثال، اگر شما به جلسات مشاوره نياز داريد، ممكن است چند روانشناس را ببينيد تا بتوانيد كسي را پيدا كنيد كه بتوانيد با او بهتر شويد.

يا ممكن است داروهاي ضد دلمردگي را امتحان كنيد يا فقط نيم ساعت به طور روزانه بخوابيد تا متوجه شويد كه به آن نياز نداريد.

نگاهي دقيق تر به اين تغييرات داشته باشيد و از آنها محافظت كنيد.

منبع: سارا نظري مركز مشاوره و روانشناسي آنلاين مشاورانه - احساس دلمردگي داري؟ بهترين راه درمان دلمردگي



:: ات مرتبط:

:: برچسب‌ها:
نویسنده : ravanshenas4455
تاریخ : 1398/2/8 
زمان : ۰۸
[ ]