روانشناسي

 
 
گرايش به سيگار | چرا سيگار به سمت لبهايم مي آيد؟
| نظرات (0) | ادامه مطلب...

گرايش به سيگار، مهم ترين عوامل و دلايل گرايش به سيگار

دلايل گرايش به سيگار چه چيزهايي مي باشند؟ امروز مصرف سيگار به دليل ارزان بودن و راحت و در دسترس بودن همه گير شده است و بسيار گسترش يافته است، از اين جهت بسيار اهميت دارد تا علل گرايش به اعتياد و راه هايي پيشگيري از آن در جامعه را بيابيد زيرا شناخت اين مسائل از اهميت بسياري برخوردار مي باشد، بسياري از افراد وجود دارند با توجه به اين كه از سيگار آسيب مي بينند اما باز هم مصرف آن را ادامه مي دهند.

علت اين مسئله به خاطر اين مي باشد كه ريشه هاي رواني و علل اصلي گرايش به سيگار در اين افراد به درستي كشف نمي شود و در صورتي كه به خوبي علت گرايش به سيگار را كشف كنيد خواهيد توانست گامي اساسي و صحيح در جهت ترك درست و موفق سيگار داشته باشيد.

دلايل گرايش به مصرف سيگار
افرادي كه به سيگار گرايش پيدا مي كنند به خاطر عوامل متعددي مانند عوامل اجتماعي، خانوادگي، فشار دوستان و همسالان، عوامل فردي و شخصيتي و غيره مي باشد،كه همه اين عوامل ارتباط چند جانبه اي با همديگر دارند و در ادامه اين مقاله هر كدام از اين موارد را مورد بررسي قرار مي دهيم.

عوامل خانوادگي
خانواده در شكل گيري مواردي از جمله شخصيت، ايجاد اعتماد به نفس، احساس ايمني و سبك هاي رفتاري نقش بسياري مهمي دارد و در صورتي كه والدين و خانواده به خوبي فرد را مورد حمايت و توجه قرار دهد و حساسيت هاي لازم را داشته باشد در اين صورت فرد سازگاري بهتري با محيط، قدرت مقابله با مشكلات و افزايش مهارت هاي اجتماعي خواهد داشت هم چنين رفتارهاي ناسالم و پر خطر فرد كاهش مي يابد.

در اين حالت خانواده مي تواند به فرد احساس امنيت بدهد و پشتيبان او باشد و يا برعكس مي تواند باعث ناسازگاري و اختلالات رواني مانند افسردگي در او شود و مشكلاتي را براي او ايجاد كند.

هر چند والدين بيشتر جوان را ناديده بگيرند و به او توجه نداشته باشند در اين حالت در برابر محيط و اجتماع آسيب پذير تر خواهد شد و جوانان در چنين خانواده هايي دچار افسردگي، اضطراب و مشكلاتي در روابط شان مي شوند، همچنين آن ها شكست هايي تحصيلي – اجتماعي را تجربه خواهند كرد و اعتماد به نفس شان را از دست مي دهند، در اين شرايط افراد بيشتر به سمت موادي مانند الكل، سيگار يا ماده مخدر، گل و غيره مي روند و براي رهايي از مشكلات و آرامش شان از اين مواد استفاده مي كنند.

علاوه بر موارد گفته شده والدين از موثرترين الگوهاي رفتاري براي فرزندشان مي باشند و در صورتي كه هر دو يا يكي از والدين سيگاري باشند احتمال سيگاري شدن در كودك افزايش مي يابد.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-گرايش به سيگار | چرا سيگار به سمت لبهايم مي آيد؟



:: موضوعات مرتبط: آموزش روانشناسي

:: برچسب‌ها: گرايش به سيگار، دلايل گرايش به مصرف سيگار، سيگار،
نویسنده : Maryam
تاریخ : ۷ شهريور ۱۴۰۰
زمان : ۰۳:۵۰:۴۰
تست اعتياد كوكائين و علل منفي شدن آزمايش اعتياد به كوكائين
| نظرات (0) | ادامه مطلب...

تست اعتياد كوكائين و علل منفي شدن آزمايش اعتياد به كوكائين

تست كوكائين به چه صورتي انجام مي شود آيا با انجام دادن تست هاي اعتياد كه براي ازدواج و استخدام صورت مي گيرد مي توان به مصرف ماده كوكائين پي برد؟ يا در صورتي كه فرد اعتياد به كوكائين دارد آيا مي تواند نتيجه تست خود را دستكاري كند؟

آزمايش اعتياد به كوكائين مانند ديگر تست هاي اعتياد بايد توسط متخصص در مراكزي كه مربوط به اعتياد مي باشد صورت گيرد متخصصان با انجام دادن آزمايش هايي مي توانند به وجود هر ماده اعتياد آوري در بدن پي ببرند و آن را شناسايي كنند، اما تشخيص موادي مانند كوكائين و اعتياد داشتن به آن فقط در بازه زماني محدودي در بدن قابل تشخيص است و تنها بعد از مصرف مشخص مي شود.

از طرف ديگر تست هاي اعتياد انواع مختلفي دارند و نمي توانند مصرف همه مواد اعتياد آور را تشخيص دهند و آن ها را شناسايي كنند و هم چنين منفي بودن نتيجه آزمايش به معني عدم مصرف مواد مخدر نمي باشد ، در ادامه اين مقاله در مورد تست كوكائين و مواردي كه باعث مي شود تست كوكائين منفي شود مطالبي را بيان مي كنيم.

تست اعتياد كوكائين و ماده كوكائين چيست؟
ماده كوكائين ماده اي روان گردان مي باشد كه در گروه مواد محرك قرار دارد و اين ماده مخدر از گياه كوكا به دست مي آيد و ماده كوكائين به صورت گردي سفيد رنگ است كه از تلخيص ماده شيميايي كه در داخل برگ هاي گياه وجود دارد به دست مي آيد اين ماده مخدر بسيار اثرات قوي دارد و تاثيرات مخربي بر روي بدن مي گذارد و قيمت آن نيز بسيار بالا مي باشد، اين ماده مخدر به دليل داشتن قيمت بالا و عدم توليد آن در ايران تهيه و استفاده اين ماده بسيار گران تمام مي شود و معمولا اقشار مرفه جامعه مي توانند از آن استفاده كنند.

نوع ديگري از اين ماده كراك كوكائين نام دارد كه با كوكائين خالص تفاوت دارد و فرمول ساخت آن نيز فرق مي كند اما به دليل داشتن ناخالصي قيمت آن در مقايسه با كوكائين خالص كمتر مي باشد اما عوارض و آسيب هاي آن بسيار شديدتر و بدتر مي باشد.

در ايران معمولا از كراك كوكائين به ندرت استفاده مي كنند و كراك مصرفي آن ها كراك هروئين مي باشد كه تاثيرات مخرب و آسيب زايي بر روي فرد بيمار مي گذارد و نسبت به هروئين عوارض بيشتري دارد.

نحوه مصرف كوكائين
كوكائين ماده اي به صورت پودر مي باشد كه سفيد رنگ، نرم، شفاف و كريستالي است و طعم تلخي دارد و با موادي مانند شكر و تالك مخلوط مي شود و روش هاي مصرفر آن متفاوت مي باشد كه به صورت استنشاقي، خوراكي، دود كردن، تزريقي و حتي مالش بر روي لثه مورد استفاده قرار مي گيرد و وارد جريان خون مي شود.

نشانه هاي مصرف كوكائين
زماني كه فرد كوكائين استفاده مي كند به صورت كوتاه مدت اثراتي را به همراه دارد و مانند مواد محرك از جمله آمفتامين ها( مانند شيشه) يا MDMA ( اكستازي) عوارضي را به همراه خواهد داشت كه در زير نمونه هايي از آن را بيان مي كنيم.

بالا رفتن انرژي
توهم
هذيان
احساس سرخوشي و چابكي
افزايش ضربان قلب و تنفس
گشادي مردمك چشم
پريدگي رنگ
كاهش اشتها
تعريق زياد و شديد
بيخوابي

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-تست اعتياد كوكائين و علل منفي شدن آزمايش اعتياد به كوكائين



:: موضوعات مرتبط: آموزش روانشناسي

:: برچسب‌ها: تست اعتياد كوكائين، ترك اعتياد به كوكائين، نشانه هاي مصرف كوكائين،
نویسنده : Maryam
تاریخ : ۷ شهريور ۱۴۰۰
زمان : ۰۹:۲۰:۵۱
ارتباط ايدز با مواد مخدر | صحبت هاي افراد نجات يافته
| نظرات (0) | ادامه مطلب...

ارتباط ايدز با مواد مخدر

در مورد ارتباط با ايدز با مواد مخدر چه اطلاعاتي داريد؟ افرادي كه مواد مخدر مصرف مي كنند نسبت به ساير افراد بيشتر در معرض خطر ابتلا به ويروس HIV و ايدز قرار دارند و براساس مطالعاتي كه در اين زمينه انجام شده است نشان مي دهد كه بيماري در افراد معتاد امري شايع مي باشد.

افرادي كه به اين بيماري مبتلا مي شوند احتمال دارد به خاطر استفاده از سرنگ هاي آلوده باشد كه استفاده از اين سرنگ ها در مصرف كنندگان مواد امري رايج است افراد اگر در مورد ايدز و مواد مخدر آگاهي داشته باشند به آن ها كمك مي شود تا از ابتلا بيماري پيشگيري كنند، براي آن كه اطلاعات بيشتري در اين زمينه كسب كنيد بايد اين مقاله را مورد مطالعه قرار دهيد تا در مورد نحوه ارتباط ايدز با مواد مخدر اطلاعات كاملي را به دست آوريد.

مروري بر بيماري ايدز
HIV ويروس نقص سيستم ايمني بدن انسان مي باشد كه در بدن موجود زنده رشد كرده و تكثير مي شود و اين ويروس به تدريج سلول هاي بدن انسان را از بين مي برد، اين ويروس از طريق خون و روابط جنسي پر خطر در بدن انتقال داده مي شود، ويروس HIV به سيستم ايمني بدن انسان حمله مي كند و بدن نمي تواند در برابر انواع ميكروب ها و بيماري هاي خارجي محافظتي داشته باشد.

ويروس ايدز زماني مطرح مي شود كه فرد سيستم ايمني خود را از دست داده باشد و معمولا اكثر افرادي كه به ايدز مبتلا مي شوند جان خود را از دست مي دهند، بيماري ايدز درمان قطعي ندارد و بهترين راه براي درمان آن پيشگيري مي باشد.

بر اساس مطالب گفته شده افراد آسيب پذير مانند معتادان بايد اطلاعات خود را در اين زمينه افزايش دهند تا از ابتلا به بيماري ايدز پيشگيري نمايند.

ارتباط ايدز با مواد مخدر، آيا اعتياد با ابتلا به ويروس HIV ارتباط دارد؟
مواد مخدر بر بدن تاثير مي گذارد و اثر آن به گونه اي است كه همه چيز را تحت الشعاع قرار مي دهد و متخصصان سلامت معتقدند افرادي كه به سو مصرف مواد مي پردازند بيشتر از سايرين در معرض خطر ابتلا به ويروس HIV هستند و هم چنين احتمال اينكه بيماري از طريق آن ها به ديگران انتقال يابد بسيار زياد مي باشد.

تزريق مواد مخدر
ويروس HIV از طريق تماس با خون يا رابطه جنسي آلوده به فرد انتقال داده مي شود و به همين خاطر افرادي كه مواد مخدر را به صورت تزريقي مورد مصرف قرار مي دهند بيشتر در معرض اين ويروس قرار دارند و اين بيماري در آن ها شيوع بيشتري دارد.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-ارتباط ايدز با مواد مخدر | صحبت هاي افراد نجات يافته



:: موضوعات مرتبط: آموزش روانشناسي

:: برچسب‌ها: ارتباط ايدز با مواد مخدر، علائم ابتلا به ويروس HIV، بيماري ايدز،
نویسنده : Maryam
تاریخ : ۵ شهريور ۱۴۰۰
زمان : ۰۸:۰۵:۴۲
تست هروئين
| نظرات (0) | ادامه مطلب...

تست هروئين ، آيا سوال شما اين است كه چگونه تست اعتياد به هروئين را منفي مي كنند؟

تست هروئين يا ديگر مواد مخدر معمولا قبل از ازدواج و استخدام در برخي از موسسات انجام مي شود، ماده هروئين در كنار ترياك و شيشه يكي از شايع ترين مواد مخدر در ايران مي باشد كه مورد مصرف قرار مي گيرد، با جواب منفي تست اعتياد به طور صد در صد نمي توان گفت فرد معتاد است يا خير و براي تشخيص آن بايد موارد زيادي در نظر گرفته شود.

با توجه به اين كه آمار اعتياد در قشر مرفه جامعه افزايش يافته است اما بسياري از خانواده قبل از ازدواج نگران مصرف مواد مخدر توسط همسر فرزندشان مي باشد و برخي از آن ها در مورد فرزندشان نگران مي باشند و او را مجبور مي كنند تا تست اعتياد بدهد، در حالي كه اين والدين مي توانند از مشاوره خانواده كمك بخواهند تا در اين زمينه به آن ها كمك كند و با راهكارهاي صحيح تري مشكل آن ها را حل نمايد.

ماده هروئين و اثرات آن
ماده هروئين ( دي استيل مورفين) نوعي از مواد مخدر و افيوني ( اپيوئيدي) مي باشد كه از گروه خانوادگي ترياك هستند، افرادي كه هروئين استفاده مي كنند به حالاتي شبيه به مصرف ديگر مشتقات ترياك مبتلا مي شوند با اين تفاوت كه شدت مواد هروئيني بيشتر مي باشد و فرد در لحظه بسيار سرخوش است و احساس لذت و شادي مي كند و هم چنين اين ماده نسبت به مواد ديگر عوارض خطرناك تري دارد.

اگر به صورت طولاني از اين ماده استفاده شود تاثير آن از بين مي رود و حالت لذت بخشي براي فرد نخواهد داشت و فرد براي اين كه در حالت طبيعي باقي بماند بايد در دوزهاي بالاتري از اين مواد استفاده كند و از آن جايي كه هروئين به شدت بر روي فرد تاثير مي گذارد و اثرات مخربي دارد مصرف زياد آن باعث اوردوز و حتي مرگ خواهد شد.

چه مواقعي تست هروئين گرفته مي شود؟
فرمول شيميايي هروئين نزديك مورفين مي باشد و به همين دليل مي توان با استفاده از تست مورفين، آزمايش اعتياد پيش از ازدواج و يا در مورد استخدامي از آن استفاده كرد و اصلي ترين موادي كه به وسيله اين تست قابل تشخيص مي باشد موادي مانند ترياك، شيره، هروئين، كراك هروئين، مورفين و كدئين مي باشد و بر اساس اين موارد تست اعتياد در هر صورت كه گرفته شود مصرف ماده هروئين در آن قابل تشخيص مي باشد.

براي تشخيص دادن مواد محرك ديگري مانند شيشه و كوكائين نياز به آزمايش هاي ويژه تري مي باشد كه با استفاده از آن آزمايش مي توان به مصرف شيشه و كوكائين پي برد.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-تست هروئين



:: موضوعات مرتبط: آموزش روانشناسي

:: برچسب‌ها: تست هروئين، عوارض اعتياد به هروئين، اعتياد به هروئين،
نویسنده : Maryam
تاریخ : ۴ شهريور ۱۴۰۰
زمان : ۰۵:۳۴:۳۴
چگونه درد خماري و علائم ترك اعتياد را كاهش دهيم
| نظرات (0) | ادامه مطلب...

خماري و حالات آن ، چگونه درد خماري و علائم ترك اعتياد را كاهش دهيم

خماري چيست؟ چطور مي توان درد هايي كه در زمان خماري به وجود مي آيند و از علائم ترك اعتياد به مواد مخدر، توهم زا و محرك مي باشند را كاهش داد؟ زماني كه فرد معتاد تصميم مي گيرد كه مصرف مواد مخدر را قطع كند و يا آن را ترك كند يا به هر دليلي ميزان مصرف آن را در طول روز كاهش دهد با علائم و نشانه هاي خماري رو به رو مي شود و در صورتي كه فرد مواد مخدر بيش از دوز روزانه اش استفاده كند حالت هاي نئشگي را تجربه مي كند تحمل كردن خماري بسيار سخت است و عاملي مي باشد تا فرد به سمت مصرف بالاتر برود و دوز مصرفي خود را افزايش دهد، در ادامه اين مقاله به نشانه ها و راهكارهايي كه باعث كاهش علائم و نشانه هاي خماري مي شود مي پردازيم.

خماري و علائم ترك
زماني كه فرد مواد مصرفي خود را كنار مي گذارد، نشانه ها و علائم ترك را تجربه مي كند كه بسيار براي او دردآور مي باشد كه به آن خماري مي گويند، نشانه ها و علائم خماري براي هر نوع ماده اي مي تواند متفاوت باشد در برخي از مواد مخدر علائم ترك به صورت جسماني نشان داده مي شود و در برخي از مواد مانند توهم زا، علائم رواني آن بيشتر نشان داده مي شود. در ادامه اين مقاله علائم رواني و جسماني كه در زمان ترك مواد مخدر به وجود مي آيند را بيان مي كنيم:

علائم جسماني
در هنگامي كه مواد مخدر را ترك مي كنيد علائم و نشانه هاي جسماني بسياري ممكن است تجربه كنيد كه اين علائم از ماده اي به ماده ديگر متفاوت مي باشد كه در زير نمونه هايي از آن را بيان مي كنيم:

لرزش
تعريق
آبريزش بيني
دردهاي عضلاني و مفصلي
حالت تهوع
اسهال و استفراغ
يبوست
خارش و مشكلات پوستي
كاهش قدرت بينايي به صورت موقت
نفس تنگي
سوزش شديد پاها
و غيره.
علائم رواني
ترك اعتياد علاوه بر اين كه مشكلات جسمي ايجاد مي كند باعث به وجود آمدن علائم رواني هم خواهد شد البته مي توان علائم و نشانه هاي رواني را از طريق روانشناس و خدمات روانشناسي كنترل كرد. در زير نمونه هايي از علائم و نشانه هاي رواني ترك بيان شده است:

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-چگونه درد خماري و علائم ترك اعتياد را كاهش دهيم



:: موضوعات مرتبط: آموزش روانشناسي

:: برچسب‌ها: درد خماري، كاهش درد خماري، علائم ترك اعتياد،
نویسنده : Maryam
تاریخ : ۳ شهريور ۱۴۰۰
زمان : ۰۴:۴۰:۰۴
مواد مخدر را حرفه اي تشخيص دهيم
| نظرات (0) | ادامه مطلب...

مواد مخدر، عوارض، علائم و نحوه درمان

امروزه در ميان افراد جامعه مصرف مواد مخدر به حد زيادي افزايش يافته است و افراد آگاهي هاي لازم را در اين زمينه ندارند و به همين دليل براي آن كه از اعتياد خود و فرزندشان پيشگيري نمايند بايد اطلاعات خود را در اين خصوص افزايش دهند.

بسياري از افراد بر اين باورند كه مواد اعتياد آور، مخدر مي باشند اما مواد مخدر گروه خاصي هستند كه اعتياد آورند. اين مواد از خشخاش به دست مي آيند كه آن ها را به نام افيون و شبه افيون مي شناسند.

هنگامي كه اين مواد استفاده مي شود در فرد احساساتي مانند بي حسي، كرختي، تسكين درد و خواب آلودگي ايجاد مي كند و فردي كه به مواد مخدر اعتياد پيدا مي كند دچار وابستگي جسمي و رواني شده و به همين دليل ترك آن به تنهايي امكان پذير نمي باشد و بايد از متخصص كمك بگيرد.

در ادامه اين مقاله به بررسي و معرفي مواد افيوني و شبه افيوني، عوارض مصرف، علائم و نشانه هاي وابستگي به مواد مخدر مي پردازيم تا در اين زمينه اطلاعات شما افزايش يابد.

مواد مخدر در تعريف عمومي و تخصصي
در تعريف عمومي، مردم به همه موادي كه وابستگي جسمي و رواني به وجود مي آورند و به عبارتي باعث مي شوند تا فرد به آن مواد اعتياد پيدا كند. بر اساس تعريف ترياك، شيشه، هروئين، ماريجوانا، حشيش، مواد توهم زا و الكل همگي مواد مخدر مي باشند.

اما در اصطلاح تخصصي و دارو شناسي مواد مخدر تعريف نوع ديگري تعريف مي شود و متخصصان به مواد افيوني كه به صورت طبيعي از گياه خشخاش به دست آمده باشد يا به صورت صنعتي در آزمايشگاه ايجاد شده باشد، مخدر مي گويند. كه از آن مي توان به ترياك، شيره، سوخته، هروئين، ترامادول و متادون اشاره كرد.

در اين مقاله منظور از مواد مخدر افيون ها و شبه افيون ها مي باشند.

مواد مخدر افيوني و شبه افيوني
موادي كه از خشخاش به دست مي آيند به عنوان مواد مخدر شناخته مي شوند و ماده ي اصلي همه اين مخدر ها مورفين مي باشد. و ميزان خلوص و مقدار مورفين در اين مواد متفاوت است و به همين دليل هر مواد علائم و نشانه هاي متفاوتي دارند، انواع مواد مخدر عبارت اند از هروئين، ترياك، شيره و غيره كه هر كدام درصدهايي متفاوتي از مورفين را دارند.

به طور كلي مواد مخدر به دو دسته تقسيم بندي مي شوند كه عبارت اند از:

افيون ها: موادي كه به عنوان افيون ها شناخته مي شوند مستقيما از گياه خشخاش به دست مي آيند و در توليد آن ها مواد صنعتي هيچ نقشي ندارد و نمونه هايي از آن ها عبارت اند از مورفين، ترياك و شيره.
شبه افيون ها: از تركيب مواد صنعتي با مواد مخدر شبه افيون ها به دست مي آيند كه مي توان به مواردي مانند هروئين، متادون، ترامادول، بوپرونورفين يا ب ۲ و قرض دراگون نام برد.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-مواد مخدر را حرفه اي تشخيص دهيم



:: موضوعات مرتبط: آموزش روانشناسي

:: برچسب‌ها: مواد مخدر، عوارض اعتياد به مواد مخدر، علائم اعتياد به مواد مخدر،
نویسنده : Maryam
تاریخ : ۳ شهريور ۱۴۰۰
زمان : ۱۱:۰۲:۵۵
همسر معتاد
| نظرات (0) | ادامه مطلب...

همسر معتاد، برخورد و رفتار مناسب با زن يا شوهر معتاد

با همسر معتاد ( زن يا شوهر) چگونه بايد رفتار كرد؟ اگر همسرتان معتاد است اما باز هم به همسرتان علاقه داريد و تصميم گرفته ايد كه با او زندگي كنيد در اين صورت نكاتي را بايد رعايت كنيد تا از آسيب ديدن به خود و فرزندانتان پيشگيري شود و انگيزه لازم براي ترك در همسرتان به وجود آيد.

اگر چه پاك شدن و تغيير فرد معتاد به انگيزه و خواست خودش ربط دارد اما در اين شرايط نقش خانواده بسيار مهم مي باشد و زماني كه ديگران رفتار نامناسبي داشته باشند اعتياد فرد شدت مي يابد و در صورتي كه در مورد نحوه برخورد با معتاد آگاهي لازم را داشته باشيد مي توانيد به او كمك كنيد تا فرايند ترك با سهولت بيشتري پشت سرگذاشته شود.

در ادامه اين مقاله توضيحاتي در مورد رفتار با همسر معتاد ارائه مي دهيم و همچنين خانواده ها بايد آگاهي خود را در زمينه اعتياد و ترك آن افزايش دهند تا به فرد معتاد بتوانند كمك كنند.

چگونگي ارتباط با همسر ( زن يا شوهر) معتاد؟
براي آن كه با فردي كه معتاد است بتوانيد به زندگي تان ادامه دهيد بايد اطلاعات و مهارت هاي لازم در اين زمينه را فرا بگيريد و همچنين براي ارتباط برقرار كردن با همسرتان در هنگام اعتياد نكات زير را در نظر بگيريد و به آن ها توجه كنيد:

ارتباط با همسر معتاد، قاطع باشيد اما سرزنش نكنيد.
در صورتي كه همسرتان معتاد است به احتمال زياد رفتار او شما را آزار داده است و خرج كردن پول زيادي براي تهيه مواد، وقت نگذاشتن با خانواده و يا رفتار غير طبيعي بعد از مصرف باعث مي شود تا شما عصباني شويد اما در آن هنگام نبايد او را مورد سرزنش قرار دهيد و به خاطر آسيب هايي كه به وجود آورده تحقيرش كنيد زيرا اين كار باعث تخريب شخصيت همسرتان مي شود.

بعد از سرزنش و تحقير شدن همسرتان احساس گناه مي كند و خشمگين مي شود و در اين موقعيت عصبانيت و احساس گناه را تنها با مواد مي تواند جبران كند زيرا قبلا ياد گرفته كه با اين روش خودش را آرام كند و از اين طريق به آرامش مي رسد.

پس نه تنها براي ترك كردن انگيزه اي پيدا نمي كند بلكه مصرفش را بيشتر مي كند بنابراين بهتر است به جاي سرزنش و توهين، صادقانه و به طور قاطع به او بگوييد كه از رفتار ش ناراحتي مي شويد و همچنين به او بگوييد كه مشكلش را درك مي كنيد و در اين زمينه مي توانيد به او كمك كنيد در اين صورت به او نشان خواهيد داد كه با خود او مشكلي نداريد و اعتياد همسرتان شما را اذيت مي كند و برايتان ناراحت كننده است.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-همسر معتاد



:: موضوعات مرتبط: آموزش روانشناسي

:: برچسب‌ها: همسر معتاد، دلايل اعتياد زنان، شوهر معتاد،
نویسنده : Maryam
تاریخ : ۱ شهريور ۱۴۰۰
زمان : ۰۹:۲۷:۵۵
اعتياد زنان توانمندي هاي آن ها را افزايش مي دهد
| نظرات (0) | ادامه مطلب...

اعتياد زنان ، دلايل، نشانه ها و پيامدهاي اعتياد در زنان

اعتياد زنان مسئله اي است كه امروزه توجه ويژه اي به آن مي شود، با توجه به تفاوت هاي جنسيتي اعتياد زنان با سوگيري هاي بيشتري همراه مي باشد و جامعه به زنان معتاد نگاه منفي تري دارند، اعتياد زنان و مردان هر دو مخرب و آسيب زا مي باشد اما زنان به دليل حساسيت جسمي و رواني و نقش پر رنگي كه در جامعه و خانواده دارند مسئله اعتياد براي آن ها پيچيده و قابل بحث مي باشد.

متاسفانه در جامعه نسبت به اعتياد زنان واكنش هاي بدي صورت مي گيرد و به همين دليل آن ها اعتياد خود را مخفي مي كنند اما براي درمان اعتياد آن ها بايد يك محيط امن را در نظر بگيريد، در ادامه اين مقاله در مورد دلايل، پيامد ها و راه هاي مقابله با اعتياد زنان نكاتي بيان شده است كه به بررسي آن ها مي پردازيم.

دلايل اعتياد زنان
درباره علل اصلي گرايش زنان به اعتياد دلايل مختلف و متناقضي وجود دارد بر اساس تحقيقات انجام شده، كاهش كنترل اجتماعي روي زنان در دوره معاصر را علت تمايل زنان به مواد مخدر مي دانند و هم چنين نوع جدايي زنان از سبك زندگي سنتي و حضور داشتن در جوامع و ارتباطات گسترده و نداشتن آگاهي و اطلاعات لازم در مورد مواد مخدر باعث شده است تا نسبت به گذشته آسيب پذير تر شوند.

اما آن چه كه بيش از هر چيزي در گرايش زنان تاثير مي گذارد وضعيت روحي و رواني زنان مي باشد زيرا زنان از لحاظ عاطفي نسبت به مردان حساس تر هستند و در برابر فشار هاي مختلف زندگي تحمل كمتري دارند و زودتر اختلالات اضطرابي و افسردگي را تجربه مي كنند.

با توجه به شرايط بيان شده آن ها آسيب پذيري بيشتري نسبت به مواد مخدر خواهند داشت و در صورتي كه در كنار افراد مصرف كننده قرار بگيرند وضعيت اعتياد آن ها شديدتر و بدتر خواهد شد، در زير نمونه اي از گرايش زنان به اعتياد را بيان مي كنيم:

نبود تعلق و وابستگي بين اعضاي خانواده
يكي از عوامل تاثير گذار در بروز اعتياد در ميان بانوان، نداشتن حمايت هاي اجتماعي مي باشد در صورتي كه زن از حمايت كافي برخوردار نباشد و خانواده او از هم گسيخته شود در اين صورت احساس تنهايي مفرط و ناتواني به سراغش مي آيد و نمي تواند احساسات منفي خود را مديريت كند و اين موارد مي تواند زنان را در برابر اعتياد تا حد زيادي آسيب پذير كند. بنابراين توصيه مي شود كه خانواده ها بيش تر بر سلامت روحي و روان بچه هاي خود تمركز داشته باشند.

ديده مي شود كه در برخي از خانواده ها دختر به سمت اعتياد مي رود تا توجه والدين خود را جلب كند.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-اعتياد زنان توانمندي هاي آن ها را افزايش مي دهد



:: موضوعات مرتبط: آموزش روانشناسي

:: برچسب‌ها: اعتياد زنان، دلايل اعتياد زنان، اعتياد،
نویسنده : Maryam
تاریخ : ۳۱ مرداد ۱۴۰۰
زمان : ۰۸:۲۴:۳۳
رفتار با كودك در سنين مختلف چگونه بايد باشد؟
| نظرات (0) | ادامه مطلب...

رفتار با كودك در سنين مختلف چگونه باشد؟

رفتار با كودك در هر سني متفاوت مي باشد و حساسيت هاي خاص خودش را دارد بسياري از والدين در جلسات مشاوره نگران فرزندشان مي باشند كه با او چطور رفتار كنند و در مورد روش هاي تربيتي سوال هاي بسياري مي پرسند. تربيت كودك امري ساده و راحت نمي باشد و نياز به اطلاعات خاصي دارد بنابراين والدين نمي دانند در برابر رفتارهاي كودك مانند شيطنت، پرخاشگري، دروغ گويي و غيره چه رفتاري داشته باشند و چه واكنشي از خودشان نشان دهند.

در صورتي كه شما در مورد تربيت كودك و نحوه رفتار با او چالش هايي را تجربه مي كنيد، اين مقاله را تا انتها مورد مطالعه قرار دهيد زيرا در آن به توضيحات بيشتري در مورد روش هاي رفتار با كودكان در سنين مختلف پرداخته شده است، مي توانيد از مشاوره كودك كمك بخواهيد تا در اين خصوص شما را راهنمايي كند.

رفتار با كودك در سنين مختلف
چگونگي رفتار با فرزندان از مسائل حياتي و مهم هر پدر و مادري مي باشد و والدين در اين خصوص بايد اطلاعات را كسب كنند، اين آگاهي را مي توانند از طريق مطالعه و يا مشورت با روانشناس متخصص مهارت رفتار با كودكان به دست آورند، براي آن كه بتوانيد با كودكتان رفتار صحيح و درستي داشته باشند بايد نسبت به تغييرات شناختي، زيستي، اجتماعي و رواني فرزندتان در هر دوره سني آگاهي به دست آورند و از اين طريق با نيازهاي كودك به درستي آشنا شوند و مناسب ترين شيوه رفتاري را در پيش بگيرند، در ادامه اين مقاله با توجه به نيازها و تغييرات كودك در سنين مختلف نكات تربيتي به طور جداگانه بيان شده است كه مي تواند براي شما مفيد باشد.

رفتار با كودك، ترتيب كودك ۲ تا ۳ سال
بايد والدين اين نكته را در نظر بگيرند كه علاوه بر نياز جسماني به نياز عاطفي فرزندان بايد بسيار توجه شود زيرا در اين سن نقش مادر در تربيت فرزندان بسيار مهم و برجسته مي باشد و كودك در اين دوره سني از لحاظ عاطفي و هيجاني به مراقبت ويژه اي نياز دارد.

شايد براي شما باورنكردني باشد اما دريافت محبت و مراقبت هيجاني از جانب والدين باعث مي شود تا بر ميزان ترشح هورمون رشد و ابتلا به اختلالات سازگاري كه در دوران بعدي زندگي فرد به وجود مي آيد اثر بگذارد، به همين دليل لازم است تا سطح متعادلي از محبت و توجه را به فرزندتان منتقل كنيد و رفتار صحيح و درستي با آن ها داشته باشيد.

استقلال كودك
از نظر روانشناسي مهم ترين مسئله اي كه در سنين ۲ تا ۳ سال رخ مي دهد اين است كه كودك نياز به استقلال پيدا مي كند، به همين دليل ممكن است براي هر كاري مانع شما شود و دوست داشته باشد خودش آن كار را انجام دهد، تا جايي كه براي كودك خطري نداشته باشد مي توانيد به او فرصت بدهيد تا استقلال را در اين امور تجربه كند اين كار به رشد روان شناختي و اجتماعي كودكتان كمك مي كند و در صورتي كه بيش از حد در برابر كودك مقاومت كنيد باعث لج بازي شديد و پرخاشگري او مي شويد و نياز به استقلال را در او سركوب مي كنيد.

هم چنين بايد اين نكته را در نظر بگيريد كه فرزندتان هنوز مهارت هاي حركتي را به درستي ياد نگرفته است و ممكن است در انجام برخي كارها اشتباهاتي داشته باشد بنابراين شما بايد سعي كنيد در برابر اين اشتباهات صبور باشيد و كودك تان را مورد سرزنش و تحقير قرار ندهيد زيرا اگر كودك احساس شرمندگي و تحقير كند ممكن است در دوره هاي بعدي در رشد كودك اختلالاتي به وجود آيد كه به سلامت روحي و هيجاني او آسيب بزند.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-رفتار با كودك در سنين مختلف چگونه بايد باشد؟



:: موضوعات مرتبط: آموزش روانشناسي

:: برچسب‌ها: رفتار با كودك، تربيت كودك، رفتار با فرزند،
نویسنده : Maryam
تاریخ : ۳۰ مرداد ۱۴۰۰
زمان : ۱۰:۴۵:۲۷
افزايش مسئوليت پذيري در كودكان با ترفندهاي باورنكردني متخصص كودك
| نظرات (0) | ادامه مطلب...

افزايش مسئوليت پذيري در كودكان با ۴ ترفند علمي

براي افزايش مسئوليت پذيري در كودكان چه بايد كرد؟ بسياري از مفاهيم اخلاقي، ارزش هاي اجتماعي و ويژگي هاي رفتاري بايد در سنين كودكي آموزش داده شود و يكي از آن ويژگي ها مسئوليت پذيري مي باشد كه در سنين بزرگسالي از اهميت بالاييي برخوردار مي باشد، در واقع فردي كه شخصيت پذير است به رشد شخصيت كودك و بهداشت جسمي و رواني او بسيار كمك مي شود.

بسياري از والدين در جلسات مشاوره خانواده و مشاوره كودك شركت مي كنند و دنبال راهكارهايي هستند تا بتوانند ويژگي مسئوليت پذيري را در كودكشان افزايش دهند و آن را تقويت نمايند در اين مقاله راهكارهايي كه باعث افزايش مسئوليت پذيري مي شود بيان مي شود و در اين خصوص مي توان از مشاور روانشناسي كمك گرفت تا تحت نظر روانشناس و متخصصان اين ويژگي در كودك افزايش يابد.

راهكارهايي براي افزايش مسئوليت پذيري در كودكان
دغدغه بسياري از والدين اين است تا راهكارهاي عملي پيدا كنند تا بتوانند به وسيله آن ها كودكاني مسئوليت پذيري را تربيت نمايند در ادامه اين مقاله به راهكارهايي كه به وسيله متخصصين روانشناس كودك بيان مي شود اشاره مي كنيم.

در صورتي كه راهكارهاي عمومي بر روي رفتارهاي كودكتان تاثيري ندارند در اين زمينه مي توانيد از مشاور و روانشناس و متخصص كودك كمك بگيريد تا شرايط فرزندتان را مورد بررسي قرار دهد و راه حل هاي اختصاصي تري را در اختيار شما قرار دهد، هم چنين در اين دوره چيزهايي كه لازم است به كودك تان آموزش دهيد را ياد مي گيريد.

مسئوليت پذيري با شركت دادن كودك در كارهاي خانه
كوچك بودن فرزندتان به اين معني نمي باشد كه او قادر نيست كارهاي خانه را انجام دهد و نمي تواند در هيچ كدام از كارها به شما كمك كند، يكي از راه هايي كه مي توانيد به وسيله آن مسئوليت پذيري كودكان را افزايش دهيد انجام دادن كارهاي ساده مانند خريد كردن، تميز كردن خانه، غذا پختن و غيره مي باشد.

شما مي توانيد در انجام اين كارها كودك تان را درگير كنيد و باعث افزايش عزت نفس و استقلال در او شويد هم چنين اين رفتار شما باعث مي شود تا كودك تان را براي پذيرفتن مسئوليت ها قبول داشته باشيد و او را باور كنيد.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-افزايش مسئوليت پذيري در كودكان با ترفندهاي باورنكردني متخصص كودك



:: موضوعات مرتبط: آموزش روانشناسي

:: برچسب‌ها: مسئوليت پذيري در كودكان، بي مسئوليت كودك، مسئوليت پذيري،
نویسنده : Maryam
تاریخ : ۳۰ مرداد ۱۴۰۰
زمان : ۰۸:۰۴:۰۳
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ]


 

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی