روانشناسي

 
 
با مردان خسيس چگونه رفتار كنيم؟ روش جديد درمان خساست مردان
| نظرات (0) | ادامه مطلب...

چه مي توانم براي خلاص شدن از شر بدبختي خود و كمي كردن خساست مرد بكنم؟

آيا شوهرم خسيس است، يعني پايان خطر، و هيچ چيز از دست من بر نمي آيد؟

زندگي مشترك پر از تناقضات رفتاري و عدم هماهنگي در افكار و غيره است كه همسر يا شوهر يكي از آنها است.

بهترين راه حل اين مشكل شناسايي نوع بدبختي و از بين بردن آن از روش و راه است.

چه نوع از خساستي در شوهر من موجود است؟
خسيس احساسي
با اين حال، در اغلب موارد، ما او را فردي مي دانيم كه به لحاظ مالي و پول و دارايي هاي ديگر خسيس نيست اما در روابط عاطفي خيلي خساست به خرج مي دهد.

چنين فردي احساسات و هيجان هاي خود را با ديگران به اشتراك نمي گذارد و از شادي او لذت نمي برد.

در چنين شرايطي، ترس از صميميت به فرد آسيب مي رساند.

اين افراد بيشتر از اهداكنندگان خوبي و حس خوب به نوعي دريافت كنندگان حس خوب هستند.

خسيس بودن يك رويكرد به زندگي است و، همانطور كه قبلا گفتم، به مسائل مالي محدود نمي شود، به همين دليل محدود به مرد نيست، بلكه به عنوان سرپرست خانواده، به دليل آسيب زا بودنش عمدتا در مورد پول و دارايي ها است.

مردان سرپرست خانواده هستند، شايد تأثير زنان بدتر از مردان باشد، اما مشكلات مشابهي را به وجود خواهد آورد، و زن خسيس مي تواند زندگي مشترك مثل مرد خسيس به چالش بكشد.


درمان خساست مردان
درمان خساست مردان
خسيسي ژنتيكي است؟
برخي موارد جزو شخصيت هستند.

صفات شخصيتي ويژگي هايي هستند كه هميشه شخصي و متمايز هستند.

ما افراد را با ويژگي هاي شخصيت شان مي شناسيم.

به عنوان مثال، زماني كه مي گوييد يك شخص خسيس است، در اكثر رفتارهايش خسيس است.

ژن ها بسياري از ويژگي هاي شخصيت را مشخص مي كنند.

يا حداقل، بر شيوع و شدت صفات شخصيت تاثير مي گذارد، اما هيچ ژن خاصي به تنهايي آسيب زا نمي شود.

چگونه با شوهر خسيس در زندگي مشترك رفتار كنيم
اعتقاد بر اين است كه ژن ها به شدت تحت تأثير ماهيت افراد قرار نمي گيرند اما آنها الگوهاي رفتاري كه ممكن است منجر به برخي صفات شود تمايل دارند به عنوان مثال، ژن ها باعث اضطراب فردي مي شوند و اضطراب مربوط به خستگي است.

به تازگي، يك ژن كه نقش متابوليسم شيميايي به نام دوپامين دارد كشف شده كه با ويژگي سخاوت همراه است.

درمان خساست: آيا اين جزو اختلالات رواني است؟
خساست يك اختلال روانپزشكي نيست اما اگر شديد باشد، بسياري از اختلالات روانپزشكي بر زندگي و بستگان (به ويژه همسر و فرزندان) تاثير مي گذارد.

منبع:كانون مشاوران ايران-با مردان خسيس چگونه رفتار كنيم؟ روش جديد درمان خساست مردان



:: موضوعات مرتبط: آموزش روانشناسي

:: برچسب‌ها: شوهر خسيس، خساست مردان، رفتار با مرد خسيس،
نویسنده : Maryam
تاریخ : ۲۳ تير ۱۴۰۲
زمان : ۰۸:۲۴:۴۱
تعامل مديران و والدين در انضباط مدرسه
| نظرات (0) | ادامه مطلب...

اگر تجربه يك مدير مدرسه را داشته باشيد، حتما متوجه مي شويد قضاوت كردن در اختلافات كودكان تا چه حد سخت است، و از آن سخت تر منضبط كردن كودكان است. بعلاوه والدين نيز در قبال منضبط كردن كودك در مدرسه وظايفي دارند و نقش اصلي را ايفا مي كنند. در اين مقاله شما را با نكاتي در اين زمينه آشنا خواهيم كرد.

شما بايد رويكرد تأديبي خود را بفهميد

تحقيقات نشان مي دهد كه يكي از مؤثرترين راهبردهاي انضباطي، قاطعيت است؛ واضح و قاطع، همراه با واجب ترين مقررات و حامي احساسات كودكان. با اجتناب ناپذير بودن پيامدهاي رفتار، كودكان از كودكاني كه آرام وسازگار هستند بهتر ياد مي گيرند، البته زماني كه آنها سعي در انجام كار درست را دارند، كه به نوعي با تقويت مثبت نيز توأم است.

براي مطالعه بيشتر:

كودكاني كه نمي خواهند مدرسه بروند

ده نكته براي سازگار شدن كودك با مدرسه

يكي از مديران مدرسه توصيه مي كند: اوايل سالهاي تحصيلي فرصتي را به دانستن خط مشي هاي انضباطي مدرسه اختصاص دهيد قبل از آنكه همه چيز بر خلاف ميل روي دهد. والدين بايد اطمينان يابند كه بر طبق خط مشي هاي انضباطي مدرسه براي حتي يك مسأله عمل مي شود و در اين بين مهم نيست كه چه كسي قانون شكني مي كند. معمولاً مدارس سياست هاي انضباطي را كتبي به صورت آنلاين و يا در فصل پاييز بازگشتن به هنگام عصر از مدرسه تعيين مي كنند؛ اگر خبر نداريد، بپرسيد. اكثر مدارس از رويكردهاي زير استفاده مي كنند:

انضباظ مقتدرانه، معلم مقرات واضحي را طرح مي كند و سه تا شش پيامد منفي براي هر تخلف از سلسله مراتب انضباطي را به كار مي گيرد. كودكان براي رفتار خوب چيزهايي مانند برچسب هاي برجسته، منقش به اشكال يا گلوله هاي شيشه اي دريافت مي كنند به طوري كه بتوانند با گذشت زمان جايزه هاي بيشتري كسب كنند.

مداخلات و حمايت هاي رفتاري مثبت، معلمان براي بخش هاي مختلف مدرسه كارهاي روزمره و تجارب آشكاري را تعيين مي كنند (كلاس ها، توالت، اتاق غذاخوري و سرويس هاي اياب و ذهاب). كودكان اين كارهاي روتين را تمرين مي كنند و معلمان زماني را صرف فراخواندن كودكان به كارهاي خوب كرده و نيز تنبيهاتي قابل پيش بيني براي تخلفات رايج را براي همه وضع مي كنند.

كلاس مسئول، معلمان كودكان را به همكاري با يكديگر براي خلق مقررات كلاسي در شروع هر سال تحصيلي ترغيب مي كنند. مدل‌سازي باعث مي شود كودكان به رفتارهاي مورد انتظاري مانند بالابردن دست ها و نگه داشتن درها توجه كرده و به مرور آن ها را در خود تقويت كنند.

پيامدهاي اثربخش مناسب با نقش كودك و مرحله رشدي كودكان شما

دوستي كه مدير مدرسه بود تعريف مي كرد:

روزي در اوايل تصدي شغلم، معلمي راون پسر بچه هفت ساله را به دفترم آورد. او دستمالهاي كاغذي را از پنجره كلاس به طرف بيرون پرت كرده بود و معلم از من انتظار داشت كه با او به شدت برخورد كنم. چهره آشك آلود كودك خبر از لجبازي و ترس مي داد. من گزينه هايم را سبك سنگين كردم: دلجويي كردن، داد و فريادزدن، يا كلاً انجام دادن كارهايي ديگر؟ پس از آنكه گريه كودك متوقف شد، من از خودم و او تعجب كردم كه چرا حتي نخواستيم از صداي آنچه در كلاس رخ داده به عنوان يك سند كمك بگيريم. سپس او بااشتياق واقعيت را به من گفت”من فقط مي خواستم ببينم آيا يك دستمال كاغذي خيس سريع تر بر روي زمين مي افتد يا دستمال كاغذي خشك”.

من عاشق اين كنجكاوي او شدم و اينجا من بودم كه نبايد او را دست مي انداختم. در مقابل او آرام شد. معلم عصباني و برآشفته شد. من دچار دردسر زيادي شدم.” متوجه كار جنجالي خودم شدم. ولي بايد به دانش آموز كمك كنم تا بتواند انتخاب هاي بهتري داشته باشد و به او و معلمش نيز كمك كنم تا يكديگر را به عنوان همكار ببينند نه دشمن”.

آن روز دانش آموز فرصت بازگشت به كلاس را از دست داد ولي در نامه اي به خاطر كارهاي خود از معلم و ناظمش معذرت خواهي كرد. و با كمك ناظم توانست دستمال كاغذي هاي تمام توالت هاي پسرانه را تعويض كند و به خاطر چنين كار خوبي از سوي معلمش مورد تشويقي جانانه قرار گرفت. تجربه او به من آموخت كه تمركز بر هر كودك به عنوان يك فرد با اختصاص دادن زماني براي فهميدن امور جاري كاري كمك كننده است، نه داد و فرياد زدن. وقتي خانواده هاي كودكان مقررات را براي آنها روشن كنند و به آنها فرصتي براي منعكس كردن انتخاب هاي كودك خود بدهند آنها نيز متقابلاًبه خوبي واكنش نشان مي دهند. من در اين مواقع گفتن يك معذرت خواهي صادقانه اي (يا دست كم كار متقاعدكننده اي) را پيشنهاد دادم و به كودكان كمك كردم طوري برنامه ريزي كنند كه دفعه بعد بهتر عمل كنند. اين كار باعث مي شود آنها نه تنها خوش رفتارتر بلكه اخلاقي تر نيز باشند.

براي مادران:

خود را مانند يك همكار مدرسه در نظر بگيريد

شما مي توانيد با فهماندن به كودك خود كه هر كسي الزاماً بايد تابع مقررات مدرسه باشد به نوعي از رابطه او با معلمانش حمايت به عمل آوريد ولو آنكه در منزل مقررات متفاوتي دنبال شود. كودكان وقتي كه والدين آنها برعكس تصميمات معلم عمل مي كنند گيج مي شوند. مدير يك مشاور حقوقي نيست و كودك شما نيازي به وكيل ندارد. در عوض او به والديني آرام و خونسرد نياز دارد والديني كه تمايل به همكاري با مدرسه براي كمك به احترام در رابطه، انعكاس و اصلاح آن باشند.

قبول كنيد كه همه چيز را نمي دانيد

با مامان و باباهاي ديگري كه صحبت مي كنيم مي فهميم والدين كمي در مورد فرآيند انضباطي مدرسه كودك خود آگاهند. كودكان اغلب توصيفات درهم برهم يا ناقصي از واقعيت مي دهند و مدارس نمي توانند هميشه جزئيات زيادي از آنچه بد پيش مي رود فراهم كنند.

مادري نگران است كه پسرش شايان هر روز با گزارش دهي كارهاي عليرضا به خانه مي آيد (در اين مورد اسامي و جزئيات جابجا شده). او ممكن است بگويد عليرضا امروز روز خوبي داشت، يا عليرضا روز خيلي بدي پشت سرگذاشت. با گذشت زمان ديگر جزئيات نيز آشكار شدند. عليرضا رايانه معلم را شكست. او مي خواست همكلاسي ديگر را كتك بزند. معلم از شدت عصبانيت مي خواست همه بچه ها را از كلاس اخراج كند. مامان روز به روز نگران تر مي شد. وقتي از معلم خواست تا در اين باره برايش توضيح دهد تا خيالش راحت شود، او فهميد كه كاركنان مدرسه اجازه گفتن جريان رسيدگي به وضعيت عليرضا را ندارند.

براساس اظهارات قانون حفظ حريم خصوصي و حقوق آموزشي فدرال، والدين بايد به همه موارد ثبتي كتبي در مورد كودكان خود دسترسي داشته باشند و هيچ مدرسه اي نمي تواند اطلاعاتي را بدون رضايت والدين در اختيار ديگران قرار دهد. يعني حتي اگر كودك ديگري به كودك شما آسيب رساند مدرسه نمي تواند در مورد آن كودك با شما صحبت كند.

منبع:كانون مشاوران ايران-تعامل مديران و والدين در انضباط مدرسه



:: موضوعات مرتبط: آموزش روانشناسي

:: برچسب‌ها: انضباط در مدرسه، انضباط كودكان، ارتباط با مدير مدرسه،
نویسنده : Maryam
تاریخ : ۲۰ تير ۱۴۰۲
زمان : ۰۳:۱۵:۲۱
همسرتان زياد حرف مي زند؟ ديگر توان و تحمل نداريد؟
| نظرات (0) | ادامه مطلب...

زندگي هرگز در بهترين حالت براي يك فرد منفي باف و پر حرف نيست و اين جزو اختلال رواني به شمار مي آيد.

آنها اغلب مشتاقانه با شما در مورد مشكلات و اختلال هاي زندگي تان صحبت مي كنند.

آنها به طور مداوم با شما صحبت مي كنند و از بدبختي به سوي بدبختي ديگر مي روند و ذهن شما را از غم و ناراحتي زندگي شان اندود مي كنند.

مردم پر حرف كساني هستند كه كلمات بي انتهايشان هرگز پايان نمي يابند.

اين افراد به هيچ وجه گوش نمي كنند، بلافاصله صحبت مي كنند و هرگز به جريان اصلي صحبت و بحت نمي رسند.

دوستي و صميميت را با حرف ها اندازه گيري مي كنند و زمان با ارزش خود را با كلمات هدر مي دهند.

اين باعث برانگيختن ذهن شما و تحريف احساسات، قوت ها و قدرت شما، علاوه بر اتلاف وقت، منحرف كردن تمركز و آرامش شما مي شود.

شما ممكن است در زندگي خود با افراد منفي باف زندگي كنيد.
شايد آنها در ميان دوستان و همكاران و خانواده شما باشند و شما نمي خواهيد با آنها رو در رو شويد.

راه حل هاي زير مي تواند براي مقابله با اثرات منفي و به حداقل رساندن آزار و اذيت اين افراد استفاده شود.

گوش ندادن به كلمات شخص منفي باف
خودتان صحبت نكنيد و با راه حلها، افكار و احساساتتان صحبت نكنيد و اجازه دهيد حرف هاي آنها پايان يابد.

پس از شنيدن تمام موارد، تعهد شما به گوش دادن به كلمات او به پايان مي رسد.

فقط براي يك بار و براي هميشه گوش كنيد.

سپس، بدون تأييد آنچه كه او گفت، و بدون دخالت در احساسات او، از او اين سوال را بپرسيد: حرف هايت براي من چه سوي دارد؟

در بيشتر موارد، شما كلمات “هيچ چيز، ” را مي شنويد.


همسرتان زياد حرف مي زند؟ ديگر توان و تحمل نداريد؟
او فقط به شنونده نگاه مي كند و به دنبال مشاوره و راهنمايي نيست.
اين استراتژي شما را در نظر نمي گيرد و يا به مثابه راهنما نيست.

بنابراين نيازي به مشاوره نيست و بهتر است مكالمه را پايان دهيد يا موضوع مكالمه را تغيير دهيد.

آيا ميتواني به من بگويي چكار بايد بكنيم؟

در اين مورد، شما مي توانيد راه حل ها و توصيه هاي خود را بدون قضاوت بيان كنيد.

اگر بخواهد موضوع را درك نكند، گفتگو را متوقف كنيد زيرا پيشنهادات مفيد شما موثر نخواهد بود.

از آنجا كه منفي باف ها و پر حرف ها اساسا از شنيدن متنفر هستند و به دنبال راه حل عملي نيستند، به دنبال راه هاي غير واقعي هستند.

اگر آنها دوباره به نزد شما باز گردند و با عجله براي تعريف داستان از ابتدا يا اضافه كردن اطلاعات جديد به آن استفاده كنند، در اين مورد، ذكر اين جمله: آيا كار ديگري از من ساخته است؟ مهم است.

حرفش را قطع كنيد
اگر از شما بخواهد دوباره به حرفهاي او گوش دهيد، در موقعيت خود ايستاده و بگوييد: «من به شما ارزش زيادي مي دهم و ارزش مي خواهم، اما اين تكرار حرف ها براي هيچ يك از ما مفيد نيست.

در ابتدا همه چيز را فهميدم آيا كار ديگري از من ساخته است؟

احساسات خود را صرف نكنيد و در موقعيت خود قرار گيريد و از بيان كلمه اي ديگر به جز پيشنهاد و راهنمايي خودداري كنيد.

مي دانيد كه گوش دادن به مردم حراف و پرحرف و ماجراهاي منفي و غم انگيز آن نشانه اي از مهرباني و خوبي شما نيست.

اين نه تنها مشكل را كاهش نمي دهد، بلكه با گذشت زمان، ذهن شما نيز منفي باف مي شود.

اگر با اين افراد در محيط كاري همكاري مي كنيد، به آنها قاطعانه بگوييد كه وقت نداريد با آنها صحبت كنيد و شما بايد كاري انجام دهيد.

منبع:كانون مشاوران ايران-همسرتان زياد حرف مي زند؟ ديگر توان و تحمل نداريد؟



:: موضوعات مرتبط: آموزش روانشناسي

:: برچسب‌ها: همسر پرحرف، افراد پر حرف، زياد حرف زدن همسر،
نویسنده : Maryam
تاریخ : ۲۰ تير ۱۴۰۲
زمان : ۰۲:۵۳:۴۳
كمك به كودكي كه تازه خواندن را مي آموزد
| نظرات (0) | ادامه مطلب...

كودكان خواندن با سرعت هاي بسيار مختلف را ياد مي گيرند. برخي در كودكستان به طور مستقل توانايي خواندن را دارند برخي ديگر نيازمند گذراندن يك سال تمام يا آموزش بيشتري براي مهارت هاي كلمه سازي و آوايي هستند. اگر كودك شما از مشاهده كردن خواندن خود ناراحت است بهترين روش براي گفتن زماني است كه متوجه مي شويد كودك شما مشكل دارد. به خاطر داشته باشيد كه خوانندگان مبتدي نمي توانند كتاب ها را بدون اشتباه بخوانند يا قادر به صداكشي هر كلمه نيستند. كودك شما ممكن است نياز به كمك بيشتري داشته باشد اگر او:

علاقه اي به كتاب ها نشان نمي دهد. دكتر سوسان گلزر كارگردان برنامه فارغ التحصيلي دانشگاه ريدر درهنرهاي زبان خواندن مي گويد: “فقدان علاقه مي تواند اجتنابي باشد”
هنگام خواندن بدخلق و دلسرد مي شوند
سعي در فهم ساختار اساسي كتاب (جلد كتاب يا پشت آن) و يا حركت راست به چپ در متن ندارند .
الگوهاي اصلي كلمات را تا آخر دنبال نمي كنند (بعد از اين مجموعه چه چيزي مي آيد: بزرگ، كوچك، بزرگ، كوچك،……. ).
اگر به نظر مي رسد كودك شما در يادگيري خواندن مشكل دارد خود يا كودك را سرزنش نكنيد. ريشه اين مشكل كودك شما مي تواند در مشكلات بينايي يا شنوايي، رويكرد آموزشي معلم، قابل فهم نبودن مطالب براساس سن او باشد. گلزر مي گويد”من هرگز نمي گويم كودك شكست مي خورد”. منظور من كتابي است كه باعث عقب ماندن كودك شده است.

اينجا شش مرحله اي كه مي تواند براي بازشناسي و اصلاح مشكل كارآمد باشد در نظر گرفته شده است:

خواندن كودك خود را تماشا كرده و به آن توجه كنيد.
حيطه هاي دشوار را يادداشت كنيد: آيا او در بازشناسي كلمات آشنا مشكل دارد؟ او بارها يك كلمه را به طور مكرر غلط تلفظ مي كند؟ زمان زيادي را به حدس زدن متن اختصاص مي دهد؟ سعي نكنيد او را اصلاح كنيد؛ هدف شما مشاهده است.

با كودك صحبت كنيد بدون اينكه زياد نگران يا نااميد به نظر برسيد.
شما قصد ترساندن كودك از كتاب ها را نداريد. از كودك خود در مورد مدرسه بپرسيد. آيا معلم در كلاس تند تند راه مي رود؟ كتاب ها خيلي سخت است؟ بدون اينكه كودك خود را با ديگر كودكان كلاس مقايسه كنيد سعي كنيد اطلاعاتي كسب كنيد. نگوييد”آيا همه كودكان سريع تر از تو مي خوانند؟”بلكه بپرسيد”آيا معلم هنگام خواندن كلاس را گروه بندي مي كند؟”

با معلم كودك خود يا با يك متخصص در زمينه خواندن ملاقات داشته باشيد.
قبل از رفتن سوإالات را آماده كنيد و هر مشكلاتي كه در منزل در كودك خود مشاهده كرده ايد را بيان كنيد. آنچه فكر مي كنيد مشكل است ممكن است براي خوانندگان مبتدي مشكلي عادي باشد. در مورد برنامه درسي خواندن و هر گونه ارزشيابي هاي خواندني كه براي كودك اختصاص داده شده است را، از معلم بپرسيد. معلم مي تواند به شما در مورد سطوح خواندن اطلاعاتي بدهد، و بر اساس آزمون هاي گرفته شده كمك هايي را ارائه دهد.

منبع:كانون مشاوران ايران-كمك به كودكي كه تازه خواندن را مي آموزد



:: موضوعات مرتبط: آموزش روانشناسي

:: برچسب‌ها: روانشناسي كودك، يادگيري خواندن، خواندن كودك،
نویسنده : Maryam
تاریخ : ۱۸ تير ۱۴۰۲
زمان : ۱۰:۴۶:۵۲
به داماد محبوب مادر زنتان تبديل شويد
| نظرات (0) | ادامه مطلب...

فيلم آموزشي خانواده مي تواند كمك مهمي براي دانستن مطالبي باشد كه در ادامه ذكر مي كنيم.

عوامل متعددي مي تواند منجر به درگيري در خانواده شود.

شايع ترين عامل اغلب در نظر گرفته شده است “عروس با مادر شوهرش” و يا “داماد با مادر زنش”.

از زمان بسيار قديم، رابطه بين عروس و مادرشوهرش يا برعكس هميشه حساس است، اما رابطه بين مادر و عروس بسيار مهم است.

مشكل مشترك قدرت مبارزه براي نسل ها است.
هر كس سليقه و احساسات خود را دارد، بنابراين تفاوت بين عروس و مادر تعجب ندارد.

اين تفاوت در نحوه موضوعاتي چون جايي براي زندگي، چگونگي تعيين سياست زندگي شما و غيره منعكس شده است.

بعضي ترجيح مي دهند يك شيوه تركيبي از زندگي را انتخاب كنند، بعضي ديگر به يك سبك مستقل تبديل مي شوند.

با اين حال، نمي توان انكار كرد كه يكي از رايج ترين و مخرب ترين عوامل ازدواج، مبارزه براي قدرت است.

بيشتر درگيري ها بين “داماد و مادر زن” يا “عروس و مادر شوهر” رخ مي دهد.

در مبارزه طولاني، برنده به ندرت يافت مي شود.

وجود تعارض بزرگ به اين معني است كه مردم فراموش كرده اند كه براي چه مي جنگند.

رابطه مادر زن و داماد
رابطه بين مادر و داماد چالش هاي خاص خودش را دارد.

ممكن است اين ناديده گرفتن آن يا عدم برقراري ارتباط مناسب با مادر به رابطه تنش و سردي يا برعكس، انتظارات بيش از حد از مادر را ايجاد كند.

بسياري از دختران و پسران، سال ها قبل از ازدواج، با اطلاعات منفي از شخصيت هاي “مادر زن” و “مادر شوهر” بمباران مي شوند.

در جامعه ما، به طور كلي يك تصوير منفي از “مادر” وجود دارد، از اين زاويه، ممكن است در نظر گرفته شود كه بخشي از تفاوت هاي عروس و مادر به دليل اين پيشنهادات است.

بسياري از زوج هايي كه با تصورات غلط درباره زندگي خود، بدون در اختيار داشتن زندگي با افراد سالخورده دخالت مي كنند، از همان ابتدا سعي دارند كه اين موضوع را جداسازي و محدود سازند.

همچنين مي تواند منجر به ظهور چالش هاي خانوادگي بعدي شود.

در الگوي عمومي، زوج ها خانواده هاي مختلفي دارند، بنابراين ما بايد دو مجموعه گسترده را ادغام كنيم.

يك رويكرد واقع گرايانه به مسائل عاطفي و نگرش اعضا مي تواند به تقويت پيوندها كمك كند.

اگر بخواهيد لحن ارتباط گرم و صميمي را بدون نياز به مادر خود به چالش بكشيد، بايد با پايان اين داستان همراهي كنيد.

يكي از ويژگي هاي شوهر شايسته داشتن اطلاعات و تخصص كافي است.
چنين شوهر آموزش هايي را كه لازم است براي تبديل شدن به داماد محبوب مادر زن را ببيند، ديده و بيشتر دانش و كمال او، هوش بيشتر او، مناسب تر خواهد بود.

شما ممكن است چندين بار اين ضرب المثل را شنيده باشيد كه هر مردي كه در سطح بالايي قرار دارد قطعا يك زن متخصص در كنار او قرار دارد.

مطمئنا شما مي توانيد بسياري از چيزهاي خود را انجام دهيد، اما يك سيستم پشتيباني قوي مي تواند به شما بيشتر كمك كند.

معمولا همه روابط ها در روزهاي اول پس از ازدواج، اعضاي خانواده محبوب و دوست داشتني هستند، به طوري كه آنها به تمام اعضاي خانواده تازه عروس و داماد احترام مي گذارند.

اما در بعضي از خانواده ها روابط عادي، با روابط خشك، خنثي، حتي سرد و خسته كننده، طولي نمي كشد.

واقعيت اين است كه در بسياري موارد اين خواهران و برادران تازه متولد شده هستند كه به عنوان يك عضو جديد از خانواده قادر به ايجاد موقعيت خود نيستند، به طوري كه آنها در نزد خانواده خود يك داماد محبوب مي مانند.

شما مي توانيد به داماد محبوب مادر زنتان تبديل شويد، اگر …

براي اينكه هميشه يك داماد خوب باشيد، رفتار شما در چند روز اول ازدواج شما اهميت بيشتري دارد.

شما بايد مورد هايي را بدانيد كه مي تواند رابطه تان را با خانواده ي همسر تان مديريت كند.

در مورد توانايي هاي خود دروغ نگوييد، اما بيش از حد فروتن نباشيد.


از والدين همسر خود درباره مسائل مربوط به كار يا خانواده سوال كنيد

ناراحت نشويد و به خودتان راست بگوييد.
همچنين در مورد نقص هاي خود صادق باشيد و بگوئيد كه سعي داريد آنها را حل كنيد.

حداكثر مهارت هاي خود را در عمل نشان دهيد و توانايي هاي خود را ثابت كنيد.

هرگز خانواده خود را با خانواده مقابل مقايسه نكنيد.
اگر با مادري و خواهري خود مخالفت يا ناراحتي داشته باشيد، به طور خصوصي با آنها صحبت كنيد.

به ياد داشته باشيد رفتار شما با مادر و خواهر شما، يك مدل براي رفتار شما با همسر آينده شما خواهد بود.

فراموش نكنيد كه هداياي گران قيمت را بخريد اما مواردي را براي دادن هداياي خود به همسر و اعضاي خانواده خود فراموش نكنيد.
حتي به عنوان يك كتاب، شاخه گل، و غيره.

منبع:كانون مشاوران ايران-به داماد محبوب مادر زنتان تبديل شويد



:: موضوعات مرتبط: آموزش روانشناسي

:: برچسب‌ها: رابطه مادر زن و داماد، مادر شوهر، داماد محبوب مادر زن،
نویسنده : Maryam
تاریخ : ۱۸ تير ۱۴۰۲
زمان : ۱۰:۴۳:۵۶
تربيت فرزند
| نظرات (0) | ادامه مطلب...

تربيت فرزند پسر، تربيت كودك از چه سني شروع ميشود، تربيت فرزند سالم، تربيت فرزند از نظر روانشناسي، تربيت كودك يكي از سخت ترين مراحل فرزندآوري است، هر كودكي با كودك ديگر متفاوت است و همين باعث مي شود كه تربيت كودك به امري سخت براي والدين تبديل شود. روانشناسان بسياري اعتقاد دارند كه دلايل بسياري از اختلالات در دوران كودكي نهفته است و همين به اهميت دوران كودكي تاكيد دارد، رفتاري كه با كودك داشته باشيد آينده او را رقم مي زند.

تربيت فرزند چيست
در دنياي امروز خشونت هاي زيادي عليه كودكان در حال شكل گيري است. بسياري از خشونت ها از جانب والدين در برخي خانواده عليه كودكان شكل مي گيرد كه در نتيجه اعتقاد به تنبيه هاي بدني براي تربيت كودك به وجود مي آيد. پژوهش ها نشان مي دهد كه تربيت كودك با استفاده از آزار جسمي و تنبيه بدني راهكاري بسيار نامطلوب بوده كه از هر لحاظ توسط علم روانشناسي و غيره رد شده است و موجبات بروز بسياري از مشكلات روحي و جسمي و رواني را در بين آن ها فراهم مي كند.تربيت فرزندان ۷ تا ۱۴ سالبه حدي مهم است كه روش هاي ناصحيح در تربيت فرزند منجر به بروز بسياري از مشكلات رفتاري و روحي رواني براي كودكان در اينده آن ها خواهد شد و دليل بسياري از رفتاري هاي ناهنجار اجتماعي نيز همين خشونت ها و به كار بردن روش هاي ناصحيح در تربيت فرزند از لحاظ رفتاري است. در ادامه نكات تربيتي روانشناسي آمده است كه به شما در تربيت كودكي سالم و موفق كمك مي كند:

تربيت فرزند از نظر روانشناسي
براي تربيت كودك از ديدگاه روانشناسي بايد موارد زيادي را رعايت كنيد كه در ادامه مهم ترين آن ها ذكر شده است:

۱. عزت نفس فرزندتان را تقويت كنيد
لحن صدا، زبان بدن و هر بياني كه داريد بر تربيت فرزند پسر تاثير مي گذارد، تنها لازم نيست كه به حرف هاي خود اهميت دهيد حتي لحن صدا نيز براي كودك مهم است. رفتار شما به عنوان والد بيش از هر چيز ديگري بر عزت نفس آن ها تأثير مي گذارد. به كودك خود اجازه دهيد به صورت مستقل كار كند تا احساس كند كه توانايي بالايي دارد. كلمات نيز مي توانند همانند تنبيه جسماني آسيب بزنند، اگر كودكتان در كار خود موفق نبوده به او اميد دهيد تا بار ديگر تلاش كند، كلمات خود را با دقت انتخاب كنيد و دلسوز باشيد.

۲. از ويژگي هاي خوب او تعريف كنيد
چند بار در روز كودكتان را به دليل كارهاي بدي كه انجام مي دهد تنبيه مي كنيد؟ چقدر از او انتقاد مي كنيد؟ هميشه ويژگي هاي مثبت او را ذكر كرده و به او بگوييد كه متوجه كارهاي خوب او مي شويد. با تنبيه، كودك احساس مي كند كه كارهاي مثبت او ديده نمي شود. به طور مثال به او بگوييد: امروز بسيار دختر خوبي بودي مرسي كه به من كمك كردي وسايلت رو جمع كنيم يا مرسي كه ساكت ماندي تا به كارهايم برسم.

۳. قوانين مشخصي داشته باشيد
براي تربيت فرزند سالم قوانين در خانه بايد مشخص باشد، بايدها و نبايدهاي تربيت فرزند از همان ابتدا باشد مشخص شود. نظم و انضباط بايد از كودكي ياد گرفته شود، حتما قوانين را به آن ها توضيح دهيد و به آن ها بگوييد كه حتي والدين نيز مجبور هستند اين قوانين را رعايت كنند. به طور مثال به كودك خود ياد دهيد كه حتما پيش از ديدن برنامه تلويزيون بايد تكاليف خود را انجام دهد. مي توانيد چارتي تشكيل دهيد و در آن چارت كارهاي مثبت و مفيد او را علامت بزنيد.

۴.براي بچه هايتان وقت بگذاريد
در زندگي شلوغ امروزي براي بسياري از افراد وقت ندارند تا با كودكان خود وقت بگذرانند.اگر مي توانيد به شكلي تنظيم كنيد كه زمان هاي صرف غذا كنار هم بوده يا شب ها در مورد روز خود صحبت كنيد. اكثر بچه ها به دنبال توجه والدين خود هستند بنابراين اگر توجه لازم را دريافت نكنند سعي مي كنند با رفتارهاي ناپسند والدين خود را مجبور كنند كه به آن ها دقت شود.


تربيت فرزند
۵. الگو باشيد
يكي از مهم ترين نكات كليدي در روانشناسي تربيتي كودك اين است كه الگو هركودكي والدين است، كودك به شما نگاه مي كند و سعي مي كند مانند شما رفتار كند. احترام، صميميت، صداقت، مهرباني، بردباري. رفتار غير خودخواهانه از خود نشان دهيد تا كودكتان از شما ياد بگيرد. اگر هميشه در مورد مسائل مالي در خانه صحبت كنيد كودك ياد مي گيرد كه پول مهم ترين چيز است و آن را از همه چيز بالاتر قرار مي دهد. اگر دروغ بگوييد كودك ياد مي گيرد كه دروغگويي كار خوبي است.

۶. انعطاف پذير باشيد
همانطور كه فرزند شما تغيير مي كند، بايد سبك فرزندپروري خود را تغيير دهيد. هر روش در سني جواب مي دهد، روشي كه در سن يك سالگي براي كودك شما موفق بوده است ممكن است در دوسالگي كاربرد خود را از دست بدهد. به طور مثال شما نمي توانيد مانند يك كودك به نوجوان بگوييد كه چه رفتاري داشته باشد بلكه تنها مي توانيد تا حدودي او را نصيحت و راهنمايي كنيد.

منبع:كانون مشاوران ايران-تربيت فرزند



:: موضوعات مرتبط: آموزش روانشناسي

:: برچسب‌ها: تربيت فرزند، تربيت كودكان، شيوه تربيت كودكان،
نویسنده : Maryam
تاریخ : ۱۷ تير ۱۴۰۲
زمان : ۱۰:۳۱:۴۷
آموزش قوي بودن و مهربان بودن به كودكان
| نظرات (0) | ادامه مطلب...

نگراني در مورد استفاده از داروهاي در دسترس، سوءمصرف الكل، رانندگي در حال مستي، نگراني از سيگار كشيدن و پك زدن پيپ در اماكن عمومي. مجبور كردن كودكان به سخت كوشي براي موفقيت در تحصيل و ورزش. مهيا كردن حمايت هاي خانگي و مالي. اهميت به نمرات و كارهاي تحصيلي. واداركردن آنها به سالم خوردن و رفتن به كليسا و عبادت گاه ها يا صرفاَ بريدن از ديگران و بيرون رفتن… ليست كردن مواردي از اين قبيل به منظور تمركز والدين بر آنها كاري طولاني و زمان بر است.

انسان داراي نيازهاي هيجاني، نيازهاي فيزيكي و نيازهاي سبك زندگي است. بعلاوه تكنولوژي، كار والدين را سخت تر كرده است، كودكان پاي تلويزيون نمي نشينند تا به والدين خود نشان دهند كه نگاه نمي كنند در حالي كه به سمت گوشي هاي خود روانه مي شوند تا به منابع و اطلاعات در يوتيوپ دسترسي پيدا كنند و به طور مداوم راههاي جديد متصل شدن را ياد مي گيرند طوري كه والدين در اين مورد با كودكان خود دچار مشكل مي شوند.

اين افكار خيال بافي شما نيست. فرزندپروري سخت تر شده است. وقتي به فرزندپروري مي انديشيد شما ممكن است به همه موارد ليست شده در بالا فكر كنيد اما يك جنبه اضافي را به جعبه ابزار”كارهاي مورد تمركز” اضافه كنيد، به كودكان خود برقراري تعادل بين قوي بودن و دفاع از خود و باورهاي خود و در عين حال مهربان بودن را ياد دهيم.

ممكن است القاي گسستگي به نظر برسد مانند “فقط قوي بمان” و”آدم هاي خوب جا نمي زنند” برخي از اين مثال ها هستند، اما آموزش به كودكان در دنيايي كه به نظر مي رسد روز به روز طردشدگي در آن بيشتر و بيشتر شود ممكن است تنها راه كمك به كودكان براي بقاء و پيشبرد زندگي هاي آنها باشد.

قوي شدن:

قوي بودن به معناي قلدري نيست. در حقيقت شخص واقعاً قوي داراي جوهره دروني به امكان مقاومت در برابر هر آنچه زندگي پيش روي آنها قرار مي دهد مانند قلدري و تحقير دست مي يابند.

افراد قوي اطميناني دروني را در خود پرورانده اند كه به آنها امكان مي دهد تا باور كنند هر آنچه در زندگي رخ مي دهد مهم نيست. اصولي كه والدين مي توانند به كودكان خود براي قوي بودن اما نه سركوب كردن بياموزند چه مي باشند؟

به آنها ياد دهيد راه اندازهاي رفتار خود را بشناسند و هرآنچه آنها را غمگين مي كند را بشناسندو يا آنها را در بازي خود راه ندهند. چرا اين ها را ياد بگيرند؟ زيرا هر چه فرد بيشتر در مورد محرك ها بداند زودتر مي تواند فرصت مواجهه با آنها به شكل مستقيم تر و عقلايي را بيابد. هر چه شما بيشتر غمگين شويد احتمال بيشتري در رسيدن به حد انفجار و يا در خود فرو رفتن وجود دارد.
زبان صريح و غير خشونتي را تمرين كنيد. به جاي گفتن “ازت متنفرم” بگوييد”من خيلي حالم بد مي شود وقتي از من درخواست انجام كاري را مي كني و دوست ندارم انجام دهم”. به آنها كمك كنيد واكنش هاي خود را بسنجند و اظهارنظرهاي خود را با رفتارهاي خود نه اشخاص، مرتبط سازند.
نكته: به عنوان يك بزرگسال بسيار مهم است كه اين رفتار را نيز الگوسازي كنيد.

ايستادگي كردن براي خواسته. به آنها كمك كنيد چيزي كه مي خواهند و به آن باور دارند را به دست آورند. به آنها امكان پيشقدم شدن را بدهيد، براي تمجيد از كسي به خاطر كار مهمش نامه بنويسند، به آنها در مورد آنچه در پيرامون آنها رخ مي دهد آموزش دهيد (بله، حتي خردسالان نيز مي توانند اهميت محيط و دنياي خود را ياد بگيرند). هر چه بيشتر آنها مجهز به درونگاهي براي ايستادگي براي خواسته خود باشند به احتمال كمتري آنها براي همه چيز به هم مي ريزند.

منبع:كانون مشاوران ايران-آموزش قوي بودن و مهربان بودن به كودكان



:: موضوعات مرتبط: آموزش روانشناسي

:: برچسب‌ها: آموزش مهرباني به كودك، كودكان، آموزش قوي بودن به كودك،
نویسنده : Maryam
تاریخ : ۱۷ تير ۱۴۰۲
زمان : ۱۰:۲۱:۲۴
۴ روش براي كشف و پرورش استعداد كودك شما
| نظرات (0) | ادامه مطلب...

كودكان چه كاري را به خوبي انجام مي دهند؟ تمام كودكان داراي يك يا چند نوع توانايي هستند، هرچند كه هميشه اين توانايي را نزد والدين خود نشان ندهند. كودك شما ممكن است اولين فرد در خانواده باشد كه مهارت ژيمناستيك داشته باشد و يا ذوقي در نواختن پيانو داشته باشد، يا ممكن است يك توانايي خاص براي خنداندن مردم داشته باشد. استعداد مي تواند در هر شكلي بروز كند اما ممكن است براي بروز پيدا كردن نياز به روشن كردن و بيرون كشيدن آن باشد. در اينجا چند نكته براي بيدار كردن و پرورش استعدادهاي طبيعي كودك شما، آورده شده است:

هميشه در حال نظارت و جستجو باشيد

كودكان ممكن است معمولا استعدادهاي خود را تشخيص ندهند، با اين حال به صورت غريزي اين استعدادها را دنبال مي كنند، به عنوان مثال، چنانچه كودك شما علاقه ي خاصي به جعبه نقاشي دارد، اين مي تواند يك نشانه از اين مطلب باشد كه او يك هنرمند است- او ممكن است كه هنوز كار زيادي با قلم موي خود انجام ندهد- اما صبر و شكيبايي شما با تكامل استعداد او ارزش پيدا خواهد كرد.

براي كودك خود فرصت ها را فراهم كنيد
استعدادها براي تكامل نياز به يك فتح باب دارند. اگر هيچ فرصتي براي يك توانايي براي تغذيه آن وجود نداشته باشد، ممكن است اين توانايي در كل سال هاي شكل گيري كودك سركوب شود، كه بعد از آن ممكن است براي توسعه آن استعداد خيلي دير شده باشد. به عنوان مثال، اگر كودك يك استعداد براي نواختن طبل و دنبك دارد، ممكن است تا زماني كه بر روي طبل ضربه نزند، اين استعداد در او شكوفا نشود. مهم است كه طيف وسيعي از فرصت ها را براي كودك خود فراهم كنيد بطوري كه هر استعداد پنهاني بتواند بروز يافته و شكوفا شود. شما مي توانيد اين كار را با معرفي موضوعات مختلف، بازي ها، توانايي هاو مهارت هاي مختلف به او و كمك به او در دنبال كردن آنها انجام دهيد.

پرورش هويت
تشويق و ستايش يك راه طولاني براي بسط و توسعه ي استعدادهاي كشف شده ي فرزند شما خواهد بود. بگذاريد كودك شما بداند كه شما به توانايي هاي او افتخار مي كنيد و علاقه ي خود را به موضوعات مورد علاقه ي او، خواه خود شما به اين موضوعات علاقه داشته باشيد يا نه؛ نشان دهيد. به دنبال فرصت هايي باشيد تا مهارت هاي او را به دوستان و آشنايان خود نشان دهيد؛ حمايت آنها حمايت فردي شما را تقويت خواهد كرد. معلمان مدرسه ي كودك نيز ممكن است قادر به گشودن فرصت هايي براي استعدادهاي او باشند. اما براي توسعه ي جدي، شما ممكن است به سرمايه گذاري در آموزش خصوصي و حمايت هاي ديگر مانند دوره هاي آموزشي، مسابقات و تجهيزات نياز داشته باشيد.

منبع:كانون مشاوران ايران-۴ روش براي كشف و پرورش استعداد كودك شما



:: موضوعات مرتبط: آموزش روانشناسي

:: برچسب‌ها: استعداد كودك، آموزش درست كودك، تربيت كودك باهوش،
نویسنده : Maryam
تاریخ : ۱۴ تير ۱۴۰۲
زمان : ۰۴:۱۸:۵۲
نوجوان لجباز
| نظرات (0) | ادامه مطلب...

نوجوان لجباز را چگونه مي توان آرام كرد؟ در برخورد با نوجوان لجباز نبايد عصباني شد بلكه بايد با قاطعانه به آن ها نشان داد كه چگونه بايد به اعضاي خانواده و محيط آن احترام بگذارند. عصبانيت شما تنها باعث لجبازي بيش تر آن ها مي شود. در ادامه راهكارهايي بيان شده است اما اگر از پرخاشگري و لجبازي نوجوان يا كودك خود شاكي هستيد مي توانيد از مشاوران مركز ستاره ايرانيان كمك بگيريد. مشاوران ما به طور تخصصي لجبازي و پرخاشگري نوجوان را در كوتاه ترين مدت بهبود مي بخشند.

روانشناسي لجبازيعلت لجبازي جوانان چيست؟ نوجوانان و جوانان در دوره اي زندگي قرار دارند كه ممكن است تناقض هاي زيادي داشته باشند، علاوه بر اين، آن ها براي فرديت و استقلال خود هر روز در حال تلاش هستند و از طرفي ديگر مي خواهند در مدرسه و بين دوستان خود محبوب باشند. استقلال آن ها باعث مي شود كه اجازه ندهند به آن ها كمك كنيد در حالي كه به كمك شما احتياج دارند. از طرف ديگر مشكلات هورموني و رشد باعث مي شود دمدمي مزاج شده و نتوانند احساسات خود را به درستي كنترل كنند.

خلق و خوي نوجوان به دليل رشد مغز او مدام در حال تغيير است و همين باعث مي شود كه در كنترل احساسات خود احساس ناتواني داشته باشد. در اين دوره توصيه هاي زيادي به والدين مي شود كه به بهبود ارتباط آن ها با نوجوان و كاهش علاقه نوجوان به استفاده از مواد مخدر يا خودكشي منجر مي شود.

پيشنهاد مشاور: رفتار با جوان ۱۸ ساله

با دختر نوجوان لجباز چگونه رفتار كنيم
رفتار با نوجوان ۱۳ ساله دختر بايد چگونه باشد؟ بلوغ تاثير بسيار قابل توجهي بر زندگي دختران دارد زيرا هم تغييرات خلقي هم جسماني شديدي را ايجاد مي كند. بلوغ دختران حدود ۱۱ سالگي شروع و بين ۱۴ تا ۱۶ سالگي دختران بالغ مي شوند. يكي از مشكلات اصلي كه دختران تجربه مي كنند مشكلات و نگراني هاي مربوط به شكل ظاهري خود است كه بر اعتماد به نفس آن ها تاثير زيادي مي گذارد.در اين سن حساس والدين به خصوص مادران بايد تا جايي كه مي توانند با دختران نوجوان خود ارتباط برقرار كنند. ارتباط مداوم ميان والدين و دختران باعث مي شود كه احتمال رابطه جنسي خطرناك، مصرف مواد و خودكشي به شدت كاهش يابد.

همواره نكات مثبت رفتاري و شخصيتي فرزند خود را به ياد داشته باشيد و روي آن ها تاكيد كنيد، با نوجوان خود مهربان بوده و سعي كنيد آن ها را درك كرده و وقت كافي براي ارتباط با آن ها بگذاريد. به ياد داشته باشيد كه عبور از اين مرحله باعث افزايش سلامت رواني نوجوان شما مي شود.


نوجوان لجباز
۸ رفتار موثر با نوجوان
در ادامه ۱۱ رفتار مفيد و موثر براي كاهش لجبازي نوجوان آمده است، اين موارد به شما كمك مي كند تا تنش را به حداقل رسانده و به بهترين شكل با نوجوان خود تعامل برقرار كنيد.

۱.اجازه ندهيد شما را عصباني كند
نوجوانان عاشق اين هستند كه كنترل شما را در دست بگيرند بنابراين تلاش مي كنند كه با تحريك يا تغيير شرايط شما را مجبور كنند كه كنترل خود را از دست داده و به درجه اي برسيد كه او شرايط را در دست بگيرد. در حقيقت وقتي شما عصباني ميشويد جاي والد و فرزند تغيير مي كند.

بنابراين خونسردي خود را حفظ كنيد. هرچه واكنش كم تري نشان دهيد، با منطق بهتر و صحيح تر مي توانيد تصميم بگيريد. هميشه مي توانيد پاسخ بهتري به شرايط پيدا كنيد تنها كافي است براي چند ثانيه تا ۱۰ شمرده و منطقي شرايط را ارزيابي كنيد. پاسخ هاي احساسي باعث مي شود كه فرزندتان متوجه بشود كنترل شرايط را از دست داده ايد.

منبع:كانون مشاوران ايران-نوجوان لجباز



:: موضوعات مرتبط: آموزش روانشناسي

:: برچسب‌ها: روانشناسي لجبازي، لجبازي، نوجوان لجباز،
نویسنده : Maryam
تاریخ : ۱۴ تير ۱۴۰۲
زمان : ۰۴:۱۶:۳۹
رفتاري كه پدر شوهر و پدر زن را شيفته خود مي كند
| نظرات (0) | ادامه مطلب...

در گذشته، عروس معمولا با خانواده شوهرش زندگي مي كرد و هيچ مشكلي نداشت، اما در طول زمان اين فرهنگ دستخوش تغيير بيشتر شد.

يكي از سخت ترين روابط ما با خانواده شوهر است.

وقتي ازدواج مي كنيم، اكثر ما متوجه نمي شويم كه ما با يك خانواده ديگر ازدواج كرده ايم.

اين خانواده ممكن است سنت ها، رفتارها و عادت هايي داشته باشد كه بر خلاف ما باشد.

خانواده شوهر
هنگامي كه درگيري ها يا اختلاف نظر در زمينه آداب و رسوم و غيره، وارد خانواده شود، درگيري ها و بحث ها شروع مي شود.

پس چگونه اين ها قابل تحمل و قابل قبول باشد؟

اين به افرادي بستگي دارد كه در بحث شركت مي كنند.

بنابراين، يك قاعده كلي در مورد خانواده شوهر اين است كه از احساسات تان به عنوان راهنما كمك بگيريد.

برخي مسائل وجود دارد كه نبايد با بستگان شوهر تعارض داشته باشد.

ازدواج يك تعامل است كه علاوه بر همسر در آن خانواده ها اهميت دارند.

درك و رفتار مناسب با خانواده همسر شما براي زندگي موفق ضروري است.

رابطه درست با خانواده همسر، علاوه بر محبوبيت بين آنها، تضمين يك زندگي موفق و رضايت همسر است.

اما شما بايد بدانيد كه اصول اوليه زندگي بر اساس نامزدي استوار است، بنابراين شما بايد در طول نامزدي اصول رفتار درست با همسرتان را بياموزيد تا بتوانيد آرامش داشته باشيد و آينده خوبي با همسر و فرزندتان داشته باشيد.

اهميت دوره نامزدي اين است كه شما به راحتي مي توانيد خانواده ي همسر خود را بيابيد و در آينده براي زندگي مشترك قابل اعتماد آماده شويد.

خودتان باشيد و از ابتدا راه مستقيم برويد.


رفتاري كه پدر شوهر و پدر زن را شيفته خود مي كند
راه حل براي برخورد با خانواده همسر شما
اولين خشت را درست بگذاريد

شما بايد با آنها به اندازه كافي برخورد كنيد تا زندگي خانوادگي جديد خود را داشته باشيد.

رفتار صحيح محدود به احترام بيش از حد و چنين مسائلي نيست.

شما بايد بدانيد كه چگونه با افرادي كه در جستجوي دنياي خود هستند و آنها را مي شناسيد، رفتار كنيد.

چيزهايي كه ما به دنبال آن هستيم، رفتارهاي بنيادي است كه به هر فردي با هر اخلاقي پاسخ مي دهد.

خودتان باشيد

برخي از افراد در يك رابطه ازدواج كرده و با يك زن ازدواج كرده اند يك تصوير شگفت انگيز از خودشان نشان مي دهند كه همه خانواده ها آن را دوست دارند.

در اين مورد، خانواده همسر خود به اين تغيير موقعيت واكنش نشان مي دهند، و اين ممكن است براي شما بسيار مفيد باشد.

در حالي كه حق دارند.

از اولين روزهاي نامزدي كه شما بايد در مورد همسر و خانواده خود بدانيد، نقش بازي نكنيد و خودتان باشيد.

البته، خود واقعي شما بيش از بازي كردن نقش شما مهم است و شما لازم نيست كه بخشي از مشكلات خود را به زبان بياوريد.

خودماني نشويد
شما احتمالا اين توصيه ها را بارها و بارها شنيده ايد و مشاوره خانواده هم به اين امر تاكيد دارد.

اما بايد بگويم كه شما در اشتباه هستيد در ضمن، اين بهترين توصيه اي است كه ممكن است به كسي بدهيد.

گام اول در راه خود بودن اين است كه احترام قاطع تان را براي خانواده ي همسر خود حفظ كنيد و سعي كنيد آنها را با استفاده از صفت ها و كلمات زيبا صدا كنيد.

در عين حال سعي كنيد ارزش خود را حفظ كنيد.

بسياري مي گويند پدر شوهر يا پدر زن همانند والدين ما هستند، اما بهتر است كه والدين و همسرتان را در همان موقعيت والدين همسر خود بدانيد.

رفتار درست با پدر زن و پدر شوهر
فاصله خود را در برخورد با خانواده همسر خود حفظ كنيد و از راهنمايي هاي مركز مشاوره در اين زمينه كمك بگيريد.

دخالت نكنيد

سعي كنيد در رابطه شريك زندگي خود با خانواده اش دخالت نكنيد.

حتي اگر آنها شروع به جر و بحث خانوادگي با هم كردند، بهتر است بحث و مبارزه نكنيد، شما هيچ واكنشي نشان ندهيد و چيز ديگري را انجام دهيد.

با احترام رفتار كنيد.
اگر اختلاف بين همسر و اعضاي خانواده تان را مي بينيد، زماني كه فقط به همسرتان گفته ايد كه بهتر است اين رفتار را نشان ندهد، چيزي درست نمي شود.

فاصله را تعيين كنيد

ماندن و دوست داشتن فقط يك ضرب المثل نيست.

يك شيوه زندگي هنگامي كه شما با خانواده ي همسر خود مسافرت مي كنيد، شما را به آنها نزديك مي كند.

بسته به اندازه فاصله زندگي كه در آن زندگي مي كنيد، محدوديت هاي رفت و آمد خود را مشخص كنيد.

اگر مشكلي ناراحت تان كرد و شما معمولا به خودتان فرو رفتيد سعي كنيد ناراحتي خود را فراموش كنيد، بهتر است اين حركت را متوقف كنيد و وضعيت خود را در زندگي مشترك روشن كنيد.

اگر مشكل داريد يا از چيزي ناراحت هستيد، فقط در مورد آن صحبت كنيد بدون صحبت در مورد چيزي ديگر.

منبع:كانون مشاوران ايران-رفتاري كه پدر شوهر و پدر زن را شيفته خود مي كند



:: موضوعات مرتبط: آموزش روانشناسي

:: برچسب‌ها: پدر شوهر، خانواده شوهر، پدر زن،
نویسنده : Maryam
تاریخ : ۱۳ تير ۱۴۰۲
زمان : ۰۹:۰۹:۴۷
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ]


 

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی