روانشناسي

 
 
نكات مهمي كه بايد در اولين رابطه جنسي بدانيد
| نظرات (0) | ادامه مطلب...

نكات مهمي كه بايد در اولين رابطه جنسي بدانيد

آيا مي دانيد كه يكي از موضوعات بحث برانگيز در ميان دختر ها رابطه جنسي در شب زفاف مي باشد، بعضي از دخترها از برقراري اولين رابطه جنسي مي ترسند و هميشه به خاطر اين ترس استرس و اضطراب دارند.

هنگامي آن ها از از اولين رابطه جنسي خود تجربه تلخي داشته باشند، خاطره تلخي از رابطه جنسي در ذهنشان ثبت مي شود و رغبتي به برقراري رابطه ندارند.

موضوعي كه در مورد اولين رابطه جنسي براي دختر ها اهميت دارد، پرده بكارت است؛ آن ها استرس زيادي نسبت به پرده بكارت دارند و به همين خاطر از سكس در اولين شب عروسي مي ترسند، هميشه زنان نسبت به اولين رابطه جنسي ترس دارند و مرد ها هيچ ترسي ندارند.

شايد در ظاهر تنها ترس دخترا از اولين رابطه جنسي به خاطر پرده بكارت باشد اما در واقعيت اين طور نيست و آن ها بايد در مورد موضوعات ديگري همچون سلامت جسمي، رواني يا بهداشتي نيز دقت داشته باشند تا به طور ناخواسته باردار و يا دچار بيماري نشوند.

اولين رابطه جنسي و نكات رواني آن
همان طور كه گفته شد يكي از اتفاقاتي كه براي دختران ترسناك است و با ترس و دلهره همراه مي باشد برقراري اولين رابطه جنسي مي باشد، اين ترس به خاطر پاره شدن پرده بكارت مي باشد و به عواملي مانند سن، قد و وزن ارتباطي ندارد و براي اغلب دخترا اين ترس وجود دارد.

نكته اي كه در هنگام اولين رابطه جنسي بايد به آن توجه شود آماده بودن فرد از لحاظ روحي و رواني مي باشد، آيا فرد به حالت روحي و رواني خود توجهي دارد؟ قبل از شب زفاف چه نكاتي را بايد مورد توجه قرار داد؟ در اين مقاله به بررسي اين موضوعات مي پردازيم.

سن
زماني كه افراد مي خواهند براي اولين بار با همسر خود رابطه جنسي را برقرار كنند بايد به زمان آن و همچنين سن خود توجه ويژگي داشته باشند، شايد در نظر گرفتن سن براي رابطه جنسي عجيب باشد اما براي برقراري اولين رابطه جنسي از اهميت بسياري برخوردار است.

سن افراد هنگامي كه مي خواهند اولين رابطه جنسي را برقرار كنند به موضوعاتي مانند فرهنگ جامعه، مرد يا زن بودن، اعتقادات مذهبي، ارزش هاي فردي و يا خانوادگي، دوستان، آشنايان، انتخاب و تصميم هاي شخصي فرد، پذيرش رابطه جنسي قبل از ازدواج و غيره بستگي دارد.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-نكات مهمي كه بايد در اولين رابطه جنسي بدانيد



:: موضوعات مرتبط: آموزش روانشناسي

:: برچسب‌ها: حس اولين رابطه جنسي، رابطه قبل از ازدواج، رابطه جنسي در شب عروسي،
نویسنده : Maryam
تاریخ : ۹ تير ۱۴۰۰
زمان : ۱۲:۲۱:۳۳
زبان نوزاد
| نظرات (0) | ادامه مطلب...

زبان نوزاد ، صداها و زبان نوزاد را چگونه بفهميم؟

آشنايي با زبان كودك از اهميت بسياري برخوردار مي باشد زيرا باعث مي شود تا مادران به خصوص مادران كم تجربه با مشكلات و چالش هاي كمتري رو به رو شوند و نوزادان معمولا علائم و نشانه هايي از خود نشان مي دهند كه بيانگر مسئله و موضوع خاصي مي باشد .

جالب است كه بدانيد ۹۰ درصد ارتباط بين نوزادان و بزرگسالان به صورت غير كلامي مي باشد در ادامه اين مقاله مي خواهيم معنايي زبان نوزاد و حركات او را مورد بررسي قرار دهيم پس اين مقاله را تا انتها مورد مطالعه قرار دهيد.

معناي گريه نوزاد
بسياري از والدين در اكثر مواقع متوجه گريه نوزاد نمي شوند و به همين دليل بسيار ناراحت هستند و در بيشتر مواقع گريه نوزاد را به گرسنه بودن او ربط مي دهند، صداي گريه نوزاد گاهي اوقات متفاوت مي باشد و اگر والدين كمي دقت كنند و آگاهي لازم را داشته باشند متوجه مي شوند كه نوزاد قصد دارد چه چيزي را بگويد.

در ادامه به بررسي پنج كلام جهاني نوزادان در زمان گريه كردن مي پردازيم و معنا و توضيحاتي در مورد آ ها ارائه مي دهيم.

زبان نوزاد، NAH يا NEH، صداي اونگه
زماني كه كودك گريه مي كند و در ابتداي گريه او صداي (ن) شنيده مي شود به اين معني است كه كودك گرسنه مي باشد و زمان شير دادن و سير كردن نوزاد است و همچنين اگر صداي ( ايننقهه) را در هنگام گريه كردن تشخيص داديد به معناي گرسنه بودن نوزاد مي باشد.

از خواب پريدن نوزاد
از خواب پريدن نوزاد
Owh
اگر دقت كرده باشيد اين صدا شبيه زماني است كه نوزاد خميازه مي كشد و زماني كه گريه مي كند اين صدا را از خود بروز مي دهد و به معناي خستگي او مي باشد، در اين حالت دهان نوزاد به صورت بيضي شكل باز مي شود و لازم است كه والدين شرايطي را مهيا كنند تا فرزندشان استراحت كند.

زبان نوزاد، Eh
زماني كه عضلات نوزاد منقبض مي شود نوزاد اين صدا را در خود ايجاد مي كند و به معناي آن است كه مي خواهد آروغ بزند و ممكن است چند بار حرف را به صورت (Eh, Eh,Eh,Eh) تكرار كنند.

بايد اين نكته را در نظر بگيريد كه نوزاد علاوه بر زماني كه شير مي خورد احتمال دارد نياز به آروغ زدن داشته باشد و والدين بايد به نوزاد كمك كنند تا آروغ بزند.

Eairh
زماني كه عضلات شكم نوزاد منقبض مي شود اين صدا را در خود ايجاد مي كند، احتمال دارد زماني كه نوزاد نفخ دارد اين صدا يا صداهايي مانند) (eerrhh را داشته باشد كه در اين زمان كودك نياز دارد دردش را تسكين كنيد و والدين بايد به او كمك كنند تا نفخ او رفع شود.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-زبان نوزاد



:: موضوعات مرتبط: آموزش روانشناسي

:: برچسب‌ها: معناي گريه نوزاد، زبان نوزاد، صداي اونگه نوزاد،
نویسنده : Maryam
تاریخ : ۸ تير ۱۴۰۰
زمان : ۰۷:۴۵:۲۹
تاثير مواد مخدر بر مغز بهبود يا ضعف؟
| نظرات (0) | ادامه مطلب...

تاثير مواد مخدر بر مغز | عوارض اعتياد به مواد مخدر بر مغز

آيا در مورد تاثيري كه مواد مخدر بر روي مغز مي گذارد اطلاعاتي داريد؟ مغز اصلي ترين اندام بدن مي باشد و اين عضو بدن باعث مي شود تا عملكردهاي مختلف بدن با هم هماهنگ شود و سامان يابد و هر كدام از قسمت هاي بدن مخصوص يك فعاليت و عمل خاصي مي باشند.

مصرف مواد مخدر به مرور بر روي عملكرد هاي مختلف مغز اثر مي گذارد و به شكل هاي مختلفي آن را مختل مي كند اين تاثيرات مغزي تا جايي پيش مي رود كه فرد اراده خود را از دست مي دهد و به حد زيادي به ماده مخدر وابسته مي شود و مصرف آن را ادامه مي دهد و اين وابستگي باعث مي شود در صورتي كه مواد مخدر استفاده نكند عملكرد مغزي او به طور كامل مختل شود. شما مي توانيد آگاهي لازم در مورد مواد مخدر داشته باشيد و اطلاعات خود را در اين زمينه افزايش دهيد در اين صورت گامي موثر در جهت ترك برداشته ايد.

تاثير مواد مخدر بر مغز
مواد مخدر در سيستم هاي ارتباطي درگيري ايجاد مي كند و در مسير انتقال، دريافت و پردازش طبيعي نورون ها دخالت مي كند و به اين ترتيب بر روي مغز تاثير مي گذارد، نورون ها سلول هاي عصبي مغز هستند و وظيفه آن انتقال دادن اطلاعات است، انتقال اطلاعات در نورون ها به وسيله مواد شيمياي به نام انتقال دهنده عصبي يا نوروترنسميترها رخ مي دهند و هر كدام از نورون هاز انتقال دهنده هاي عصبي خاصي استفاده مي كنند و انتقال اطلاعات را انجام مي دهند.

پس از مصرف چه اتفاقي در مغز فرد ميفتد؟
مواد مخدر بعد از اين كه مصرف مي شوند وارد سيستم هاي عصبي مغز مي شوند و شبيه انتقال دهنده هاي عصبي هستند و مواد مخدر به خاطر شباهت جايگزين انتقال دهنده هاي عصبي مي شوند اين مواد جايگزين شده در دريافت و پردازش اطلاعات اختلالاتي را به وجود مي آورد.

نورون ها به علت شباهت ساختار مواد مخدر با انتقال دهنده هاي عصبي آن ها را به عنوان انتقال دهنده شناسايي مي كنند و اجازه مي دهند تا اين مواد وارد سلول هاي عصبي شده و آن ها را مورد تحريك قرار دهند.

ورود مواد مخدر باعث مي شود تا مغز به صورت طبيعي توليد انتقال دهنده هاي عصبي را كاهش دهد و براي انتقال پيام ها مغز به مواد مخدر نياز داشته باشد، برخي از مواد مخدر محرك مانند آمفتامين و كوكائين باعث مي شود تا نورون هاي مغزي به مقدار زيادي انتقال دهنده توليد كنند و ميزان آن را از حالت طبيعي خارج كنند.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-تاثير مواد مخدر بر مغز بهبود يا ضعف؟



:: موضوعات مرتبط: آموزش روانشناسي

:: برچسب‌ها: تاثير مواد مخدر بر مغز، تاثير مصرف الكل بر مغز، اعتياد به مواد مخدر،
نویسنده : Maryam
تاریخ : ۷ تير ۱۴۰۰
زمان : ۰۹:۵۳:۱۸
مراقب ديدن رابطه جنسي پدر و مادر و جنون كودك باشيد
| نظرات (0) | ادامه مطلب...

ديدن رابطه جنسي پدر و مادر | رابطه مقابل فرزندان ممنوع

زماني كه كودك رابطه جنسي پدر و مادرش را ببيند چه بايد گفت؟ يكي از اتفاقات رايج و بسيار آسيب زننده اين است كه كودك به صورت بسيار اتفاقي رابطه پدر و مادرش را ببيند، ترس از اين موضوع نبايد باعث اضطراب از رابطه جنسي شود اما زوجين بايد رابطه جنسي شان را مديريت كنند و به گونه اي رفتار كنند كه چنين اتفاقي براي آن ها به وجود نيايد.

اين مسئله احتمال دارد سبب بروز مشكلاتي در زمينه برقراري رابطه عاطفي و زندگي زناشويي كودك در بزرگسالي فرزندتان شود و با توجه به اين كه بسياري از كودكان احتمال دارد رابطه پدر و مادر شان را ببينند به همين دليل لازم است تا والدين اطلاعات و آگاهي هاي خود را در اين زمينه افزايش دهند كه در ادامه اين مقاله به صورت جامع در مورد آن بحث خواهيم كرد.

بعد از ديدن رابطه جنسي پدر و مادر توسط كودك چه بايد كرد؟
اگر كودك تان به صورت اتفاقي وارد اتاق خوابتان شد و رابطه شما را ديد قبل از هر چيز بايد خونسردي خود را حفظ كنيد و نبايد آشفته و وحشت زده شويد و هرگز نبايد فرزندتان را به خاطر آمدن به اتاق خوابتان و ديدن رابطه جنسي مورد سرزنش قرار دهيد و با او دعوا كنيد زيرا اين كار باعث مي شود تا نگراني هاي فرزندتان افزايش يابد.

در اين هنگام به آرامي لباس هاي خود را بپوشيد و با ملافه خودتان را بپوشانيد و حتما فرزندتان را بغل كنيد و چك كنيد كه چي ديده است و چه مقدار از رابطه شما را متوجه شده است و بعد براي او توضيح دهيد چيزي كه او ديده است ابراز عشق و علاقه شما به يكديگر بوده است.

همچنين به او بگوييد” مامان باباها وقتي اين كار رو مي كنند يعني همديگر را خيلي دوست دارند و از كنار هم بودن خوشحال هستند و به همين دليل يكديگر را در آغوش مي گيرند و مي بوسند.”

چرا بايد توضيح دهيم ؟
توضيح دادن در مورد اين موضوع بسيار مهم مي باشد زيرا هنگامي كه بچه ها اين صحنه را مي بينند برداشت بد و وحشتناكي دارند و اكثر آن ها فكر مي كنند كه پدر و مادر در حال آزار و اذيت يكديگر مي باشند و يا بابا مامان را اذيت مي كند و اگر اين موضوع شفاف سازي نشود باعث شكل گيري ديد منفي به پدر و رابطه جنسي مي شود و اگر والدين در زندگي مشترك رابطه پر تنشي داشته باشند اين موضوع باعث مي شود تا نگراني كودك چند برابر شود و ذهن كودك درگير مسائل ناراحت كننده اي باشد.

در هنگام مكالمه با فرزندتان نكاتي كه بسيار مهم است بايد رعايت شود و به او اجازه دهيد تا ديده ها، احساسات و ترس هايش را بعد از اين ماجرا بيان كند تا احساسات او مورد پردازش قرار گيرد و بار سنگيني كه در ذهن او به وجود آمده است كاهش يابد.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-مراقب ديدن رابطه جنسي پدر و مادر و جنون كودك باشيد



:: موضوعات مرتبط: آموزش روانشناسي

:: برچسب‌ها: رابطه جنسي پدر و مادر، ديدن رابطه جنسي پدر و مادر، سوالات جنسي كودكان،
نویسنده : Maryam
تاریخ : ۷ تير ۱۴۰۰
زمان : ۰۹:۲۹:۲۳
راملتئون، موارد مصرف، عوارض و اثرات داروي راملتئون
| نظرات (0) | ادامه مطلب...

موارد مصرف، عوارض و اثرات داروي راملتئون

راملتئون يك داروي آرام بخش مي باشد كه آن را به عنوان هيپنوتيزم كننده مي شناسند، اين ماده بر روي برخي از مواد در بدن اثر مي گذارد و باعث تنظيم چرخه خواب مي شود اين دارو در دسته دارو هاي خواب آور قرار دارد و براي درمان بي خوابي و بد خوابي تجويز مي شود، بايد توجه داشته باشيد كه اين دارو با داروهاي زيادي تداخل دارد و عوارض متعدد و گوناگوني دارد در نتيجه بايد آن را به خوبي بشناسيد و تاثيرات آن را در نظر بگيريد. در ادامه اين مقاله به بررسي بيشتر اين دارو مي پردازيم تا اطلاعات بيشتري در مورد آن كسب كنيد.

راملتئون
راملتئون براي درمان بي خوابي و بد خوابي مورد استفاده قرار مي گيرد و به شما كمك مي كند تا سريع تر و راحت تر بخوابيد و استراحت كاملي در شب داشته باشيد زيرا خواب بر روي عملكرد فرد تاثير بسياري دارد و باعث بهبود عملكرد، تفكر واضح و هوشيار بودن فرد مي شود و اگر شخص با كمبود خواب رو به رو شود مشكلات بسياري براي او به وجود مي آيد.

نكات مهم و هشدار هاي لازم قبل از مصرف راملتئون
راملتئون باعث مي شود كه به خواب برويد، هرگز اين دارو را در ساعتي كه به بيدار شدن شما اختصاص دارد مصرف نكنيد مگر آن كه ۷ تا ۸ ساعت از زمان خود را به خواب اختصاص داده باشيد و در اين حالت مي توانيد مورد استفاده قرار دهيد.
اگر دچار بيماري هاي كبدي و مشكلات تنفسي مي باشيد اين دارو را مورد استفاده قرار ندهيد.
اگر دارويي مانند فلووكسامين مصرف مي كنيد و به آپنه خواب ( توقف تنفس در هنگام خواب) مبتلا هستيد يا سابقه بيماري افسردگي، بيماري رواني و يا افكار خودكشي به سراغتان مي آيد حتما بايد اين جزئيات را به پزشك خود اطلاع دهيد و تحت نظر پزشك به مصرف دارو بپردازيد.
عوارض جانبي راملتئون
زماني كه اين دارو را مصرف مي كنيد ممكن است دچار سرگيجه، خستگي يا خواب آلودگي در طول روز شويد، در صورتي كه هر كدام از اين نشانه ها بدتر شد و يا ادامه پيدا كرد بايد فورا به پزشك و يا دارو ساز اطلاع دهيد.
به ياد داشته باشيد كه پزشك تان اين دارو را براي شما تجويز كرده است و مصرف اين دارو براي شما سودمند تر نسبت به عوارض جانبي اش خواهد بود، بسياري از افراد زماني كه اين دارو را مصرف مي كنند عوارض جانبي جدي در آن ها نمايان نمي شود.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-راملتئون، موارد مصرف، عوارض و اثرات داروي راملتئون



:: موضوعات مرتبط: آموزش روانشناسي

:: برچسب‌ها: راملتئون، تداخلات دارويي راملتئون، عوارض جانبي راملتئون،
نویسنده : Maryam
تاریخ : ۵ تير ۱۴۰۰
زمان : ۰۳:۳۰:۰۰
با گروه درماني زندگي ام را تغيير دادم
| نظرات (0) | ادامه مطلب...

گروه درماني | انواع جلسات گروه درماني و كاربرد آن ها

گروه درماني يكي از روش هاي روان درماني است كه روانشناسان از آن استفاده مي كنند، در اين روش درماني حداقل به يك درمانگر حرفه اي و دو بيمار نياز است، پويايي گروه باعث مي شود تا افراد در درمان سرعت بيشتري داشته باشند و پيشرفت كنند و تاثير آن از روان درمان فردي بيشتر مي باشد.

علاوه بر اين گروه يك حالت حمايتي به وجود مي آورد تا افراد راحت تر مسائل مربوط به خودشان را افشا كنند و مشكلات خود را بيان كنند و در صورتي كه هدف از درمان افزايش مهارت ها اجتماعي يا مواردي مشابه آن باشد در اين صورت گروه درماني مي توانند بسيار كمك كننده باشد.

همچنين اگر آگاهي لازم در مورد كاركرد ها و فوايد گروه درماني داشته باشيد در اين صورت با آگاهي و اطمينان بيشتري مي توانيد در اين گروه ها شركت كنيد و گامي در جهت درمان برداريد.

گروه درماني در درمان چه مشكلاتي به كار مي رود؟
گروه درماني براي درمان و حل مشكلات مختلف و متنوعي مورد استفاده قرار مي گيرد در اين روش درماني، درمانگر يك مسئله را مطرح مي كند و در ادامه افرادي كه در آن گروه قرار دارند در مورد آن مسئله با يكديگر بحث مي كنند و وظيفه گروه درمانگر اين است كه افرادي كه داخل گروه هستند را مديريت كنند و آن ها هدايت كنند.

گروه درماني فوايد بسياري دارد و به افراد اين امكان را مي دهد كه در جمعيت خودشان را درك كنند و از افرادي كه در گروه هستند نكاتي را مي آموزند و آموخته هاي خود را انتقال مي دهند، گروه درماني معمولا در مورد مسائل زير به كار مي رود:

سوء استفاده جنسي
طلاق
اضطراب
مشكلات ارتباطي
مهارت والدگري و فرزند پروري
مشكلات خوردن
مديريت و كنترل خشم
سوگ و از دست دادن عزيزان
ابتلا به بيماري هاي سخت مانند سرطان
ترك اعتياد
رضايت شخصي در مورد هر كدام از اين گروه هاي اهميت بسياري دارد و درمانگر هيچ يك را مجبور نمي كند تا در اين جلسات شركت كنند، زيرا ممكن است بسياري از افراد در جمع راحت نباشند و آمادگي بيان و به اشتراك گذاشتن درد ها و رنج هاي خود با ديگران را نداشته باشند در اين شرايط ابتدا بايد درمانگر مراجع خود را از طريق جلسات فردي ببيند و بعد او را براي شركت در جلسات گروهي آماده كند.

هر چند آگاهي و اطلاعات افراد در اين زمينه بيشتر باشد عملكرد و كارايي اين گروه ها بيشتر خواهد بود و در اين با آمادگي وارد اين جلسات مي شود و از شركت كردن در آن رضايت بسياري خواهد داشت.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-با گروه درماني زندگي ام را تغيير دادم



:: موضوعات مرتبط: آموزش روانشناسي

:: برچسب‌ها: انواع گروه درماني، گروه درماني تربيتي و آموزشي، مزاياي استفاده از گروه درماني،
نویسنده : Maryam
تاریخ : ۴ تير ۱۴۰۰
زمان : ۰۹:۴۶:۳۲
درمان پرخاشگري نوجوانان به سادگي
| نظرات (0) | ادامه مطلب...

پرخاشگري نوجوانان ، علل، پيامد ها و نحوه برخورد صحيح با پرخاشگري

پرخاشگري نوجوانان يكي از چالش هايي است كه بسياري از والدين با آن رو به رو مي شوند و نمي توانند از پس آن بر بيايند، در نوجوانان برخي از تغييرات جسمي و رواني به وجود مي آيد كه باعث بروز خشم و رفتار هاي پرخاشگرانه در نوجوان مي شود اما در بسياري از موارد پرخاشگري نوجوان به سبك هاي فرزند پروري والدين و نحوه برخورد آن ها با نوجوان بستگي دارد.

يكي ديگر از مشكلات در دوران نوجواني زود رنجي مي باشد. اگر نوجوان بيش از اندازه خشمگين شود و قادر نباشد رفتار خود را كنترل كند اين مسئله ممكن است براي او آسيب زننده باشد، بنابراين بهتر است والدين آگاهي لازم درباره علل، ريشه، درمان و راهكارهايي براي پرخاشگري نوجوانان را كسب كنند تا بتوانند از نوجوان حمايت كنند تا او اين دوره را با موفقيت پشت سر بگذارد.

والدين براي كاهش تنش ميان خود و فرندان و پيشگيري از درگيري مي توانند به مشاوره خانواده مراجعه كنند و از او كمك بخواهند.

پرخاشگري نوجوانان
خشم حالت هيجاني و بر انگيختگي مي باشد كه هنگام رو به رو شدن با مشكلات و مسائل روز مره و همچنين محرك هاي نامناسب محيطي به صورت هاي مختلف بروز پيدا مي كند، خشم و پرخاشگري حالت هايي مي باشد كه همه انسان ها آن را تجربه كرده اند و چندين بار در طول زندگي با آن رو به رو شده اند و با آن آشنا هستند.

اما احساس خشم و پرخاشگري در دوران نوجواني مي تواند با شدت بيشتري بروز پيدا كند و نوجوان زماني كه از دنياي كودكي خود خارج شده است در حال تغيير و رو به رو شدن با بحران هاي بزرگسالي از جمله پذيرش مسئوليت هاي اجتماعي مي باشد به همين دليل اغلب پرخاشگري مي كند. در حقيقت پرخاشگري يكي از ويژگي هاي دوران نوجواني محسوب مي شود.

ويژگي هايي كه سبب پرخاشگري در دوران نوجواني مي شوند
نوجواني مرحله اي است كه فرد طي آن براي ورود به بزرگسالي آماده مي شود، اين دوره با تغييرات جسمي و روحي بسياري همراه مي باشد و نوجوانان در اين دوره از زندگي ويژگي هايي را تجربه مي كند كه در پرخاشگري آن ها نقش زيادي دارد در ادامه اين مقاله برخي از اين ويژگي ها را به طور دقيق مورد بررسي قرار مي دهيم.

پرخاشگري نوجوانان، ويژگي هاي جسماني
فرد در دوره نوجواني از نظر جسماني تغييراتي در او ايجاد مي شود و ويژگي هايي در او به وجود مي آيد كه احتمال دارد باعث بروز پرخاشگري در او شود در زير بعضي از اين ويژگي ها را ذكر مي كنيم:

آغاز بلوغ جسماني
بروز صفات ثانويه و اوليه جنسي
سن ناشي گري
ناهماهنگي در حركات
تغييرات هورموني
احساس خستگي و درد عضلاني

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-درمان پرخاشگري نوجوانان به سادگي



:: موضوعات مرتبط: آموزش روانشناسي

:: برچسب‌ها: پرخاشگري نوجوانان، درمان پرخاشگري نوجوانان، علل پرخاشگري نوجوانان،
نویسنده : Maryam
تاریخ : ۳ تير ۱۴۰۰
زمان : ۰۴:۳۱:۳۳
تاثير كرونا بر جنين
| نظرات (0) | ادامه مطلب...

تاثير كرونا بر جنين

امروزه كرونا به يك نگراني گسترده تبديل شده و ترس و نگراني هاي زيادي را با خود به جامعه آورده است. نكته اي كه بايد در مورد اين بيماري در نظر گرفت اين است كه كرونا سن، جنسيت و قوميت نمي شناسد و درجوامع بشري بي وقفه در حال پيشروي مي باشد.

در ميان افراد جامعه چهار گروه در معرض خطر بيشتري قرار دارد و در مقابل كرونا آسيب پذيرتر خواهند بود آن گروه ها عبارت اند از :

كودكان، سالمندان، بيماران و زنان باردار
به نظر مي رسد كه اين افراد ضعيف تر مي باشند و ممكن است در معرض خطر بيشتري قرار بگيرند. در مورد گروه چهارم كه زنان باردار مي باشند نگراني ها دو چندان مي باشد، زيرا در اين گروه علاوه بر مادر، جنين نيز در خطر قرار مي گيرد.

اينكه مادر يك بيماري خطرناكي را به جنين منتقل دهد بسيار استرس زا و اضطراب آور مي باشد، بنابراين لازم است در مورد اثرات بيماري كرونا بر نوزاد و جنين اطلاعاتي را به درستي به دست آوريد.

به اين منظور توصيه مي شود تا اين مقاله (تاثير كرونا بر جنين) را مورد مطالعه قرار دهيد تا اطلاعاتي را در اين مورد كسب كنيد.

تاثير كرونا بر جنين و مادر باردار و پيشگيري از آن
زنان در دوران بارداري بخشي از ويتامين ها و مواد معدني موجود در بدن شان توسط جنيني كه در شكم دارند جذب مي شود و جنين از اين مواد تغذيه مي كند و به همين دليل بدن زن ضعيف تر مي شود.

همچنين بسته به ماه بارداري زن باردار ممكن است درد هاي حاملگي و احتمالا بي خوابي هايي را تجربه كند كه باعث مي شود بدنش ضعيف تر شده و نسبت به بيماري ها آسيب پذير گردد.

بيماري كرونا از بقيه بيماري ها مستثني نمي باشد و زن باردار نسبت به هم سن و سالان غير باردارش بيشتر در معرض خطر ابتلا به كرونا مي باشد.

بر اساس نتايج، آن طور به نظر مي رسد كه زنان بارداري كه قدري مسن تر، داراي اضافه وزن و يا بيماري هاي قلبي، فشار خون و ديابت هستند بيشتر در معرض آسيب ها قرار مي گيرند.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-تاثير كرونا بر جنين



:: موضوعات مرتبط: آموزش روانشناسي

:: برچسب‌ها: تاثيركرونا بر جنين، تاثير كرونا در مادر باردار، كرونا،
نویسنده : Maryam
تاریخ : ۲ تير ۱۴۰۰
زمان : ۱۲:۰۷:۰۷
بي خوابي بارداري
| نظرات (0) | ادامه مطلب...

بي خوابي بارداري

زماني كه در مورد درد هاي حاملگي صحبت مي كنيم بيشتر ناراحتي هايي مانند سرگيجه، تهوع، درد هاي شكمي و غيره را متصور مي شويم اما بايد اين نكته را در نظر بگيريم كه يكي از بزرگترين مشكلات خانم هاي باردار مشكلات خواب مي باشد.

يكي از شايع ترين مشكلات در دوران بارداري بي خوابي مي باشد كه بر سختي هاي اين دوران مي افزايد.

اما در مورد بي خوابي هاي دوران بارداري نگران نباشيد، اين بي خوابي ها كاملا طبيعي مي باشد و بسياري از زنان باردار اين موضوع را تجربه كرده اند.

طبيعي بودن اين موضوع به معني آن نيست كه راهي براي بهبودي اين وضعيت وجود ندارد بلكه مي توان براي بهبود اين وضعيت راهكار هاي خوبي را در نظر گرفت.

شما با مطالعه اين مقاله مي توانيد در مورد بي خوابي و علت هاي آن به خوبي آشنا شويد و در آخر توصيه هايي براي درمان اين مشكل در نظر بگيريد.

همه چيز درباره بي خوابي بارداري
در دوران بارداري بسياري از زنان احساس خستگي و خواب آلودگي مي كنند و بسياري از آن ها در خواب مشكلاتي دارند، بعضي از آن ها در به خواب رفتن مشكل دارند و برخي ديگر نيمه هاي شب از خواب بر مي خيزند و نمي توانند دوباره بخوابند و بد خواب مي شوند و دچار بي قراري مي شوند، در اين حالت وضعيت هاي ناخوشايندي براي آن ها به وجود مي آيد كه به بي خوابي بارداري معروف است.

ميزان بي خوابي شما در بارداري بستگي به ماه حاملگي تان دارد، به طوركلي اگر ۹ ماه بارداري را به سه دسته سه ماهه تقسيم كنيد در اين صورت بيشترين ميزان بي خوابي در سه ماهه اول و سوم خواهد بود.

مشكل بيخوابي در ۷۵ درصد از زنان باردار وجود دارد و بر اساس تحقيقات انجام شده اين گونه بي خوابي ها به جنين آسيبي وارد نمي كند و طبيعي مي باشد.

هورمون پرولاكتين
هورمون پرولاكتين
چرايي بي خوابي بارداري
در دوران بارداري زنان نگران بي خوابي هايشان هستند و دوست دارند به زندگي عادي شان برگردند، اما آن ها بايد بدانند كه عادي ترين اتفاقات زندگي شان همين بي خوابي ها مي باشد.

در اين مقاله درباره مشكل بي خوابي و خاصيتي كه دارد توضيحاتي را بيان مي كنيم كه مادران باردار بدانند. در اينجا متوجه مي شويد كه بيخوابي هاي بارداري گاهي اوقات زياد بد هم نيستند.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-بي خوابي بارداري



:: موضوعات مرتبط: آموزش روانشناسي

:: برچسب‌ها: بي خوابي بارداري، بارداري، دلايل بي خوابي سه ماهه اول بارداري،
نویسنده : Maryam
تاریخ : ۲ تير ۱۴۰۰
زمان : ۱۰:۵۱:۱۲
درمان اضطراب، بهترين روش هاي درمان اضطراب خفيف تا شديد
| نظرات (0) | ادامه مطلب...

درمان اضطراب ، بهترين روش هاي درمان اضطراب خفيف تا شديد

بهترين روش براي درمان اضطراب شديد چيست؟ در دنياي امروزي استرس و اضطراب امري پيچيده و اجتناب ناپذير مي باشد و همه ما هنگام مواجه با مسائل مختلف زندگي كم و بيش با اضطراب و استرس رو به رو مي شويم، اما با اين وجود مي توانيم راهكارها و روش هايي را ياد بگيريم كه با اضطراب ها و استرس هاي زندگي مقابله كنيم.

در بسياري از اوقات استرس هاي افراد به حدي شديد مي باشد كه از حد كنترل خارج مي شود. در صورت گرفتار شدن به اضطراب و استرس شديد مي توانيد از متخصصين و روانشناسان كمك بگيريد، مشاوره به شما كمك مي كند تا استرس خود را كنترل كنيد و بهترين راه و روش درماني را در ميان انبوهي از روش هاي درماني اتخاذ كنيد.

اضطراب چيست؟
اضطراب يك حالت ذهني مي باشد كه با احساساتي مانند نگراني، ترس و دلشوره همراه است و با حالت هاي فيزيولوژيك مانند تپش قلب، تعريق، نفس نفس زدن، سرگيجه و غيره مشخص مي شود.

اضطراب معمولا دلايل مبهم و نامشخصي دارد، علائم اضطراب شديد عملكرد روزانه را با اختلالاتي رو به رو مي كند. زماني كه عامل آزار دهنده مشخص شود به آن استرس مي گوييم. روش هايي كه براي مقابله با استرس استفاده مي شود تا حدودي مشابه با تكنيك هاي درماني اضطراب مي باشد.

درمان اضطراب
درمان اختلالات اضطرابي به شدت و دلايل وجود اضطراب در فرد بستگي دارد و بسياري مواقع افراد با استفاده از راهبردهايي با اضطراب مقابله مي كنند ولي بعضي اوقات شدت اضطراب به حدي زياد است كه لازم است فرد تحت درمان تخصصي قرار بگيرد و از روش هاي روانشناسي استفاده كند.

براي بهبود اضطراب مي توان از مداخلات روان درماني مثل درمان هاي تحليلي، درمان شناختي- رفتاري و درمان هاي دارويي استفاده كرد.

درمان تحليلي اضطراب شديد
در روش هاي تحليلي مانند روانكاوي و درمان هاي پويشي، فرض را بر اين قرار مي دهند كه اضطراب هايي كه فرد تجربه مي كند، ريشه در تعارضات ناخودآگاهي دارد كه در زمان كودكي در او شكل گرفته است، بر اساس نظريات روانكاوي تجارب و روابط اوليه زندگي بر روي شخصيت، احساسات و روابط بعدي فرد اثر مي گذارد، در واقع همه ما الگوهايي را براي زندگي داريم كه نسبت به آن آگاهي نداريم و به خاطر تجارب اوليه در زمان كودكي در ما شكل گرفته است.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-درمان اضطراب، بهترين روش هاي درمان اضطراب خفيف تا شديد



:: موضوعات مرتبط: آموزش روانشناسي

:: برچسب‌ها: درمان اضطراب، درمان شناختي- رفتاري اضطراب، اضطراب چيست؟،
نویسنده : Maryam
تاریخ : ۳۱ خرداد ۱۴۰۰
زمان : ۱۰:۵۵:۴۲
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ]


 

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی