روانشناسي

 
 
درخواست رابطه جنسي از طرف زن به همسر چطوري بايد باشد؟
| نظرات (0) | ادامه مطلب...

چگونه به همسرمان بگوييم” نياز جنسي دارم؟

آيا درخواست رابطه جنسي از طرف زن كار درستي مي باشد؟ بسياري از زنان براي داشتن رابطه جنسي با همسرشان منتظر مي شوند تا همسرشان ابتدا پيش قدم شود، علل مختلفي وجود دارد كه باعث مي شود زنان در رابطه جنسي پيش قدم نشوند و اين عوامل عبارت اند از احساس شرم و خجالت و داشتن باورهاي غلط در مورد رفتارهاي جنسي در زنان.

شما هم به عنوان يك زن اميال و نيازهاي جنسي منحصر به فردي داريد و مي توانيد به همسرتان عشق بورزيد و هم چنين با انجام راهكارهايي مي توانيد از شوهرتان درخواست رابطه جنسي داشته باشيد و احساس پشيماني را تجربه نكنيد،

با توجه به اين كه اين موضوع از نظر روانشناسي اهميت بسياري دارد در اين مقاله به بررسي آن مي پردازيم پس تا انتها اين مقاله را مورد مطالعه قرار دهيد.

درخواست رابطه از طرف زن، عواملي كه مانع اين كار مي شوند
بسياري از زنان در رابطه جنسي با همسرشان پيش قدم نمي شوند و آن ها در اغلب موارد منتظرند تا شوهرشان در اين زمينه اقداماتي را انجام دهند، از جمله مهم ترين عواملي كه در اين مسئله نقش دارد شامل موارد زير مي باشد.

احساس شرم و خجالت
بسياري از زنان به دليل شرم و حيايي كه دارند به خصوص در اوايل ازدواج نسبت به رابطه جنسي پيش قدم نمي شوند و هر چقدر با همسرشان صميميت عاطفي و جنسي و جسماني بيشتري داشته باشند باعث بهبود اين موضوع خواهد شد.

بسيار اهميت دارد كه زن و شوهر در مورد اميال و نيازهاي خود با يكديگر راحت باشند و در مورد آن ها با يكديگر حرف بزنند و هم چنين نسبت به خواسته هاي ديگري ارزش و اهميت قائل شوند

داشتن باورهاي غلط در مورد رابطه جنسي
در بسياري موارد در مورد پيش قدم شدن زنان در رابطه جنسي باور هاي غلطي وجود دارد، به عنوان مثال آن ها قكر مي كنند اگر زن در رابطه جنسي پيش قدم شود نوعي بي حيايي تلقي مي شود و هم چنين معتقدند كه مديريت جنسي رابطه بايد به دست كرد باشد و در صورتي كه زن در رابطه جنسي پيش قدم شود به احساس اقتدار و مردانگي همسرش لطمه وارد خواهد كرد.

براي اين كه بتوانيد رابطه جنسي لذت بخشي با همسرتان داشته باشيد بايد در مورد اين مسائل و باورها با او حرف بزنيد و نظر او را در اين خصوص جويا شويد، بر خلاف عموم در بسياري از موارد مردها علاقه دارند كه شروع رابطه جنسي از طريق همسرشان صورت گيرد و او پيش قدم شود اين مسئله باعث برانگيختگي جنسي بيشتري براي مرد مي شود و جذابيت جنسي را براي او بالاتر خواهد كرد.

درخواست رابطه از طرف زن، بي ميلي جنسي
برخي از زنان در مورد پيش قدم شدن در رابطه جنسي باورهاي غلطي ندارند و هم چنين احساس شرم و خجالت نمي كنند اما به دليل نداشتن علاقه و انگيزه جنسي كافي، اقدامي در برقراري رابطه جنسي نمي كنند و سرد مزاج هستند، عوامل بسياري باعث سردمزاجي و تجربه بي ميلي جنسي در زنان مي شود كه مهم ترين آن ها عبارت اند از:

نوسانات هورموني در دوران قبل از قاعدگي
بارداري و پس از زايماني
درگيري با اختلالات روانشناسي مانند افسردگي
دچار بودن به كژكاري هاي جنسي
براي ارزيابي دقيق اين مسئله بايد درمان هاي مناسبي از طريق روانشناس صورت گيرد تا به خوبي علل اين مسئله شناسايي شده و مورد درمان قرار گيرد.

منبع:كانون مشاوران ايران-درخواست رابطه جنسي از طرف زن به همسر چطوري بايد باشد؟



:: موضوعات مرتبط: آموزش روانشناسي

:: برچسب‌ها: همسر، زنان در رابطه جنسي، رابطه جنسي،
نویسنده : Maryam
تاریخ : ۲۶ آبان ۱۴۰۰
زمان : ۰۸:۰۵:۴۴
آيا با تلاش مي توان ازدواج موفقي داشت؟
| نظرات (0) | ادامه مطلب...

آيا با تلاش مي توان ازدواج موفقي داشت؟ برخي جواب مي دهند آري با تلاش كردن هر چيزي ممكن است. اما اينگونه نيست. رابطه نياز به تلاش و نگداري دارد در صورتيكه يك رابطه منطقي و درست باشد و هر ازدواجي را نمي توان گونه قضاوت كرد. پس بايد چكار كرد؟

ازدواج موفق با تلاش
هميشه به ما گفته مي شود كه چيزهاي خوب و ارزشمند با تلاش زياد به دست مي آيند و چيزهايي كه راحت به دست مي آيند از اهميت زيادي برخوردار نيستند.

گسترش اين عقيده مي تواند صدمات زيادي به همراه داشته باشد و ممكن است به فردي كه در يك رابطه غلط قرار دارد اين اميد را بدهد كه با تلاش همه چيز درست مي شود.

آيا ازدواج متفاوت است؟ آيا براي يك رابطه درست بايد بجنگيد و تلاش كنيد؟ آيا ازدواج كار دشواري است؟

اگر كار و تلاش به اين معني باشد كه نيازهاي ديگري را اولويت قرار دهيد، هميشه مراقب رفتار خود باشيد، عادات خود را مدام بخاطر همسرتان عوض كنيد و كاري نكنيد كه همسرتان آن را توهين بداند، بهتر است اين تلاش را رها كنيد.

ازدواج از دو نفر با شخصيت و خانواده هاي متفاوت تشكيل مي شود و نيازمند سازگاري است. در ازدواج شاد و موفق زن و شوهر در زندگي هم سهيم هستند و كسي زندگي ديگري را مديريت نمي كند. از اين رو اين باور كه ازدواج خوب به مقداري تلاش نياز دارد درست است اما اين تلاش نبايد به سخت كوشي يك طرفه تبديل شود.

براي تفهيم اين موضوع مثال زير را مطالعه كنيد.
احساس عاشقانه بين كامران و سارا در مدت كمي باعث ازدواج آن ها شد و پس از گذشت زمان كمي از ازدواج آن ها مشكلاتشان شروع شد. كامران عاشق كوهنوردي بود در حالي كه سارا از كوهنوردي متنفر بود. از طرفي ديگر سارا عاشق بيرون رفتن و معاشرت با زوج هاي ديگر بود ولي كامران از اين كار متنفر بود.

تفاوت هاي آن ها به قدري زياد شد كه پس از شش ماه بيش تر وقت ها درگير تنش و درگيري بودند البته مانند هر زوجي لحظات شادي و خوشي را نيز تجربه مي كردند اما به ندرت. آن ها پس از يك سال بچه دار شدند ولي زندگي آن ها روز به روز پرتنش تر مي شد و در مورد طلاق به توافق رسيده بودند.

آن ها حتي در حضور بقيه هم دعوا مي كردند. اما پيش از گرفتن وكيل تصميم گرفتند از كمك يك مشاور خانواده هم استفاده كنند براي همين پيش من آمدند.

متخصص مشاوره خانواده “مركز مشاوره ستاره” جلسات جداگانه و مشترك زيادي براي آن ها ترتيب دادم و بر روي مشكلات و دغدغه هاي شخصي و مشتركشان متمركز شدم.

در طول جلسات بر اهميت روشن صحبت كردن و اجتناب از پنهان كردن موضوعات تاكيد كردم. پس از مدتي سارا ليستي از قوانين زير را بر روي يخچال خانه شان وصل كرد.

قوانين سارا براي ازدواج موفق
صادق و رو راست باشيم.
به جاي شروع كردن جملات با «تو هميشه…» از جمله « من احساس مي كنم..» يا «اين كار تو باعث مي شود كه من…» استفاده كنيم.
ذهن خواني نكنيم. يعني فكرهاي يكديگر را حدس نزنيم.
از برچسب هاي خوب و بد استفاده نكنيم و به دنبال بهبود رابطه باشيم.
هرگز از شخص انتقاد نكنيم و تنها از جنبه اي از شخصيت او انتقاد كنيم.
همان طور كه احساسات تو مهم هستند، احساسات من هم مهم است.
از جمله «تو هميشه اين كار را انجام مي دهي» استفاده نكنيم و به جاي آننوع رفتار را به طور مشخص مطرح كنيم.

منبع:كانون مشاوران ايران-آيا با تلاش مي توان ازدواج موفقي داشت؟



:: موضوعات مرتبط: آموزش روانشناسي

:: برچسب‌ها: ازدواج، طلاق، ازدواج موفق،
نویسنده : Maryam
تاریخ : ۲۵ آبان ۱۴۰۰
زمان : ۰۸:۴۸:۵۱
پنج باور اشتباه درباره عشق چيست؟
| نظرات (0) | ادامه مطلب...

پنج باور اشتباه درباره عشق چيست؟

ما انسان ها درمورد عشق و داستان هاي عاشقانه باورهاي نادرستي داريم و اين باورها باعث مي شوند ما در زندگي خود انتخاب درستي نداشته باشيم و هوشمندانه انتخاب نكنيم.

اين باورهاي غلط و رفتارهاي نادرست باعث خواهد شد كه علائم و نشانه هاي غلطي درباره ازدواج در ما به وجود آيد و اين باورها ممكن است به دليل تماشاي فيلم ها عاشقانه، كتاب هاي و رمان هاي عاشقانه و نداشتن اطلاعات كافي در مورد عشق باشد و اين كه فرد آموزش هاي كافي در مورد عشق نداشته است.

بسياري از افراد بر اساس همين باورهاي اشتباه ازدواج مي كنند و ممكن است در ازدواج با مشكلاتي رو به رو شوند كه منجر به طلاق و جدايي شود.

اين باورها اشتباه شامل موارد زير مي باشد كه در زير مورد بررسي قرار مي دهيم:

عشق واقعي مشكلات را از بين مي برد !
بسياري از افراد وقتي عاشق مي شوند چشم خود را بر روي ويژگي هاي منفي فرد مي بندد و اعتقاد دارند كه اگر آن ها واقعا عاشق يكديگر باشند در اين صورت به راحتي مي توانند با مشكلات كنار بيايند و خوشبخت خواهند شد.

آن ها هنگامي كه عاشق مي شوند به خاطر عشق بسياري كه دارند خيلي از مشكلات را ناديده مي گيرند چون مي گويند ما عاشق يكديگر هستيم و اين مشكلات مهم نمي باشد. برخي از اين مشكلات عبارت اند از:

مصرف مواد مخدر و مشروبات الكلي
بيكار بودن و نداشتن شغل
خلق و خوي بد و بي ثبات
ناتواني در بيان احساسات
مشكل داشتن با خانواده
فراموش نكردن نامزد و ارتباط قبلي
اختلاف سن زياد
فاصله دور ازهم
اختلاف مذهبي
نداشتن جاذبه جنسي
و موارد ديگر
عشق – تعهد و تفاهم
اما اين مشكلات در آينده ممكن است تعارض ها و اختلاف هاي بسياري براي افراد به وجود آورد و اختلافاتي در زندگي مشترك آن ها به وجود آورد كه ازدواج درست و موفقي نداشته باشند، آن ها بايد قبل از ازدواج اين مسائل را بررسي كنند تا با انتخاب درست زندگي موفقي داشته باشند.

در بعضي از روابط و زندگي مشترك هيچ گونه محبتي وجود ندارد و فرد مي گويد اگر به او محبت كند شايد بتوانم او را تغيير دهم و به خوبي زندگي خود را ادامه دهم.

بايد اين نكته را در نظر بگيريد كه وجود عشق تنها در زندگي لازم نيست و فرد بايد علاوه بر عشق بايد تعهد و تفاهم نيز داشته باشد تا بتواند زندگي عاشقانه و موفقي براي خود به وجود آورد.

منبع:كانون مشاوران ايران-پنج باور اشتباه درباره عشق چيست؟



:: موضوعات مرتبط: آموزش روانشناسي

:: برچسب‌ها: عشق، باورهاي اشتباه ازدواج، عشق واقعي،
نویسنده : Maryam
تاریخ : ۲۴ آبان ۱۴۰۰
زمان : ۰۸:۳۱:۰۹
آيا وقتي عصباني هستيد نبايد رابطه جنسي داشته باشيد؟
| نظرات (0) | ادامه مطلب...

رابطه جنسي هنگام عصبانيت خوب است؟ آيا رابطه جنسي از عصباني شدن جلوگيري مي كند؟ در ازدواج هاي نادرست و ناسالم، زوجين رابطه جنسي را به عنوان نوعي سلاح استفاده مي كنند و سعي مي كنند كه به وسيله آن همسر خود را كنترل كنند. افراد زيادي وجود دارند كه براي آن ها رابطه جنسي نوعي قدرت محسوب مي شود.

آيا رابطه جنسي عصبانيت را كم مي كند؟
بعضي از افراد گمان مي كنند كه رابطه جنسي بايد زماني برقرار شود كه همه چيز در آرامش قرار گرفته باشد در حالي كه اينگونه نيست.

مراجعي داشتم كه زماني كه شوهرش عصباني ميشد رابطه جنسي خود را با او براي مدتي قطع مي كرد و همسرش براي داشتن رابطه جنسي مجبور بود با او بهتر رفتار كند.

وقتي از او پرسيدم كه شوهرش براي رضايت او بايد چه كاري انجام دهد گفت كه بايد حياط و خانه را مرتب كند، آشغال ها را سر موقع بيرون بگذارد و كمدش را نيز مرتب كند.

در اين حالت فرد به مرور علاقه خود را به رابطه جنسي از دست مي دهد.
بسياري از زوج ها را ديده ام كه براي برقراري رابطه جنسي به دنبال زماني بودند كه احساس خوبي داشته باشند و لبريز از عشق به همسرشان باشند.

عشق براي به وجود آمدن رابطه جنسي الزامي نيست، در حقيقت عشق مي تواند محصول رابطه جنسي باشد و رابطه احساسي ميان زن و شوهر را تقويت كند.

باور غلط ديگري كه در مورد رابطه جنسي وجود دارد اين است كه رابطه بايد آتشين و هيجان انگيز باشد تا هردو راضي باشند. اين باور دقيقا مثل اين است كه فقط زماني غذا بخوريد كه غذا تزئين شده باشد و در بهترين ظرف ها سرو شود.


رابطه جنسي هنگام عصبانيت
آن هايي كه به دنبال رابطه عالي هستند معمولا ناكام مي مانند. چرا؟
در ازدواج نبايد به طور مداوم از يكديگر انتقاد كنيد و مشكلات و عيب هاي همسرتان را به رخ او بكشيد. رابطه جنسي مي تواند عصبانيت و تنش را تا حدودي كاهش دهد و لازم نيست كه در بهترين شرايط صورت بگيرد.

بعضي از افراد اعتقاد دارند كه بايد قبل از خواب تمام مشكلات روز را پشت سر گذاشت و در مورد مشكلات، دعوا و بحث ها صحبت كنند.

منبع:كانون مشاوران ايران-آيا وقتي عصباني هستيد نبايد رابطه جنسي داشته باشيد؟



:: موضوعات مرتبط: آموزش روانشناسي

:: برچسب‌ها: عصبانيت، دعواي زوجين، رابطه جنسي،
نویسنده : Maryam
تاریخ : ۲۳ آبان ۱۴۰۰
زمان : ۰۹:۳۰:۱۶
ترك اعتياد به ترامادول در خانه
| نظرات (0) | ادامه مطلب...

ترك اعتياد به ترامادول در خانه

آيا ترك اعتياد به ترامادول در خانه امكان پذير مي باشد؟ در صورتي كه براي ترك اعتياد به كلينيك اعتياد مراجعه نكنيم چه مشكلي براي ما به وجود مي آيد؟ امروزه جوانان علاقه بسياري به مصرف ترامادول دارند زيرا فكر مي كنند اين ماده حس نشاط و سرزندگي در آن ها ايجاد مي كند و يا قدرت جسماني يا فكري بيشتري به آن ها مي دهد.

در صورتي كه اين دارو خودسرانه و طولاني مدت استفاده شود باعث به وجود آمدن اعتياد در فرد مصرف كننده مي شود، بسياري از افراد براي اين كه بستري نشوند ترجيح مي دهند تا در خانه و به صورت غير اصولي ترك را انجام دهند اما آن ها بايد به اين نكته توجه داشته باشند كه ترك خانگي باعث مي شود تا عوارض ترك افزايش يابد و حتي ممكن است باعث ايست قلبي شود، هم چنين ترك غير اصولي، امكان بازگشت به سمت اعتياد را افزايش مي دهد.

ترامادول و موارد مصرف آن
ترامادول دارويي مسكن و ضد درد مي باشد و مكانيزم اثر اين دارو مانند ساير داروهاي مخدر مي باشد و در صورتي كه كه بي رويه و طولاني مدت استفاده شود باعث به وجود آمدن وابستگي در فرد مي شود و علائمي مانند مسموميت با ساير مواد مخدر را در فرد ايجاد خواهد كرد، براي اين كه فرد ترك واقعي و موثري داشته باشد بايد از روانشناس متخصص كمك بگيريد و هم چنين در اين زمينه با متخصص در تماس باشد.

بيشترين دلايلي كه باعث مصرف ترامادول مي شوند عبارت اند از:

رفع خستگي و خواب آلودگي
رفع درد زياد
ترك اعتياد به مواد مخدر ديگر
سرخوشي و نشئگي ناشي از مصرف ترامادول
درمان زود انزالي
ترك اعتياد به ترامادول در خانه: عوارض و معايب
برخي از افراد براي اين كه در كلينيك ترك اعتياد بستري نشوند ترجيح مي دهند در خانه ترك ترامادول را انجام دهند، ترك ترامادول در خانه با كاهش دوز و جايگزيني دارو امكان پذير مي باشد ولي اين روش بيشتر براي پاكسازي جسم مناسب مي باشد و روان انسان كه نقش بسياري در اعتياد دارد از اين طريق سم زدايي نمي شود، به همين دليل احتمال بازگشت دوباره بسيار زياد مي باشد، مشكل ديگري كه در ترك خانگي به وجود مي آيد تقويت علائم و عوارض اعتياد به ترامادول مي باشد.

منبع:كانون مشاوران ايران-ترك اعتياد به ترامادول در خانه



:: موضوعات مرتبط: آموزش روانشناسي

:: برچسب‌ها: ترامادول، ترك اعتياد به ترامادول، اعتياد به ترامادول،
نویسنده : Maryam
تاریخ : ۲۲ آبان ۱۴۰۰
زمان : ۰۹:۲۷:۱۷
تقويت بدن بعد از ترك اعتياد، بهترين روش ها و راهكارها
| نظرات (0) | ادامه مطلب...

تقويت بدن بعد از ترك اعتياد، بهترين روش ها و راهكارها

آيا از اهميت تقويت بدن بعد از ترك اعتياد باخبر هستيد؟ مصرف مواد مخدر باعث مي شود آسيب ها و مضرات بسياري به جسم، ذهن و كاركردهاي شناختي وارد شود و بسياري از عملكردهاي بدن را با اختلال رو به رو مي كند، مواد مخدر باعث مي شود تا رفتارها و عادت هاي غلطي در فرد به وجود آيد كه يكي از اين عادت ها رژيم غذايي نامناسب مي باشد.

بسياري از افرادي كه به اعتياد دچار هستند دچار سوء تغذيه مي شوند، از طرفي مصرف مواد مخدر باعث مي شود تا در هضم غذا اختلالاتي به وجود آيد و منجر به ضعيف تر شدن وضعيت جسماني فرد شود، با داشتن برنامه غذايي مناسب و رفتارهاي سالم مي توانيد بدن را تقويت كنيد و بعد براي ترك اقدام نماييد. در اين مقاله در مورد بايد و نبايد هاي تقويت بدن بعد از ترك مطالبي بيان شده است.

تقويت بدن بعد از ترك اعتياد
بسياري از افراد زماني كه مواد مخدر مصرف مي كنند تصور مي كنند كه اين مواد به آن ها انرژي مي دهد اما آن ها به دليل مصرف مواد دچار كاهش اشتها، سوء هاضمه، نقص عملكرد كبد و لوزالمعده، كم كاري روده و عدم دفع مناسب سموم از بدن مي شود.

ترك اعتياد بايد تحت نظر روانشناس و مشاور صورت گيرد و در اين شرايط متخصص به شما كمك مي كند تا بتوانيد وسوسه ها را كنترل كنيد و دوباره به سمت اعتياد نرويد، يكي از مواردي كه بايد در ترك اعتياد به آن توجه شود، برنامه غذايي و ورزش مي باشد.

در ترك اعتياد بايد از جلسات مشاوره اي استفاده نماييد هم چنين در كنار آن تغذيه مناسبي داشته باشيد تا به تقويت بدن شما بعد از ترك اعتياد كمك كند و وضعيت جسماني مناسب تري داشته باشيد، در صورتي كه وضعيت جسماني بهتري داشته باشيد فشارها و علائم ترك كمتر مي شود و بازگشت به اعتياد كاهش مي يابد.

بايد هاي بعد از ترك اعتياد
بعد از اين كه مواد مخدر را ترك كرديد جسم شما به تقويت بيشتري نياز دارد، مواد مخدري كه پيش از ترك، مشكلات جسماني فرد را تا حدودي پنهان مي كرده اند ديگر وجود ندارد و اين مشكلات نشان داده مي شود و براي تقويت بدن بايد تغذيه مناسب به همراه ورزش و استراحت كافي داشته باشيد تا بدن شما بعد از ترك اعتياد به خوبي تقويت شود، براي تقويت بدن مي توانيد از دستورالعمل هاي زير پيروي كنيد:

ورزش روزانه براي تقويت بدن بعد از ترك اعتياد
ورزش در صورتي كه به طور منظم و روزانه انجام شود انرژي بدن و اعتماد به نفس فرد را افزايش مي دهد و باعث بهبود روحيه و خلق فرد مي شود، هم چنين ورزش استرس را كاهش مي دهد و علائم افسردگي كه به خاطر ترك اعتياد به وجود آمده است را كاهش مي دهد، ورزش هم چنين ميل به مصرف مجدد را كاهش مي دهد.

اما بايد اين نكته را در نظر بگيريد كه ورزش كردن به تنهايي وسوسه مصرف را از بين نمي برد و مانع از عود مجدد اعتياد نمي شود بايد در كنار ورزش كردن از متخصص كمك بگيريد و تحت نظر او فرايند ترك را ادامه دهيد تا ترك اصولي و درستي داشته باشيد. هم چنين براي داشتن برنامه ورزشي از همان ابتدا لازم نيست فعاليت جسمي طولاني داشته باشيد شما مي توانيد روزانه ۱۰ دقيقه ورزش كنيد و به تدريج مقدار زمان آن را افزايش دهيد.

۲٫ نوشيدن آب كافي
در طول روز حداقل ۸ ليوان آب مصرف كنيد زيرا مصرف آب به تخليه مواد سمي كمك مي كند و آسيبي كه به دستگاه گوارش شما در اثر اعتياد وارد شده است را جبران مي نمايد، قبل از وعده هاي غذايي بهتر است يك ليوان آب مصرف كنيد تا بتوانيد مشكلات يبوست و گوارشي كه در اثر اعتياد به وجود آمده است را از بين ببريد.

۳٫ مصرف وعده هاي كوتاه و منظم
بعد از ترك مواد بايد همواره خود را سير نگه داريد، شما بايد در فواصل دو تا چهار ساعت وعده غذايي داشته باشيد، اين كار باعث مي شود تا قند خون ثابت بماند و بدن شما بهتر بتواند در برابر مشكلات جسماني مقاومت كند.

در صورتي كه نتوانيد از وعده غذايي استفاده كنيد مي توانيد از تنقلات مغذي و آجيل كمك بگيريد و در طول روز آن ها را مورد استفاده قرار دهيد.

منبع:كانون مشاوران ايران-تقويت بدن بعد از ترك اعتياد، بهترين روش ها و راهكارها



:: موضوعات مرتبط: آموزش روانشناسي

:: برچسب‌ها: ترك اعتياد، اعتياد، تقويت بدن،
نویسنده : Maryam
تاریخ : ۲۲ آبان ۱۴۰۰
زمان : ۰۸:۲۴:۵۳
اضطراب و احساس بي قراري و ناخوشي
| نظرات (0) | ادامه مطلب...

اضطراب و احساس بي قراري و ناخوشي

اضطراب و بي قراري از جمله واكنش هاي رايج سطح روان به استرس هاي محيطي مي باشد، داشتن اضطراب در برخي از موقعيت ها مثلا زماني كه مي خواهيد به مصاحبه شغلي برويد و يا تصميم مهمي مانند ازدواج داريد تا حدي طبيعي مي باشد.

در صورتي كه علائم و نشانه هاي اضطراب به قدري زياد شود كه فرد نتواند عملكرد عادي خوبي داشته باشد و كارهايش دچار اختلال شود، در اين صورت به يك اختلال تبديل مي شود و بايد اضطراب او مورد ارزيابي و درمان قرار گيرد، در صورتي كه علائم و نشانه هاي اضطراب به مدت طولاني باشد و مورد درمان قرار نگيرند در اين حالت مشكلات زيادي مانند اختلالات روان تني و ساير اختلالات رواني مانند افسردگي در فرد به وجود مي آيد.

براي اين كه در مورد علل، علائم و روش هاي درمان اضطراب اطلاعاتي را كسب كنيد بايد اين مطلب را تا انتها مورد مطالعه قرار دهيد.

انواع اضطراب و احساس بي قراري و اختلالات اضطرابي
اضطراب، احساس تنشي مي باشد كه به خاطر فشارهاي درون رواني و يا محيطي به وجود مي آيد اين احساس يكي از ناخوشايند ترين هيجانات بشري مي باشد كه باعث به وجود آمدن اختلالات متعددي مي شود، در برخي مواقع اضطراب شديد در غالب حملات عصبي نشان داده مي شود كه به آن حملات پانيك مي گويند.

از جمله موارد ديگر اختلالات اضطرابي مي توان به انواع فوبيا، اضطراب جدايي، اضطراب بيماري، اختلال استرس پس از سانحه و اختلال اضطراب فراگير اشاره كرد.

اختلال اضطراب فراگير چيست و چه علائمي دارد؟
اختلال اضطراب فراگير نگراني و اضطراب مفرط و غير قابل كنترل در مورد موقعيت هاي مختلف مي باشد، افرادي كه به اختلال اضطراب فراگير مبتلا مي شوند معمولا در حوزه هاي مختلف احساس نگراني مي كنند و زماني كه از آن ها مي پرسيد در مورد چه چيزي نگران مي باشيد مي گويند در مورد همه چيز نگرانيم! اختلال اضطراب فراگير داراي علائم و نشانه هايي مي باشد كه در زير نمونه هايي از آن را بيان مي كنيم:

لرزش
تپش قلب
بالا رفتن فشار خون
تعريق
سرگيجه و تهوع
لرز يا گر گرفتگي
سردرد و درد هاي عضلاني
احساس ضعف و خستگي
بايد اين نكته را در نظر بگيريد كه براي تشخيص اختلال حتما بايد به يك روانشناس باليني مراجعه نماييد، روانشناس با انجام مصاحبه دقيق و ارزيابي كردن عوامل مختلف تشخيص نهايي را انجام مي دهد و نوع اختلال را به درستي مشخص مي كند.

علائم نشان دهنده اضطراب و بي قراري
همه افراد در شرايط و موقعيت هاي پر فشار و استرس زا اضطراب و بي قراري را تجربه مي كنند در برخي موارد اين مسئله به يك وضعيت مزمن تبديل مي شود و باعث تضعيف شدن سلامت روان فرد مي گردد، در ادامه اين مقاله علائمي كه نشان دهنده اضطراب و بي قراري مفرط مي باشد را بيان نموده ايم.

نگراني دائمي
يكي از علائم و نشانه هاي بارز دچار شدن به اختلالات اضطرابي تجربه نگراني بيش از حد مي باشد ، افرادي كه به اين اختلال دچار مي شوند معمولا در پاسخ به وقايه روزمره و معمولي نگراني هاي مفرطي را از خودشان نشان مي دهند ذهن آن ها در مورد موضوعات مختلف درگير است و ذهنشان معطوف به آينده مي باشد، اين افراد معمولا خطرهاي دنياي اطرافشان را از قبل برآورد مي كنند و همين مسئله باعث مي شود تا بر روي احساسات و رفتارهاي آن ها اثر بگذارد.

منبع:كانون مشاوران ايران-اضطراب و احساس بي قراري و ناخوشي



:: موضوعات مرتبط: آموزش روانشناسي

:: برچسب‌ها: اضطراب، علائم نشان دهنده اضطراب، بي قراري،
نویسنده : Maryam
تاریخ : ۲۰ آبان ۱۴۰۰
زمان : ۰۶:۰۳:۵۷
بي ميلي جنسي در زنان| دلايل و درمان بي ميلي جنسي در زنان
| نظرات (0) | ادامه مطلب...

يكي از مشكلات جنسي شايع در ميان زنان، بي ميلي جنسي مي باشد كه عوامل مختلفي در آن نقش دارد و اين مشكل مانند زود انزالي در مردان و اختلال نعوظ بر روي روابط جنسي تاثير منفي مي گذارد هم چنين در اين خصوص تحقيقاتي انجام شده است و بر اساس نتيجه تحقيقات يك سوم از زنان به خاطر نداشتن ميل جنسي رنج مي برند و اين موضوع بهداشت جسمي و رواني آن ها را با آسيب هايي رو به رو مي كند.

مشكلات بي ميلي جنسي تركيبي از زمينه هاي رواني و فيزيكي مي باشد و درمان آن با يك قرص انجام نمي شود و بايد از مشاوره و روانشناس كمك گرفت تا مشكل را به صورت ريشه اي حل كند، در صورتي كه شما و همسرتان به مشكل برخورده ايد و يا از روابط جنسي و ميل جنسي خود راضي نيستيد، در اين مقاله در خصوص علائم، علل، انواع و درمان بي ميلي جنسي در زنان مطالبي بيان شده است.

بي ميلي جنسي در زنان
يكي از رايج ترين اختلالات جنسي در زنان، بي ميلي جنسي آن ها مي باشد و اين مسئله ممكن است در هر سني و بدون هيچ دليلي اتفاق بيفتد، در صورتي كه بي ميلي جنسي و عدم علاقه در زنان طولاني شود بر روي روابط زناشويي و صميميت بين زوجين تاثير مي گذارد و در بسياري از اوقات زنان تمايلي به رابطه جنسي ندارند اما تن به رابطه جنسي مي دهند.


بي ميلي جنسي در زنان
زماني كه ميل و برانگيختگي جنسي زنان كم است باعث به وجود آمدن درد، ناراحتي و نارضايتي از رابطه مي شود و ممكن مشكلات و اختلالاتي مانند واژينيسم، اضطراب، وسواس و افسردگي در آن ها ايجاد شود.

علائم بي ميلي جنسي در زنان
علائم و نشانه هاي بي ميلي جنسي در زنان شامل موارد زير مي شود..

فقدان و يا كاهش علاقه به فعاليت جنسي
فقدان يا كاهش افكار، خيال پردازي هاي جنسي و شهواني
شروع نكردن رابطه جنسي يا كاهش فعاليت جنسي و به طور معمول اقدامات همسر را براي برقراري رابطه جنسي قبول ندارد.
فقدان يا كاهش برانگيختگي جنسي در پاسخ به هرگونه نشانه هاي جنسي و شهواني بيروني يا دروني مانند نشانه هاي كلامي و ديداري
فقدان يا كاهش برانگيختگي لذت جنسي در هنگام فعاليت جنسي به طور معمول در تمامي آميزش هاي جنسي
فقدان يا كاهش احساسات تناسلي يا غيرتناسلي در هنگام رابطه جنسي به طور معمول در تمامي آميزش هاي جنسي
انواع بي ميلي جنسي در زنان
بي ميلي جنسي در زنان را بايد از زواياي مختلفي مورد بررسي قرار داد كه در دسته بندي هاي زير بر اساس ظهور علائم حالات و نشانه هاي زير را شاهد هستيم.

دائمي: در حالت دائمي اختلال از زماني كه فرد از لحاظ جنسي فعال شده است وجود داشته است.
اكتسابي: اين نوع اختلال بعد از يك دوره عملكرد جنسي نسبتا عادي شروع شده است
فراگير (تعميم يافته): فرد در همه موقعيت ها و شرايط تمايلي به برقراري رابطه جنسي ندارد و به حالت هاي خاصي از تحريك، موقعيت يا همسران محدود نمي شود.
موقعيتي: فقط در رابطه با انواع خاص تحريك، موقعيت ها يا همسران روي مي دهد.
بي ميلي جنسي در زنان را مي توان به دسته هاي مختلفي تقسيم بندي كرد در زير نمونه هايي از آن را بيان مي كنيم:

خفيف: فرد زماني كه با نشانه هاي بالا رو به رو مي شود ناراحتي هاي خفيفي از خود نشان مي دهد.
متوسط: با توجه به نشانه هاي گفته شده در بالا، نارحتي هاي متوسطي در فرد ديده مي شود و فرد درگير اين شواهد مي شود.
شديد: با توجه به نشانه هاي گفته شده شواهدي از ناراحتي هاي شديد يا خيلي شديد در فرد ديده مي شود و اين شواهد به شدت فرد را درگير خودش مي كند.
نكته اي كه بايد به آن توجه داشته باشيد اين است كه اختلال بي ميلي جنسي در زنان همراه با اختلالات برانگيختگي مي باشد، به طور معمول ميل و برانگيختگي همراه يكديگر و با فاصله كمي به وجود مي آيد و اين همزماني در ميان اين دو اصولا در زنان بيش تر از مردان ديده مي شود.

منبع:كانون مشاوران ايران-بي ميلي جنسي در زنان| دلايل و درمان بي ميلي جنسي در زنان



:: موضوعات مرتبط: آموزش روانشناسي

:: برچسب‌ها: بي ميلي جنسي در زنان، درمان بي ميلي جنسي زنان، بي ميلي جنسي،
نویسنده : Maryam
تاریخ : ۲۰ آبان ۱۴۰۰
زمان : ۰۸:۴۴:۰۹
پيامد ها و عوارض اعتياد به مواد مخدر، از مواد مخدر ها بيشتر بدانيد
| نظرات (0) | ادامه مطلب...

پيامد ها و عوارض اعتياد به مواد مخدر، از مواد مخدر ها بيشتر بدانيد

پيامدهاي مصرف مواد مخدر چيست؟ امروزه با وجود اين كه متخصصين، رسانه ها، تبليغات شهري و غيره اطلاعات زيادي در مورد پيامد هاي و اثرات منفي اعتياد مي دهند اما با اين حال كم نيستند بسياري از افراد كه به دليل نا آگاهي و با تصورات مثبت از اثرات مواد مخدر به دام آن گرفتار مي شوند.

مواد مخدر تمام جنبه هاي زندگي فرد را تحت تاثير قرار مي دهد و براي او پيامد هاي جبران ناپذيري به همراه خواهد داشت اگر در مورد عوارض و پيامد هاي مصرف مواد مخدر آگاهي لازم را داشته باشد راحت تر مي توانيد در مورد ادامه مصرف و يا ترك آن تصميم بگيريد.

مخدر ها چه موادي را شامل مي شوند ؟
مواد مخدر كه به مواد افيوني معروف هستند در كشور ايران شيوع مصرف بسيار بالايي دارند اين مواد مستقيما از گياه خشخاش به دست مي آيند و يا در آزمايشگاه از طريق يك سري مواد شيميايي توليد مي شوند. مخدر ها شامل موادي مانند ترياك، شيره، سوخته ترياك، هروئين، مرفين، كدئين و ترامادول مي شوند.

پيامد ها و عوارض اعتياد به مواد مخدر
اكثر عوارض جسمي كه به خاطر مصرف مواد مخدر به وجود مي آيند به واسطه فعل و انفعالات شيميايي كه در بدن روي مي دهد قابل پيش بيني مي باشد و اين عوارض در كوتاه مدت و بلند مدت تفاوت هايي با يكديگر دارند، به همين دليل آن ها را در دو بخش مختلف توضيح مي دهيم . اين عوارض در كوتاه مدت شامل موارد زير مي شوند:

عوارض كوتاه مدت
ايجاد حالت تيرگي و ابهام در ذهن
احساس رخوت در بدن
بروز مشكلات تنفسي
حالت تهوع و استفراغ
يبوست
سرگيجه و سردرد
خشكي دهان
پيامد ها و عوارض اعتياد به مواد مخدر در دراز مدت
زماني كه به صورت طولاني مدت مواد مخدر استفاده كنيد به خاطر وابستگي و اعتياد در بدن، عوارض و مشكلات جدي تري را ايجاد مي كند اين مشكلات موارد زير را در بر مي گيرد:

ضربان قلب نامنظم و افزايش خطر سكته قلبي
تجربه يبوست و درد هاي شكمي شديد
بروز اختلالات هورموني
تضعيف استخوان ها
تجربه درد هاي نا مشخص
دچار شدن به اختلالات روحي – رواني مانند افسردگي

منبع:كانون مشاوران ايران-پيامد ها و عوارض اعتياد به مواد مخدر، از مواد مخدر ها بيشتر بدانيد



:: موضوعات مرتبط: آموزش روانشناسي

:: برچسب‌ها: اعتياد، عوارض اعتياد، اعتياد به مواد مخدر،
نویسنده : Maryam
تاریخ : ۱۹ آبان ۱۴۰۰
زمان : ۰۴:۱۵:۱۷
برنامه پيشگيري از اعتياد، مراحل و نحوه اجرا
| نظرات (0) | ادامه مطلب...

برنامه پيشگيري از اعتياد، مراحل و نحوه اجرا

برنامه پيشگيري از اعتياد چطور مي تواند به شما كمك كند؟ در بسياري از موقعيت ها شنيده ايد كه پيشگيري بهتر از درمان مي باشد و در مورد موضوع اعتياد اين مسئله به درستي صدق مي كند، نگراني هاي بسياري از خانواده ها را در مورد اعتياد فرزندشان را مي توان به درستي درك كرد، اين نگراني در خانواده هايي كه عضوي از آن معتاد بوده است بيشتر احساس مي شود.

يكي از مهم ترين نهاد هاي اجتماعي خانواده مي باشد كه مي تواند گرايش جوانان به اعتياد و مصرف مواد مخدر را پيشگيري كند و به همين دليل لازم است خانواده ها در اين زمينه آگاهي خود را افزايش دهند تا بتوانند نسبت به اعتياد شناخت بيشتري داشته باشند و براي افزايش اطلاعات مي توانند از مشاور كمك بگيرند.

با توجه به روش هايي مانند آگاه ساختن فرزندان، غني سازي اوقات فراغت، توجه به خواسته هاي منطقي آن ها و برقراري رابطه عاطفي در خانواده مي تواند پيشگيري هاي لازم را در اعتياد را انجام دارد و خانواده در اين پيشگيري ها نقش بسيار مهمي دارد.

برنامه پيشگيري از اعتياد: احتمال اعتياد در افراد
در جلسات مشاوره علل گرايش اعتياد مورد بررسي قرار مي گيرد و در اين جلسات مسئله پيشگيري براي برخي از افراد بايد با جديت بيشتري انجام شود كه در زير نمونه اي اين گروه ها را بيان مي كنيم:

افرادي كه پدر و مادر آن ها معتاد مي باشد.
افرادي كه در كودكي مورد آزار و اذيت و يا تجاوز قرار گرفته اند.
افرادي كه به هر دليلي ترك تحصيل كرده اند.
دانش آموزاني كه از مدرسه اخراج شده اند و يا فرار كرده اند.
افرادي كه تمايل به خودكشي و يا تجربه آن را دارند.
جواناني كه شخصيت خشونت آميز و يا تخلفات رفتاري دارند.
معلولان فيزيكي، افراد بي خانمان و آواره نسبت به ديگران بيشتر به سمت مواد مخدر كشيده مي شوند.
موارد بالا به اين معني نمي باشد كه اين گروه ها معتاد هستند و حتما معتاد مي شوند بلكه بايد آگاهي لازم و برنامه هاي پيشگيري از اعتياد به آن ها گفته شود و به خوبي اعمال گردد و چون بسياري از مواقع اعتياد از سيگار شروع مي شود بايد علل گرايش به سيگار مورد بررسي قرار گيرد.

برنامه پيشگيري از اعتياد: نقش خانواده
گرايش افراد به مواد مخدر تا حد زيادي به شرايط زندگي آن ها مربوط مي شود، كودكاني كه در زمان كودكي در خانواده سالمي رشد كرده اند و تمام نيازهاي روحي و جسمي آن ها به درستي برطرف شده است به احتمال بسيار كمي به اعتياد دچار مي شوند، برنامه پيشگيري از اعتياد در خانواده بايد به صورتي باشد تا نيازهاي كودك به درستي و تا حد زيادي رفع شود.

منبع:كانون مشاوران ايران-برنامه پيشگيري از اعتياد، مراحل و نحوه اجرا



:: موضوعات مرتبط: آموزش روانشناسي

:: برچسب‌ها: اعتياد، علل گرايش اعتياد، پيشگيري از اعتياد،
نویسنده : Maryam
تاریخ : ۱۷ آبان ۱۴۰۰
زمان : ۰۷:۵۱:۳۵
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ]


 

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی