روانشناسي

 
 
تاثير دوستان در اعتياد | نقش دوستان در گرايش جوانان به مصرف مواد مخدر
| نظرات (0) | ادامه مطلب...

تاثير دوستان در اعتياد، نقش دوستان در گرايش جوانان به مصرف مواد مخدر

تاثير و نقش دوستان در اعتياد چيست؟ ممكن است دوستاني معتاد به مواد مخدر داشته باشيد يا متوجه شويد كه دوستان فرزندتان معتاد هستند، اغلب اين دوستان اطرافيان خود را تشويق مي كنند تا به سمت مواد مخدر كشيده شوند و آن ها را تشويق به مصرف مواد مخدر مي كنند، بسياري از افراد اين تعارفات و تشويق ها را بدون تاثير مي دانند اما واقعا تاثير دوستان بر روي اعتياد چقدر مي باشد؟ آيا چنين دوستاني مي توانند عاملي براي شروع اعتياد باشند؟ بر اساس تحقيقاتي كه در اين زمينه انجام شده است بسياري از اعتياد ها در دوران نوجواني آغاز شده است.

براي نوجوان ها گروه هاي دوستي اهميت بسياري دارد و آن ها هر كاري را انجام مي دهند تا عضوي از آن گروه باشند و تلاش مي كنند تا از عقايد و افكار هم سن و سالان خود پيروي كنند، بنابراين متاسفانه در صورتي كه دوستان آن ها معتاد باشند احتمال اين كه نوجوان معتاد شود و به سمت مواد مخدر گرايش داشته باشد بسيار زياد است.

براي آن كه اطلاعات بيشتري در مورد نقش دوستان در اعتياد به دست آوريد اين مقاله را تا انتها مورد مطالعه قرار دهيد.

نوجوان و اعتياد، نقش و تاثير دوستان در اعتياد
اعتياد يك پديده مهلك و مخرب در هر جامعه اي مي باشد، زماني كه نوجوانان درگير مواد مي شوند و معتاد مي شوند به معناي از بين رفتن نيروي كار جوان و والدين نسل بعد مي باشد، دو موضوع اصلي در ارتباط با سن اعتياد و علل گرايش به اعتياد اهميت بسياري دارد:

پايين آمدن ميانگين سني به اعتياد: در سال هاي اخير سن اعتياد بسيار پايين آمده است و نوجوانان در سن هاي كمتري گرفتار مواد مي شوند به همين دليل ديده مي شود كه مصرف برخي از مواد اعتياد آور مانند حشيش، شيشه و مارجوآنا در سنين جواني و نوجواني نسبت به زمان گذشته افزايش يافته است.
گروه دوستان معتاد: بر اساس تحقيقاتي در زمينه علت يابي اعتياد صورت گرفته است به اين نتيجه رسيده اند كه يكي از مهم ترين دلايل اعتياد افراد به خصوص نوجوانان، فشار همسالان و دوستان آن ها مي باشد و هم چنين داشتن دوستان مصرف كنند مواد، تاثير بسيار در معتاد شدن نوجوان دارد.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-تاثير دوستان در اعتياد | نقش دوستان در گرايش جوانان به مصرف مواد مخدر



:: موضوعات مرتبط: آموزش روانشناسي

:: برچسب‌ها: تاثير دوستان در اعتياد، نوجوان و اعتياد، گرايش به اعتياد،
نویسنده : Maryam
تاریخ : ۷ مهر ۱۴۰۰
زمان : ۰۷:۴۳:۴۲
روش هاي ترك اعتياد در خانه كه زندگي من را نجات داد
| نظرات (0) | ادامه مطلب...

روش هاي ترك اعتياد در خانه

بسياري از افراد درگير اعتياد مي باشند و ترجيح مي دهند در خانه ترك را انجام دهند، زيرا روش هاي ديگر و درمان هاي بستري در مراكز درماني هزينه بر و وقت گير مي باشد، هم چنين برخي از مراكز ترك اعتياد از روش هاي سخت گيرانه اي مانند بستن فرد به تخت استفاده مي كنند كه باعث ترس و وحشت فرد نسبت به ترك مي شود.

به همين دليل بسياري از مصرف كنندگان به دنبال روش هاي آسان و ترك اعتياد در خانه مي باشند و البته بايد اين نكته را در نظر بگيرند كه ترك اعتياد در خانه بايد تحت نظر متخصص انجام شود. اگر در جست و جوي روش هايي آسان براي ترك اعتياد مي باشيد اين مقاله را مورد مطالعه قرار دهيد زيرا در آن توضيحات بيشتري در مورد ترك اعتياد بيان شده است.

ترك اعتياد در خانه امكان پذير است؟
امروزه براي ترك اعتياد از روش هاي مختلفي وجود دارد و هنگامي كه تصميم به ترك اعتياد مي گيريد بايد از مشاوران مورد اعتماد و اطمينان استفاده كنيد، استفاده از روش هاي روان درماني و دريافت داروهاي جايگزين از مهم ترين اين روش ها مي باشد و هم چنين بعد از ترك بايد در مورد علائم خماري و علائم ترك فرد بيمار به طور پيوسته با پزشك و روانشناس خود در تماس باشيد.

متخصصان زماني كه مي خواهند روش خاصي را براي ترك اعتياد به فرد توصيه كنند شرايط آن ها را در نظر مي گيرند و موضوعات مختلي مانند نوع ماده مصرفي، ميزان دوز مصرف، آسيب ها و عوارض ناشي از مصرف و شدت علائم ترك را در نظر مي گيرند و با استفاده از اين علائم روش مناسبي را براي ترك بيان مي كنند، اما امروزه روش هاي بستري كمتر توصيه مي شود.

در روش هاي ترك اعتياد امروزه و نوين تنها چند ساعت در طول هفته زير نظر متخصصان باشيد كافي مي باشد و بقيه اقدامات را مي توانيد تنهايي در خانه انجام دهيد.

چالش هاي ترك اعتياد در خانه
ترك اعتياد در خانه با همه مزايايي كه دارد مي تواند با چالش هايي همراه مي باشد بنابراين براي اين كه يك ترك پايدار و مداوم داشته باشيد بايد براي غلبه بر اين چالش ها راه درستي را انتخاب كنيد، در ادامه اين مقاله به مهم ترين آن ها اشاره مي كنيم:

وجود عوامل محرك يا برانگيزان در خانه
يكي از عواملي كه به عنوان مانع ترك شناخته مي شود وسوسه يا همان احساس تمايل شديد به مصرف مجدد مواد مي باشد، عواملي زيادي در اين وسوسه دخيل مي باشند به عنوان مثال افرادي كه اغلب در محيط خانه به استعمال مواد مي پرداختند ممكن است با ديدن ابزار آلات مرتبط با مواد مخدر و يا قرار گرفتن در محيطي كه هميشه آن جا مواد مصرف مي كرده اند دچار وسوسه شوند و دوباره تمايل به مصرف مجدد داشته باشند.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-روش هاي ترك اعتياد در خانه كه زندگي من را نجات داد



:: موضوعات مرتبط: آموزش روانشناسي

:: برچسب‌ها: ترك اعتياد، ترك اعتياد در خانه، اعتياد،
نویسنده : Maryam
تاریخ : ۶ مهر ۱۴۰۰
زمان : ۰۵:۴۲:۴۷
تاثير مواد مخدر بر شير مادر و مرگ كودك
| نظرات (0) | ادامه مطلب...

تاثير و عوارض و پيامد هاي مواد مخدر بر شير مادر

تاثير مواد مخدر بر شير مادر چيست؟ امروزه سوء مصرف مواد مخدر در بسياري از جوامع با معضلات عمده بهداشتي رو به رو مي باشد و سوء مصرف مواد مخدر خطرات بسياري به همراه دارد و گروه هاي مختلفي را در معرض تهديد قرار داده است و با عوارض و پيامدهاي ناخواسته اي براي افراد مختلف به خصوص زنان باردار رو به رو مي باشد و عوارضي براي مادر و جنين به همراه خواهد داشت.

مصرف مواد مخدر در دوران بارداري و ترك اعتياد از مباحثي مي باشد كه مادران نبايد به سادگي از آن بگذرند زيرا اعتياد در دوران حاملگي از طريق خون و بعد از زايمان از طريق شير مادر به كودك انتقال داده مي شود براي اين كه اطلاعات بيشتري در اين زمينه به دست آوريد بايد اين مطلب را تا انتها مورد مطالعه قرار دهيد تا با تاثير مواد مخدر بر روي شير مادر آشنا شويد.

تاثير مواد مخدر بر شير مادر
زماني كه در طول بارداري از مواد مخدر استفاده مي كنيد اين مواد از طريق بند ناف و جفت وارد خون جنين مي شود و به جنين در حال رشد آسيب وارد مي كند و علاوه بر اين مواد ساير مواد اعتياد آور بر روي جنين تاثير مي گذارند و اگر در دوران حاملگي مواد مخدر بيش از اندازه استفاده شود باعث مرگ نوزاد، متوسط وزن پايين هنگام تولد، زايمان پيش از موعد، اختلال رشد داخل رحمي، اختلالات تكاملي و رفتاري نوزاد و سندروم محروميت نوزاد را به همراه خواهد داشت.

همچنين اين نوزادان بعد از تولد هم با خطرات جدي رو به رو مي باشند زيرا از مادراني شير مي خورند كه معتاد مي باشند زيرا اين مواد از طريق شير به مادر انتقال داده مي شود علاوه بر موارد گفته شده تغييرات روحي- رواني، جسمي و محيطي ناشي از مواد مصرف شده در مادران شيرده بر ميزان و كيفيت شيردهي اثر مي گذارد.

انتقال اچ اي وي و ايدز از طريق شير مادر
تزريق كردن موادي مانند هروئين و استفاده از سرنگ هاي آلوده احتمال افزايش بيماري هايي مانند ايدز را افزايش مي دهد شير مادري كه داراي ويروس اچ آي وي است در شش ماه اول نوزادي خطر بسياري براي كودك دارد و احتمال ابتلا شدن كودك به بيماري بسيار زياد مي باشد.

مواد مخدر و سرطان
خطر ابتلا به انواع سرطان با موادمخدر غير ممكن است؟
تاثير مواد مخدر مختلف بر شير مادران
مواد مخدر مختلف تاثيرات متفاوتي بر روي شيرمادران مي گذارد و با اين وجود به نظر مي رسد كه منافع شير مادران معتاد يا در حال ترك از مضرات آن بيشتر مي باشد در حالي كه مادراني كه مصرف كننده دائمي هستند بايد شيردهي خودشان قطع كنند در صورتي كه مادر در مصرف مواد مخدر زياده روي نمي كند در اين صورت بايد با رعايت نكات بهداشتي به كودك خود شير بدهد زيرا شير دهي نه تنها نياز جسماني كودك را رفع نمي كند بلكه باعث به وجود آمدن يك رابطه عاطفي و دلبستگي بسيار ميان مادر و نوزاد مي شود.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-تاثير مواد مخدر بر شير مادر و مرگ كودك



:: موضوعات مرتبط: آموزش روانشناسي

:: برچسب‌ها: تاثير مواد مخدر بر شير مادر، مواد مخدر، پيامد هاي مواد مخدر،
نویسنده : Maryam
تاریخ : ۶ مهر ۱۴۰۰
زمان : ۰۳:۴۱:۰۶
تست شيشه | نحوه تقلب و منفي كردن تست اعتياد به شيشه
| نظرات (0) | ادامه مطلب...

تست شيشه، نحوه تقلب و منفي كردن تست اعتياد به شيشه

شايد براي شما پيش آمده است كه در مورد اعتياد شوهر خود به شيشه يا مواد مخدر ديگر شك كرده باشيد و تمايل داشته باشيد از او تست شيشه بگيريد، از طرف ديگر مي ترسيد موضوع را با او مطرح نماييد شايد واكنش جالبي از خود نشان ندهد ولي دوست داريد از اين بلاتكليفي رهايي پيدا كنيد.

در اين حالت شروع به سرچ كردن در اينترنت مي كنيد و يا مسئله را با اطرافيان در ميان مي گذاريد و در صورتي كه مجموعه اي از نشانه ها و علائم را مشاهده مي كنيد مي خواهيد فرضيه ذهني خودتان را تاييد نماييد، ولي بايد اين نكته را در نظر بگيريد كه هرگز به خاطر چند نشانه به او برچسب معتاد بودن نزنيد، بهتر است براي اطمينان از علائم و نشانه ها با فردي متخصص صحبت نماييد، در ادامه اين مقاله در مورد نحوه مطرح كردن موضوع اعتياد به فرد مورد نظر، روش هاي تست شيشه و راه هاي تقلب و منفي شدن تست مطالبي را بيان مي كنيم و اين موضوع را مورد بررسي قرار مي دهيم.

رهايي از بلاتكليفي؛ درخواست انجام تست اعتياد از همسرتان
بعد از اين كه مطمئن شديد همسرتان شيشه مصرف مي كند احتمالا ذهنتان درگير نحوه مطرح كردن موضوع با او خواهد شد، بايد توجه داشته باشيد كه اين موضوع را با بحث و جدل مطرح نكنيد زيرا ممكن است همسرتان حالت تدافعي به خودش بگيرد و به شدت عصباني شود و يا اين مسئله را انكار نمايد و يك جنگ رواني در خانه به وجود مي آيد.

جنگ رواني در خانه نه تنها باعث بهبود وضعيت نمي شود بلكه روابط ميان شما را خدشه دار كرده و اوضاع را بدتر مي كند. اگر شوهرتان هر از گاهي مواد مصرف مي كند با رفتار نسنجيده شما ممكن است احتمال گرايش به سمت مواد در او بيشتر شود و ممكن است قبول كند كه تست اعتياد بدهد اما به دنبال راهي براي تقلب مي باشد.

تست شيشه از همسر
اول شما بايد تكليفتان را مشخص كنيد كه هدفتان از انجام تست تشخيصي چه مي باشد؟ آيا قصد جدايي داريد و مي خواهيد براي طلاق اقدام كنيد يا مي خواهيد از آن براي اهرم فشار براي ترك اعتياد استفاده نماييد؟

در صورتي كه دوست داريد به همسرتان كمك كنيد ابتدا بايد رابطه صميمانه و دوستانه اي را با او برقرار كنيد و سعي كنيد در او انگيزه همكاري را بالا ببريد، هم چنين اطلاعاتي در مورد روش هاي مناسب ترك اعتياد شيشه به دست آوريد تا بدانيد چه اقداماتي را بايد انجام دهيد، در صورتي كه قصد طلاق نداريد، نفع خود و فرزندتان را مورد بررسي قرار دهيد و پيش از اقدام براي ترك از روانشناس متخصص در زمينه زوج درماني يا خانواده درماني مشورت بخواهيد تا راهكارهاي لازم را در اختيار شما قرار دهد.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-تست شيشه | نحوه تقلب و منفي كردن تست اعتياد به شيشه



:: موضوعات مرتبط: آموزش روانشناسي

:: برچسب‌ها: تست شيشه، علائم اختلال در تست شيشه، تست اعتياد به شيشه،
نویسنده : Maryam
تاریخ : ۳ مهر ۱۴۰۰
زمان : ۰۹:۰۱:۴۸
كمپ ترك اعتياد | ويژگي بهترين كمپ هاي ترك اعتياد
| نظرات (0) | ادامه مطلب...

كمپ ترك اعتياد، ويژگي بهترين كمپ هاي ترك اعتياد

آيا روش هاي درماني كه در كمپ هاي ترك اعتياد مورد استفاده قرار مي گيرند را مي شناسيد؟ يكي از مراكز مورد استفاده براي ترك اعتياد به مواد اعتيادآور، كمپ ترك اعتياد مي باشد كه در آن جا از روش هاي مختلفي براي ترك انواع مواد اعتياد آور ( مواد مخدر، مواد محرك، مواد توهم زا و غيره) استفاده مي شود.

بسياري از مصرف كننده ها و خانواده هاي آن ها به دنبال اطلاعات بيشتر در مورد كمپ هاي ترك اعتياد مي باشند تا با روش هاي درماني در اين كمپ ها آشنا شوند، در اين مقاله توضيحات كاملي در مورد مراكز ترك اعتياد بيان شده است كه توصيه مي شود تا انتها آن را مورد مطالعه قرار دهيد.

كمپ ترك اعتياد كجاست؟
مراكز مختلفي براي ترك اعتياد وجود دارد كه مي توان به مراكز ترك اعتياد اشاره كرد، در اين كمپ ها مكاني براي اقامت بيمار معتاد مي باشد تا دوره بهبودي او كامل شود، در اين كمپ ها روش هاي مختلفي براي درمان اعتياد مورد استفاده قرار مي گيرد، مرسوم ترين روشي كه براي ترك اعتياد در كمپ ها مورد استفاده قرار مي گيرد ترك ناگهاني ( سقوط آزاد) مي باشد، ترك ناگهاني در ميان افرادي كه درگير اعتياد هستند به عنوان ترك يابويي شناخته مي شود.

در مراكز ترك اعتياد خدمات زيادي ارائه مي شود و در آن ها ترك هروئين، ترك ترياك، ترك شيره، ترك كوكائين، ترك ب ۲، ترك شيشه، ترك متادون، ترك ترامادول، ترك گل، ترك قارچ و غيره صورت مي گيرد، هم چنين امروزه روش هاي نويني براي ترك مواد وجود دارد كه افراد مي توانند بدون مراجعه به مراكز ترك اعتياد و تنها در خانه اعتيادشان را ترك كنند و آن ها مي توانند از مشاوره ترك اعتياد كمك بگيرند تا ترك اعتياد راحت تري داشته باشند.

ترك مواد مخدر ترك مواد محرك ترك مواد توهم زا
ترك ترياك ترك آمفتامين ترك گل يا ماريجوانا
ترك شيره ترك متامفتامين ترك LSD
ترك متادون ترك كوكائين ترك قارچ
ترك ترامادول ترك نيكوتين ترك قرص اكس
ترك بوپرنورفين برخي داروها مانند ريتالين ترك PCP
ترك هروئين ترك شيشه ترك حشيش
روش هاي ترك در كمپ ترك اعتياد
در مراكز ترك اعتياد از روش هاي مختلفي براي درمان استفاده مي شود روش هاي درماني انتخابي با توجه به ماده اعتيادآور و شدت اعتياد به آن ماده متفاوت مي باشد، از جمله روش هاي درماني كه در كمپ هاي ترك اعتياد مورد استفاده قرار مي گيرد مي توان به موارد زير اشاره كرد.

روش يابويي
اصطلاح يابويي در كمپ هاي ترك اعتياد و بين معتادان و خانواده ها رواج بسياري دارد كه آن را به عنوان ترك ناگهاني مي شناسند، در اين روش ترك به صورت يك روزه و بدون اين كه مواد به طور تدريجي كاهش يابد و ماده ي ديگري جايگزين آن شود، انجام مي گيرد.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-كمپ ترك اعتياد | ويژگي بهترين كمپ هاي ترك اعتياد



:: موضوعات مرتبط: آموزش روانشناسي

:: برچسب‌ها: كمپ ترك اعتياد، ويژگي هاي كمپ ترك اعتياد خوب، ترك اعتياد،
نویسنده : Maryam
تاریخ : ۱ مهر ۱۴۰۰
زمان : ۰۸:۱۳:۵۶
مصرف دوباره مواد مخدر | علائم بازگشت به اعتياد
| نظرات (0) | ادامه مطلب...

مصرف دوباره مواد مخدر، علائم بازگشت به اعتياد

بارها ديده شده است كه افرادي كه خودشان اقدام به ترك مواد مخدر كرده اند اما دوباره به سمت مواد مخدر برگشته اند. بازگشت هاي مكرر آن ها باعث شده است تا اعضاي خانواده و اطرافيان دلسرد شوند و نظم خانواده از هم بپاشد.

شايد بازگشت به اعتياد از نظر بسياري از خانواده ها پايان روند درمان باشد اما عود هاي مكرر بخشي از روند بيماري اعتياد مي باشد و درمان نبايد در اين مراحل قطع شود و شما به عنوان اطرافيان و همسر و اعضاي خانواده بايد آگاهي لازم در زمينه درمان و مراحل آن داشته باشيد و فرد را حمايت كنيد تا در مسير ترك را به سلامتي به پايان برساند، حمايت خانواده و گروه دوستاني كه فرد با آن ها در ارتباط است اهميت بسياري دارد.

در اين مقاله به بررسي دلايلي كه باعث مصرف دوباره مواد مي شود و راه هاي پيشگيري از بازگشت دوباره به مصرف خواهيم پرداخت.

مصرف دوباره مواد، اعتياد بيماري قابل بازگشت
افرادي كه اعتياد ندارند نمي توانند درك كنند كه چطور همسرشان يا كسي كه اعتياد دارد حاضر مي شوند تمام آن چيزي كه در زندگي براي او اهميت دارد از بين ببرد تا حتي براي يك بار ديگر هم شده، به مصرف مواد بپردازد. براي اين كه در اين خصوص درك بهتري داشته باشيد بهتر است در مورد اثراتي كه مواد مخدر بر روي مغز مي گذارد اطلاعات و آگاهي هاي بيشتري را به دست آوريد.

مصرف دوباره مواد مخدر با ذهن و مغز چه مي كند؟
مواد مخدر بر روي سيستم پاداش مغز اثر مي گذارد و باعث افزايش دوپامين كه در مسير پاداش مغزي است مي شود و باعث مي شود فرد معتاد لذت صد چند برابر را تجربه كند كه اين لذت به قدري زياد است كه اهميت بقاي فرد را كه بالاترين زنگ خطر براي هر انساني مي باشد را از بين مي برد و به عبارت ديگر جاي غريزه بقا را مي گيرد.

شايد درك اين موضوع براي شما كمي مشكل باشد اما اگر با يك فرد معتاد زندگي كرده باشيد متوجه مي شويد كه اعتياد بر روي جنبه هاي رفتاري او تاثير مي گذارد و بيمار معتاد مانند قبل نمي توانند مشكلات را شناسايي كند و يا راهكارهاي درستي را بيان كند، تمامي اين تاثيرات باعث مي شود كه فرد از نابودي به خاطر اعتيادش ترسي نداشته باشد و فقط به مصرف مواد مخدر و تجربه كردن دوباره آن فكر كند.

مراحل بازگشت به مصرف دوباره مواد مخدر ا بشناسيد
اين باور در بسياري از افراد وجود دارد كه اعتياد بيماري غير قابل درمان مي باشد و در نهايت فرد دوباره به سمت مصرف بر مي گردد و احتمالا بار ها در درمان همسرتان و يا اطرافيان تان كه اقدام به ترك كرده اند متوجه شده ايد كه بعد از دوره هاي درمان جسماني دوباره به سمت مصرف مواد رفته اند در اين وضعيت احساس نااميدي به سراغتان مي آيد و خودتان را ناچارترين فرد بر روي زمين مي دانيد و احتمال دارد بارها خودتان را سرزنش كرده باشيد و تصميم به طلاق گرفته باشيد اما با توجه به مطالبي كه پيش تر بيان شد اعتياد بيماري قابل برگشت مي باشد.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-مصرف دوباره مواد مخدر | علائم بازگشت به اعتياد



:: موضوعات مرتبط: آموزش روانشناسي

:: برچسب‌ها: اعتياد، بيماري اعتياد، علائم بازگشت به اعتياد،
نویسنده : Maryam
تاریخ : ۳۱ شهريور ۱۴۰۰
زمان : ۰۳:۵۴:۲۹
تست اعتياد به كراك
| نظرات (0) | ادامه مطلب...

تست اعتياد به كراك

در مورد روش هاي تست اعتياد به كراك چه مي دانيد؟ كراك به عنوان مواد مخدر در ايران مي باشد كه افراد بسياري را به خود درگير كرده است و بسياري از افراد براي آن كه از مصرف كراك توسط اطرافيانشان مطمئن شوند به دنبال روش هايي براي تست اعتياد به كراك مي باشند. تقلب در تست اعتياد يكي از نگراني هاي افراد مي باشد به طوري كه امكان دارد نتوانند به نتيجه تست مطمئن شوند.

در اين مقاله در مورد كراك و تست اعتياد به كراك مطالبي بيان شده است در صورتي كه شما سوالاتي داريد مي توانيد اين مقاله را مورد مطالعه قرار دهيد تا پاسخگوي بسياري از سوالاتتان باشيد.

كراك چيست؟
كراك در كشورهاي ديگر از كوكائين به دست مي آيد و در طبقه مواد محرك قرار دارد، اما در ايران از هروئين فشرده به دست مي آيد كه به صورت دود مورد استفاده قرار مي گيرد و در طبقه مواد مخدر قرار مي گيرد، اما تاثيرات تخريبي ماده كراك از هروئين بيشتر مي باشد و آسيب هاي را به همراه دارد.

تست اعتياد به كراك
از آن جا كه كراك در ايران از هروئين به دست مي آيد از مشتقات هروئين به حساب آمده و تست هايي كه براي تشخيص اعتياد به هروئين مورد استفاده قرار مي گيرد مي تواند براي كراك كاربرد داشته باشد، يكي از رايج ترين آزمايش ادرار مي باشد كه براي تشخيص اعتياد به كراك استفاده مي شود اما با توجه به شرايط از آزمايش هاي ديگري مانند تست خون و بزاق و مو استفاده مي كنند.

نمونه ادرار معمولا به وسيله تست نواري و تست كروماتوگرافي قابل سنجش مي باشد، تست نواري به صورت كاست پلاستيكي مي باشد كه در زمان كوتاهي در خانه و يا مطب قابل انجام مي باشد اما تست كروماتوگرافي لايه اي نازك از TLC مي باشد كه به صورت دقيق به تجزيه مواد داخل ادرار مي پردازد و از دقت بالايي برخوردار است اين تست به طور معمول در آزمايشگاه انجام مي شود.

از ميان تست هايي كه براي تشخيص اعتياد به كراك استفاده مي شود نمونه مو روش دقيق تري مي باشد و مي تواند مواد مصرفي توسط فرد در چند ماه گذشته را نشان دهد اما اين تست بسيار هزينه بر و گران مي باشد و به همين دليل كمتر مورد استفاده قرار مي گيرد.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-تست اعتياد به كراك



:: موضوعات مرتبط: آموزش روانشناسي

:: برچسب‌ها: اعتياد به كراك، تست اعتياد، كراك چيست؟،
نویسنده : Maryam
تاریخ : ۳۱ شهريور ۱۴۰۰
زمان : ۱۰:۰۳:۱۷
تاثيرات لبخند زدن
| نظرات (0) | ادامه مطلب...

تاثيرات لبخند زدن، فوايد شگفت انگيز لبخند زدن

مطمئننا شما هم متوجه شده ايد كه زماني كه لبخند مي زنيد چهره شاداب تر و زيباتري داريد، اكثر آدم ها جذب افرادي مي شوند كه خوشرو و لبخند به لب هستند و با آن ها ارتباط بيشتري مي گيرند، لبخند زدن يكي از مهم ترين اصول بر برقراري روابط اجتماعي موثر با ديگران مي باشد، لبخند زدن باعث مي شود تا آستانه تحمل و صبر شما افزايش يابد و از فشارهاي رواني كاسته شود. با آگاهي از اين مسائل مي توانيد اضطراب و استرس خود را كاهش دهيد و به خوبي آن را مديريت كنيد.

لبخند زدن فوايد و تاثيرات بسياري دارد كه در ادامه اين مقاله به مهم ترين آن ها اشاره مي كنيم.

تاثيرات لبخند زدن بر مغز
امروزه مشكلات بسياري وجود دارد كه باعث مي شوند در بيشتر اوقات افراد لبخند زدن را فراموش كنند، به طور ميانگين بزرگسالان روزانه ۲۰ مرتبه لبخند مي زنند در حالي كه كودكان چهارصد مرتبه در روز اين كار را انجام مي دهند.

لبخند زدن باعث مي شود تا پيام رسان عصبي در مغز فعال شود و هورمون هاي اندروفين، سروتونين، دوپامين در مغز ترشح شود و شادي و نشاط را در فرد به وجود آورد.

اين هورمون ها به صورت مسكن طبيعي براي مغز عمل مي كنند، هورمون هاي شادي آور باعث آرام شدن بدن مي شوند و همچنين افسردگي و خطر ابتلا به بيماري هاي رواني را كاهش مي دهند، اگر تمايل داريد اين هورمون ها در بدن شما افزايش يابد بايد طريقه شاد بودن و شاد زندگي كردن را فرا بگيريد.

ايجاد حس خوشبختي
زماني كه فرد لبخند مي زند براي لحظه اي احساس خوشبختي و شادي مي كند در واقع خوشبختي و حس خوب باعث مي شود شخص لبخند بزند و در اين صورت چرخه مثبت در زندگي او ايجاد مي شود، اگر در زمان ناراحتي و اندوه حتي به طور مصنوعي لبخند بزنيد بر روي حس و حال شما تاثير مثبت خواهد گذاشت.

تاثيرات لبخند زدن، جذب كردن ديگران به سمت خود
لبخند زدن باعث مي شود تا فردي مهربان و خوش برخورد به نظر برسيد وديگران را به سمت خودتان جذب كنيد، زيرا بيشتر انسان ها به سمت كساني جذب مي شوند كه هميشه لبخند به لب دارند، لبخند زدن باعث مي شود تا انرژي مثبت به افراد انتقال يابد، يكي از مهم ترين اصول مهارت هاي ارتباط بين فردي مي باشد.

براي اين كه ديگران به سمت خود جذب كنيد، بايد مهارت هاي ارتباطي را به خوبي بياموزيد تا ارتباط خوبي با ديگران داشته باشيد.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-تاثيرات لبخند زدن



:: موضوعات مرتبط: آموزش روانشناسي

:: برچسب‌ها: تاثيرات لبخند زدن، تاثيرات لبخند زدن بر مغز، خنده درماني،
نویسنده : Maryam
تاریخ : ۳۰ شهريور ۱۴۰۰
زمان : ۰۹:۲۶:۲۹
ارتباط موفق
| نظرات (0) | ادامه مطلب...

ارتباط موفق، راه هاي بر قراري ارتباط موفق چيست؟

راه هاي برقراري ارتباط موفق چيست؟ اين سوالي است كه ذهن بسياري از افراد را درگير مي كندT در طول زندگي بسياري از افرادي را مي بينيد كه به راحتي با ديگران ارتباط برقرار مي كنند و اين ارتباطات باعث پيشرفت آن ها در زندگي مي شود، شايد از خودتان بپرسيد كه راز موفقيت اين افراد در زندگي چه مي باشد؟ ما در ادامه اين مقاله به راهكارهايي براي داشتن ارتباط موفق با ديگران اشاره مي كنيم.

تمرين اين راهكار ها و كمك گرفتن از افراد متخصص مي تواند به شما كمك كند تا شما بتوانيد يك رابطه رضايت بخش و موثري را تجربه كنيد، براي اين كه اطلاعات كاملي در اين زمينه كسب كنيد بايد به مطالعه اين مقاله بپردازيد.

راه هاي برقراري ارتباط موفق
ارتباط موفق از نظر شما چگونه مي تواند باشد؟ داشتن رابطه سالم و موفق با ديگران از ديد افراد مي تواند متفاوت باشد و هر كدام نظرات خاص خودشان را در اين خصوص دارند، اما به طور كلي فاكتور هاي عمومي بسياري وجود دارد كه به شما كمك مي كند ارتباط موثري با ديگران داشته باشيد.

از جمله فاكتور هايي كه باعث برقراري ارتباط موفق با ديگران مي شود عبارت اند از: داشتن درك متقابل، مسئوليت پذيري در برابر ديگران، برخورداري از مهارت هاي ارتباطي و هوش هيجاني و غيره.

ارتباط به هم خورده
چگونه يك ارتباط بهم خورده را درست كنيم؟
در ادامه اين مقاله به راهكارهايي اشاره مي كنيم كه اين راهكارها احتمال موفقيت را در روابط بين فردي بالا مي برد و در اين زمينه اطلاعات كافي به فرد مي دهد كه براي او كمك كننده مي باشد.

ارتباط موفق، زبان بدن را دست كم نگيريد
افراد وقتي مي خواهند در ارتباط با كسي به صورت موقر و مثبت جلوه كنند بيشتر به كلماتي كه به كار مي برنند دقت مي كنند در صورتي كه كلام تنها بخشي از اين مسئله مي باشد و آن چه در كلام و ارتباطات رو در رو اهميت دارد زبان بدن شما مي باشد، زيرا هر كدام از بخش هاي بدن در زمان برقراري ارتباطات پيغامي را به فرد مقابل مي رسانند.

به همين دليل ارتباط چشمي با طرف مقابل اهميت بسياري دارد، همچنين بايد بيانات چهره اي مثبت و تاثيرگذاري داشته باشيد و در ژست هاي بدني خود دقت بيشتري به خرج دهيد تا بتوانيد با ديگران ارتباط موثر و موفقي داشته باشيد.

همدلي كردن را بياموزيد
در هر سطحي از ارتباطات كه مي باشيد افراد ناديده گرفتن را نمي پسندند و دوست دارند تا به آن ها توجه شود و درك متقابلي از آن ها صورت گيرد و آن چه بيش از هر چيز ديگري بايد مورد درك و پذيرش طرف مقابل قرار گيرد احساسات و هيجانات مي باشد و افرادي كه ارتباط موفقي دارند اين موضوع را به خوبي درك مي كنند و در اين خصوص مهارت هاي بالايي دارند.

در صورتي كه شما بخواهيد با ديگران همدلي كنيد بايد روش هاي همدلي را بياموزيد و گاهي اوقات لازم است تا از زاويه ديد ديگران به دنيا نگاه كنيد و در مورد انواع احساساتي كه تاثير بر روي افراد مي گذارند اطلاعات بيشتري به دست آوريد.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-ارتباط موفق



:: موضوعات مرتبط: آموزش روانشناسي

:: برچسب‌ها: ارتباط موفق، عوامل تاثير گذار در ارتباط موفق، راه هاي برقراري ارتباط موفق،
نویسنده : Maryam
تاریخ : ۲۹ شهريور ۱۴۰۰
زمان : ۰۸:۰۴:۲۴
درمان سردرد عصبي
| نظرات (0) | ادامه مطلب...

درمان سردرد عصبي، راه هاي كاهش سردرد هاي ناشي از اضطراب و استرس

آيا شما هم دچار سردرد عصبي هستيد و مي خواهيد با روش هاي درماني آن آشنا شويد؟ يكي از روش هاي موثر در درمان سردرد هاي عصبي شناخت علل و منشا آن مي باشد، بعد از شناخت علل مورد نظر مي توانيد تلاش كنيد تا عوامل آزاردهنده را از بين ببريد. اضطراب و استرس باعث به وجود آوردن احساس هايي مانند ترس، نگراني ها و ناراحتي فروخورده مي شود و فشارهاي رواني را در پي خواهد داشت و باعث به وجود آمدن سردرد هاي عصبي مي شود.

به عبارتي سردردهاي عصبي نوعي از بيماري روان تني به حساب مي آيد كه باعث به وجود آمدن آن عوامل رواني هستند، اگر توان ذهني و جسمي بالايي داريد مي توانيد با اين سردرد ها مقابله كنيد زيرا يكي از راه درماني آن بالا بردن قوا و توان ذهني مي باشد.

متخصصان روانشناس با استفاده از تكنيك هاي مختلف به شما ياد مي دهند كه چطور با عواملي كه بر شما تاثير گذاشته است مقابله كنيد، در ادامه اين مقاله به بررسي كامل سردرد هاي عصبي و راه هاي درمان آن مي پردازيم.

سردرد عصبي چيست؟
يكي از سردرد هايي كه بسيار در ميان مردم شايع مي باشد سردرد هاي عصبي و تنشي نام دارد شدت اين سردرد از ميگرن كمتر مي باشد و زماني كه فرد با موقعيت هايي مانند استرس و عصبانيت رو به رو مي شود دچار اين سردرد ها مي شود. هنگامي كه سطح تنش كم شده اين سردرد ها بهبود مي يابند در بسياري از مواقع ممكن است به مشكلي مزمن تبديل شوند كه در اين شرايط بايد از متخصص براي درمان كمك بگيريد.

علائم سردرد عصبي
سردرد هاي عصبي در اغلب موارد علائم خاصي دارند و به وسيله اين علائم مي تواند آن ها را از ساير سردرد ها جدا كرد، در زير نمونه هايي از اين علائم بيان شده اند:

احساس گرفتگي در نواحي پيشاني
پشت سر يا دو طرف سر
عدم به وجود آمدن حالت تهوع و استفراغ
احساس درد به صورت خفيف و مداوم است و به صورت ضربان دار نمي باشد.
همچنين سردرد هايي كه به نور و صدا حساسيت نشان مي دهند احتمالا از نوع سردرد ميگرني مي باشند.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-درمان سردرد عصبي



:: موضوعات مرتبط: آموزش روانشناسي

:: برچسب‌ها: انواع سردردهاي عصبي، درمان سردرد عصبي، علائم سردرد عصبي،
نویسنده : Maryam
تاریخ : ۲۸ شهريور ۱۴۰۰
زمان : ۰۸:۳۹:۵۵
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ]


 

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی